Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.09.2022 22:52 - 7 Конгрес на световните Религии, Астана, изследване за Ку-ку по... гласа, РФ, Китай, Украйна, Сорос,
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1809 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
- След като Азербайджан обстрелва отново Армения и Армения се обърна официално за помощ към ОДКБ, отговора на Началника на Обединения щаб на ОДКБ Анатолий Сидоров е, че - не се обсъжда оказване на военна помощ на Армения.

  - ВСУ са предприели опит за настъпление по целия фронт.

  - Узбекистан масово прехвърля войски към границата с Киргизия - колони военна техника и десетки армейски камиони.

  - В Украйна е публикуван списък на ръководителите на турските банки Ziraat, Ishbank и Credit Europe Bank със снимките им, също и на физически лица бизнесмени и с призив да се въведат санкции срещу тях заради това, че Турция не е въвела санкции срещу РФ.

  - В Казахстан ще върнат името на столицата да е отново Астана. Токаев се е съгласил с предложението на парламента за това.
  Там предстои и промяна в Конституцията и ще се намали властта на президента.

  - Гледах снимки от срещата на Шос в Самарканд в Узбекистан. Отвратих се направо с цирка Кукуригу 1-9.
  Слиза Роухани, иранския президент по стълбичката от самолета, дегизиран с човката -маска, навън, на въздух.
  Гледам Си, китайския и около него, навън, на въздух - също маскирани. Пълен К-цирк. Погнусих се от целия театър, който ни изнасят.
  А в РФ не спират и засилват призивите за накукуригване със сиропи. И в Украйна са започнали...

  - Джордж Сорос: "Моят първи проект беше в ЮАР. После беше Източна Европа и СССР. Когато съветската империя се разпадна, аз отидох на място и обрах остатъците.
  Също 1984 Унгария, Полша и Китай 1987 г. Така на място на съветската империя дойде империята на Сорос."
  Водещ: "А сега какви са плановете ви?"
  Сорос: "Сега съм най-активен в Русия. Повтаряме това, което беше при разпада на СССР. Но, уви, има разлика. Тогава Съюзът издишаше, а Европа преживяваше подем и разцвет.
  Сега е обратно - Русия се връща, а Европа пада. Печална ситуация.
  Но нашият фонд извърши успешна работа. Особено отчитайки, че сега съм се съсредоточил повече върху Украйна. И се появи нова Украйна, устремена да стане част от ЕС, част от европейската демокрация.
  А хората, които стоят зад това почти всички, са, така или иначе - свързани с фонда. Както във властта, така и в обществото.
  Ние всички сме на линия и това е прекрасно. Четвърт век работа, се изплати."
  Видео в телеграм с превод от англ., но няма данни кога точно е било и пред коя медия е интервюто.

  - На 14.09. 2022 са нанесени ракетни удари по Криворожката Тец от страна на ВСУ.

  - Полша официално е поискала репарации от Германия за 2-та Световна война. Писмо в Сейма е съставено с искането.
  Германия смята, че въпросът е закрит.

  - Путин си е побърборил с Генсека на ООН Гутериш за Запорожката Аец, и как щели да продължат да работят по линия Русия - ООН на различни нива.

  - Президента на Иран е заявил, че няма да налагат санкции срещу РФ никога.

  - ВВП се е срещнал със Си Дзин Пин. Нищо ново не е казано, преповтаряне на вече изказваните неща и относно еднополярния свят и за Тайван и цялостен Китай.. Типичните дипломатични нищо не казвания.
  Както се изразява Андрей Фурсов - "Бля-бля." Празни приказки.

  - Си Дзин Пин смята, че РФ и Китай са длъжни да усилят координацията в ШОС, БРИКС и др. многогранни механизми.
  Също, че двете страни трябва да защитават регионалната безопасност и на развиващите се страни. (тук е другата опасност... Китай... Куку истерията там продължава с пълна сила и тормоз. И социалния рейтинг и следенето....)

  - От началото на 2022 от армията на Финландия са се уволнили рекорден брой запасняци. Преминават в граждански служби.
  От ръководителя на Центъра на Резерва на гражданската алтернативна служба на страната Мико Рейонен.

  - Украйна я използват по план, написан от Ранд още 2019 г. В него е казано: "предоставяне на летално оръжие на Украйна, възобновяване на програмата за помощ на сирийските бунтовници, да се поддържат усилията за смяна на управлението в Беларус, да се използват разногласията между Армения и Азербайджан, да се активизират в Централна Азия, да се изолира Приднестровието."

  - В Румъния са започнали военни учения Justice Eagle, заедно с Франция, Нидерландия, Полша, Португалия и Сащ.

  - В Института за стволови клетки на Човека, в РФ, е преминала предклинически изпитания поредната Ф-са за Куку и грип, комбинирано. Изследването се прави заедно с Държавната корпорация... Ростех. И ще се прави сиропа на един от Фа-рм-а заводите на Ростех - "Нац-им-био". Сиропа бил направен спрямо международните изисквания за без-опа-сност, им-уно-ген-ност и про-тек-тивн-ост. За 4 компонента сезонен г-р-ип плюс още 1 за Ку-ку.

  И се подчертава, че този вкусен сиропо-бульонен "връх на сладоледа" бил имал много важна социална и икономическа значимост. (Направо са свръхзагрижени от Ростех за икономиката си... и за хората в РФ).

  - Говорителят на Думата на РФ Вячеслав Володин, е заявил, че данните от войната в Укр. трябвало да ги направят секретни.

  - Изследователи от Маастрихския университет, Нидерландия и те много "загрижени" за хората от "опасността" Ку-ку. И от "загриженост" не могат да спят спокойно и "открили" метод за диагностика на Ку-Ку по... Гласа на човек. Цели 89% точност на метода - по промяната на гласа и дишането.... И Изкуствения Интелект можел да ги различи. И това било много по-голяма точност от ан-ти-ге-н-ни те-с-то-ве.

  - Директорът на "Гама-лея" Алекс. Гинс-бург, е допуснал, че заминаването от този свят, вследствие на Ку-Ку-то можело да нарасне двойно в близко време в РФ. (да, от "прекрасните" им бульонени сиропчета...)

  - В Мин. на Не-здра-в-ето на РФ са също изключително "загрижени да защитят" жителите на Донецк и Луганск от Ку-ку (не от бо-м-би, а от Ку-ку - то опасността е там, не друго...) и ще достави най-разнообразни сиропи и бульони за "защита" от Ку-ку, ща-мо-ве на гри-п и наст-инки и др.

  - В РФ е назначена за посланик на Сащ Лин Трейси. Тя е работила там 2014-2017 г. като зам-посланик. Този пост се заема най-често от кадри на с-пец-служ-би.

  - Шолц е говорил с ВВП и му предложил да капитулира и да върне Крим, Донбас и Луганск на Укр. А ВВП май по неговия си начин е разказал на Шолц за "руската гора и руските мечки". После преминал на икономически теми като Северен поток и зърнената сделка.

  - Амерски, брити и полски военни са влезли на територията на Укр. от 6 септември 2022 г. и на брой са около 40 000 души и взимат участие във войната.

  - Китай - На Луната е намерен нов минерал и източник на "енергия за всички хора на Земята". Намерена е и голяма концентрация на изотопа Хелий 3.

  - Крал Чарлс си уволнява около 100 души от персонала на Clarence House.


  - От регулаторните органи на Сащ е одобрен ГМО виолетов домат. Гените им били редактирани, че да произвеждали 10 пъти повече антио-ксиданти, отколкото другите сортове.

  - В Англия ще заменят банкнотите с лика на Елизабет 2. Това са на стойност около 95 милиарда долара.

  - Папата в сряда, 14 септември 2022, е бил на посещение в Казахстан. Карат го с инвалидна количка.

  - Полша има намерение да изиска репарации и от РФ, като приемственик на СССР, заради "материални и нематериални нанесени щети по време на 2-та Св. война."

  - Кадиров, на 14.09.2022 - "Бих обявил военно положение и мобилизация в цялата страна и бих използвал всякакво въо-ръ-жение. Ние не знаем какво ще бъде утре.Тези шейтани не се придържат към никаква религия. Те имат и повече съюзници, защото точно са шейтани.... И т.н."

  - Управляващата партия в Грузия "Грузинска мечта", е предложила да се проведе референдум, с въпрос дали хората искат откриване на втори фронт против РФ.

  - От 1 октомври в Германия отново въвеждат задължително маскиране в онези кучешки намордници (така ги наричам) - когато се пътува на далечни разстояния. А институт Робърт Кох предупреждава, че прекаленото носене на такива намордници може да причини хип-окс-ия (недостиг на въздух), алерг-ии, кожни п-роб-леми.

  - На 11 септември в Каталуня, Испания, е имало митинг голям, с искане на независимост По данни на полицията имало около 700 000 души.

  - Външното министерство на РФ отново са говорили за поредните "червени линии", ако Сащ доставят на Укр. ракети с голям обсег и ще станели "непосредствена страна в конфликта". (сякаш не са и сега...)

  - Всички военно-промишлени предприятия на РФ са преведени на 12 часови смени, а в събота - на 8 часа. От Блумбърг.

  - Вице-премиерът Хуснулин, на РФ е казал, че на работа в строителството можело да бъдат привлечени между 20 до 50 000 работници от Северна Корея....

  - Град Кривой Рог в Укр. е наводнен след ракетен удар по хидротехническо съоръжение и разлива на река Ингулец. Затова се е наложило да се взриви и дигата.

  - Игор Иванович Стрелков (който знае какво става в ЛДНР от самото начало преди 8 год.) е писал в канал в телеграм може би, че "не мога да разбера защо не се провежда нормална евакуация на ЛДНР, Херсонска и Запорожка области на гражданите. Всеки ден при обстрелите си заминават хора и са ран-явани - включително и деца." image


- Астана, Казахстан - е имала следните имена в последните 2 века -
  Акмолинск от 1832 г.
  Целиноград от 1961 г.
  Акмола от 1992 г.
  Астана от 1998 г.
  Нурсултан от 2019 г.
  и отново ще бъде Астана от ...

  - Киргизия и Иран увеличават стокооборота.

  - 14 и 15 септември 2022 в Казахстан, в Астана (Нурсултан), се е провел 7 Конгрес на лидерите Световните и Традиционни Религии. Обсъждала се е ролята на религиите в борбата за мир. Договорили са се да си обединят усилията.

Папата също е там. На Бахайската религия, от арабските страни, на исляма представители, Световна лутеранска федерация, юдаизма, ешкеназкият равин на Израел, върховен имам на университет Ал-Азхар, православието, будизма, даоизма, индуизма, религиоведи и учени. Обсъдили семейните ценности и мисията на жената в развитието на обществото., образованието и религиозното просвещение.
  Върховният имам на университета Ал-Азхар е призовал да се обединят религиите в името на благото на човечеството.
  Участват представители на 50 страни и над 100 делегации.
  Тази среща се провежда през 3 години.
  Духовно просвещение като профилактика на екстремизма бил този Конгрес.
  Приета е обща декларация с 35 точки. Прочетена е от представителя на Англиканската църква и е приета с повечето гласове на присъстващите.
  Обещават да продължават дейността си за Благото на Света и диалога между религиите, културите и цивилизациите и за придвижването на Духовните и Нравствените ценности.
  Следващият 8-ми Конгрес след 3 години, през 2025 г. отново ще се проведе в Астана, Казахстан.
  От Руска страна е участвал Волоколамския митрополит Антоний, председател на Отдела за външни църковни връзки към Московския патриархат. Също Екзарха на Беларус митролопил Вениамин, митрополита на Казан и Татарстан Кирил, главата на Казахстанската митрополия Александър.
  Участвал е и Ерусалимския патриарх Теофил ІІІ, Епископът на Бишкек и Киргизия Сабатий, митрополита от Грузинската православна църква Теодор.
  Послание е имало от руския патриарх Кирил ("любимецът" ми Гундяев).
  Също са участвали от Саудитска Арабия; от Китай председателя на Даоистката Асоциация Ли Хуан Фу; главният сефарадски равин на Израел; Михел Анхел Мартинос, зам. на Ген. Секретар на ООН Гутериш и представител на Алианса на цивилизациите; върховният комисар по делата на националните малцинства на ОБСЕ; председателя по управление на делата на религиите на Турция; председателя на Управлението на мюсюлманите в Казказ; Ген. секретар на Организацията за ислямско сътрудничество; представител от Иран; председателят на духовното управление на мюсюлманите на РФ и Съвета на мюфтиите на РФ; изпълнителният Директор на шинтоистките храмове "Джинджя Хонче"; Ген. секретар на Световната конференция "Религиите за мир"; вицепрезидента на будисткото общество Сока Хакаи;, председателят на Глобалният съвет за толерантност и мир; ген. секретар на Мюсюлманският съвет на старейшините;, главният секретар на Световната ислямска лига.

  - В Испания има опасност от 80% опустиняване на страната. Силно изтощени са водните запаси. Силно е пострадала реколтата от маслини.

  - Изтощават се и водните ресурси на Германия.

  - Възможна е стагфлация в Еврозоната.

  превод: делфин-хадзапиГласувай:
2Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3312988
Постинги: 2299
Коментари: 744
Гласове: 1857
Архив
Календар
«  Януари, 2023  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия