Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.11.2020 08:47 - Как ще направят ваксината COVID да изглежда да работи
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1550 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 20.11.2020 08:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Как ще направят ваксината COVID да изглежда да работи

https://healthimpactnews.com/2020/how-they-will-make-the-covid-vaccine-appear-to-be-working/?fbclid=IwAR0jengLGX5Yja0LCppR6ARCT8sxtZe-16-74zSbuNQTNhunxSifFfAMEzA
image

Как ще фалшифицират успеха на ваксината COVID

от Джон Рапопорт
nomorefakenews.com

Описах как основните клинични изпитвания на ваксината COVID са предназначени да предотвратят нищо повече от кашлица или студени тръпки и треска [1] [2].

Целият план за получаване на одобрение от FDA за ваксината е ярка измама.

Сега нека преминем към следващия проблем: как да направим така, че да изглежда, че ваксината е рев успех.

Кратка справка: Моите читатели знаят, че съм представил пълен случай, за да покажа, че вирусът SARS-CoV-2 никога не е бил доказан, че съществува първоначално [3] [4] [5] [6] [7] [8] [ 9] [10]. Така че цялата идея за ваксина е не-последователност, абсурд. По същия начин, PCR тестът за „вирус“ е измама на няколко нива [11]:

Например броят на „циклите“, за които е зададен тестът, е ключов фактор. Всеки цикъл е огромно усилване на тъканната проба, взета от пациента.

Когато взривите тази тъканна проба над 34 цикъла, получавате гигантски брой фалшиво положителни резултати, дори по стандартите на теста. Фауци го призна. Посочих, че насоките на FDA въпреки това препоръчват да се прави тестът до 40 цикъла. Само това обяснява съобщенията за „нарастващи номера на случаите на COVID“.

Да приемем, че Pfizer и след това Moderna спечелват одобрението на FDA за пускане на ваксините си в САЩ. Когато военните извършват логистиката на корабоплаването, милиони дози се изнасят и скоро необикновен брой американци се подреждат, за да направят изстрела.

След подходящ период от време елитните медицински плановици ще променят начина на извършване на PCR теста. Броят на циклите ще бъде драстично намален. Тази поръчка ще бъде предоставена на лабораториите в САЩ.

Какво означава това? Това означава, че ще има много по-малко положителни резултати от теста.

Следователно тенденцията за „нови случаи на COVID“ ще спре да се увеличава. То ще се изравни и след това ще падне.

Това фалшифициране ще бъде обявено като доказателство, че тази ваксина води до победа над вируса.

Има и друга стратегия: промяна на дефиницията на „случай на COVID“. Направете новата дефиниция по отношение на клиничните симптоми по-рестриктивна. Нещо подобно би свършило работа: „Пациентът трябва да проявява телесна температура от поне 100 в продължение на 48 последователни часа.“

Това автоматично ще доведе до значителен спад в броя на случаите. Спадът ще се дължи на оздравителния ефект на ваксината.

За целите на блокировките и общите ограничения [12], за насърчаване на повече страх и наказване на области, където икономиката е „твърде отворена“, може да се приложи обратна техника:

Накарайте PCR тестовете да коригират техните цикли НАГОРЕ, като по този начин се получат огромен брой положителни резултати и „нови случаи“.

„Е, в Южна Дакота трябва да назначим поне още 100 000 ваксинации във всяка от следващите„ горещи точки “, където броят на случаите внезапно ескалира. И трябва незабавно да заключим тези области ... ”

Излишно е да казвам, че всяка сериозна вреда и смърт, причинени от ваксината навсякъде, ще бъдат причислени към „пандемичната болест“.

И ето го. Просто, брутално, престъпно и контролирано от федерално ниво. Стратегията, за да изглежда, че ваксината COVID е ефективна, и спаси деня.

Ето един фон, който написах по темата за измама с COVID ваксини:

Да направим ваксината да изглежда като шампион не е трудно за агенциите за обществено здравеопазване. Съществуват редица стратегии.

Разбира се, тези измамни стратегии биха били сериозни престъпления. Но кога това спря CDC или Световната здравна организация?

Без определен ред—-

ЕДНО: Преработете дефиницията на „случай COVID“. Понастоящем CDC абсурдно позволява на лекарите да диагностицират човек с COVID, който има кашлица или втрисане и треска и живее в район, където се твърдят случаи. Не е необходим тест.

Така че променете тази практика, след като ваксината бъде одобрена. Тестване на търсенето за диагноза. Посочете, че само кашлицата не е достатъчна. Втрисане и треска също трябва да присъстват. Изисквайте температурата да бъде над 100.

Тези и други промени автоматично ще намалят броя на случаите. Спадът в броя ще се дължи на ваксината.

Това „дефинитивно свиване“ всъщност беше въведено през 50-те години на миналия век, след въвеждането на полиомиелитната ваксина.

ДВЕ: Поръчайте промяна в начина на извършване на PCR диагностичния тест. Практиката за усилване на оригиналната проба от пациента се извършва на цикли или скокове. Колкото по-голям е броят на циклите, толкова по-вероятно е тестът да доведе до диагностика на COVID. Затова поръчайте намален брой цикли за всички лаборатории за тестване.

Резултат? По-малко диагнози COVID. По-малко номера на делата. „Ваксината работи.“

ТРИ: Тихо ограничете настоящата болнична практика за произволно изписване на „COVID“ върху досиетата на пациентите и смъртните случаи.

ЧЕТИРИ: Пригответе и публикувайте фалшиви проучвания, показващи, че все повече хора развиват имунитет срещу вируса. Приписвайте това на ваксината.

ПЕТ: Друг тип фалшиво проучване - „предаването на вируса от човек на човек се забавя, благодарение на ваксината.“

ШЕСТ: Помпайте успеха при издаване на удостоверения за имунитет след ваксинация. „Хората се чувстват по-сигурни сега. Още фирми отварят отново ... ”

СЕДЕМ: Използвайки съответната преса, просто дайте плешиви декларации, че ваксината е успешна.

ОСМИ: Скрийте многото случаи на нараняване и смърт от ваксината. Когато е необходимо, заявете, че причината е COVID.

ДЕВЕТ: Предупредете, че прекрасният имунитет, получен от ваксина, не е постоянен и са необходими чести бустерни снимки

TEN: Преработете определението за „имунитет, придобит от ваксина“. Дори много слаб отговор на антитела от изстрела би се квалифицирал като „защитен имунитет“.

ЕДИНАДЕСЕТ: Огромният брой хора с обикновени грипоподобни заболявания, пневмония и други традиционни белодробни инфекции се наричат ​​„COVID“. Променете тази практика. Върнете се при призоваването на много от тези хора „грип“, „пневмония“ и др. Номерата на случаите на COVID ще спаднат. Твърдете, че падането е ефектът от ваксината.

ДВАНАДЕСТ: Понастоящем милиони така наречени случаи на COVID имат „съпътстващи заболявания“. Това са предишни сериозни здравословни състояния, които всъщност са истинските причини за заболявания и смърт. Разбира се, това се отрича. Но след въвеждането на ваксината ... намалете практиката да се броят всички тези болни и починали съпътстващи пациенти като „COVID“. Броят на случаите и смъртта ще спадне. Твърдете, че ваксината е причината.

ТРИНАДЕСЕТ: След въвеждането на ваксината забавете тестването за кратък период. Това автоматично ще намали процента на новите случаи. Приписвайте спада на ваксината.

Извършването на тези престъпления е разходка в парка за обществените здравни агенции.

А назначаването на официални мундщуци, които да носят лъжи пред обществото, е толкова лесно, колкото обучението на малкия Фосис да седи и да лае.

Прочетете цялата статия на nomorefakenews.com .

ИЗТОЧНИЦИ:

[1] https://blog.nomorefakenews.com/2020/11/11/covid-vaccine-revelation-sinks-like-a-stone-disappears/

[2] https://blog.nomorefakenews.com/2020/09/24/covid-vaccine-clinical-trials-doomed-to-fail-fatal-design-flaw/

~

[3] https://blog.nomorefakenews.com/2020/10/08/the-smoking-gun-where-is-the-coronavirus-the-cdc-says-it-isnt-available/

[4] https://blog.nomorefakenews.com/2020/10/09/covid-the-virus-that-isnt-there-the-root-fraud-exposed/

[5] https://blog.nomorefakenews.com/2020/10/12/the-fake-coronavirus-and-the-missing-study-the-secret-in-plain-sight/

[6] https://blog.nomorefakenews.com/2020/10/13/yet-another-case-of-the-missing-virus-they-lied-and-locked-down-the-world/

[7] https://blog.nomorefakenews.com/2020/10/15/if-the-virus-isnt-there-why-do-they-believe-it-is/

[8] http://blog.nomorefakenews.com/2020/10/19/dr-tom-cowan-explores-the-covid-virus-invented-out-of-sheer-nonsense/

[9] https://blog.nomorefakenews.com/2020/10/22/the-virus-that-isnt-there-genetic-sequencing-and-the-magic-trick/

[10] https://blog.nomorefakenews.com/2020/10/26/the-missing-virus-answering-critics-objections/

~

[11] https://blog.nomorefakenews.com/2020/11/06/smoking-gun-fauci-states-covid-test-has-fatal-flaw/

[12] https://www.rt.com/usa/506308-biden-covid19-advisor-lockdown/




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
1. morskipesni - Да повикаме на помощ.. ЛОГИКАТА.
20.11.2020 10:17
Какво е "вирусът" най-общо? ДНК (или РНК) матрица, обвита в белтъчно- хитинова обвивка (капсид), последната съставена за ПОЧТИ ВСИЧКИ вируси от идентични протеини. Ето защо, PCR тестовете за "доказване" на вируси са в ОГРОМНАТА си част ФАЛШИВО ПОЗИТИВНИ- или НЕСПЕЦИФИЧНИ. Те не се отнасят до СЪЩНОСТА на ДНК, което е уникалността на всеки вирус, а към ОБВИВКАТА, в над 90% ЕДНАКВА за всички вирусни типове. Сега разбрахте ли, защо групът ИЗЦЯЛО изчезна и се появи "Корона"?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39739082
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031