Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2020 15:06 - Първи биологичен "Чернобил"? КОЯ Е ЛАБОРАТОРИЯТА, ИЗПУСНАЛА "КОРОНАВИРУСА"?
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 574 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Първи биологичен "Чернобил"?
КОЯ Е ЛАБОРАТОРИЯТА, ИЗПУСНАЛА "КОРОНАВИРУСА"?
***** Господ да ни е на помощ!
***** Вирусно-бактериалният център в Ухан ли?
***** Изглежда става дума за модифицирана и генно променена ЧУМА, което обяснява армейските кордони около градовете, вече стрелящи на месо по всички опитващи се да ги напуснат. Обяснява и вече достигналите 60 млн.души под строга карантина.

Множат се съобщенията в различни сайтове, че специална лаборатория в град Ухан е изпуснала опасния коронавирус.
Наложи се внимателно да подходя към тях, понеже първите информации дойдоха от индийски медии и сайтове, а Индия е противник на Китай, водили са помежду си няколко войни и досега имат гранични спорове и взаимни териториални претенции.

Оказа се обаче, че вирусно-бактериалният център и лаборатория наистина съществуват. Става дума за център на Китайската академия на науките, базиран точно в Ухан - града, от който стартира епидемията.

Оказа се, че няма начин да се свържа с Ли Хън, ръководител на Центъра.

Той се състои от две звена - лаборатории

ЦЕНТЪРЪТ!

******* P3
Националната лаборатория по биобезопасност е разделена на спомагателна работна зона и защитена със специални конструкции, технологии и способи основна зона. Разполага с 3 клетъчни лаборатории, 2 за изследвания върху животни, други съоръжения и е основно спомагателно съоръжение към другата лаборатория - P4 Laboratory. Това подразделение играе значителна роля в клъстерните платформи за биологична безопасност.

В тази лаборатория се занимават с Ебола, SARS, Чума, вируси на различни тропически трески, например вирус на хеморагична треска на Кримско-Конго.
Занимават се и с култивиране на патогени, тяхна трансформация, тяхно откриване, тестове за чувствителност за туберкулоза и бацилов антракс.
Занимават се и с коронавируси BEV, CHIKV, MERS.

Лабораторията беше създадена точно за да търси опасни патогени като новия Коронавирус, за който сега се шуми, да насочи изследванията към тях и да намери решение за тях - някаква част от продължителната работа вследствие на избухването на SARS в Китай през 2002-03 г., което зарази много хора и уби част от тях.

********* P4

През януари 2018 г. Китай представи и втората лаборатория в Центъра - за биосигурност (BSL-4) на Китайската академия на науките (CAS), наречена Wuhan P4 в района Jiangxia в града.Това е другата, най-основната лаборатория.
Занимава се със същото, както и предверието й - Р3, а вероятно и с някои др. "нещица" /биологично оръжие/.
Оборудвана е с 4 стерилизатора с двойни врати, 1 пречиствателно устройство, 14 вентилационни и климатични системи, както и високоефективни филтриращи системи, 4 специални химически душове - стаи, в които се дезинфекцира персоналът (душовете текат отвсякъде - отгоре, встрани, отдолу) и 1 животоспасяваща система (спасително убежище) за персонала, ако дяволът си няма работа.

КЛАСИФИКАЦИИТЕ

Лабораториите по света са класифицирани между 1-4 нива в зависимост от това колко опасни са микробите, които те изследват.
Четвърто равнище - BSL-4 лаборатория, изследва възможно най-опасните патогени и трябва да следва максималните нива на безопасност или „биосъдържание“.
Питам се какви идиоти са тези, които са решили да разположат Центъра и двете негови лаборатории в огромен 11-милионен град, и то в една от най-посещаваните му части.
Защото такива съоръжения се строят в пустинни места, а в основите им се залага свръхмощна термична бомба (легендите говорят и за ядрен заряд), който без да позволява намеса на персонала се самовзривява при опасност вирусът или бактерията да излетят в атмосферата. Във високата температура, развита от заряда, нищо не оцелява.

КОРОНАВИРУС ИЛИ МОДИФИЦИРАНА (ГЕННО?) ЧУМА

Всички признаци на заболяването са сходни със симптомите при БЕЛОДРОБНА ЧУМА.
След заразяване следва висока температура, болки в главата, крайниците, кръста, остра пневмония, оттам вторично заразяване на други хора по въздушно-капков път, обща слабост (хората припадат, както си вървят, за което има достатъчно видеозаписи в мрежата).
Смъртността е 100% при липса на лечение - умира се за два-три дни.
Септическата форма води до заразяване при досег, вкл. и с мъртво тяло, и др.
Може би затова по сведения на очевидци от градовете под карантина навсякъде се пръска с дезинфектанти - вкл. от камиони по улиците и чрез самолети и хеликоптери от въздуха.
Хора от Ухан, преди да се затворят всички връзки и възможности за контакт, споделят, че армейски кордони са заобиколи града и разстрелват всички, опитващи се да го напуснат. (бел: невъзможно е да проверя за достоверност тези разкази)
Версията за изяден прилеп, от който тръгнала заразата също може да говори за чума.
Щамовете са стотици, но повечето са подвластни на въздействието на антибиотици, които снижават смъртността до 7-8%.
Но модифицирана генна чума най-вероятно не може да се лекува по този начин. И засега е неизвестно какво е противодействието срещу нея.

Взетите в Китай мерки говорят за огромна тревога:
**** или епидемията се е разраснала до огромни размери, които не се съобщават;
**** или властите знаят в пълни детайли какво е станало и взимат огромни по мащаби превантивни мерки, за да ограничат последиците.
Най-вероятно и двата варианта са валидни. При само няколко хиляди заболели не може да има дефицит на здравни материали и лекарства, за което Си Дзи Пин много остро е разкритикувал медиците.

ЗАЩО МЪЛЧАТ СВЕТОВНИТЕ МЕДИИ И ЕКСПЕРТИ
1. За да няма паника, което е тъпо. Във века на глобализма е невъзможно да укрие нещо по-мащабно и причините за това. Може да се твърди от медии и специалисти някаква умишлено невярна причина, ама никой да не им вярва.
2. Повечето съвременни държави разполагат с такива центрове и лаборатории. Те се занимават със същото, с което и в Ухан. Т.е. освен китайски проблемът за такива центрове може да се превърне и във вътрешнополитически.

Центърът в Ухан има съвместна програма за изследвания и експерименти с Франция, както и с други държави. Акредитиран е към Световната здрава организация.

Случайно или не, първите трима заболели в Европа са обявени във Франция. При белодробната чума болестта е изключително скоротечна - става дума само за няколко часа. Най-вероятно заболелите са докарани вече болни от Китай със специален въздушен рейс. Защото иначе щеше да има цял самолет с полумъртви и мъртви тела и епидемия и във Франция.

Видео от центъра в Ухан - https://www.youtube.com/watch?v=2nhF_b5y-S0&feature=emb_logo&fbclid=IwAR006jpy3VK7RrbEFwia2OrqXnC8QLUgcsReZPNlYqAnjUTeq2KfeIihKV0

Взето от страницата във Фейсбук на Григор Лилов - https://web.facebook.com/grigor.lilov/posts/2657708347678421

От коментарите отдолу още -

Grigor Lilov В Ухан ще започне строеж на втора болница за лечение на пациенти с новия коронавирус, съобщи държавният китайски официоз вестник "Женмин Жибао".
Болницата по план до две седмици трябва да е завършена. Строителството на първата болница, предназначена за пациенти с новото заболяване, е в ход и се очаква да приключи до 3 февруари. Хм, дали сензационните съобщения по социални мрежи в онзи край на света за милиони заболели и над сто хиляди смъртни случаи само досега ще се окажат истина?

Plamen Dimitrov Nikolov Не знам дали да се паникьосваме с новата здравна чума, но вече си имаме прекрасно оправдание за : 1. Китайската икономика е в криза, с разтеж 5-6 % което си е катастрофа за новата средна класа в Китай. 2. Растежа в САЩ е на постоянно изкуствено дишане на Федералният резерв. 3. В Европа единият сълб си замина, вторият /Италия/ се чуди още какви избори да прави, Германия е на прага от рецесия. И още и още... И сега ще се окаже, че тази епидемия е виновна за всичко. Ще се забравят банкерите, политиците, олигарсите, всички едри и дребни крадци. Гадният вирус е виновен за всичко. Като нищо може да е "изпуснат" нарочно.

Mariela Yordanova Grigor Lilov вие ли написахте тоя текс? Аз съм в Китай в момента, на около 1000км от Ухан и чета всичко, което се публикува естествено, на няколко езика. Това което вие сте написал е най-интелигентно написания текс и най-обуснования. Моля ви, посъветвайте ме, какво да правя? В момента сме на гости на родителите на мъжа ми, китаец, малко селце в планината, но след 3 дни трябва да се върнем в голям град, където живеем, на около 3000км от тук, като за целта трабва да сменим няколко влака.
Mariela Yordanova Nadejda Vassileva в тоя момент по сигурно от това село не се сещам. Затворили са входовете на селото и не дават да се излиза на улицата ако не е много наложително. Ако искам да напусна селото, няма проблем, ама къде да ходя? Само си мисля за моите животинки, които са на 3000км в хотел за животни. Но си мисля, че за сега няма да рискувам да се връщам, оставам тук в селото.

Grigor Lilov  Вирусите се използват в генното инженерство - да пренесат материал от една клетка към друга и да го имплантират в нея. Ако е експериментирано с чумни бактерии, нищо чудно да е станал фал и вирусът да е започнал да пренася чумен материал към човешките клетки. Специалисти, до които се допитах, считат за възможен такъв механизъм.

Grigor Lilov "Малка" епидемия - уж с 2000 заразени, но са спрени всички вътрешни самолетни полети, повечето междуградски автобуси, мери се температурата на всички пътуващи - по летища, гари и т.н., спрени са всички екскурзии и туристически пътувания във и от Китай, анулирани са всички хотелски резервации, 41 провинции са в извънредно положение, затворени са всички обществено-културни и спортни обекти в Китай, на пожар се строят нови болници, търсят се стотици хиляди медицински комплекти облекла дневно, остро недостигат мед. консумативи и лекарства, само в Пекин 20 болници (3 първостепенни и 17 районни) са определени да работят със заразените, а колко ли са в страната, в редица градове е спрян обществения транспорт, под карантина са 60 млн. души, извадена е армията с въоръжени кордони около по-засегнатите региони, училищната ваканция е продължена до 7 февруари навсякъде и да не изброявам по-нататък. Шефът на Световната здравна организация спешно пристигна в Китай, макар че според офиц. данни епидемията е ограничена, което не пречи въпреки тях заразените по цял свят се множат и т.н., и т.н., и т.н. Ясно е, че не става дума за някакъв коронавирус - той не може да се различава толкова драстично от другите коронавируси и свързаните с тях вече преминали епидемии. Потресен съм от наивността и ще си позволя да бъда и груб - дори глупост на хората по света. Ясно е, че безспорно имаме болестно явление с мащабите на Чернобил (дори и да не е назованата от мен генна чума) на фона на тази потвърдена и официализирана информация, която цитирам. Но хората си вярват на лакърдиите за 2000 болни и само 80 мъртви, макар че тези числа са недописани с много нули. Считам за напълно доказана великата сила на пропагандата, щом може да оперира и лиши милиарди, вкл. и много интелигентни от логика и мисъл.

Grigor Lilov Кoмитeтът пo хигиeнa и здрaвeoпaзвaнe нa КНР днес съобщи за зaбoлeли 2027 души и 57 cмъртни cлучaи. Пoдoзрeния зa зaрaзeни c кoрoнaвируc имa зa 2700 души, нo диaгнoзaтa им вce oщe нe e пoтвърдeнa. Нaд пoлoвинaтa oт cлучaитe – 1052 души, идвaт oт прoвинция Хубeй, кoятo ce явявa нaчaлнa тoчкa нa рaзпрocтрaнeниe нa вируca. Cлeдвa прoвинция Джънзян cъc 104 cлучaя и Гуaндун c 98 зaбoлeли. Cлучaи нa зaбoлeли oт нoвия тип вируc ce нaблюдaвaт във вcички китaйcки прoвинции, включитeлнo Пeкин – 51 и Шaнхaй – 40 души.
Но забележете противоречието с горните данни: „Само прoвинция Хубeй ce нуждae oт 100 000 кoмплeкти мeдицинcки зaщитни кocтюми нa дeн" - съобщи китайският министър на промишлеността Ван Цзян Пин, разказвайки за мерките да се увеличи местното производство с няколко пъти и за започналия голям внос от чужбина.

Grigor Lilov Христо Ангелинов Вие явно не съобразявате кой всява паника: аз или властите най-официално: вече 18 големи града, 60 млн. души под карантина, затваряне на всички обществени заведения и места, недостиг на мед. материали, специална огромна болница за 7 дни при само 1600 заразени официално в цял Китай? И спешен монтаж на термокамери по летищата в Япония, Корея, Австралия, Сингапур, Турция и др. държави, които досега не са взимали такива мерки.

Angel Davidkov Отдавна се правят опити за създаване на синтетичен организъм. За целите на биологичната война идеално средство би бил организъм, който съвместява качествата и на вируса и на бактериите или действащи в симбиоза двата класа. Ще бъде трудно за лечение и ще унищожи икономиката на Китай. Според мен спасението ще бъде високото съдържание на кислород.

Stiliyan Stefanov Гриша. САЩ и Китай са в студена война. Може и от там да е дошла...Аз вчера също си мислех, че е лабораторна бактерия, а не натурална.

Стефан Димитров Биооръжията са различни и се разработват в секретни лаборатории, в които работят учени-хора . Никой не може да предвиди действията на всички хора . Някои са способни на гадости, други са отговорни . Изпускането на щама е от някой от тези "хора" ! Има и други причини, например при разпада на СССР в един много голям град , заради липса на средства , от такава "научна" лаборатория изпескат кърлежите заразени с лаймска болест. Те се разпространяват и в центъра и в околностите на града,. Паника. Броят на умрелите се крие. Пръскането е забавено . Накрая започва масова ваксшнация и пръскане. В рамките на няколко години положението е овладяно. Сега трагидията епмного по-голяма.

Christo Ivanov хм... четох други много сериозни анализатори които твърдят, че вирусът е пуснат от МИ6, двама оперативни агенти и един медик са посетили Ухан в периода 16-20 януари, като самият вирус е разработен в лабораторията в Солсбъри.

Albena Ammann Grigor Lilov, как бихте коментирали факта, че вирусът е бил патентиран преди няколко години в САЩ от Правителствена организация? Патента изтече на 21/1/2020. Също така европейският патент е на институция спонсорирана от Бил Гейтс и Гейтс Фондация.
https://patents.google.com/patent/US7220852B1/en

Grigor Lilov Изучили са структурата на коронавирус, имат технология за откриването и е нормално да патентоват това. В САЩ патентоват дори геноми на отделен човек. Според вашите съмнение ще излезе, че ако е гений или престъпник, могат да създават биороботи, което засега е фантастика. А истината е, че комерсиализацията в науката върви с пълна пара.







Гласувай:
1



1. hadzapi - От един коментар
27.01.2020 15:45
Румен Георгиев: Един съвет който знам от пенсиониран ГИНЕКОЛОГ. Първата работа на вируса е да блокира черния дроб. За това при най малкото съмнение за грип, подсладен лимонов сок с вода, активен въглен, КАРБО МЕДИЦИНАЛИС и хепатопротектор КАРСИЛ по три капсоли от 22,5 мг. три пъти дневно .Веднага РЕМАНТАДИН или ТАМИФЛУ, като първите два дни дозата е двойна и след това намалява. Сладки течности и доматен сок от консерва, спират се белтъчините. В носа тампончета от памук напоени със КЛЕЕВА ТИКТУРА, така че парите от нея да отиват в белите дробове.
цитирай
2. hadzapi - Монголия е затворила изцяло границата си с Китай от 27 януари 2020
27.01.2020 15:58
“МОСКВА, 27 янв – РИА Новости. Власти Монголии в связи со вспышкой коронавируса нового типа в Китае закрывают границу с соседней страной, приостанавливают работу учебных заведений и запрещают все массовые собрания, передает агентство Монцамэ.
Согласно решению правительства Монголии на экстренном заседании в воскресенье, начиная с 27 января, пограничные переходы с Китаем будут закрыты как для автомобилей, так и для пешеходов. Сроки действия указа не сообщаются.
Кабмин также распорядился закрыть все университеты, институты и центры профессионального образования до 2 марта 2020 года. Распоряжение о закрытии до того же срока все школ и детских садов было принято 24 января.
В стране вводится запрет на любые публичные мероприятия и массовые собрания, включая “учебные центры, компьютерные клубы, экскурсии, детские площадки и курсы водителей”.
По данным агентства, в стране пока не зафиксировано случаев инфицирования коронавирусом. Однако в заявлении вице-премьера говорится, что риск его распространения в Монголии остается высоким.”
https://ria/20200127/1563911676.html?in=t
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3812241
Постинги: 2352
Коментари: 744
Гласове: 1919
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия