Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.10.2021 20:50 - Последно интервю с д-р Райнер Фюлмих, немски адвокат: ПЛа-нд-ем-ия-та е глоб-ален държ-ав-ен пр-ев-р-а-т
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1136 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 03.11.2021 14:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Последно интервю с д-р Райнер Фюлмих, немски адвокат:
Пандемията е глобален държавен преврат

Компютърен преводач е ползван.
Източник -

https://www.thelibertybeacon.com/latest-interview-with-dr-reiner-fuellmich-pandemic-is-a-global-coup-detat/
Йеспър Йохансон от интервюта на FreeWest Media интервюира д-р Райнер Фюлмих от базирания в Берлин следствен комитет за корона.

Ето бележки към това едночасово интервю.
Това, че има само един единствен медиен разказ за тази „пандемия“ от март 2020 г., направи Фуелмих много подозрителен.

Д -р Волфганг Водарг, консултант към този комитет, обяви, че пандемията от свински грип НЕ е такава и накрая беше оправдан. Тогава децата бяха ваксинирани, а 1300 бяха трайно инвалидизирани от нарколепсия. Сега същата история се случва от същите играчи според Wodarg. Птичи грип, след това свински грип и сега Ковид са всичките им опити да започнат пандемии.
Само някога едната страна на този проблем е била разглеждана публично и в медиите. Това е изключително необичайно.

Над 150 експерти в много дисциплини са интервюирани от Fuellmich и неговия екип, но цялата им работа е игнорирана от масовите медии. Медиите просто ги етикетират като фашисти и изглежда не могат да се справят с други мнения и информация. В света е същата ситуация.

Fuellmich и колегата му Вивиана Фишер се кандидатират за държавна длъжност. Няма доказателства или фактическа основа за нито една от мерките за коронавирус - маски, блокиране и ваксинации. Ваксинациите са просто експериментални генни терапии, които не са в основата на проучвания.

СЗО беше принудена да обяви световна извънредна ситуация в здравеопазването в началото на 2020 г. - това е единствената основа за възможността да се използват тези „ваксини“.

Без обявяване на извънредна ситуация не може да се използва експериментална ваксина. Няма пандемия. И дори и да е имало, ваксините НЕ СА ЕФЕКТИВНИ и СТРАХОТНО ОПАСНИ.


В края на 2019 г. в лабораторията в Ухан имаше инцидент или някакъв теч. В резултат на изтичането настъпи паника и се разпространи историята, че това е причината за пандемията, но не е така. Инцидентът с лабораторията в Ухан беше използван като трамплин.

Нашите експерти ни казват, че всичко това е било планирано за повече от 10 години. Събитие 201 беше генерална репетиция: не беше предназначено да излезе на живо веднага след това, може би чак 2 години по -късно, но нещо ги подтикна да го направят незабавно.

В навечерието на Нова година 2019 г. на Дростен в Германия (еквивалент на Фочи) беше казано да измисли PCR тест за откриване на инфекция и той избра PCR, изобретен от Кари Мълис. Което не трябва да се използва за откриване на текущо заболяване/инфекция. Той може да даде положителен тест, просто като открие стари вирусни остатъци от настинка или грип.

Тестовата настройка на Дростен е имала за цел да произведе фалшиви положителни резултати и „случаи“ чрез увеличаване на пробата твърде много пъти, чрез твърде много цикли на усилване. След 24 цикъла става ненаучен. На 35 получавате 97% фалшиво положителни резултати. Дростен го настрои на 45 цикъла.


4 немски туристи бяха хванати от този тест при влизане в Португалия и бяха поставени под карантина. Това последващо съдебно решение отмени валидността на PCR теста. И така, защо това съдебно решение не беше по -влиятелно?

Това не е единственият съдебен случай. Имаше един през октомври 2020 г., а през февруари 2021 г. австрийски съд каза, че не можете да забраните политически митинг, базиран на PCR тестване. На 8 април германски семеен съд беше помолен да се намеси за деца в училище, страдащи от социално дистанциране и маски. Съдията поиска експертно мнение. Един експерт каза, че училищните мерки са напълно незаконни и опасни.

Така че защо правителствата не реагират на тези решения? Тъй като г -н Глобал е поставил на стратегически позиции по целия свят своите кукли. И тези богати хора използват подкупи в политическата, медицинската, съдебната и медийната сфера. Съдията, издал гореспоменатото решение, е претърсил къщата му и е иззел компютри. Това беше послание към съдебната власт, за да се отнасят такива дела до административни съдилища. И все пак това беше въпрос на семейно право - съдията нямаше друг избор, освен да го разгледа. Съдията се бори с това действие срещу него и той вероятно ще спечели.

Това е напълно нечувано и по същество фашистко.

Обявяването на извънредна ситуация в областта на общественото здраве от СЗО се базираше САМО на РЕЗУЛТАТИ от PCR, предоставени от Drosten. Тя се основава на 100% фалшиво положителни резултати.
Няма основание за използване на ваксини, тъй като няма глобална спешна ситуация за здравето.

Никой не отрича, че има вирус, но той не е толкова опасен, колкото казват. IFR е само .14%. Подобно е на грипа. Плюс това СЗО промени определението за пандемия, премахвайки необходимия % от смъртните случаи. Единственият оставащ критерий за определяне на пандемията е „глобална болест“.

Също така знаем, че има алтернативни лечения. В Скандинавия ВИНАГИ има вируси, но ние имаме недостиг на витамин D, така че трябва да се допълваме с това. Плюс цинк и ивермектин. Ние знаем това.


Г -н Глобал смята, че е всемогъщ, така че те имат това желание да ни държат под контрол. Но те нямат този контрол.

В Япония са забранили ваксината Moderna въз основа на намирането на частици във ваксините. Така че те използват ивермектин. Има толкова много тайна около ваксините и какво има в тях.

Наскоро получихме договори с голяма фармация, които нациите подписаха. В документите и договорите, представени от ЕМА (Европейската агенция по лекарствата) от фармацевтите са:
1. производителите на ваксини не знаят дали са ефективни;
2. не знаят дали са в безопасност;
3. в случай че те са държани отговорни, самата държава трябва да обезщети фармацевтиката;
4. държавите трябва да използват тези ваксини, дори ако има алтернативни лечения.

Така че адвокатите смятат, че тези договори са нищожни. Плюс това, ако там има вредни съставки, договорът отново е невалиден.

Ако обществеността научи за това, ще има въстание.

Което започва да се случва на места като Калифорния сред хора, отказващи ваксините.

Но отново всички ваксини са планирани от дълго време.

През октомври 2020 г. на немски клиент на Fuellmich беше казано от някой от Бундестага, че „скоро ваксините ще започнат, ще има 2 изстрела, но ще има непрекъснати ваксинации на всеки 6 месеца - това е свършена работа“.

Най -важната платформа е Световният икономически форум, организация на частни предприятия, основана от млад Шваб през 70 -те години.

През 1992 г. WEF стартира „Млади глобални лидери“. Първият клас от това включваше Меркел и Бил Гейтс, по -късно Азнар (бивш испански премиер), Макрон, Йенс Спаан, Джъстин Трюдо, Джасинда Ардерн и др.

Това е сериозен случай на корупция, защото г -н Глобал е инсталирал свои хора чрез това вид програма за набиране на персонал. Много от тях имат фалшиви биографии и не са в състояние да обсъждат тези критични въпроси - те просто повтарят необходимите точки за говорене.

Дростен в Германия попада в тази категория - професорството му е дарено от семейството, което притежава BMW. Той не е нито истински професор, нито лекар (академик). Дисертацията му вероятно е фалшифицирана.


Графен оксид: не се намира във ВСИЧКИ флакони. Какъв е %? Ние не знаем. Имаме група медицински експерти, които проучват това.

В някои партиди 99% имат графен оксид - това е историята, която чуваме и се опитваме да я проверим. Всички наночастици там, липидите, иРНК, протеинът на шипа и Г.О. причиняват сериозни проблеми.

Протеинът от шипове е най - отровната част и не принадлежи на тялото. Той причинява съсирване и сърдечни проблеми, инсулти и инфаркти. Засега нямаме достатъчно информация за проблема с G.O.


Ако G.O. е в 1/5 от флаконите. Каква е правната ситуация тук?

Това добавя още един слой на подозрение към ситуацията. Някои твърдят, че G.O. може да се използва за контрол на ваксинираните чрез 5G технология.

Във всеки случай ваксините са нанесли много щети, без да знаят всички тънкости на G.O.

Броят на смъртните случаи, докладвани чрез VAERS в САЩ, е 11 000 през декември миналата година.

Американският адвокат Томас Ренц се свърза с подавач на сигнали, който показва, че истинският брой е 45 000. Всичко е абсолютно нечувано. Само 1-10% от всички случаи се отчитат в нормално време. Но това не са нормални времена, защото медиите и правителствата правят всичко възможно, за да затворят историята за щети/смърт от ваксинация. На хората дори се плаща да не съобщават за смърт след ваксинация на VAERS в САЩ - това е проверена история от семейството на починал човек.

Някои американски лекари смятат, че смъртните случаи са до 1/2 милиона след ваксинацията.

Подобни истории излизат от Израел и т.н. Ваксината трябваше да спре на около 25 смъртни случая.

Говорим за 1/2 милион само в САЩ.

53 смъртни случая след ваксината срещу свинския грип го спряха.

Един германски лекар, д-р Михаел Диктер, свидетелства за пряка връзка между животоспасяваща операция, необходима за отстраняване на 3,5 метра от тънките черва на жената и ваксинацията.

Патенти: Д -р Дейвид Мартин е открил, че коронавирусът, включително протеинът и ваксините, е бил патентован дълго време преди началото на „пандемията“ - преди около 17 години. Десетки патенти бяха издадени.

Според слушателите това беше изключително привлекателно за инвеститорите. Всичко звучи така, сякаш е било план, дневен ред.


Каква е крайната цел или крайният резултат?

Изводът е, че никога не е било за здраве. Здравето е използвано за изтласкване на паника и страх. Междувременно член на службата на министъра на вътрешните работи в Германия, който е специалист по анализ на риска - дълъг документ, който той написа през 2020 г., се опита да разбере доказателствата за пандемия и за мерките срещу короната.

Всичко в статията му се сбъдна: не става въпрос за здраве, а за Голямото нулиране - те се опитват да получат това, което се счита за „странични ефекти“, върху икономиката и т.н. Това са планирани резултати и цели, а не само странични ефекти. Малки и средни корпорации и бизнес на дребно се унищожават в полза на американски платформи, като Amazon и Booking.com и др.

В Германия китайците поемат производството на автомобили и други индустрии. Все още не сме разбрали всичко, но всички те разделят плячката от това. Предстоят още сигнали. Някои говорят за 80% от сериозните ефекти след ваксинацията; 1/3 от полицията и пожарникарите отиват в съда заради ваксинацията и т.н.

Други държавни служители излизат срещу това. Всички тези хора говорят за тирания, а не за здраве. Става дума за многонационални корпорации, които поемат демокрациите и функциите на националните държави. Нашите правителства НЕ правят грешки, въпреки че хората вярват - проблемът е, че те вече не са нашите правителства.

През последните няколко десетилетия се наблюдава преминаване към публично-частни партньорства. Всички тези хора се смесват в WEF.

Има самоизработен политически елит чрез програмата YGL-това е враждебно поглъщане на нашите политици, които действат от другата страна.


Ще дойдат ли тези извършители някога в съда? Да. Тази седмица има международна адвокатска конференция на адвокати, участващи в тази битка.

Юристите, които наистина познават специализираните медицински проблеми, са малка група от 40-50, но групата е по-голяма. Те планират международен трибунал за корона. Не е сравнимо с Нюрнберг, което се случи СЛЕД войната.

Fuellmich планира пробен период ВРЕМЕ на проблема, а не след него. Фактите по света са идентични - същите ваксини, същият проблем с PCR теста, същите мерки като блокиране със същите проблеми.

PCR тестът се нуждае от атака, защото на него почива всичко останало. Ако можем да докажем в съда, че няма „дела“, значи няма и пандемия. В Канада е заведен групов иск, но той е отхвърлен от съда (от адвокат Майкъл Суинууд).

Скоро ще бъде изложен устен аргумент. Други дела се водят в различни държави. Но това е огромно усилие - само юридическите усилия няма да свършат работа. Съдилищата ще следват съда на общественото мнение, така че това трябва да бъде разкрито от хората.

Това е грабеж на активи и данъци на хората от богатите. В това има и духовен аспект. Някои хора се свързват с това и един с друг на съвсем различно ниво, тези, които имат същото разбиране, и това ще бъде решаващ фактор.

Не губете сърце; продължете да се борите, защото няма друга алтернатива.

Другата страна има НУЛА духовност, към която да се обади. Те са неспособни за това. (Вижте заключителната история на Fuellmich за показване на съпричастност и любов към хората, които живеят живота си в страх.)

----------------------------------

Райнер Фюлмих: Пандемията е глобален държавен преврат

Известният адвокат д -р Райнер Фюлмих говори изключително пред Free West Media по темата за пандемията и драконовските мерки, които много държави са приели, и как той и други ще оспорят това в съда.

Фюлмих е адвокат по защита на потребителите, поканен да говори за работата си като един от четиримата членове на Германския разследващ комитет по короната. От 10 юли 2020 г. той изслушва голям брой свидетелства на международни учени и експерти, за да намери отговори на въпроси за пандемията, задавани от хора по целия свят.

Нередностите, които са допуснати в името на общественото здраве по време на тази пандемия, призоваха за твърд отговор, каза той пред FWM. Той е специализиран в представянето на обикновени хора срещу големи компании и е влязъл в заглавията, когато печели дела срещу гиганти като Volkswagen и Deutsche Bank.

При изследване на блокировките, ограниченията, ваксините срещу Covid, PCR тестовете и други мерки, той установи, че те не са подкрепени от научни изследвания.

Той описа как съветниците по мерките на Covid, които са представени като „експерти“ в медиите, всъщност са измами, на които например са били дадени професори в частни университети, без да са извършили научна работа.


В това задълбочено интервю Фюлмих говори и за значителната част от работната сила в САЩ, която е отказала удара поради страх от сериозни странични ефекти.

Смъртните случаи в резултат на експерименталните изстрели са масово занижени.

Неговият извод е, че има други причини за мерките, освен тези, които ни е казано да следваме, и нарича скритата ръка „Mr. Global “, използвайки пандемията за подобряване на собствения си дневен ред.

Той е планиран с години напред и служи само за да направи и без това богатите и могъщи още по -категорични.


Източник -  Публикувано в The Liberty Beacon от EuropeReloaded.com

https://www.thelibertybeacon.com/latest-interview-with-dr-reiner-fuellmich-pandemic-is-a-global-coup-detat/
 



 



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3812995
Постинги: 2352
Коментари: 744
Гласове: 1919
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия