Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.01.2021 19:58 - КОВИД-1984 https://anonybulgaria.wordpress.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 631 Коментари: 0 Гласове:
1



КОВИД-1984 ANONYMOUS BULGARIA / преди 1 ден – една неудобна истина – imageСнимка: David Icke

„Който контролира миналото, контролира бъдещето; който контролира настоящето, контролира миналото.“

1984, Джордж Оруел

Знаем, че на нашите читатели им е повече от ясно доста по темата, но за да проучим по-детайлно, какво представлява пандемията с корона вируса е важно да проследим някои събития. Както ще видите съм поставил множество връзки към източници, в които ако проследите ще се уверите, че темата се задълбочава и разгръща прекалено за да мога да я обхвана цялата само в този текст. С това изяснявам, че всичко е много по-голямо, от колкото изглежда.

Сценарий за бъдещето

През 2010 г. Фондацията Рокфелер публикува книга-упътване. Документът е озаглавен „Сценарий за бъдещето на технологиите и международното развитие“. В него има глава, наречена „Lock Step“, в която се съобщава за глобална пандемия, сякаш се е случила в миналото, но която очевидно е замислена като репетиция за бъдещето. Можете да го свалите в pdf от тук. Някои цитат от документа:

„По време на пандемията, националните лидери по цял свят оттеглиха властта си и наложиха херметични правила и ограничения – от задължителното носене на маски за лице до проверки на телесната температура на входовете, до общи помещения като гари и супермаркети.“

„Дори след като пандемията изчезна, този по-авторитарен контрол и надзор над гражданите и техните дейности остана и дори се засили.“

„В развитите страни този засилен надзор прие много форми: например биометрични лични карти за всички граждани и по-строго регулиране на ключови индустрии, чиято стабилност беше счетена за жизненоважна за националните интереси.“

Регистрацията на патента

Години преди да бъде обявена корона вирусната епидемия за пандемия в цял свят, беше регистриран патент, който се казва „Система и метод за тестване на COVID-19“. Регистрацията е направена от името на Ричард А. Ротшилд (Лондон, ОК). Тази регистрация е публикувана и в Европейския регистър на патенти. Системата за регистрация на патенти е доста комплексна и може да се обясни най-лесно по следния начин:

За първи път регистрацията на този патент се прави през 2015 г. под друго име, но същия могат да го допълват през годините, да се обновява, може и да бъде пуснат с бъдеща дата. Както е в случая. За това такава актуализация се появява и през 2017 г., но вече данните са променени, както се вижда на сайта на FPO. Прикачвам снимки с оригиналните:

image image

В сайта на нидерландската правителствена организация „Nederland’s Enterprise Agency“, където е направена за първи път тази регистрация отговарят на въпросите на хората, че COVID-19 се споменава в патентната публикация с приоритетна дата от 2015 г., защото част от публикацията е от по-стари приоритетни приложения. Съответно, че ковид-19 е ново допълнение, споменато за първи път в приложението от 17 май 2020 г.

Поръчката на тестовете

През 2017 г. е направено закупуване на милиони комплекти от тестове за ковид-19, които заминават по предназначение за ЕС, САЩ, Германия, Япония, Китай и др. Общото количество обявено в сайта на WITS, който е международен търговски център, където се регистрират покупко-продажби, свързани със Световната банка, клонове на ООН, Центрове за международен бизнес и т.н., е почти 7 млн. (6 962 400). Всичките данни, които бяха публикувани заличиха буквално за часове, но за късмет се разпространи още по-бързо: можете да изтеглите данните от тук. Също добавям и снимка:

image

Вече се връзва всичко, но ще го добия накратко за да е по-приемливо от четящите: През 2010 г. Рокфелер пишат книга-упътване за пандемия. Прави се регистър на патент през 2015 г., същия се обновява 2017 г., следва масово закупуване на тестове за COVID-19 същата година. Какво следва?

Тони Фаучи и …

През 2017 г. Антъни Фаучи направи много странна прогноза, с пълна увереност обяви, че през първия мандат на президента на САЩ, Доналд Тръмп, със сигурност ще се случи изненадващо избухване на инфекциозна болест. Ето какво каза той:

„Няма съмнение, че ще има предизвикателство за идващата администрация на арената, на инфекциозните болести.“

„Ще има изненадващо избухване [на епидемия]. В съзнанието на никого няма съмнения за това.“

НОТА: Фаучи работи като съветник на правителствата на САЩ още от Роналд Рейгън чрез „Националния здравен институт“. Той е и директор на „Националният институт по алергии и инфекциозни болести“ (НИАИБ) от 1984 г., като също така е назначен за главен медицински съветник на току що встъпилия в длъжност Джозеф Биден от 20 януари 2021 г. Позицията беше създадена от администрацията на Тръмп през 2019 г.

Това е от едно събитие по раздаване на награди състояло се през 2001 г.:

  imageНа снимката от ляво на дясно: Бил Мойер, Джуди Удруф, Тони Фаучи, зад него е Тед Търнър, зад него е Бил Гейтс старши, пред него Том Брокау, Джордж Сорос, до него чернокожата е Мамфела Рамфеле, скрития е Дейвид Рокфелер, Ричард Парсонс, Дейвид Макулох, да долния ред четирите жени са както следва: Ирен Даймънд, Леонор Аненберг, Брук Астор и правата с червена рокля е Барбара Уаутерс. imageОт друг ъгъл.

Както виждате вече прибавям и документ на финансирани от Джордж Сорос лаборатории в Китай [между другите], и по-точно една на име WuXi Pharmatech Cayman INC, която беше отворила свой клон през 2012 г. в град Ухан, Китай. Тази същата година WuXi обединява сили съвместно MedImmune и Кевин Тъкър, ръка на АстраЗенека.

През 2019 г. завърши и няколко годишното проучване, което беше финансирано от Фаучи в правителствена лаборатория в град Ухан (Китай), с 7.5 млн. долара, за изследвания на корона вируси при прилепи. Изследването също е включвало и манипулирането на вируси за проучване на техния потенциал да заразяват хора.

imageБил и Тони

Тони Фаучи също така е голям „привърженик“ на Хилари Клинтън. Както се вижда от изпратена електронна кореспонденция от него:

image

Симулация на „грипна пандемия“

През 2018 г. „Институтът за моделиране на заболявания“ пуска софтуерна симулация, която показва приличащ на грипен вирус появяващ се първо в Китай, в зоната на Ухан, и разпространяващ се по целия свят, убивайки милиони. Нарекоха го „Симулация за глобална грипна пандемия“. Този институт е структура във фондацията на Бил и Мелинда Гейтс от средата на 2020 г.

https://anonybulgaria.wordpress.com/2021/01/21/%d0%ba%d0%be%d0%b2%d0%b8%d0%b4-1984/

 

Свят в риск

През месец септември 2019 г. „Съветът за мониторинг на глобалната готовност“, който е създаден по съвет на ООН през 2017 г. заявява, че:

„Организацията на обединените нации (включително СЗО) провежда най-малко две общосистемни тренировки и симулационни упражнения, включително едно за покриване на умишленото освобождаване на летален респираторен патоген.“

Събитие 201

„Центъра за здравна сигурност Джон Хопкинс“, „Световния икономически форум“ и „Фондация Бил и Мелинда Гейтс“ провеждат огромно събитие на 18 октомври 2019 г., което можеше да бъде гледано в интернет на живо. Събитието само по себе и обяснено накратко беше една инсценировка за възможна бъдеща глобална пандемия, и това как се подхожда от институции, власти и т.н. Всичко това се случва няколко месеца преди да избухне самата корона-вирусна епидемия. Припомням, че същата беше обявена от СЗО през януари 2020 г., а март беше обявена за пандемия.

На кратко: целта на „Събитие 201“ беше подготовка за властите по света как да реагират на корона-пандемията.

Настаняването на удобните

През 2017 г. е назначен етиопеца Тедрос Гебрейесус за генерален директор на Световната здравна организация (СЗО). Някои твърдят, че е станало назначаването с подкупи, с китайско влияние. Самият той работи преди това в страната си на правителствени позиции, където още от 2006 до 2011 г. е обвинен за това, че прикрива няколко пандемии на холера. В неговата страна твърдят, че е член на етиопска политическа партия, която анализаторите са посочили като извършители на тероризъм. Самият той същата година от назначаването му в СЗО обявява сатрапа Роберт Мугабе за „посланик на добра воля“.

imageТедрос и Бил

През 2017 г. е назначена Андреа Амон за директор на ‘Европейския център за превенция и контрол на заболяванията’. Амон влиза още през 2005 г. в центъра оглавявайки ‘Европейската система за наблюдение’. Връщайки се по-назад, тя се започва работа още през 1999 г. към ‘Институтът Роберт Кох’ като шеф на ‘Отдел за инфекциозни болести’. Институтът Роберт Кох играе важна роля в пандемията. Този институт е бил много важен и за нацистите от Третия Райх, замесен през 1941 г. в експерименти с ваксиниране срещу тиф, което предизвиква смъртта на над 100 затворници в концентрационния лагер в Бухенвалд. Година по-късно прекръстват името на института на сегашното за да маскират престъпленията, за които никога не са били наказани реално. След падането на берлинската стена, някои бивши агенции от ГДР се вливат също в него.

На 18 ноември 2020 г., Имер Кук е назначена за директор на Европейската агенция по лекарствата. Ирландката е известен човек на големия фарма-картел, работила е включително и в СЗО, в Женева. Ето какво заявява:

„… приемаме много сериозно всичко свързано с комуникацията относно ползите и рисковете от ваксините, особено в свят, където има толкова много фалшива информация навсякъде“

И.Кук

ОНН и контролирането на трафика

Края на ноември 2020 г. говорителката на ООН, Мелиса Флеминг казва, че ООН в сътрудничество със Световния икономически форум (споменах го вече) са наели 110 хиляди доброволци да се занимават с нежеланата информация, която излиза в интернет.

Мики Уилис, основателя на продуцентската компания Elevate направи поредица документални филми, като един от тях разобличава провеждания в момента контрол в интернет. Можете да гледате видеото под заглавието „Fact Checker“ на сайта plandemicseries.

Както можете да видите от филма, обслужващите измамата (може да се нарича спокойно така) спонсорират и уебсайтове, които са за „проверка на информацията“, която се появява в интернет и медиите. Един вид се изкарва за „фалшива новина“ всичко, което е неудобно с наратива им (хората зад пандемията).

image

Едуард Сноудън, Джулиан Асанж и Уикилийкс, както и други хора показват от години как контролът е провеждан върху гражданите на света чрез използването на съвременните технологии като умни телефони, таблети, компютри и т.н., също и в интернет платформи като Skype, WhatsUp, Facebook, Instagram, Twitter, SnapChat и мн.др. Миналата година дори излезе документален филм за провеждания контрол и вредите върху хората, от технологичните гиганти: The Social Dilemma

Голямото нулиране

През месец май 2020 г., Принц Чарлз и основателя, и президент на Световния икономически форум (СИФ) Клаус Шваб, обявяват, че ще използват пандемията за да засилят капитализмът и поправят световната икономика. Реално можем да наречем „Голямото нулиране“ за „Четвъртата индустриална революция“, където не само е планирано всеки да бъде обвързан с цифров идентификационен номер, банкови сметки, но и с личните ни здравни данни. В книгата си Шваб пише, че:

„Ако никоя сила не може да наложи ред, то нашия свят ще страда от „глобален дефицит на реда“. Освен ако отделни нации и международни организации не успеят да намерят решения за по-добро сътрудничество на глобално ниво …“

С други думи, няма място за спонтанно възникващия социален ред, който се случва, когато хората имат право да си взаимодействат свободно. Вместо това трябва да има „една сила“, която да налага, какъвто и да е от желания им социално-еко-икономически-геополитически ред. На кратко: Нов Световен Ред.

image

По-внимателният поглед върху корпорациите и мозъчните тръстове, с които СИФ си партнира, за да въведе тази глобална трансформация, предполага, че истинският мотив е по-строг корпоративен контрол върху хранителната система посредством технологични решения. ООН вече налага подобен контрол чрез т.нар. „Codex Alimentarius“.

Естествено верни дейци на СИФ са и познатите на всички ни Джордж Сорос и Бил Гейтс. Сорос е и голям активист против Доналд Тръмп, човекът говори по темата с ваксините още от 2007 г.

Непредвидения лидер

През 2007 г. Доналд Тръмп казва публично, че ваксините причиняват аутизъм при малки деца. Сам е ходил на семинари по тази тема, дори се занимава с проучвания още от 1986 г. Повтаря същото и на други места, като социални мрежи, телевизии и открити дебати.
https://anonybulgaria.wordpress.com/2021/01/21/%d0%ba%d0%be%d0%b2%d0%b8%d0%b4-1984/

 

След като стъпва в длъжност през 2017 г. заявява, че ще прекрати финансирането на СЗО.

Съпротивата

През годините излизат множество документални филми по темата, които дават още по-голяма светлина за мащабите на компаниите стоящи зад ваксините и причинените от тях вреди. Някои от тези филми са: Vaxxed: From Cover-Up to Catastrophe (2016), Vaxxed II: The People’s Truth (2019), поредицата Plandemic (2020); 1986: The Act (2020) и Informed Consent (2020).

На 4 октомври 2020 г. беше написана и пусната за подписи „The Great Barrington Declaration“. В нея медици от цял свят заявяват, че налаганите противоепидемични мерки застрашават сериозно психическото и физическо здраве на човешкото население. Имайте предвид, че тези лекари са хора от различни среди и с различни възгледи, както политически така и социални. Всеки желаещ може да подпише тази декларация.

Администрацията на Доналд Тръмп е направила финансиране на 5 организации определяни от медиите за анти-ваксерски, но всички можете да разгледате сами: National Vaccine Information Center; Mercola; Informed Consent Action Network; Children’s Health Defense и Tenpenny Integrative Medical Center.

Племенникът на убития през 1963 г. президент на САЩ (Джон Кенеди) Роберт Кенеди, който е председател на Children’s Health Defene казва:

„Цензурата е за да ни скрият от вас.“

Края на 2020 г. Роберт Кенеди предупреждава всички ни:

„Не приемайте ваксината за COVID-19 при никакви обстоятелства.“

Заключението

Както се уверихте, тази пандемия е планирана много преди да се случи. Има безброй факти, събития, документи, филми, които потвърждават създаването и очевидното прикриване с цензура, манипулации на голямо ниво.

image

Край на … и старт на …

Предупреждавам хората, които не ги интересува и не вярват на “конспиративни” теории да престанат да четат тук, защото се впускаме в „заешката дупка“.

Монументът на Елита

Съществува монумент в щата Джорджия, на който са гравирани на няколко езика нещо като послания, в които една от 10 точки включва текста:

„Поддържай човечеството под 500 милиона във вечен баланс с природата.“

Можете да прочетете наша публикация по темата в „Новите 10 заповеди“.

Депопулация

През годините всички лидери почти ни говорят за пренаселеност на планетата и, че е нужно да се редуцира човешката популация. За по-подробно информиране можете да прочетете „Депопулацията“.

През 2010 г. Бил Гейтс на разговор в TED казва, че ваксините ще помогнат да се намали световната популация:

https://anonybulgaria.wordpress.com/2021/01/21/%d0%ba%d0%be%d0%b2%d0%b8%d0%b4-1984/

 

През 2018 г. също говори, че хората в Африка трябва да се редуцират чрез използването на образованието, икономически, здравни, хранителни и др. програми, и политики:

https://anonybulgaria.wordpress.com/2021/01/21/%d0%ba%d0%be%d0%b2%d0%b8%d0%b4-1984/

 

В следващото видео можете да гледате негово обяснение, в което липсва всякаква логика за всеки разумен човек:
https://anonybulgaria.wordpress.com/2021/01/21/%d0%ba%d0%be%d0%b2%d0%b8%d0%b4-1984/

 

Много подробно обяснение може да гледате във видео озаглавено „The Bill Gates Agenda“, на сайта plandemicseries. Можете да прочетете повече и за стерилизиращите микрочипове тук.

През 2014 г. Асоциацията на католическите лекари в Кения съобщава, че ваксините за тетанус, давани на милиони млади жени в Кения, са били потвърдени от лаборатории, че съдържат стерилизиращ химикал, който предизвиква спонтанни аборти. Можете да прочетете повече по темата тук.

image

Съществува запис на един от най-известните създатели на ваксини от фирма „Мерк” (Merck), в който той открито говори, че по-ранно използваните в САЩ ваксини са съдържали вируси на левкемия и рак. Можете да прочетете повече тук.

Ваксини за контрол

На дневен ред сега е тиражирано, че благодарение на ваксините човечеството е оцеляло от пандемии като тази с едрата шарка, но това е груба манипулация създадена за да си прокарат програмата за депопулация. Едрата шарка намалява през десетте години преди ваксинацията с почти същата скорост, както при десетте години след ваксинацията. Можете да прочетете по-подробно във „Ваксините – лек срещу болести или опит за убийство?“.

image

Контрол на популацията и контрол над съзнанията?

През 2005 г. се провежда малка конференция в Пентагонът на САЩ, в която се говори за премахване на точно определен ген чрез използването на разпространение на вируси чрез ваксини върху човешките населения. Става по-точно на въпрос за т.нар. „божи ген“ (VMAT2). Можете да гледате видеото все още тук:

https://anonybulgaria.wordpress.com/2021/01/21/%d0%ba%d0%be%d0%b2%d0%b8%d0%b4-1984/

 

Сегашните ваксини, които започнаха да инжектират масово по света са така наречените иРНК, които директно променят генетичния материал на тези, които ги получават, подобно на това, което се случва, когато „учени“ генетично модифицират хранителни култури (ГМО-храни), като соя или царевица, за да ги направят устойчиви на насекоми или суша.

Като стана на въпрос за гмо-соя се сетих за едно допълнение: На 22 Юли 2016 г. ЕС одобри използването на ГМО соя на Монсанто за храна на хора и животни. Съобщението на Европейската комисия.

Да се върнем на иРНК-ваксината (ГМО-ваксината). „За разлика от всички други ваксини, чието генетично увреждане не е непременно трайно, генетичното увреждане на иРНК е „необратимо и непоправимо“, казва Роберт Кенеди младши.

Този нов вид ваксини може да бъде злонамерено използван като биологично оръжие, за да се насочат критичните физиологични функции при хората. Това е подобно по ефект на технологията РНК, която е генопотискаща иновация, която е проучена за използването и като технология за унищожаване на насекоми в култури. Тоест, инсектицид! Въпреки, че механизмите на иРНК ваксините и технологията за интерференция с РНК са много различни, те могат да постигнат много от същите резултати като индуцирано безплодие или смърт при целеви организми, които могат да включват и хора. Технически това може да се използва и за насочване към специфични генетични подгрупи от хора като тези от африкански произход, примерно. Можете да прочетете повече по темата тук.

image

Разбрахте ли? Филмите със зомбитата бяха за осмиване на човешките маси. Ние сме зомбитата, които сме родени в тази тяхна система. Всяко дете бива отнемано от майка си, родителите си, за да бъде инжектирано с химикали, много от тези деца се увреждат до края на дните си по специфични начини. Физически и психически.

image

Тъй като нямаме в България лесно достъпни данни, ако въобще съществуват, ще погледнем към следните от САЩ:

54% от децата са с хронични болести.
1 на 2 деца има психически отклонения
1 на 5 деца е с наднормено тегло
1 на 5 деца са със тежки психически отклонения
1 на 6 деца са с увредено развитие
1 на всеки 11 деца са със синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност
1 на всеки 12 деца са с астма
1 на всеки 13 деца са с алергии към храни
1 на всеки 36 деца са с аутизъм
1 на всеки 285 деца са диагностицирани с рак до към 20 г. възраст

image

Мислите, че това е само там? Познавате ли някой без болести днес? На колко е години? Къде живее, как живее? Трудно бихте намерили подобни хора, в което и да било общество.

Виждате и усещате, какво се случва в момента, то е много притеснително и малко хора дръзват да го признаят. Не смеят, защото всички сме засегнати вече. Нарича се ГЕНОЦИД. Този геноцид буквално се провежда целия ни живот пред очите ни. Гениален пъклен план. Това е почти всички конспирации събрани на едно.

https://anonybulgaria.wordpress.com/2021/01/21/%d0%ba%d0%be%d0%b2%d0%b8%d0%b4-1984/

 

„Моля ви всички да копирате и споделяте тази публикация на всякъде преди да бъде цензурирана. Хората имат право да знаят. Хората имат право да живеят.“
Anony

Оценяване:


Тагове:   ковид-1984,


Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19702041
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031