Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.11.2022 17:51 - Новини. Силата на тълпата. Разни
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 5841 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
- Норвегия повишава нивото си на бойна готовност, заради открити подозрителни безпилотници.

 
- Страстите се разгарят по света с голяма скорост.

  - "Газпром" е допуснат до мястото на в-зр-ива на Северните потоци., да го изследват.

- Северните райони на Англия са останали без интернет, заради повредени подводни кабели. Англ. правителство е замело този въпрос, да не го озвучава, тъй като разбрали, че са замесени силите за спец. операции и подводния флот на РФ. Не са искали скандал и признаване на това.
  - В БРазилия има протести срещу резултати от изборите - В Рио де Жанейро, Сао Паоло.
  Лула да Силва печели най-вече в района, където са нар-код-илъ-рите и н.бароните. Има блокирани магистрали.

  - Оставайте Наблюдател, не взимайте участие, в неща, които не ви касаят. Тогава Матрицата не ви забелязва - трудно било да се обясни това.
  Ако отивате в самия център на събитията, то вие ставате участник и част от тълпата, а тълпата е лесно управляема и ставате участник против волята си.
  Няма стихийност, тълпата винаги някой я управлява.
  Там има организатори, информатори, полицаи цивилни, провокатори, просто биороботи - това са просто персонажи.
  Тези персонажи ги събират на едно място, като потъващ кораб и с тяхна помощ някой си оправя собствените проблеми - от задкулисието.
  Никакви протести или революции не стават случайно. На някакъв етап се възползват от Вас и ако оцелеете, после Ви изхвърлят и забравят като изразходван материал. image


- Когато се събира тълпа, човешкото мислене се изменя с персоналните алгоритми на съзнанието на тълпата.
  Не говорете какво сте купили, къде отивате и т.н., не говорете излишно.
  Но има изключения, като "Конвоя на свободата" - (дали...) Борбата трябва да се води не с местните царчета и елити на страните, а с тези, които са в сянка... надстройката.

  - Между глобалните елити са се появили разногласия.

  - Важни са народите и техните мисии, хората, без значение какъв народ и от коя страна са.

  - Ердоган и ВВП са провели телефонен разговор.

  - Швеция и Финландия не планират да се откажат от бази на Нато и разполагане на ядрено оръжие, ако бъдат приети в Нато.

  - Още 3 кораба са излезли от пристанището на Одеса по зърнения коридор. Съобщението е от Координационния център на ООН в Истанбул.

  - Отново напрежение в Косово и Метохия и в Сърбия армията е в повишена бойна готовност .

  - Турските хотели са започнали да включват в системите си за обслужване руската система "Мир", също и Виза и Мастъркартс, издадени в РФ.

  - Като млад папата обичал да слуша Блек сабат.

  - Представителя на Беларус в ООН е казал:
  "Бих искал да се обърна към тези, които разработват и реализират тези санкции. Вие лишавате хората от основно право - ПРАВОТО НА ЖИВОТ.
  И, след това, имате наглостта да ни поучавате нас как да съблюдаваме правата на човека във вашето понятийно разбиране.
  Рано или късно вие ще бъдете просто пометени или от собствените ви народи или от милионите, които ще дойдат от страните, които вие днес разрушавате.
  И тези хора ще дойдат при вас, не за митичните ви човешки права според вашите разбирания, а за късче хляб, за да нахранят семействата и децата си.
  А, вие, мисля аз, ще влезете в историята не като политици, а като пре-стъ-пни.-ци и се..ри-.ий-ни у..б-.и.й..ци."

  - Ракета носител Falcon Heavy, е стартирала във Флорида със секретен спътник за космическото командване на Сащ. - SpaceX

  - Медведев: "Само пълната и окончателна победа на РФ в Украйна, ще е гаранция да няма глобален конфликт, към който Запада тласка света.

  - Полицаи от Бразилия провеждат акт на солидарност с поддръжниците на Болсонару - "Полицията никога няма да бъде ко-мун-исти-ческа." (такъв надпис върху асфалт, в едно видео).

  - Член на комитета по отбрана на РФ, Виктор Соболев: "Следващата мобилизация може да бъде вече не частична, а пълна."

  - Инагурацията в Бразилия е на 1 януари 2023 г. (такова напрежение имаше и в Сащ, след изборите и после... нищо, Тръмп сви перките си, хората при Капитолия, излезли в негова поддръжка бяха изоставени и признати за виновни, че създали без-по-рядки. Тръмп така беше против сир-опчетата, после започна друго да говори и накрая призова за тях и полезността им.)

  - Сред многото политически групи, родени от Октомврийската революция 1917 г. имало и такива като биокосмисти- иморталисти.
  Поставяли си за задача да премахнат см.ъ-рт.та и да се възкр.есяв.ат мъ.-тви.те.

  - Привърженици на Болсонару искат военна намеса за отмяна на резултатите от изборите.
  Има около 70 барикади на поне 12 от общо 26 щата, които са електорална подкрепа за Болсонару.

  - В РФ нарастват обявените за продажба имоти.

  - Протестите в Иран продължават. На някои места са се присъединили към протестиращите и военни. Доколко критична е ситуацията там, не е известно, но в тези райони, които протестират, са изпратени допълнителни сили на КСИР.

  - Хиляди протестират отново в Кишинев, с искане за възстановяване на търговията с РФ.

  - Министърката на финансите на Нидерландия има намерение да приеме закон за мониторинг на ВСИЧКИ трансакции на сума, по-голяма от 100 евро.
  Тя е и СЪПредседател на Глобалната група за действия на Световния икономически форум в Давос.

  - В Алжир има среща на държавите, членки в Арабската лига.

  - Енергийният министър на Катар Саад ал Кааби, е заявил, че установяване на таван на цените на газа, било лицемерие. Свободния пазар винаги бил най-доброто решение.

  - Риши Сунак, премиера на Англия, има намерение да повиши данъците, за да се покрие дупка в бюджета от 57,5 милиарда долара.

  - Украйна била длъжна да предостави гаранции, че няма да използва зърнения коридор за военни цели - Външното мин. на РФ.


- На 29.10.2022 имаше атака с безпилотници срещу Севастопол и Черноморския флот на РФ, която е отблъсната и заради това, РФ излезе от споразумението по зърнената сделка за неопределено време.

  - Атакуващите безпилотници са се движели по зоната за Безопасност на "зърнената сделка", след това променили маршрута си към мястото на базирането на корабите в Севастопол.

  - Нато призовава РФ да се върне в "зърнената сделка".

  - ВСУ са се опитали да атакуват отново Енергодар и Запорожката Аец с десант, но били отблъснати.

  - Ген. секретар на ООН Гутериш е отложил пътуването си на срещата на Арабската лига, която се състои в Алжир, заради "зърнената сделка".

  - Мин. отбрана на РФ - имало 4 атаки от страна на ВСУ и били отхвърлени.

  - В Сащ и Канада отдавна по северните щати и провинции вали сняг.

  - 1-ят зам. на администрацията на президента на РФ, Сергей Кириенко е казал, че "Периодът на тектонични промени в света, докосващ почти всички сфери на живота, едва е започнал. Те са необратими."

  - Сащ ще разместят тактически ядрени бомби B61-21 в Европа в база на Нато, още през декември 2022 вместо планираното за пролетта на 2023. - Politico

  - ЕС е одобрил забраната за продажба на нови коли с двигатели с вътрешно горене от 2035 г.

  - В близките 4 месеца, РФ е готова да достави на най-бедните страни, безплатно, до 500 000 тона зърно, е заявил Патрушев.

  - Китайската полиция вече може да използва дронове, за да сканира колите с помощта на Ку ар кодове. На гражданите е било казано да си подготвят маршрутите за къде пътуват и се проверяват здравните им кодове чрез приложенията в смартфоните им чрез личните им идентификационни номера.
  Ако при сканирането, не е отбелязано Зелено, то шофьорите не могат да преминат през КПП.

  - В Австралия са започнали да сиропират даже кравите и от 200 в едно стадо, 35 внезапно си заминали...

  - Също в Австралия нараствали сумите, изплащани за странични увреди от сиропите и за преминали в другия свят от тях.

  - Мин.здрав. на Германия - одобрен е план по легализация на мар-их-у-аната за покупка и съхраняване, за лично ползване.

  - Администрацията на град Орел, РФ е помолила жителите си да си подготвят "тревожните ранички", в които са имат сложени документи, фенерчета, лекарства, дрехи, храна, кибрит, запалки, фенерче, нож и набор инструменти, средства за хигиена, еднократни съдове за хранене, свирка (за да се вика при нужда помощ).

  - Риши Сунак, новият премиер на Британия: "Ние искаме да пренастроим цялата глобална финансова система на чисто нулево ниво."

  - В Дубай скоро ще е готова улица с контрол на климата. Оборудване по покривите ще позволява да се пуска дъжд по команда.
  Времето на улицата с име Raining Street, ще бъде еднакво всеки ден – 27 градуса, скорост на вятъра 5 км в час, влажност – както в европейските столици.

  - В университета в Мериленд е разработено яке (суичър), с принт, който може "да скрие" лицето на човек от следящите камери.

  - Учени от Томск заявили, че слузестите животинки - охлюви и др., както и насекомите, били полезни много повече от свинското и телешкото.

  - Шведската компания Doconomy, в партньорство с Mastercard, е пуснала кредитна карта за мониторинг на въглеродния отпечатък, с всяка трансакция. Картата буквално отчита всяка покупка и налага изкуствени ограничения, ако е надвишен лимита на въглеродния отпечатък.

  - Денис Медоус, евг-енист, от Римския клуб и автор на книгата «Пределите на Ръста», обяснява, че хората ще бъдат съкр-ащава-ни по мирен път чрез интелектуална дик-та-ту-ра.

  - В Германия протестират металурзи и работници от електронната промишленост по инициатива на синдиката IG Металург, искането е - по-високи заплати.
  А лятото вече са били постигнали повишение, най-голямото от 30 години насам. Сега искат още.

  - В Турция е открит завод за електромобили.

  - Президента на Германия Щайнмайер - на жителите ще се наложи да се примирят с ограниченията.

  - В Туркменистан е имало Празник на породата кучета Алабай.

  - В Нидерландия индекса на доверие на инвеститорите е достигнал исторически минимум.

  - Сега са измислили нов щ-ам на Ку-ку-то - "Цер-бер".

  - Ген.секр. на ООН Гутериш - Много страни ги чака енергийна криза тази зима.

  - В Арктическата зона на РФ ще преминат на екологично чисти видове горива.

  превод: делфин-хадзапи



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3815836
Постинги: 2352
Коментари: 744
Гласове: 1919
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия