Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.08.2021 11:41 - Мариана Иванова: 74% от заразените и 80% от хоспитализираните в Масачузетс са били напълно ваксинирани
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 619 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 11.08.2021 12:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Започвам със студия обявена от CDC (Център за превенция и контрол на заразните болести) на САЩ. Отнася се за Масачузетс и е с дата 6 август 2021г.

Накратко 74% от заразените и 80% от хоспитализираните в Масачузетс са били напълно ваксинирани!

В студията не се казва колко от останалите скромни 26% са били ваксинирани с една доза, или не им е бил изтекъл 14 дневния срок за да започне да “действа“ ваксината ....
Толкова по въпроса кой, кого и от какво пази, кой заразява близките си, кой е отговорен, Кой безотговорен, кой е примитивен и кой ЕнтелЕгентен ...

Вече спокойно можем да кажем, че делта щама, всъщност е вирус, които идва благодарение на ваксината.

Линк към студията ТУК - https://www.cdc.gov/mmwr/volumes/70/wr/mm7031e2.htm?s_cid=mm7031e2_w&fbclid=IwAR0t8OmTxTjQuJ-TbZEgesPvYiy4FphksoRtzXHldTPbYtlqPoXMqfAHCBE
.........................................
В хърватските медии излезе скандална информация. Сега колко е скандална не знам, това са си неща които могат да се предположат, но някой се е сетил и е направил проверка за един произволно избран ден – 7 август 2021г. колко са официално обявените т.н. ново заразени на различни точки от планетата. И о, чудо! Навсякъде са се “разболявали“ точно опрелен брой хора – 233. Вероятно това е идея на американци, защото във видеото за показани най-голям брой американски щати (Кентъки, Хавай, Айова, Орегон, Калифорния, Айдахо, Мисури....), но и Тринидат и Тобаго, Канада, Литва, Таджикистан ...
Хората от цял свят са се наговорили и са решили на този ден точно по 233ма да се “ново заразят“! Ама няма големи държави, няма малки... (Линк към видеото ТУК)
Разбира се списъка не е пълен, ето и доказателство.
Проверка на данните на Хърватска за този ден показват, невероятно но факт – 233 ново заразени на 7 август!
Най-комичното в цялата работа е, че след като тази информация излезе, надлежните за бройките тук коригираха числото на 213... По-добре да не го бяха правили, защото го има в десетки публикации с числото 233, които “съвестни“ медии са изнесли. Дори и в тяхната коригирана публикация в заглавието се казва 213, а по-надолу пише отново 233... Просто не са имали време да поправят числото и надолу...нали.
Съвсем през пръсти я подкараха тези хора... Всъщност те така си я карат от самото начало.
...................................................
Промъкна се и информация, че след масовите протести във Франция, властите леко били облекчили изискванията. Френският министър на здравеопазването Оливие Веран е обявил, че валидността на PCR теста в пропуска ще се удължи до 72 часа от предвидените досега 48 часа. Освен PCR тест, в документа ще се допуска и използването на бърз антигенен тест, а освен това ще се признава и изследване, извършено самостоятелно от приносителя на документа, а не в лаборатория. Информацията идва от официален източник, така че със сигурност не е пълна, но показва, че нещо се случва. Какво точно, предстои да видим.
Много е важно какво ще се случи във Франция. Ако само на едно място се получи пробив, ще бъдем свидетели на ефекта на доминото. С цялото си сърце подкрепям французите. Това не означава, разбира се, че ние трябва да стоим и да чакаме.
........................................................
Ставаме все повече.
Все по-често в медиите и още по-често в соц. мрежи в Хърватска излизат изявления на ваксинирани, които разказват за личните си преживявания след иглата. На всеки ъгъл, във всяко кафене, опашка, бензиностанция, в парка някой разказва за съсед, приятел, роднина пострадал, или дори загубил живота си.


Щe пренеса поредното писмо разтърсило Хърватска. Публикува го най проправителствения официоз. Всъщност този парцал все по-често напоследък се държи като разпространител на “конспиративни теории“. Изглежда светлия пример на гл.редактор на “Билд“ е заразен ... като делта щама.. Очаквам скоро да започнат лавинообразно да се извиняват главните редактори на баш официалните вестници ... както и всякаква друга гад... Но това е друга тема.
Писмото на тази жена до редакцията е отправено към нас, не ваксинираните.
“Имате право!

 


Аз и моята дъщеря сме ваксинирани с две дози на Пфайзер.
Тя се разболя. Във вторник (миналата седмица) за преглед и искаха тест. Беше негативен. В четвъртък, поради това, че се влоши и налагаше хоспитализация отново и искаха тест.
Не иpдържах, защото състоянието и беше критично (диагнозата е бактериално възпаление на белия дроб.) и казах на лекаря – Детето ми е ваксинирано, правихме тест преди два дни, тук при вас! Няма значение, казва той, пак трябва да направите тест. Такава е процедурата!
Приеха я в болницата, но казаха, че няма да има никакво лечение, докато не дойдат резултатите от теста! Няма в специализиран отдел, няма лекарства докато не дойде резултата от теста.
А аз? Аз не мога да посетя детето си показвайки проклетата ковид апликация доказваща, че сам напълно ваксинирана!
Ние наистина се оказахме овце, а тези които правят това повече от година мога да нарека тотални дебили.
Нямат понятие, злоупотребяват с нас, които им повярвахме и малтретират вас, които не им повярвахте!
Моята подкрепа на всички не ваксинирани!
Не бъдете като нас!

Както казах все повече такива изяви има в Хърватска, а те ще се увеличават с всеки изминал ден. Достойни хора, имащи силата да признаят грешката си.
А аз питам, тези който още не са го направили – не беше ли ваксината за да защити вашето здраве? Не беше ли ковид паспорта за за да докаже, че сте защитени и не сте опасни, най-вече “за другите“. Какви доказателства търси този “лекар“. За какво ви е този зелен паспорт? За пътувания, концерти, ресторанти? Не застрашавате ли там тези около вас?
По тази схема умираха хората “от ковид“ миналата година – забавяне и отказ за лечение! И днес така умират, без значение дали са “защитени“.
Трудно е да признаеш, че си сбъркал, че си проумял истината по възможно най-тежкия начин, за съжаление. Признанието няма да те направи глупав, няма да “свали цената“ ти. Всички грешим! Само идиотите и мъртвите никога не променят мнението си!
Трудно е, но е достойно да признаеш грешката си! Човешкия ти дълг те задължава поне да предупредиш, ако така можеш да спасиш нечие здраве и дори живот! Ако си човек!
Ако не го направиш просто не си човек, а двукрако, което само тежи на тази земя!
Цялата “пандемия“ е пропита от цинизъм и презрение към човека, но най-големия цинизъм на “елита“ е, че посегна с всичката жестокост на която е способен, точно на тези, които му повярваха и го поддържаха, вероятно с надеждата да бъдат пощадени. Сега вече е ясно, че пощадени не се предвиждат.
И се вижда още по-ясно колко малко са ТЕ! Наистина са една шепа хора!
Затова и са обречени на неуспех!


Мариана Иванова, Фейсбук профил
https://e-zdravey.com/bg/mariana-ivanova-74-ot-zarazenite-i-80-ot-hospitaliziranite-v-masachuzets-sa-bili-napalno-vaksinirani/?fbclid=IwAR0I0OdzZY9LL6LvJ9dvKOuhxlH4vbXqAOlOqwUfkCcaXeG-9l5e2se8wPs#.YRN_hCpyJ14.facebook




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3818608
Постинги: 2352
Коментари: 744
Гласове: 1919
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия