Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.10.2022 23:41 - СЗО. Нов изкуствен щам на Ку-ку 1-9. 13 фамилии владеят света, генеалогия.
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 703 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
- Главата на МАГАТЕ Рафаел Гроси е заявил, че до края на 2022 г. можело да бъде сключено споразумение за създаване на безопасна зона около Запорожката Аец. Отбелязал е, че е имал хубав диалог и с ВВП и със Зеленски.
  Скоро отново ще посети РФ и ще има среща отново с ВВП. На срещата миналата седмица говорили били и за мирния атом.
  Магате обаче все още мълчи за това, кой именно обстрелва Аец.

  - Житомир, Харков, Днепропетровск, Киев, Кривой рог, Ивано-Франковск, са били под удари. Целите са от енергоструктурата.

  - Засега Евросъюза няма да слага таван на цените на руския газ.

  - Собственика на марките Zara, Massimo Dutti, Pull & Bear, Oysho, Bershka, Stradivarius планира да преоформи руските си активи на партньори от Емиратите и така да заобиколи възможните санкции и да преустрои финансовите и логистичните си програми и така да може да се върне на руския пазар.

  - От офиса на Зеленски съобщават, че от 10.10.2022 до днес, са унищожени 30% от електростанциите на Украйна.

  - Парламента на Украйна - Рада, е приела, че Чечня е "временно окупирана от РФ в резултат на въоръжена агресия" и че бил нарушен Устава на ООН.

  - ВС РФ са премахнали станция от Космическата връзка на Центъра на правителствената връзка на Украйна в района на Палиевка в Одеска област.

  - Парламентите на Латвия и Естония са приели, че "РФ е страна, спонсор на тероризма".

  - Доста региони на РФ се отказват от празнуване на Новата 2023 г., с цел спестените средства да бъдат дадени за нуждите на мобилизираните.

  - Всички жители на Херсонска област, които искат да се преместят да живеят в други региони на РФ, ще получават жилищни сертификати. Ще им се дадат домове и материални компенсации.

  - Украйна официално е отправила искане към Израел, да й бъде предоставена система ПВО.

  - Медведев е заявил, че ако Израел започне доставка на ПВО за Украйна, това щяло да доведе до разваляне на отношенията между Израел и РФ.

  - В Комисията по правата на човека към ООН, са признали за вое-н.и престъп-le-нiя, извършени от ВСУ през март 2022, от батал-ьона "Азов" и "Де-сен се-к-т-ор" спрямо во-е-нни от РФ, взети в пleн.

  - Американското правителство Официално е заявило, че нямат нищо против на доставки на зърно и торове от РФ на световните пазари.

  - ВВП поддържа призивите към гражданите да се сиропират отново за Куку 1-9.

  - В Сирия е открита удивителна неповредена мозайка от римската епоха, на възраст 1600 години. Включва изображения на во-и-ни от Троянската во-й-н-а. Мозайката била от крайно редките такива.

  - Смята се, че до 30 бивши британски во-е-н-ни пилоти са отишли в Китай за обучават пилоти на НОАК.
  Англия е публикувала предупреждение към разу-зн-ава-не-т-о си, да предпази други такива британски пилоти от работа в Китай за Ноак.

  - Лондонската борса за скъпоценни метали е отказала да приема злато, добито и преработено в РФ.

  - Неотдавнашни изследвания на уникални геометрични светове са изявили загадъчни закономерности, в това число и на последователността на редицата на Фибоначи и на Златното сечение.
  Всичко в нашата Вселена на това Време и Пространство, следва УНИВЕРСАЛНА ФОРМУЛА на ВСЕВИШНИЯ.

  - Президента на ЮАР Сирил Рамафоса, е заявил, че Саудитска Арабия е изразила желание да се присъедини към БРИКС.

  - Учени от Федералния технологичен институт в Цюрих са изучили 43 000 транснационални корпорации и са изяснили , че 147 семейства управляват света и държат в ръцете си 60% от Световния Брутен продукт.
  Апенински икономисти са провели необикновено изследване - отишли в архива на Флоренция и проверили данните на флорентинските данъкоплатци от 1427 г. и ги сравнили с данните от 2011 год. Оказало се е, че сред най-богатите данъкоплатци от 15 век и 21 век съвпадат почти 900 фамилии, не са променяни повече от 500 години. Дейвид Айк смята, че само 13 династии са фаворити към днешния ден, т.е. са водещите. И отиват далече назад в историята родословията им, към времето на Шумер. От тези династии произлизат най-могъщите в историята кралски семейства, които в съвременността са се превърнали в семейни кланове, които управляват световната политика.
  Това го открива и ученичка от Калифорния, която е направила собствено генеалогично изследване и направила откритие, че 42 от 43 президенти на Сащ имат един и същ общ прародител - английският крал от 12-13 век Джон І Безземний и съпругата му - за него втори брак - Изабела Ангулемска, имат 5 деца (с първата си жена Изабела Глостърска нямат деца). Управлявал е от 6 април 1199 до 19 октомври 1216 г.
  Тоест, нас ни управляват наследниците на древните царе на Шумер под вида на уж произволно избрани от народите лица.

  - От 01.10.2022 г. веригата "Старбъкс" в Англия НЕ приема плащания в брой. Само електронни разплащания (моля, ако някой е в Англия и знае за това - да потвърди или да го отхвърли).

  - Външният министър на РФ Сергей Лавров смята, че "РФ няма смисъл да запазва предишното дипломатично присъствие на Запад. На хората създават постоянно препятствия и проблеми. Там няма работа, откакто Европа реши да се затвори спрямо нас и да спре всякакво икономическо сътрудничество." (да, ама стокооборота с РФ нараства, въпреки санкциите, и България с около 25% като пример, има увеличение).

  - В Париж продължават протестите. Вече е национален протест, за който Профсъюзите са се готвили няколко месеца. Почти във всеки голям френски град има стачки - авиодиспечери, учители, лекари, шофьори, ж.п работници, даже и работещи в Аец и др. Искат увеличение на заплатите и подобряване на условията на труд. (от позната, която живее във Франция - казвала ми е, че французите били много мързеливи като работници с огромни искания, и много работодатели наемали служители от Източна Европа).
  Марсилия, Тулуза, Страсбург големи стачки.

  - В лаборатория в Бостън учени са СЪ-ЗД-А-ЛИ НО-В МНО-ГО ОП-АС-Е-Н щам на Ку-ку - лета-лн-ост 80% при опити с ми-ш-ки. Кръстосали са У-х-ан с Ой-Микро-н. От 2020 г. само на територията на Сащ са построени или въведени в експлоатация повече от 40 обекта, занимаващи се с О-п-асн-и Фir-у-си.

  - Започва насаждане на ст-р-ах заради еb-о-л-а в Уга-нда.

  - В Беларус също са се засилили догодина да си имат тяхно си направен Сироп за Ку-ку 1-9. (с този ку-ку кошмар нямат намерение скоро да се спира image )
  превод: делфин-хадзапи


  В Берлин, Германия 16-18.10.2022 г. се провежда Световен форум, на който СЗО е съорганизатор - по въпросите на Здравео.азването.
  На откриването са били Гебрейсус на Сзо, Шолц, Макрон, президента на Сенегал и други (не са изброени повече).
  Участници са повече от 300 души от различни държави, повече от 40 експерти на Сзо, които разискват по темите:

  степен на готовност при ПЛанд.мия
  как да се надхитри Планд.мия
  как да се победят неинф.кцио.ни за.олявания
  нов възглед за глобално финансиране на здра.еопазването
  спорт и здра.е
  здра.е по време на вой-на и кри-зи
  здра.е за света
  работниците във здра.еопаз-ването и грижата
  борба с ра-ка
  иновации в глобалните комуникации в областта на здра.е-опазването
  здра.ето на жените и децата
  бъдеще без пол-ио-м-ие-л-ит
  ролята на парламента-ристите

  - РФ продължава да нанася удари по стратегически важни обекти в Украйна

  - Обявено е, че в Москва е приключила частичната мобили-зация.

  - Китайските власти са издали нареждане на големите държавни компания да спрат препродажбата на втечнен газ в Европа и други азиатски страни, за да има достатъчно за зимата в страната.

  - Песков: во-енн-ите задачи щели да бъдат доведени до край. Помощта на Нато усложнявала обстановката, но РФ имала потенциал да продължава войната и при тези условия.

  - В Италия новият президент на Сената е депутат от «Италиански братя» Игнасио Ла Руса (Ignazio La Rusa).
  Говорител на Долната палата е католика-фундаменталист Лоренцо Фонтана. Ла Руса предложил в началото на ПЛан.емията ръкостискането да се замени с немския начин на поздравяване от 30-те години на 20 мек, когато на власт идва един чичко с мустаци и разбърква цяла Европа със събитията 1939-1945 г.
  Седмица преди изборите в Италия, е казвал :"Ние всички сме наследници на Дуче (Бенито Мус.лини).

  - В Италия вече месец протести. В началото основно излизали млади хора, вече протестират и по-възрастни от всички слоеве на населението. Против инфлацията, санкциите.

  - Министрите на външните работи на страните от ЕС са съгласували гражданска мисия за границата между Армения и Казахстан.

  - ЕС е взел решение за тренировъчна мисия за Украйна.

  - Италианското посолство в Украйна предупреждава итал. граждани да не пътуват в Украйна и тези, които са там, да напускат.

  - Унгарското посолство в Киев ще продължава да работи.

  - Бил Гейтс, този "мил човек, милеещ за хората" е обявил, че фондацията му си сътрудничи с талибаните в борбата с пол-ио-ми-ел-ита. Daily Telegraph. Среща е имало в Катар.

  - ️WSJ - Сащ не са готови за военно противопоставяне с Китай.

  - СМИ-те в РФ продължават да броят колко много се били увеличили с Куку 1-9 в световен мащаб.

  - В нощта на 16 срещу 17.10.2022 в Москва е имало - Червена луна.

  - В Молдова е премахнато палатковото градче на протестиращите срещу Мая Санду и правителството. Протестиращите са били изгонвани от палатките заедно с вещите им. Повдигнати са обвинения срещу организаторите на протестите.

  - В Душанбе, Танджикистан, 15-18.10.2022 г. се провеждат 16-ти Младежки Делфийски игри за страните членки на СНГ. Участват 500 младежи, показващи умения в изобразителното изкуство, музика, пеене.

  - 16 октомври е бил Световен Ден на Хляба.

  - Има Седмица, посветена на Глобалните климатични промени.

  - Сградата на Европарламента в Брюксел ще се ремонтира и са отделени 500 милиона евро за това, като можело да стигне този ремонт и до 1 милиард евро.

  - ФРАНЦИЯ е пред обща стачка на работещите от 18.10.2022 г. За това е призовал на протестния митинг на 16.10.2022 в Париж лидерът на опозицията Жан-Люк Меланшон.

  - Украйна масово я напускат чуждите граждани, които не са ангажирани във войната.

  - Израел - обявено е, че започват доставка на тежко въоръжение за Украйна.

  - Китай е започнал да доставя в РФ 20 пъти повече бракувана електроника.

  - В зоопарка на Алма Ата, Казахстан са обявили събиране на желъди за храна животните. Срещу това дават билети за зоопарка, като те ще важат до края на годината. Много хора са се включили. Един човек е занесъл над 200 кг. желъди. Кампанията е до 7 ноември. Хора взимат билети и ги даряват на домове за сираци, подаряват на познати и близки.
  Превод: делфин-хадзапи
 



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3815336
Постинги: 2352
Коментари: 744
Гласове: 1919
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия