Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.08.2021 07:00 - Кое не се възприема, признава и коментира относно КОВИД-19?
Автор: mastino Категория: Новини   
Прочетен: 1334 Коментари: 5 Гласове:
9

Последна промяна: 13.08.2021 07:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Относно причинителя на настоящата пандемия:

1.     КОВИД-19 е реално съществуващо заболяване, но причинителят му все още не е научно доказан и регистриран, а само обявен от СЗО. Дали е обаче единствен?

2.     Към настоящия момент, SARS-CoV-2 не е заснет и представен пред когото и да е.

3.     Симптомите на прословутият индийски „Делта” и „Делта+” вариант се препокриват с изолираният и регистриран от руски учени Респираторно-синцитиалният вирус (RSV – Respiratory syncytial virus) при пациенти, боледуващи от настоящата пандемия. Това говори и за друга различна от коронавируса етиология на КОВИД-19.

4.     Считаме, че настоящата пандемия е провокирана не от един вирус или бактерии, а от специфичната им обвивка, по подобие на прион протеините (не съдържащи ДНК и РНК) … Към 24 юни 2020 г. бяха известни на учените 3804 разновидности на спайк-протеина, а имаме едва срещу 40 от тях препарати (ваксини).   

5.     Причинителят на КОВИД-19 се дели 270 пъти по-бързо от всички останали вируси, поради което мутира толкова бързо и т.н. Навлязъл в организма ни, той мутира почти ежедневно в нас и поради това е практически невъзможно да се систематизира, защото мутациите вече са стотици хиляди.

6.     От единица причинител на пандемията за 24 часа в организма ни се репликират или появяват  нови над 3000000 (три милиона) единици. В същият момент:

-         Традиционната медицина не е в състояние да регистрира причинителят от 3-7 до 14 ден след проникването и размножаването му в организма на пациента. Това налага настоящата медицина да се обърне и към други методи за диагностициране, но … . Има такива, които са в състояние да регистрират инфекциозния причинител почти незабавно след проникването му в организма на пациента.;

-         Пациентът е заразоносител и разпространител на заболяването КОВИД-19, като основният симптом е отпадналост за всички щамове (вкл. и Ламбда), температура и др.;

-         Причинителят атакува основно лизозомите (мафията) в клетките и връзките между самите клетки, включително и основно тези на кръвоносните съдове и др. ;

7.     БЛИЗО ГОДИНА ПОВТАРЯМЕ, че има и други много по-ефективни начини за регистрация на настоящата пандемия и може би по-удачни и безвредни методи за лечение на разболелите се от нея лица, но уви … , някои шарлатани викат на нормалните хора, че са тикива …

Относно предпазване от настоящата пандемия:

1.     Все още няма клинични потвърждения за това, че ваксините предпазват или предотвратяват развитието и преболедуване от Ковид-19. Справка – предишните публикации от 16 и 17.07.2021 г., както и много други от този блог.

2.     Съществуват много по ефективни от налаганите мерки (носене на маски и дистанция) от управляващите и защити, за които никой не говори, коментира и не разяснява на гражданите :

2.1.         Вълната на Шуман (7,83 Hz) е първата природна защита – по няколко минути на седмица или ден са в състояние да структурират и поддържат организма ни в синхрон. Това e инервацията на сърцето, както и алфа ритмите на мозъка.

2.2.         Най-честите заразявания стават в закрити помещения (асансьори, коридори и стаи). Ако в тях бяха инсталирани ултравиолетови закрити лампи, хепа-филтри и/или други устройства, заразените у нас щяха да са в пъти по-малко от регистрираните до сега. В научни публикации е отбелязано, че ако един заразен вдиша и издиша пет пъти в едно помещение, инфекциозният причинител остава в помещението за около четири часа минимум, ако въздухът не се пречиства.

2.3.         Тук няма да коментираме лекарствата за лечение на настоящата пандемия.

2.4.         Съществуват превенции на хомеопатична основа.

2.5.         Съществува превенция и на биорезонансна основа.

3.     Относно качеството, ефективността, безопасността и предпазват ли предлаганите на хората препарати срещу настоящата пандемия – прегледайте предишните публикации в този блог.

4.     Относно непрестанните по-скоро рекламни, отколкото научно обосновани изказвания по националните и местни медии:

4.1.         Дали предлаганите на хората препарати са ваксини и доколко отговарят на медицинските норми и стандарти? – Проследете публикациите от 16 и17 юли в този блог.

4.2.         Защо предлаганите като защита и предпазване от настоящата пандемия препарати (ваксини) допускат разболяване от същото заболяване? – Защото не са изготвени съобразно медицинските норми и стандарти.

4.3.         Следва ли да се поставя ваксина на хора, които имат антитела към причинителя на дадено заболяване ? Некоментиран, неприлаган и изучаван факт в медицината към момента.

4.4.          Защо не се обяснява на българските граждани, че ваксиниране при наличие на антитела срещу КОВИД-19 в организма им, има реален шанс от преболедуване на самото заболяване? Никой от изказващите се по медиите не разглежда въпроса, особено на срещали се с причинителя, че те вече имат наличие в организма си на рецесивен и супресорен ген срещу тази пандемия.

Пример от предходните години е масовото групово ваксиниране на децата срещу морбили в кв. Столипиново (Пловдив). Там след ваксинирането, циганчетата се разболяваха от самата болест, а според лекарите не е трябвало. В този случай, самата ваксина унищожи супресорния и активира рецесивния ген.

С една дума, колкото и да желаеш, не можеш да излъжеш най-съвършения, недостижим и уникален биологичен компютър на Земята, т.е. човешкия организъм. Всеки преболедувал родител е в състояние да предаде генетично  тази наследствена информация на следващите седем поколения след себе си. Това се дължи на така наречения клетъчен имунитет и на една от седемте защитните системи на организма , а именно защитата на ДНК и генома.

Това обстоятелство, защо ли се подминава и не се коментира, и не се прилага от нашите знаещи лекуващи.

Следващата публикация ще е в областта на генетиката, относно ваксините!




Гласувай:
9


Вълнообразно


1. ivo1 - Първо: Нашите знаещи"лек...
13.08.2021 09:29
Първо: Нашите знаещи"лекуващи"-са слуги на фармамафията и световното правителство в сянка! Второ:Знаещите лекуващи у нас хуманни лекари почти не останаха!Тези които трябва да ни лекуват се превърнаха в евреидни еснафи! Така,че истински хуманни лекари почти не останаха! Що се касае до статията: Тя е точна и изчерпателна,сърдечно благодаря за което!!!
цитирай
2. doktora757 - Няма никаква "епидемия&q...
13.08.2021 22:49
Няма никаква "епидемия" или "пандемия", нито каквито и да е научни доказателства за наличието и! Нека го покажат вируса ако могат, а не да показват разни рисувани картинки и мулти филмчета за наивници! При наличие на 1000 мутации на коронавирусите, които са над 70 вида за какво говорим - ами за банална сезонна инфекция, която изкуствено се раздува чрез медиите под контрол и ковидистерията подлудява хората! Повече хора умряха от ваксините и десет пъти повече ще умрат от глад, който се задава!
цитирай
3. krumbelosvet - А болниците се задръстват полека-лека
14.08.2021 08:28
За ТОВА Мангъров и с-ие не говорят.
цитирай
4. kolevdobri - С какви ХОРА са "задръстени" болниците"?
23.09.2021 08:33
Същите тези хора задръстваха болниците и преди да се "появи" сарс- сът. В България никой не умира от старост, а от болест. Това, че има увеличение на смъртността с близо 20% за 2020г., е следствие на неадекватната здравна политика на правителството. Правителството трябва да се занимава с повишаване на естествения имунитет на населението, а не да се грижи за финансовото състояние на фармацевтите.
цитирай
5. kolevdobri - Същите тези хора задръстваха бо...
23.09.2021 08:34
kolevdobri написа:
Същите тези хора задръстваха болниците и преди да се "появи" сарс- сът. В България никой не умира от старост, а от болест. Това, че има увеличение на смъртността с близо 20% за 2020г., е следствие на неадекватната здравна политика на правителството. Правителството трябва да се занимава с повишаване на естествения имунитет на населението, а не да се грижи за финансовото състояние на фармацевтите. А тази работа не става с БОЦКАНЕ. НИКОЙ НЕ Е СТАНАЛ ПО-ЗДРАВ ИЛИ ПО-МАЛКО БОЛЕН, СЛЕД КАТО ГО БОЦНАТ С ИГЛА И МУ ВКАРАТ НЯКАКВА СЪМНИТЕЛНА ХИМИЯ В ОРГАНИЗМА.

цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: mastino
Категория: Новини
Прочетен: 361748
Постинги: 194
Коментари: 583
Гласове: 269
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930