Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.01.2022 13:16 - Коментари от Анастасия Гешева, Боян Чуков и др. - 1 - от 11.01. и 12.01.2022
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 681 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Анастасия Гешева, 11.01.2022

Главоломно се задвижиха събитията в новата година, демонстрирайки какво ще бъде през цялата година, радикални преобразувания и най-вече разпукване по шевовете на ДД и светът на измисления живот, налаган с различна интензивност и различни модели след Втората световна война. Свят лъжовен, измислен, подменил истинския живот, наука и смисъл, в това вече нямам никакво съмнение.

Глобализмът загива с много бързи темпове и най-интересното е, че абсолютно всяка негова крачка в момента се превръща в лобна крачка. Просто и ясно глобализмът сам себе си унищожава и няма никакъв шанс да се спаси. Въпрос на време е, до две три години ще е история. А това може да се преживее като много болезнени събития и процеси, особено за хората, които не могат по никакъв начин да се пуснат от старите си разбирания.

  Докато почивах от фейсбук, много внимателно наблюдавах и както при всяка нова година забелязах, че започна нов процес на осветяване на лъжовния свят. Буквално пред очите ни, в пълна абсурдност познанията за случващото се стават на пух и прах, лишени от смисъл и съдържание. А всъщност процесите са много логични и ясни, но за тези, които имат рефлекс и много познания. Дългогодишни наблюдения и много учене. Иначе, казвам ви, за тези 7 дни, видях абсолютно изоставане при масата наблюдаващи специалисти. Даже изоставане от събитията не е точно описание на случващото се. Говоря за абсолютно неразбиране на реалността, която се движи много бързо и при нови условия и става много трудно за неподготвения ум.

Фрапиращо неадекватно разминаване между разбиране и реалност! При 99% от наблюдаващите специалисти.

  Аз последователно през изминалата година обръщах внимание на събития и маркери, които показваха, че нещо ново се случва под повърхността и много добре скрито от погледа, но не и за търсещия отговори човек. Обяснявах, че от юни, срещата в Женева, фактически започна нов световен ред. И днес той се явява където трябва, засега само подсказва какво се оформя, къде и как, не е ясно, но пък за сметка на това толкова логично и неочаквано приятно действа.

  Ще разгледам всички важни теми една по една.

  Сега ще се спра на това, че въпрос на месеци е да рухне цялата глобална измама с ваксините срещу този вирус и да се провали зануляваето чрез налагане на здравен тоталитаризъм. По една проста причина - Субстанцията, на която трябваше да закрепят матрицата на глобалния медицински терор, се разкри много бързо като несъстоятелна. Благодарение на обилната светлина, при която на Земята лъжите бързо лъсват и благодарение труда на милиони хора, посветили време, усилия, труд и живот на борбата с най-голямата измама в историята на човечеството.

  И така, ваксините доказано са пробита лейка, отвсякъде тече, не могат да скриват и възпират, че не работят и предизвикват болести и смърт, но най-вече разпалват инфекциите в пъти.

  Това ще ни спаси, хора!

  Спасени сме от това зло!

  Защото, ако ваксините работеха поне малко и ако имаха малко повече време, в което да успеят да задържат лъжата, че работят и ако не бяха така зловещи последствията от тях, щяхме всички да сме изправени до стената. А сега всеки следващ ден ни отдалечава от принудително и задължително ваксиниране и фактически обезсмисля и мерките и всичката организация, която ще изчезне до няколко месеца. Всичко ще изчезне, и сертификати, и маски, и мерки.

  Само едно нещо се чудя тук.

  Още не съм му намерила отговора, но ще го намеря.

  Дали глобалистите знаеха, че ваксините им са тотал щета и нарочно изиграха нещата така истерично, за да накарат колкото се може повече хора да позволят тези гадости да влязат в телата им, докато чакат да лъсне измамата с нищо не постигащите субстанции, но вече приети от н брой хора?

  Или не знаеха, че ваксините са тотал щета и наистина си повярваха толкова много, че си помислиха, че ще могат да превърнат света в цифров здравен концлагер, в който шепа хора се разпореждат с живота и съдбата на всички ни чрез отровите на тези ваксини?



Teodora Nikolaeva, 11.01.2022

Някои хора отказаха да се изплашат. Балканите. Контролната група, която пропука
измамата.

----------------------------------------------------

За Казахстан
Boyan Chukov, 11.01.2022
Китайски подразделения за кибервойна са се включили в подкрепата на казахстанския президент Токаев. След навлизането на войските на ОДКБ китайците са осигурили на казахските власти блокирането на интернет и са филтрирали мобилните мрежи.
  Източник: френска алтернативна информационно-аналитична платформа от 11.01.2022 г.


Анастасия Гешева, 12.01.2022
Говоря за ново ниво на събитийност, в което САЩ, НАТО и ЕС са на опашката и нямат ход!

  Представете си каква ще е скорошната съдба на нашия евро-атлантически планктон.

В Казахстан беше демонстриран новия ред. Не напълно ясно, но достатъчно добре се видя какво става.

  Ще кажа шокиращи неща, но те са това, което виждам и разбирам. Ако греша, на моята сметка е.


1. За пръв път видяхме Майдан, организиран от ДД, който се проведе под егидата на Путин. И с любезното съдействие на Байдън, който си замълча.
  2. Русия демонстрира как за 24 часа овладя Казахстан без войски, чрез спецназа, слагайки ръка върху стратегическите държавни точки без остатък.
  3. ОДКБ - Организацията на Договора за колективна сигурност - се оказа новото НАТО и действа за пръв път в историята си като нов геополитически военен блок със световно стратегическо значение. Сега разясненията.

  Няма да правя преразказ и анализ на събитията, всички го правят и може да се види навсякъде. Ще обясня това, което аз разбирам.

  В Казахстан беше изчегъртан кланът Назърбаев, едно. Второ, беше блокирана дейността на южноказахстанските олигарси, които са свързани с Англия. Главно участие в Майдана взеха креатурите на Англия и МИ6, а също и на Полша, повторение на сценария в Беларус от 2020 г. Не казвам, че американската ДД не е участвала. Казвам, че главното действие в Майдана беше ръководено и е било организирано от Англия. Тук обръщам внимание на моята теза, че от 2 години в ДД тече разкол и проблеми по много линии, една от които е засилване ролята на държавата метрополия Англия в решенията на важните въпроси. Категорична съм, че американските структури са подчинени от английските. В Казахстан беше блокирано брилянто английското разузнаване и бяха отстранени от властта английските креатури.

  Казахстан е изключително сложен геополитически пъзел и аз смятам, че това беше много удобен за Русия развой на събитията за АКТИВИРАНЕ НА СРЕДНОАЗИАТСКИЯ ГЕОПОЛИТИЧЕСКИ ЦЕНТЪР, който от известно време се подготвяше за световна роля. В тази подготовка влиза освобождението на Афганистан от американците, те напуснаха. Влиза създаването на здрави връзки в региона, които включват дори контакти и преговори между Иран и Саудитска Арабия, каквито се подготвят в момента. И всичко това под прякото ръководство и зорко око на Путин. В геополитически план Путин е гениален пълководец!

  Забележете държавите от региона, които се активизират в последните месеци на политически и икономически принцип.

  а) държави от СССР от Каспийския и Кавказкия регион, огромни държави със страховити ресурси. б) Китай в) Иран, Афганистан и Пакистан. И Индия. г) Турция е вързана на руска каишка

  Говоря за могъщ нов ГЕОПОЛИТИЧЕСКИ център, който в бъдеще ще играе важната роля в събитията в света. За него споменавам отдавна и ще продължа да го осветявам и представям.

  Ето резултатите за статуквото от Майдана в Казахстан. Те могат да се опишат съвсем накратко.

  НАТО е мъртво, въпрос на време е. Никакъв шанс за военно превъзходство, такова не съществува!

  Аз смятам, че и Триморието не съществува вече. Което означава, че сложената в България власт няма или губи със страшна скорост смисъл и подкрепа в Америка. ЕС е тежка дълбока провинция и периферия в риск да изпадне от геополитическата сцена за дълго време. Тук влиза и България. Безнадеждно неадекватно на реалността поведение и политика на ЕС! Пълен потрес, край, крах и срутване на цялата историческа доктринална фаза на Европа след Втората световна.

  Великобритания вече не е член на ЕС!!!

  Дори САЩ изоставят ЕС.

  А Путин е на път да отпише Европа напълно.

  Безпрецедентна слепота и недалновидност у Европа по всички важни световни теми, геополитически събития. Такова нещо в историята няма! Украйна.

  За Украйна ще пиша допълнително, защото именно в Украйна сега ще се премести напрежението. Ще обясня защо в следващите дни.

  В Казахстан беше проведен ювелирен маньовър на новите геополитически и геостратегически процеси, в които имаме крехко, но реално руско-американско равновесие и баланс.

  И запомнете, дори щатите, дори в демократическата партия Сорос вече не е фактор!!!
 

Политиката, която води ЕС и България е нещо като да си в тъмна и празна стая, в която няма никой. Буквално!

Европа е село, задния двор на бъдещето.


Ако се питате как точно Байдън съдейства на Путин в случая, ще ви отговоря, чрез възпитание на русофобията в медиите. Медиите управляват света. Е, западните този път много меко минаха въпроса. Това е знак, че управлението на най-високо ниво така е наложило. Да, имаше някои престрелки между Маша и Блинкен, те са за пред диванния материал.

-----------------------------------------------------

Пълен ужас тези изверги с тяхното ГМО -
Oleg Safari, 11.01.2022
Сърцето на генетично модифицирано прасе беше успешно трансплантирано на човек за първи път в историята, пише New York Times. Осемчасовата операция е извършена в Балтимор в петък, а пациентът се чувства добре в понеделник. Отбелязва се, че 57-годишният реципиент има животозастрашаващо сърдечно заболяване, а трансплантацията на орган от генетично модифицирано прасе „дава надежда на стотици хиляди пациенти с увредени органи“.


-------------------------------------------------------------

 




 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3811131
Постинги: 2352
Коментари: 744
Гласове: 1919
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия