Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.12.2021 16:41 - Цитати на мисли от хора... И от Христо Нанев от видео с него
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 341 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
"Искам да споделя с вас едно блестящо прозрение, което получих по време на мисията си тук. Това ми се случи, докато се опитвах да класифицирам вашия вид. Изведнъж осъзнах, че вие ​​не сте истински бозайници: всички бозайници на тази планета инстинктивно развиват естествен баланс със заобикалящата ги среда, което вие, хората, не правите. Заселвате се в даден район и се размножавате, размножавате се, докато се изчерпи всеки природен ресурс. И единственият начин, които знаете как да оцелеете, е да се преместите в друг богат район. Знаете ли кой е другия организъм на тази планета, който приема същото поведение? Вирусът. Човешките същества са широко разпространена инфекция, рак за тази планета: вие сте чума. И ние сме лекарството".

Агент Смит от филма "Матрицата"
Цитат взет от Слава Фиорентини от Фейсбук


..................

Веднъж гледах един репортаж по времето, когато от време на време гледах телевизия с едни роми, ако не се лъжа, които беряха тухли. Та ромът на въпрос на водещата, какво ще правят когато в България не остане нищо за крадене, след кратко замисляне и отговори, че ще мислят за чужбина.
Karamfil Neykov

--------------------------
Слава Фиорентини
На тези, които са забравили, да припомня, че истинският папа е в Рим принуден да мълчи под изнудване. А онзи демон, облечен в бяло, на когото този съсухрен православен свещенник има смелостта да каже ЕРЕТИК, не е нищо друго освен слуга на ДАВОС.
image


От времето на Схизмата православната църква не признава католическата и обратно католическата православната! Малко преди падането на Константинопол има уния, с която православната църква признава папата, но това е просто опит на римския император да си осигури западна помощ срещу Мехмед II.  Папата е бил просто един от многото епископи на големи християнски градове!
Петър Ташков, Фейсбук

----------------------------

Само припомням, че миналата седмица изтече решението на съда в Люксембург по казуса за недопускане на депутатите в Европарламента без зелен сертификат. Съдът отсъди, че сертификатът е незаконен и следователно не може да бъде пречка за достъп до институцията. Казвам го, защото се говори за нашия парламент. Сертификатът е НЕЗАКОНЕН И и по нашето и по европейското законодателство.
Анастасия Гешева

----------------------------------------------------

ъм момента няма отменени нито една конституция и нито един международен или държавен документ, отнасящи се до правата и свободите на човека. В момента на отмяната на гореспоменатите документи, които лежат в основата на съвременното, но и на бъдещо общество, всички останали други закони, сътворени от така наречената „държавна власт“, автоматично отпадат, държавният договор се прекратява.

И народът има право, и е длъжен да започне действия за опазване на своя собствен живот и живота на човечеството в неговия изначален вид – както и правото си на обитаване на Земята, според Божествения закон за истинското битийно съжителство с другите видове и природата, в която Сам Господ Бог ни е поселил, и за която е разпоредил да се грижим добросъвестно, като добри стопани.

Домът ни е нападнат от бесни демони, които не се спират пред нищо

Те не воюват само срещу нас. Те воюват срещу Самия Бог и Божието творение, но най-доброто от тая битка е, че всеки човек ще се превърне във войн. На Светлината или на тъмнината. На Истината или на лъжата. На Живота или смъртта. На Вечността или на края. На Песента или на бездната. Това е война на избора и няма да има безразлични, защото в нея безразличие не е предвидено.

Който рано приготви оръжията си, той е готов, а нашето най-силното оръжие, което те нямат и не могат да използват, е Истината – и с нея, единствено с нея може да бъде спечелена тая война. Не със съмнителни бележки. Не с подчинение и страх. Не с лъжи и богатства.

Истината е носител на свобода и те просто нямат право нито на Истина, нито на Свобода,

защото са роби на царя на лъжата. Те слугуват на сили, които не разбират и от които се страхуват. Мислят си, че са високо, но не са, защото тръгват на война, която са загубили преди да е започнала. Те дори нямат право на тая война и са допуснати в нея, само за да бъде отсято зърното от плявата, човеците от демоните, божествените от отпадналите, свободните от робите.

Това ще направи тая война. Ще отдели едни от други и Бог да ни даде сили да останем на страната, в която Светлината на Истината ще грее върху благословените глави на Свободните.

Автор: Димчо Димов - https://www.otizvora.com/2021/12/14403/ti-si-voin-v-duhovna-voyna-i-tvoeto-oruzhie-e-istinata/?fbclid=IwAR2F0a3r8Rj08DvKoCGPt_yDHduD5EngyZL3YOJd6Q77-BEMDTXs2_LwhTA

---------------------------------------------------------

  Анастасия Гешева, 06.12.2021 · Италия, държавата, която понастоящем най-силно разследва медицинската истина чрез своите учени по отношение на вируса, лечението му и манипулацията със смъртта, въвежда първия в света супер сертификат. Значи, двете сили там са най-силни и противостоящи си. Алиансът лекари против вирус безумието и лъжите по състоянието на планетата заради вируса трябва да се разгърне. Виждаме, че лекари все повече попадат под ударите на общественото мнение и закона, като не се съмнявам, че за някои от тях има опасност за живота им. Лекарите днес са изправени пред най-тежката си морална криза и криза на доверие, и още по-страшно - криза на човечността си. В тях сега се явява средновековната инквизиция, която е държала в смърт и тъмнина векове наред света от единия до другия му край. Днес това правят лекарите. При тях трансформацията е толкова тежка, сериозна и болезнена, че аз не се съмнявам, когато светът излезе от тази безумна вирусна война, професията лекар ще има съвсем нови морални и психически параметри. Мисля, че ще бъдат изчегъртани до кост целите и намеренията на медицината изобщо. В каква посока, ще видим, но е възможно да се явява най-светла нова медицина заедно с най-тъмна, още по-тъмна медицина. Днес медицината разполага с невиждани технологии, но да лекува не може. И способностите и да лекува спадат с всеки нов антибиотик, всяко ново лекарство и всеки нов метод, който Фарма корпорациите бълват. Способността да лекуват се губи правопропорционално на развитието на технологиите и лекарствата. Това е факт, който скоро ще се разбере от много хора. Днес медицината е по-далеч отвсякога от разбирането причините за болестите и тяхното лечение. И все повече ще се отдалечава, докато не се родят и явят истински лекари. Качествата им са известни и светът ги чака.

---------------------------------------------------------------

Мисли на Волтер, цитирани от Христо Нанев

"Малцина мислят."

"Опасно е да си прав, когато властта греши."

"Много хора разсъждават грешно. Други изобщо не разсъждават, а трети преследват онези, които разсъждават."

"Човек трябва да е изключителен глупак щом отговаря на всеки въпрос, който му задават."

"Лекарите предписват лекарства, за които знаят малко, за болести, за които знаят още по-малко, на хора, за които нищо не знаят."

-----------------------------------------------------------------

"Има една ужасяваща тенденция 21 век - връщане назад към Средновековието.
Живеем в такова време, че умници навсякъде разсъждават по какви ли не теми. Минава време, разбираш колко глупости са говорили.
ЕПОХАТА НА ГЛУПОСТТА!
Глупостта се разбира не в мига, трябва да мине време, за да осъзнаеш как стоят нещата.
Ако глупостта някога шестваше (говоря за войните), сега тя стана глобална.

Ние не живеем във време на конспиративни теории, ние живеем във време на конспиративни практики. Теорията прерасна в практика.

Съвременната наука е в ужасяващ упадък, поголовен. Всичко това, което става с нас, хората, експериментите, които се правят с човешкия род, това е ужасяващ упадък.
И не се знае резултата какъв ще бъде.
След време - дали няма да е новото унищожение.

Тайната съпротива е истинската съпротива. Тя е може би средството за възпрепятстване на ширещата се глупост.

Глобално затопляне, но следва глобално прегряване, а после - глобално изпаряване. Дотам ли да стигнем...

Да оцелееш от смъртта, да се върнеш от смъртта - ти вече си различен...
Живот и смърт са 2 преливащи процеса един в друг.
Смъртта като продължение на Живота.

Алтернативите -
1. Мислене с ума си.
Да мислиш с ума си, доколкото още го има.
Да не се боиш, че си различен, че не си в общия хор и да припяваш като всички други една глупост. След време се разбира, че е глупост.

2. Усмивката.
Да гледаме със смях, с ирония.
Усмихнете се на глупостта и тя се разпада.
Погледнете глупостта с ирония - Царят е гол.
Живеем в епоха на много голи царе.

3. Българите да имаме национално самочувствие.
Леля Слава Севрюкова каза7 "Тъкмо ще влезем в Европа и светът ще тръгне на зле."
И ето, така е...
Да се върнем към националното съзнание и самоувереност.
Това дава голяма сила.

Петър Дънов казва: "Българина внася здрав темел (основа) в духовното развитие!"
Ние държим на здравото.
И общо-взето се отличаваме от всички европейци.
Няма да ни променят.
Нека се опитват. Да ни рамкират.
Аз залагам и давам едно мое си пророчество - Няма да ни променят. Ние сме оцелели благодарение на този български як, здрав, темелен ген.

Ако надмогнем страха глупостта ще рухне. И ако заработим върху себе си, да не се поддаваме на масовите глобални манипулации, които шестват.
Ще вземат връх Здравите сили. Убеден съм в това.
Дори пророчествата на Слава Севрюкова са вдъхновяващи.
Най-тъмно е преди зазоряване.
Минаваме през тежки години, трудни времена.
Някога мислех, че те са назад. Не били... Те са и в нашето време.
Солидарност трябва.

Да запалим Духовния Огън, за да започне Ренесанса. Всяко фитилче може да стане Огън

Христо Нанев

Станислав Йежилец: " Всяко време има своето Средновековие"

От видеото на Портал12 с Христо Нанев - "Епохата на глупостта и възможните алтернативи да не погинем като Атлантида"

----------------------------------------------------------------------------

 

 


 


 





Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3812306
Постинги: 2352
Коментари: 744
Гласове: 1919
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия