Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.11.2021 19:06 - Д-р Кампра публикува последното си изследване. -DR CAMPRA ДОКАЗА ГРАfЕН-ОВ ОК-СИД ВЪВ КУVIД FЪКЦ-ИНИ
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 779 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 14.11.2021 19:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Компютърен превод -
DR CAMPRA ДОКАЗА ГРАФЕНОВ ОКСИД ВЪВ К-О-В-И-Д ФуК-С-И-Н-И

Д-р Кампра публикува последното си изследване.

Not On The Beeb, с любезното съдействие на испанския екип Quinta Columna, е първият англоговорящ канал, който пусна работата му.
https://www.orwell.city/2021/11/special-program.html
Изтеглете статията на д-р Кампра от Nove 2021 тук:
https://www.notonthebeeb.co.uk/post/breaking-dr-campra-proves-graphene-in-vaccine

История -
Д-р Пабло Кампра от университета в Алмерия беше първият, който заключи, че ваксината Pfizer най-вероятно съдържа люспи от графенов оксид. Това обаче беше само визуално съвпадение.

Първоначалните му изображения на това, което изглеждаше като графенов оксид, станаха вирусни по целия свят. image
Вижте нашия доклад тук, където можете да изтеглите оригиналния му документ.
https://www.notonthebeeb.co.uk/post/englis-translation-of-the-graphene-oxide-almeria-paper

По-късно Graphene Oxide беше подкрепен от The Scientist"s Club -
https://www.notonthebeeb.co.uk/post/what-is-really-in-the-c19-vaccines,
A German collective -
https://www.notonthebeeb.co.uk/post/german-pr
и Dr Young.


Теорията е, че люспите от графенов оксид са отговорни за предизвикания от ваксината магнетизъм, на който сме свидетели в международен план.
Д-р Андрю Голдсуърти (пенсиониран) от Imperial College London обясни възможния механизъм тук:
https://www.notonthebeeb.co.uk/post/dr-andrew-goldsworthy

Not On The Beeb има много статии и филми, свързани с магнетизъм, предизвикан от ваксина тук:
https://www.notonthebeeb.co.uk/magnetism,
включително ключова петиция, призоваваща за спешно разследване -
https://www.notonthebeeb.co.uk/petition-peoples


И все пак досега никой (поне публично) не е продължил анализа на ваксините, за да даде категорично заключение.

Следователно заключението на д-р Кампра, потвърждаващо графеновия оксид във ваксините срещу covid, е голяма стъпка напред. Техниката му е да използва микро-РАМАН инфрачервена спектроскопия, комбинирана с микроскопски анализ. По-долу са някои акценти от доклада. (Моля, изтеглете целия документ за правилно четене - връзка в началото на статията)

АНАЛИТИЧНА МЕТОДОЛОГИЯ Основни на хемикро-Ramantechnique

Поради характеристиките на пробата и дисперсията на обекти с графенов вид с микрометричен размер в сложна матрица с неопределен състав, директното приложение на спектроскопските методи не позволява характеризиране на изследваните тук наночастици без предишна микроскопска локализация или фракциониране от оригиналната проба.
Следователно, микроскопията, съчетана с спектроскопия RAMAN (micro-RAMAN), беше избрана като ефективна техника за изчерпателен скрининг на микрометрични обекти, видими под оптичния микроскоп. RAMAN инфрачервената спектроскопия е бърза, неразрушаваща техника, която позволява проверка на структурата на този материал чрез идентифициране на вибрационни режими и фонони, генерирани след възбуждане с монохроматичен лазер, генерирайки нееластична дисперсия, която се проявява в пикове на инфрачервено излъчване, които са характерен подпис на ретикуларната структура на графена и производните.
Свързаната оптична микроскопия позволява на възбуждащия лазер да бъде фокусиран върху конкретни обекти и точки, разположени върху обекти, за засилване на степента на увереност при идентифициране на естеството на материала и за получаване на допълнителна информация за дебелината, дефектите, топлопроводимостта и геометрията на ръба на графена нанокристални структури. Оборудване, използвано за микро-Раман спектроскопия
image
РАМАНОВ ЛАЗЕРЕН СПЕКТРОМЕТЪР JASCO NRS-5100 Конфокален Раманов МИКРОСКОП със спектрограф, включва: -разнообразие от увеличение и работни разстояния от x5 до x100 -до 8 лазера, вариращи от UV до NIR -SRI (изображение с пространствена разделителна способност) за едновременно разглеждане на образното изображение и лазерната точка. -DSF (Двойно пространствено филтриране), което оптимизира конфокалния фокус на изображението, произведено от обективната леща, за да намали аберацията и да подобри пространствената разделителна способност и да намали ефекта от флуоресценцията на матрицата. Спектрите бяха анализирани със софтуер SPECTRA MANAGER, версия 2. JASCO Corporation. Преди това оборудването беше калибрирано със силициев стандарт при 520 cm-1.

1.3. Микро-Раман спектроскопия на графит и графен image 1. НАНОКРИСТАЛНА СТРУКТУРА -G-лента (~1580-1600 cm-1): Показва допустима фононна вибрация (елементарна вибрация на мрежата) в равнината на ароматния пръстен (sp2 хибридизация), характерна за кристалната структура на графит и графен . Представлява червено изместване (по-ниска честота, в cm-1), както и по-висок интензитет с по-голям брой слоеве. Напротив, по-високата енергия в легирания графен се проявява като синьо изместване (по-висока честота в cm-1) в диапазона 1580-1600 cm-1 (Ferrari et al, 2007). -2D лента (~2690 cm) (или G"):
Показва реда на подреждане. Зависи от броя на слоевете, не зависи от степента на дефекти, но честотата му е близка до два пъти по-висока от пика D. Позицията му се колебае според вида на допинга. Наличието на еднослоен графен (SLG) се свързва с наличието на изолиран и остър 2D пик, увеличаващ се по ширина според броя на слоевете (Ni et al., 2008). - Съотношението I2D/IG е пропорционално на броя на слоевете на графитната мрежа. - В графита G и 2D изглеждат по-остри и по-тесни, отколкото при графен.


2. ЛЕНТИ, АКТИВИРАНИ ОТ АНОМАЛИЯ в графитната структура. Тези ленти се генерират от еластична дисперсия (със същата енергия) на товарните транспортьори и чрез ограничаване на фонони (аномалия на Кон във фононната дисперсия). При графеновите оксиди (GO) разстройството идва от вмъкването на хидроксилни (-OH) и епоксидни (-O-) групи. -D лента (~1340 cm-1). Той показва плътността на дефектите в кристалната мрежа поради функционализиране, допинг или структурни аномалии, генериращи дупки или нови sp3 (C-C) центрове. Интензитетът на D-лентата намалява с подравняването на слоевете в графитната структура. -D" лента (~1620 cm-1). Следва поведение на двоен резонанс поради дефекти в мрежата.
Понякога се слива с G лентата поради синьото изместване на последната. -D+G лента (~2940 cm-1)
ПАРАМЕТРИ, ВЪВЕДЯЩИ ЧЕСТОТНАТА ВАРИАБИЛНОСТ (cm-1), ИНТЕЗЕНЗИТЕТ И ФОРМАТА НА РАМАНОВИТЕ ЛЕНТИ Тези параметри не са проучени подробно в този доклад, но трябва да бъдат разгледани в бъдеще за присвояването на лентите към вибрационните режими. - Степен и вид на разстройството (допинг, прекъсвания и др.), които причиняват по-широка ширина на G, D и 2D пикове чрез намаляване на живота на фонона (молекулярна вибрация) - G-лентата не показва разлики в интензитета поради разстройство, но съотношението (ID/IG) варира при промени в D лентата. - Компресиране и разтягане на мрежата чрез допинг. Възможно е да има сини измествания (>cm) във всички ленти (до 15 cm−1 в G и 25 cm−1 в 2D) и стесняване на лентата (до 10 cm −1) напр. "задни врати" чрез легиране с оксиди чрез отлагане - Чрез огъване на листа 2D лентата също се увеличава, без промяна в G, но може да се получи синьо изместване между 4-12 cm−1. - Ниво на подреждане или брой слоеве - Функционализацията (въвеждането на функционални групи) на мрежата генерира появата на нови Раманови пикове: 746 cm−1 (C–S stretching), 524, 1062, 1102, 1130 cm−1 (скелетни вибрации, CCCC trans и gauche), 1294 (усукване), 1440, 1461 (C–H деформация, ножици), 2848 и 2884 cm−1 (C–H разтягане). - Един и същ обект може да показва спектрални вариации в зависимост от ъгъла на падане и засегнатите слоеве. Ръбовете ще показват повече разстройство от вътрешната кристална структура (Ni et al, 2008) - Сини измествания в зависимост от субстрата, използван за отглеждане на графенови слоеве (Chen et al, 2008) - Променлив интензитет на пиковете в един и същ обект според точката на фокусиране на лазера, поради структурна променливост по отношение на ъгъла на падане, свързан с кристалната мрежа (Barros et al., 2005) image
СПИСЪК НА ПРОБИ ОТ ФЛАКОНИ И ОБЕКТИ, ПРЕКРИТАНИ ОТ MICRO-RAMAN

1. Бяха получени проби от запечатани флакони с ваксини с иРНК COVID19, както е посочено в Приложение 1. Всички флакони бяха запечатани по време на обработката, с изключение на MOD и JAN, които нямаха алуминиеви уплътнения.

2. Четири различни аликвоти на флакон от 10 μl всяка се екстрахират с 50 μl микроспринцовка, нанасят се върху предметни стъкла за оптична микроскопия и се оставят да изсъхнат в асептична камера с ламинарен поток при стайна температура. След това те се съхраняват в затворена кутия за предметни предмети и се съхраняват на студено до микро-Раман анализ.

3. Предишен обширен визуален скрининг на капки беше извършен под оптичен микроскоп (OLIMPUS CX43) в търсене на обекти, съвместими с графитни структури или графен. Използвано е увеличение от X100 до x600. Критериите за избор на обект бяха:

1. Местоположение в остатъците от капката или във външната зона на влачене чрез изсушаване
2. Два вида графеноподобен вид: двуизмерни полупрозрачни обекти или тъмни въглеродни непрозрачни тела. Получете RAMAN спектри на избраните обекти

Обработка на спектралните данни

Списъкът и ключовете на обектите, характеризирани в този доклад, са дадени в приложение 2.


Резюмето на д-р Кампра, по неговите думи.

Представяме тук нашето изследване за наличието на графен във ваксините срещу covid. Проведохме произволен скрининг на графеноподобни наночастици, видими при оптичната микроскопия в седем произволни проби от флакони от четири различни търговски марки, свързвайки изображения с техните спектрални сигнатури на RAMAN вибрация. Чрез тази техника, наречена микро-РАМАН, успяхме да определим наличието на графен в тези проби, след скрининг на повече от 110 обекта, избрани за техния вид, подобен на графен, под оптична микроскопия. От тях е избрана група от 28 обекта, поради съвместимост както на изображенията, така и на спектрите с наличието на графенови производни, въз основа на съответствието на тези сигнали с тези, получени от стандартите и научната литература.
Идентифицирането на структурите на графенов оксид може да се счита за убедително в 8 от тях, поради високата спектрална корелация със стандарта. В останалите 20 обекта изображенията, съчетани с Раманови сигнали, показват много високо ниво на съвместимост с неопределен графен e структури, колкото и различни от стандарта, използван тук. Това изследване остава отворено и е предоставено на научната общност за обсъждане. Призоваваме независими изследователи, без конфликт на интереси или съдействие от която и да е институция, да направят по-широк контраанализ на тези продукти, за да постигнат по-подробно познаване на състава и потенциалния риск за здравето на тези експериментални лекарства, напомняйки, че графеновите материали имат потенциална токсичност за хората и присъствието му не е декларирано в нито едно разрешение за спешна употреба.

РЕЗУЛТАТИ И ЗАКЛЮЧЕНИЯ

Приложената тук техника на микро-Раман се оказа много ефективна за бърз скрининг на голям брой микроскопични обекти при откриване на графенови микроструктури, диспергирани в сложни проби.


В сравнение с макро-Раман спектроскопията на цели водни дисперсии, комбинацията с микроскопия в микро-Раман има предимството, че позволява свързването на спектрални пръстови отпечатъци с наночастици, видими под оптичния микроскоп. Тази техника ни позволи да фокусираме проспекта към конкретни обекти с графенов вид, подсилвайки тяхната спектроскопска характеристика със свързани изображения. В тази работа предварителната селекция на обекти се фокусира върху две типологии, полупрозрачни листове и непрозрачни въглеродни обекти, поради тяхното визуално сходство с подобни форми, наблюдавани в стандартите след ултразвукова обработка или в дисперсии на графенов оксид (вижте резултати от приложение 3).

Разликата между двете типологии не се дължи на техния химичен състав, и двата извлечени от графит, а само на степента на ексфолиране на изходния графитен материал и броя на насложените слоеве, като се приема праг от около 10 слоя като референтна граница, която трябва да се вземе предвид този материал графит (3D) (Ramos-Fernandez, 2017). Както и да е, беше извън обхвата на нашата работа да характеризираме допълнително тези структури.
Бяха избрани общо 110 обекта с външен вид, подобен на графен, предимно разположени на ръба на капчиците на пробата след дехидратация, вътре или извън зоната на влачене чрез сушене при стайна температура на оригиналната водна фаза.

От тях общо 28 обекта бяха избрани за тяхната по-висока степен на спектрална съвместимост с графенови материали, докладвани в литературата, като се имат предвид както спектрите, така и изображенията. Изображенията и RAMAN спектрите на тези обекти са показани в Приложение 3 на този доклад. Интересно е да се отбележи, че пробите не изсъхват напълно при стайна температура, като винаги остават желатинови остатъци, чиято граница може да се наблюдава на някои от показаните снимки. Съставът на тази среда за момента е неизвестен, тъй като не е бил обект на настоящото изследване, както и този на други типологии на обекти с микрометрични размери, които могат да се наблюдават периодично в пробите при ниско увеличение (40-600X). Рамановите спектри на някои от тези обекти са получени, но не са показани в това изследване, тъй като не представляват визуална прилика с графен или графит. Ограничение при получаването на определени спектрални модели с тази техника е интензитетът на флуоресценцията, излъчвана от много избрани обекти.

В множество полупрозрачни листове с графенов вид не беше възможно да се получат раманови спектри без флуоресцентен шум, така че техниката не позволи да се получат специфични RAMAN сигнали с добре дефинирани пикове в много от тях.
Следователно в тези обекти наличието на графенови структури не може нито да се потвърди, нито да се изключи. Друго ограничение на техниката micro-RAMAN е ниското качество на оптичното изображение на оборудването, което често предотвратява откриването на високопрозрачни графеноподобни листове, които обаче могат да се наблюдават в оптични микроскопи с подходяща настройка на кондензатора. За тези обекти ефективна алтернатива за характеризиране би била използването на други допълнителни техники за микроскопия, съчетани със спектроскопия, като XPS с добра оптика или получаване на модел на електронна дифракция на графен чрез електронна микроскопия (TEM). Като се имат предвид тези критерии за подбор, 28-те обекта, открити с потенциална идентичност на графен, са разпределени в 2 групи, според степента на корелация с RAMAN спектъра на използвания модел на редуциран графенов оксид (rGO, TMSIGMA ALDRICH). ГРУПА 1 включва 8 обекта, чиито спектрални модели са подобни на спектъра на rGO модела и следователно наличието на графенов оксид (№ 1-8) може да се потвърди със сигурност. Това спектрално съответствие може да се счита за недвусмислено и се характеризира с 2 доминиращи пика в сканирания диапазон (между 1200-1800 cm-1), пикове, наречени G (~1584 cm-1) и D (~1344 cm-1), характерни за графенови оксиди. Тази характеристика чрез спектрално съответствие между сигналите на тези наночастици и rGO модела е допълнително подсилена от микроскопичния вид на тези обекти, всички те с непрозрачен въглероден вид, подобен на този на стандартните обекти, както може да се види на снимките в приложението Резултати.

Следователно, можем да потвърдим с висока степен на увереност, че идентифицирането на графеновия материал във всички анализирани проби от група 1 Е ЗАКЛЮЧИТЕЛНО и с голяма вероятност структурите на графенов оксид могат да бъдат приписани на тези наночастици. Тези обекти от група 1 представят микрометричен размер в диапазони от десетки микрона (показани като синя линия на снимки на някои от тях).
Във втората група от 20 обекта (ГРУПА 2, № 9-28) са открити RAMAN сигнали, съвместими с наличието на графен или графитни структури, показващи пикове на RAMAN вибрации около G лентата (1585-1600 cm-1), съвместим с пика G на нанокристалната структура на графен или графит. Този вибрационен режим се генерира от разрешената вибрация на фонона в равнината на ароматния пръстен (sp2). Неговото дрейфиране към по-високи честоти в някои обекти, стремящо се към 1600 cm-1 (синьо изместване), може да се припише на голямо разнообразие от модификации, споменати широко в литературата, като например броя на графеновите слоеве или легирането с функционални групи или тежки метали други (Ferrari et al, 2007).

Визуално тази група включва двата вида външни изяви, наблюдавани в стандартите: дали непрозрачни микрометрични обекти с въглероден вид (без 9, 11, 16, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 и 28) или полупрозрачни листове с графен-подобен вид (но 10, 12, 13, 14, 18, 19 и 20). В спектрите на тази група 2, максимумите на G пик са придружени от други доминиращи пикове с неопределено присвояване в тази работа. Подгрупа (2.1.) може да бъде съставена от обекти, чиито спектри имат двата доминиращи пика, разположени в диапазони на ленти, които могат да бъдат приписани на двата основни вибрационни режима на графенов оксид, G (диапазон 1569-1599 cm-1) и D (диапазон 1342-1376 cm-1) (обекти № 11, 14, 15, 16, 17, 20, 21, 22, 23, 24, 25 и 26). Като се имат предвид както микроскопичните изображения, така и RAMAN сигналите заедно, приписването на спектрите от тази група 2.1 към графеновите структури може да се извърши с високо ниво на увереност.

Въпреки това, въпреки че структурните модификации на мрежата, генерираща спектрални сигнали, различни от използвания стандартен rGO, все още не са определени.
  Сигналите от втора подгрупа (2.2) обекти от тази група 2 (но 9, 10, 12, 13, 18, 19, 25, 27, 28) могат да се считат за съвместими с наличието на графенови структури поради наличието на максимуми в G-лента, въпреки че би било необходимо използването на по-подробни алгоритми за спектрален анализ, тъй като не се наблюдават ясно ясни пикове, които биха могли да бъдат приписани на вибрационния режим D, около 1344 cm-1 в стандарта rGO. Въпреки това, наличието на пик D не е задължително условие за приписването на графенови структури към спектрите и в резултат на това тези обекти са избрани за този доклад, тъй като показват съвместими вибрационни максимуми в близост до G-лента ( диапазон 1569-1600 cm-1).

Все още има открит дебат относно интерпретацията на тази D-лента и нейната променлива честота и форма (Ferrari and Robertson, 2004). Както е посочено в методологичното въведение, интензитетът на D пика, обикновено цитиран около 1355 cm-1, както и съотношението на интензитета с G пика (ID / IG) са показателни за степента на разстройство в въведената графенова мрежа чрез различни агенти като допинг, въвеждане на много различни функционални групи или прекъсване на непрекъснатостта на мрежата. В подредените графитни материали този пик D липсва. В някои спектри на тази подгрупа 2.2. се появяват други пикове с по-високи честоти (синьо отместване) от стандартните, чието приписване на вибрационен режим D е възможно, въпреки че това присвояване тепърва ще се определя чрез обработка с алгоритмичен анализ, който е извън обхвата на настоящата работа. Следователно, в момента, за тези спектри можем само да заявим, че отсъствието или дрейфа (изместването) на D пика по отношение на местоположението на rGO модела все още изисква структурна интерпретация според наличните модели.

Според литературата, както вариациите в изместването на пиковете G и D, така и тяхната променлива ширина и интензитет, както и наличието на други пикове, наблюдавани в тези спектри, могат да се дължат на много разнообразни модификации, които тепърва ще бъдат определени, включително различни степени на разстройство, окисляване, допинг, функционализация и структурни счупвания. Изследването на тези модификации е извън обхвата на този доклад.



В допълнение към обхвата 1200-1800 cm-1, когато RAMAN спектроскопията беше разширена до 2800 cm-1 за някои обекти (но 3, 8 и 11), беше открит 2D пик с нисък интензитет и честотна амплитуда, който липсва в други сканирани обекти (данните не са показани). Въпреки това, както в стандарта rGO, така и в някои обекти с максимуми на G пик, интензитетът на този пик винаги е бил много нисък в сравнение с G и D пиковете на спектрите. Това може да се дължи на факта, че в графеновите оксиди относителният интензитет на 2D пика (~ 2700 cm-1) по отношение на пиковете G и D е силно намален. Следователно, в това проучване ние се отказахме като цяло от анализиране на 2D пика поради причини за по-голяма ефективност и използване на ограничени ресурси, необходими за сканиране на възможно най-много обекти в рамките на ограничен период от време. В бъдеща работа би било интересно да се изследва за всички обекти, като по този начин се оцени съотношението на интензитетите на I2D/2G в тези обекти, където се проявява минимално в този вибрационен режим, което би позволило да се направят оценки за броя на слоевете на структурата.

Обектите, показани в това изследване, представляват малка част от общите микрометрични обекти, видими при ниско увеличение в оптична микроскопия със светлинно поле (100X). Тези обекти са сканирани и не са показани в това изследване, тъй като техните спектри не са съвместими с графеновите структури, тъй като им липсва лента, която може да бъде приписана на пик на G вибрационния режим. От голям интерес е да се отбележи, че много от тези обекти показват RAMAN максимуми в лентата 1439-1457 cm-1.

По същия начин, сред обектите от група 2.2, също така често се среща изпъкнал пик в тази лента, около 1450 cm-1, в комбинация с пикове G и D (без 11, 12, 14, 15, 16, 17, 20, 21 , 23, 24, 25, 26 и 28). Все още предстои определянето на тази лента около 1450 cm-1, тъй като тя не съответства на конкретни пикове в графена, но смятаме, че е от голямо значение за познаването на състава на пробите поради честата поява на това вибрационен режим. Като работна хипотеза тази лента обикновено се приписва на органични метиленови групи -CH2- чрез огъване на двойката водород- (с ножици). Въпреки това, той също е посочен като лента с умерен интензитет, свързана с ароматни пръстени, и ако е така, тя може да бъде свързана и с графен (Ferrari and Robertson, 2004). Както беше посочено, друго възможно присвояване на тази лента би било това на насложен вибрационен режим на някакво съединение, различно от графен, по- вероятно или дори на хидрогеловата среда, оставаща след изсушаване, тъй като във всички проби винаги има вискозен остатък, оставащ след изсушаване при стайна температура. Този остатък може в много случаи да проявява RAMAN вибрации, припокриващи се с обектите, които остават вградени в него, но не и в тези, които се появяват извън гела в границите на зоната на сушене. В този смисъл е възможно този вибрационен режим на средата да изглежда припокрит с пиковете G и D на графена в спектрите на подгрупа 2.1.

Извън обхвата на тази работа е да се характеризира тази среда, както и всички компоненти на пробата. Въпреки това, има някои вещества, способни да образуват тази хидрогелова матрица, чиито RAMAN сигнали показват изявени вибрационни режими около тази лента, като поливинил алкохол (PVA), метилакриламид или полимера PQT-12 (Mik Andersen, https://corona2inspect.blogspot .com/ перс. com). Факт е също, че някои от тези вещества са били комбинирани с графен в експериментални проекти за биомедицина, които могат да бъдат намерени в научната литература, например изкуствени синапси за PQT-12 (Chen and Huang, 2020), желатини за невронна регенерация, комбиниращи метилакриламид с графен (Zhu et al, 2016) или PVA/GO електропредени влакна (Tan et al, 2016).
Сега всички тези хипотези за присвояването на този връх в близост до 1450 cm-1 остават отворени. В заключение, от общо 110 сканирани обекта, недвусмислени сигнали за наличие на графенов оксид са открити в 8 обекта и сигнали, съвместими с наличието на графитни или графенови структури в други 20 обекта.

Останалите сканирани тук обекти, от 110 наночастици с външен вид на графен, не са показали сигнали, съвместими с графен, със спектри в моменти доминирани от излишен шум, причинен от прекомерен интензитет на флуоресценция, така че не можем нито да присвоим, нито да изключим наличието на графенови структури в тях. Като продължение на тази линия на работа и въпреки че нашият микро- РАМАН анализ има показани убедителни признаци за наличието на обекти с графенова структура, за да се консолидира сигурността на идентификацията и да се задълбочи структурната характеристика, би било удобно да се извършат допълнителни анализи, като се използват техники за комбинирана микроскопия и спектроскопия като XPS спектроскопия или TEM електронна дифракция.
 

За настоящото изследване повечето от пробите са получени от запечатани флакони. Също така, по време на извличането на пробите и прехвърлянето им на предметни стъкла за Раман микроскопия, ние работихме при асептични условия в камера с ламинарно течение. Въпреки това, възможността за процеси на замърсяване на проби по време на производството, разпространението и обработката, както и общата приложимост на тези констатации към сравними проби, трябва да бъдат оценени чрез рутинно и по-задълбочено наблюдение на подобни партиди от тези продукти.

Въпреки че резултатите от това вземане на проби са убедителни по отношение на наличието на графеноподобни структури в някои анализирани проби, това изследване се счита за отворено за продължаване и е предоставено на научната общност за възпроизвеждане и оптимизиране, като се счита, че е необходимо да се продължи с повече подробно и изчерпателно спектрално изследване, базирано на статистически значимо вземане на проби от подобни флакони и прилагането на допълнителни техники за потвърждаване, опровергаване, квалифициране или обобщаване на заключенията от този доклад. Анализираните проби са надлежно охранявани и достъпни за бъдещо научно сътрудничество.
image image image ЗАКЛЮЧЕНИЕТО НА ДОКУМЕНТА:

Извършено е произволно вземане на проби от флакони с ваксина COVID19 с помощта на комбинирана микро-РАМАН техника за характеризиране на подобни на графен микроскопични обекти с помощта на спектроскопски пръстови отпечатъци, характерни за молекулярната структура.

Техниката micro-RAMAN позволява да се засили нивото на увереност при идентифицирането на материала чрез свързване на изображения и спектрален анализ като доказателство за наблюдение, което трябва да се разглежда заедно. Открити са обекти, чиито RAMAN сигнали по сходство със стандарта недвусмислено съответстват на ГРАФЕН ОКСИД.

Друга група обекти представят променливи спектрални сигнали, съвместими с графенови производни, поради наличието на повечето специфични RAMAN сигнали (G-лента), които могат да бъдат приписани на ароматната структура на този материал, във връзка с неговия видим вид.

Това изследване остава отворено за продължение, контрастиране и репликация. По-нататъшни анализи, базирани на значителни проби, използвайки описаната техника или други, които се допълват, биха ни
позволили да оценим с адекватна статистическа значимост нивото на присъствие на графенови материали в тези лекарства, както и тяхната подробна химическа и структурна характеристика.

Това е оригиналният документ, публикуван от д-р Кампра в началото на лятото на 2021 г Вижте нашата статия тук https://www.notonthebeeb.co.uk /post/englis-translation-of-the-graphene-oxide-almeria-paper

Изтеглете оригиналния му доклад „The Almeria Paper“ тук - в статията, даден е линк най-отдолу.

ОТКАЗ ОТ ОТГОВОРНОСТ -
Това изследване е извършено изключително от д-р Пабло Кампра, без какъвто и да е вид възнаграждение от което и да е частно или публично лице, нито участие или съответствие с резултатите и заключенията от институцията, в която той е свързан. Характеризирането на свързаните обекти съответства изключително на анализираните проби.
Не е възможно без значителна извадка да се разбере дали тези резултати могат да бъдат обобщени за други проби от подобни търговски марки.
Д-р Пабло Кампра е отговорен само за изявленията, записани в този електронно подписан файл и не носи отговорност за мненията или заключенията, които могат да бъдат направени от разпространението му в медиите и социалните мрежи и не са изразени в този документ, чиято оригинална версия е заверена и подписан по електронен път, можете да се консултирате на следното Платформа Researchgate: 
https://www.researchgate.net/publication/355684360_Deteccion_de_grafeno_en_vacunas_COVID19_por_espectroscopia_Micro-RAMAN

Линк -
https://www.notonthebeeb.co.uk/post/breaking-dr-campra-proves-graphene-in-vaccine
 
08.-09.11.2021



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3826149
Постинги: 2352
Коментари: 744
Гласове: 1919
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия