Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.04.2014 17:12 - По повод "сирийските бежанци"
Автор: hadzapi Категория: Политика   
Прочетен: 2735 Коментари: 4 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
1. Наричате ги, и ги възприемате като бежанци. А те не са такива. И чисто юридически, и чисто фактически. Пришълци, престъпници, нарушители, и наглеци са.

2. Смятате, че тези хора бягат от войната в Сирия. Което също не е така. Защото войната там е на привършване. И ако наистина бягат от война, то е именно тази война, която те самите са запалили, и са я постлали с кръв, страдания, и смърт. Лично те - мъжете, бащите, братята, синовете на тези жени, деца, които ви умиляват.

3. Смятате, понеже журналистката така е казала-написала (но не показала, и доказала), че те, видите ли, били легални, със статут, и си били платили хората, изобщо, направо да ги прегърнеш за благоприличието им. Кой го е видял? Кой го е показал? Да вярвате в това е все едно да вярвате на политик, че в кренвиршите има истинско месо!

4. Вие предпоставяте, че в България идват като бежанци именно хората, които са газени от терористите. Но не е така, точно обратното е: идват тези, които носят със себе си знамето на ССА, и го провесват на всички общежития! Именно ССА ръфат човешки сърца, и играят футбол с прясно отрязани човешки глави, именно те горят живи хора, и изкормят деца, и момичета, за това, че не са салафи и уахаби джихадисти като тях!

5. Вие видяхте, какво стана в Украйна. Знаете ли, коя беше основната ударна сила на Майдана, която громеше, убиваше, ряза глави, стреляше, и убиваше Беркут? Имам изненада за вас: не са нито Десният сектор на Дмитро Ярош, нито бандеровците на Тягнибок! Бяха около 5000 сирийски ССА бойци-терористи, които през цялото време не свалиха маските, и през цялото време не говореха с никого, освен с шефовете на групите си.
Защото тези хора не знаеха езика, и изглеждаха не като местните хулигани от Десен Сектор, и другите майданстващи! И знамето на ССА се вееше и на Майдана, ако сте пропуснали!
Сега въпрос: колко такива според вас ще трябват в България, в София, за да повторят това, което само 5000 направиха с 4 млн Киев, и с 46 млн Украйна?
При липсата на наш Беркут, и при пълното разложение на остатъчните ни силови структури: 200-500 са предостатъчни да пламне и София, и България!
Замисляте ли се над това?

6. Жалеете за жалостивите снимки на дечица и посърнали майчини и женски лица, защото точно тези фотки специално за вас са подбрали същите тези журнаглисти. Тези с нищо не доказват,ч е тези снимки са именно на тези хора, а не на техни жертви в Сирия, или от други места по света. Вие, какво, за първи път чувате, че те лъжат, и сменят фото и други документи и представят черното за бяло? Welcome to the real world! (Матрицата, ако сте забравили).

Дете, отгледано от талибан, джихадист, салафи и уахаби звяр, като онези от ССА, ще стане същото, като баща си.
Искате ли да ви постна видео, как 8-10 годишно момченце, точно такова детенце, отсича главата на паднал, повален, и вързан пленник в Сирия, на всичкото отгоре - мюсюлманин, както ми казват сирийците, и го кълца с много удари, защото силицата му не стига да я отсече с един удар? И тълпата зверски реве около него "Аллаху екбер!". И детето се усмихва, и се гордее, че е извършило мъжка постъпка, грее му личицето!

Искате ли да питате израелтяни, или даже сирийци в България, колко случаи ще ви разкажат, как от 8-15 годишни деца идват, и се взривяват съвсем съзнателно, точно така, както са ги учили в техните детски лагери, за да станат шахиди, и да пратят колкото се може повече неверници в ада?

Живеем в зверско време! Във време на сатанизъм! Когато обичайните ни норми за добро и зло просто не съществуват за тези породи хора! Те идват с тяхната представа за света! А тя, накратко казано е, Дар ел Ислам, и Дар ел Харб! И под Дар ел Харб ще попаднат даже и огромната част от нашите мюсюлмани, помаците, и турци като Тезджан, който като светски мюсюлманин си работи в Германия, за да си храни къщата, а не ходи да реже глави за пари, и за славата на Пророка!

Разберете, по силата на определни обстоятелства знам за войната в Сирия, и истината за тези фалшиви "бежанци" много повече, отколкото СМРАД, и вашите обикновенни представи за бежанци могат да ви дадат. Всъщност, СМРАД целенасочено ще ви рисува именно тази картина, която да възбуди именно най-човешките ви чувства на жалост, състрадание, и човещина. Защото вие ги възприемате за такива, каквито те не са!

Айде, задайте си въпроса: няма по-пострадала и клана, горена, убивана и мачкана общност в Сирия от християните. Имам предвид - от началото на войната, не преди това. Преди това мюсюлманската и християнската общности живеят там в мир, хармония, и разбирателство, които трябва да са пример за навсякъде по света.
Но сега именно те като бежанци са най-много.
Защо в България не влезна нито един християнски бежанец от Сирия, или ако е, го е направил не през зелена граница, и не през Турция?
Този въпрос и напиращият отговор нищо ли не ви говорят?

Питайте Syrian Aram, Majed Alzaiton, السوريون الشرفاء في بلغاريا Честните сирийци в България, Магда Ташева, дали е така или не.

Мнение на bsdr от форума на в-к "Дневник", под статията http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2014/04/29/2290009_hjumun_raits_uoch_predstavia_dnes_doklada_tvurdiasht/



Гласувай:
11



1. kostas - Джихадисти щурмуват България с маски на бежанци
29.04.2014 18:24

Кой има интерес България да опере пешкира на конфликтите в Близкия изток?
Кой снася в Брюксел доноси за нехуманно отношение към "тези добри хора"?
Кой държи НПО-тата, чието финансиране се крепи на дарения от порядъка на по 100 милиона долара?
Делата са все на едни и същи - Световните господари !!
цитирай
2. minevv - да
30.04.2014 10:27
да
цитирай
3. podvodni - Гледам и се чудя! В други писания, от ...
30.04.2014 11:42
Гледам и се чудя! В други писания, от колеги блогъри,на същата тема са наситени с коментари съдържащи упреци и хули относно поведението на хората от Розово. И претендират да са "стойностни" хора запазили "човешкото" в себеси. Но тук, нито един от тях се не осмели да оспори с накакви доводи това писание. Защо ли е така?
цитирай
4. hadzapi - Според мен,
30.04.2014 14:21
просто нямат думи върху изказаното мнение на bsdr от форума на в-к "Дневник", вникнато в дълбочина на проблема на т.нар. "бежанци".
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3797341
Постинги: 2351
Коментари: 744
Гласове: 1917
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия