Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.11.2022 12:20 - ДНК Е ФРАКТАЛНА АНТЕНА В ЕЛЕКТРОМАГНИТНОТО ПОЛЕ ЗЕМЯ
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 6312 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ДНК Е ФРАКТАЛНА АНТЕНА В ЕЛЕКТРОМАГНИТНОТО ПОЛЕ ЗЕМЯ

  А половете са полюсите + и – в тороидалната система, чрез които се създава Енергия и се твори по протежение на цялото електромагнитно поле.

  Когато изкуствено променяш ДНК, генома на един организъм, то това води до прекъсване връзката на този организъм с тороидалното поле или още Биосферата, а оттам липса на хармонизация и следват патологии, смален жизнен цикъл и болестотворни състояния, причинени от неправилно или непълно осъществената връзка между Торуса и Организма. Триенето или внедряването на синтетични гени, РНК или ДНК компоненти в който и да е организъм, дори и при най-добри намерения от страна на генните инженери ще доведе единствено и само до състояния на дисбаланс на организма с естествената му среда.

  Когато изкуствено промениш пола на едно същество или когато нихилираш напълно половата система без значение мъжка или женска е тя- то това води до невъзможност да се създава и протича жизнена енергия. Буквално това е невъзможност за възпроизводство, а езотерично това е прекъсване на всеки творчески принцип у човека. Създават се скопени телесно, умствено, емоционално и душевно същества.

  За какво им е тази шизофренична интервенция и осакатяване на човешките същества под предтекст пландемия, НСР, ЛГБТ и еко адженди? За какво им е перманентното промиване на мозъци в утопични плоски, кръгли или балонни Земи? За какво са им скриването на историята и истинската Наука? За какво са им религиите и строго каноничните постулати по контрол?

  За да се откъсне човек от Биосферата, от Тороидалното Поле на Земята, от която ние сме част, от която сме произлезли и с която сме свързани, а оттам да се прекъсне неговия заряд, енергиен приток, творчески потенциал и Прогрес. След което става изключително лесно това същество да бъде преместено във която и да е среда- изкуствена, паралелна, огледална или виртуална реалност.


Това се нарича и още ФРАГМЕНТАЦИЯ НА СЪЗНАНИЕТО. Подозирам, че подобни фрагментации се извършват между различните епохи, наречени с различни имена при различните култури. Сриването на съществата от високо енергийни до грубо-материални човекопитеци или био роботи ще продължи дотогава докато всяка отделна душа, чрез опитност, ”грехове” и “изкупления” не реши, че й е време да се върне обратно. Но тъй като време-пространството се разширява, то и това връщане обратно и изразено в графика е просто спираловидно движение напред. Не всички могат да извървят целия Път. Някои ще бъдат рециклирани и включени в следващия фрактален сноп, започвайки от нулата.

  Земята е вписана в една огромна тороидална система и се подчинява на всички нам познати и непознати закони за електромагнетизма, включая и производството на Свободна Енергия. Всички ние сме част от този електромагнетизъм и точно това доказва способността ни да се възпоризвеждаме. Няма нищо религиозно, мистериозно или ангелско в този процес. Възпрепятствани да се възпроизвеждат са организми с нарушен енергиен баланс на ефирното и/или материалното тяло.

А този енергиен дисбаланс може да се инсталира изкуствено чрез токсини по няколко начина у човеците- по въздух, чрез вода, храна, медикаменти, инжекции, радиационно, акустично-честотно. В последната категория влизат мобилните мрежи от все по-ново поколение, които са оръжие, таргетиращо човешката антена към Универса, към тороидалното поле, а именно ДНК. От разстояние могат да бъдат поразявани точно определени организми, знаейки само конкретното им ДНК, нищо повече.


Зарежда се ДНК на определен човек в системата, тя го издирва и нанася щета от разстояние. При съществуващ интерфейс ,внедрен у съответния човек, той би могъл просто да се подчини на определена заповед. Представете си го така- вашата ДНК антена виси на покрива и лови всички канали. По телевизорите- мозъците ви, се излъчва определена програма, а ако сте “ненужен ядящ” може да се запусне към антената ви честотен залп и обикновено той удря най-силните електромагнитни атрактори, а това са сърце и мозък, та затова причина за смърт често е инсулт или инфаркт.

  Опитвам се простичко да ви обясня колко сме уникални всички и какво се разиграва зад краденето на ДНК, а така също да ви дам размисъл как да се защитим, защото не само чрез пср тестове се взема човешко ДНК. Ако не можем да изтрием данните си от списъците им, то следва да попречим на мрежовата инсталация да ни таргетира. А другото, което се надявам да стигне до вас е, че Свободната Енергия е навсякъде около нас и в нас- единствено информацията и способностите ни да я редуцираме са отрязани. Връзката ни с безкрайния електромагнитен поток е точно нашето ДНК, то е ключът, но този ключ е изкривен, изпилен, насечен с чужди сплави и заяжда на ключалката, затова не можем да си отворим вратата към нашия Дом.

  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/21457072/

превод: Светла Матева



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3814941
Постинги: 2352
Коментари: 744
Гласове: 1919
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия