Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.11.2013 23:28 - Имигрантка родилка - случай в Шейново
Автор: hadzapi Категория: Политика   
Прочетен: 3250 Коментари: 6 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
"Драги толерасти, знаете ли онзи ден какво ми разказа позната акушерка - работи в Шейново - набързо разказвам, че имам работа:

Пристига "бежанка" , без абсолютно никакви документи да ражда. Не знае никакъв език, специално й викат преводач.Не дава лекар-мъж да я а преглежда -религията не позволява.Специално викат жена-гинеколог от нощна смяна. Не яде болничната храна /картофи/- религията не позволява. Не може да лежи с други жени -религията не позволява-дават й ВИП стая. Не може да ражда в присъствието на чужди хора -религията не позволява.Дават и ВИП родилна зала, за да ражда сама. Все неща, за които обикновения български данъкоплатец плаща хиляди левове, освен здравните осигуровки.
И накрая - оказва се , че въпросната бежанка е болна от туберколоза, и се налага да се изнесе цялото родилно отделение- барабар майки и бебета, за да се дезинфенкцира.

Та, толерастите, ако ВАШЕТО новородено бебе беше заразено например с туберколоза от такава "бежанка", дали още щяхте да сте толерастни??"

viva13
  • 22:53
  • 05 ное, 2013
  • От форума на в-к "Дневник"



Гласувай:
10



1. minavamottuk - Нещата
05.11.2013 23:58
са комплексни и трябва мислене ,правила и мярка ,кой както иска лично да помага ,
но държавата има нужда от помощ и то не само парична за справяне с проблема...
цитирай
2. oposin21 - Толерантност? каде?
06.11.2013 00:13
Няма никакъв начин за толерантност ми то и моята религия ми забранява да плащам сметки и да работя за пари еми даите да ми се дава всичко на готово ! А коя е моита религия е това не е ваша работа религията ми забранява да казвам !
цитирай
3. hopfen - А някога се славехме
06.11.2013 00:15
като най-гостоприемния народ, колега...не тази женица, подгонена по широкия свят е нашият проблем, другаде е пробойната в тази, не знам дали да я нарека държава...другаде,....и тази пробойна расте със "страшна сила". Безхаберието ще ни затрие нас като народ, безхаберието, апатията, пасивността, са нашите най-големи вътрешни врагове.
цитирай
4. hadzapi - Представител на опозицията на законната сирийска власт, който е у нас, в страната ни - т.е. бунтовник,
06.11.2013 14:13
заявил по Нова телевизия, че иска да им се даде Странджа, селата, в които не се живеело там, но да не ги делели, а да бъдат на едно място.

Хора, работи се от години за отцепването на Източните Родопи и Странджа и да мине в пределите на Турция. Нашите продажни политици работят усърдно в тази насока.

Бежанците са само да ни приспиват и да се караме, защо даже Саудитска Арабия и Иран са си затворили страните да не приемат бежанци. У нас са нелегални емигранти, а не бежанци. Сауд. Арабия даже започват да ловят нелегални имигранти на територията на страната и да ги гонят. Турция строи стена откъм границата си със Сирия. А ние какво правим - приемаме чужди на нашия начин на живот хора, искащи само едно или друго, изхвърлящи помощи, че не били за тях, помлели всичко в Харманли, в "Овче купел" хвърлят камъни по децата от детската градина, която е наблизо, учениците от близкото у-ще не могат да се прибират спокойно по домовете си, в центъра е пълен ужас от араби и негри - негрите пък какви бежанци са, а?

Вчера имах работа около 16,00-17,00 часа в центъра, точно около Женския пазар, и по "Симеон" е пълно на групи с араби и негри, гледат като на кръв и се усеща напрежение. А по медиите ни дават само снимки на зализани деца и жени - ами по този начин ни удрят - дечицата, женичките, а не се вижда, че мъжете им на тези жени и бащите на тези деца, имат цел - първо да се пробутат семействата им с по 2-3 жени и куп деца, и после идват и те.

Границата трябва тотално да се затвори за всякакви "бежанци". Бежанци са сирийците, ако са отишли в страни, граничещи със Сирия. Тук са нелегални имигранти, които се усеща, че искат една част да се докопат до социалните системи на Западните страни, но пък там вече не ги искат, защото си имат предостатъчно такива, извърщващи масово престъпления в тези страни.

Тук се трупат - ами има вече случаи на изхвърлени скъсани документи издадени в стараната ни за легален статут на такива "бежанци", изхвърлени по гранизата ни със Сърбия - какво...
цитирай
5. hadzapi - Там да минат като "бежанци" и...
06.11.2013 14:20
успеят ли - Запада.-

Хора, не разбирате ли, че политиците просто прикриват ислямизацията на Европа, даже и в Русия върви такъв процес, и под прикритието на правата на човек, се строят джамии, искат шериат - последно това са го искали във Финландия, искат го и в Белгия - там даже си имат и партия и свободно ръководителите на тази партия си дърдорят по медии, че след 15-25 години там ще има шериат, защото имат голяма раждаемост и ще си изчакат.

А защо не е разрешено изповядването на християнството в Саудитска Арабия, забранено и за се споменава думата "християнин", а в другите ислямски страни - защо няма църкви.

А защо разрушиха светска Сирия - заради териториите, газовото находище в Средиземно море и... политиката за ресурси и налагането на Ислямски Халифат в цяла Северна Африка, Близкия Изток и постепенно в цяла Европа, стремежите са и в Русия също.

Кой и защо дърпа тази струна?!?!...

Но да не се забравя, че пък и Югоизточна Азия има голяма раждаемост - Индия, Китай и страните около тях също, така че рано или късно ще падне и исляма, будистките страни ще надделеят, защото там са работливи, докато арабите и негрите са пословично мързеливи, казват го хора, работили в такива страни и имали тесни контакти с араби и негри.

Бъдещето - кога точно не зная, но масово се предрича да е на жълтата раса, не на арабския мюсюлманско налагащ се сега свят.
цитирай
6. ssvetozar - Религията
06.11.2013 16:02
"религията не позволява"

Става дума за една определена религия.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3785328
Постинги: 2350
Коментари: 744
Гласове: 1915
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия