Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.10.2021 20:38 - Днес ви излагам своя коментар за политическата обстановка в страната! Това, което искам да кажа в самото начало е, че за този коментар е необходимо да изключите
Автор: hadzapi Категория: Политика   
Прочетен: 686 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 13.10.2021 21:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Димитър Байрактаров, 13.10.2021, Фейсбук
  Както обещах вече, днес ви излагам своя коментар за политическата обстановка в страната! Това, което искам да кажа в самото начало е, че за този коментар е необходимо да изключите емоциите и пристрастията си и да включите разума си.

Предполагам, че вече много от вас се досещат, че с пълна сила тече процес на подмяна, който е подчинен изцяло на чужди интереси. Белезите за тази подмяна вече са видими.

Новите месии имат задача да се обединят с ГЕРБ!

Да, правилно сте разбрали да се обединят с ГЕРБ и да съставят правителството на голямата подмяна. За целта в ГЕРБ тече доста сериозна реформа на депутатските листи, в резултат на което в парламента ще видим чисто новичка парламентарна група на ГЕРБ.

В същото време медиите и платените социолози надуват здраво новите месии с фалшив рейтинг. Ярък пример в тази посока е, че вчера БТВ публикува списък с водачите на листите единствено и само на месиите, преди да бъдат обявени от РИК-овете.

За да се случи това на първо място трябва да бъде неутрализирана партията на Слави. Всъщност от доста години не съм виждал такава ожесточена и масирана атака срещу партия, която няма нито един ден в управлението.

Всъщност, с поведението си ИТН доказа, че е антисистемна партия, която не се поддаде на натиска и изнудването от страна на новите месии и ДБ. Както сами се убеждавате атаката срещу ИТН продължава и към този момент, тъй като са една от формациите, които защитават правото на свободен избор за ваксинация.

Тук е редно да включа и партии като Възраждане и Атака, които също имат последователна позиция по този въпрос, а Волен дори е завел и съдебни дела доколкото разбрах.

Всички останали политически сили без ДПС покорно са навели главите си.

Неслучайно казвам ДПС! Те хвърлиха най-голямото предизвикателство срещу системата, издигайки Пеевски за водач на две листи. По този начин ДПС явно се противопостави на янките и техния "Магнитски", който няма никакво правно действие в пределите на България и на целия Европейски съюз.

Нещо повече, с действията си колкото и странно да ви звучи, ДПС защитава суверенитета ни ( никога не съм си и помислял, че ще напиша подобни думи за ДПС) и Конституцията, която гласи, че "обвиняемият е невинен до доказване на противното с влязла в сила присъда". Докато "Магнитски" на янките казва "виновен си и не е нужно да доказваме защо".

Както сами виждате, неслучайно харвардските месии се опитват всячески да обезличават Конституцията ни! Нейното спазване и прилагане доказва, че все още сме суверенна държава и имаме свобода, а не сме роби.

Ако ви прави впечатление, въпреки, че документите доказаха по безспорен начин лъжите на харвардския месия, ГЕРБ гръмовно мълчи по тази тема. Даже не нападна президента, който сътвори сериозен гаф със становището си до Конституционния съд. ГЕРБ проявява и странна пасивност по отношение на популизма, с който ни заливат харвардските месии.

Ще ви дам един много лесен пример за обработка на общественото мнение. Този пример е подчинен на една стара поговорка, която гласи "гладна кокошка, просо сънува". Харвардските месии пледират, че ще спрат кражбите и ще дадат парите от данъците на народа! Помислете, защо някой трябва да ни взима нашите пари, за да ни ги раздава? Истината е, че в момента янките са подчинили ГЕРБ и е издадена заповед за обединение с новите месии.

Пак повтарям, че партиите, които могат да се противопоставят са ИТН, Възраждане и Атака! Подмяната на новите месии е видна, достатъчно е да разгледате листите им и ще видите как изкача образа на Настимирчо, който държеше Баце за шлифера и Кунева за полата. Да, същата Кунева, която хариза ядрените блокове и те бяха затворени! Дори само този факт е достатъчен никога да не гласувате за новите харвардски месии!

Помнете, че ако техните планове успеят, държавата ще бъде поставена веднага в тежък локдаун с въвеждане на нечувано строги мерки, чрез които да могат спокойно да извършат своите пъклени промени за създаване на идеални условия за нов военен плацдарм срещу Русия!

Повтарям, изключете емоциите и пристрастията си и помислете трезво! Зная, че някои от изложените тези няма да ви харесат, но това са фактите, а в случая важните са именно те!



Гласувай:
5



1. mileidi46 - Народа, народа. . . народът спи!...
13.10.2021 21:43
Народа,народа...народът спи!!!
И не иска да се събуди!!!

Народът е неграмотен....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3785723
Постинги: 2350
Коментари: 744
Гласове: 1915
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия