Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.01.2023 20:56 - Ювал Ной Хар-ири преди Давос реч. Изказани неща в Давос. НСР, Изк. интелект
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2052 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Ювал Ной Хари-ри, водещият съветник на Кла-ус Шв-аб в Световния иконо-мически форум, каза, че хората не са по-добри от „Ф.ир-уси-те или бананите“ и Да-вос е достигнал точката, в която може да „ха-кне човечеството“.

  Според Хари-ри идеята, че хората имат свободна воля, е премахната вечеи онези, които се противопоставят, няма да могат да избягат от това, което Хари-ри нарича "тайна пол-иц-ия".

  Съобщенията от Да-вос стават все по-зл.ове-щи, а Кла-ус Шв-аб влиза в ролята на лидер на те.-ор-ист-ична група, използвайки комуникационните канали, за да поставя улт-имату-ми на чове-чеството - Правете каквото ви казвам.

  Според Шв-аб новият инте-рнет ще бъде достъпен само за тези, които предоставят биом-етри-чна циф-рова иден-тификация на Да-вос.

  В нова реч преди годишната среща на върха на Световния иконом-ически форум в Давос, Хари-ри се похвали, че Да-вос е придобил повече власт, отколкото съветското КГ-Б или испанската инк.-изиция някога.

  „До днес никой не разполагаше с необходимата изчислителна мощност и необходимите данни, за да ха-кне човеч-еството.“

  „Дори съветското КГ-Б или испанската инк.-изи-ция да ви следяха навсякъде, денонощно да наблюдаваха всичко, което правите, да слушат всичко, което казвате, те пак не биха имали процесорната мощ и биологичните познания, необходими, за да разберат какво се случва вът-ре в тял-ото и моз-ъка ви и да разберете какво чув-ствате, какво мис-лите и какво искате.

  Въпреки това, според Хари-ри, „това сега се променя“ и Да-вос направил голям пробив в разбирането на „организмите“.

  „Фир-усите, бананите или хората са просто биохимични алгоритми. Ние се учим да дешифрираме тези алгоритми.

  Хората всъщност не се познават много добре. Ето защо алгоритмите имат реален шанс да ни опознаят по-добре. Ние всъщност не познаваме себе си."

  „Сега си представете след десет до двадесет години, когато един алгоритъм може да каже на всеки тийнейджър точно къде се намира той или тя в гей или хомо-Кек-суален спектър.“

  „Не можете да се скриете от Ama-zon, от Alib-aba и тай-ната пол-иц-ия. Докато сърфирате в мрежата, гледате видеоклипове или проверявате емисията си в социалните медии, алгоритмите ще проследяват движенията на очите ви, кръвното налягане и мозъчната ви дейност."

---------------------------------------------------------------------


- В Давос японската журналистка Масако Ганаха разговаря с шофьор, който превозва високопоставени гости от Световния икономически форум. Той й казал, че не може да използва електрически автомобил за превоз на ВИП персони.
  Шофьорът обясни, че елитът смята електрическите превозни средства за много „опасни“ и че те трябва да се използват само от обикновени хора.

  - Тексас може да е първият щат, който забранява chemtrails.
  Infowars.com съобщава: В петиция се казва: „Ние, долуподписаните, сме граждани на Тексас, които изискваме нашите щатски законодатели да приемат законодателство за защита на нашите семейства, домашни любимци, култури, вода и околната среда от всякакви отрицателни странични ефекти на окръга, държава, военни, но корпорации, организации, пръскащи химикали в нашето небе."

  - Петицията идва, след като геолозите публикуваха статия в Advanced In Social Sciences Research Journal (https://journals.scholarpublishing.org/index.php/ASSRJ/index) 2022 г., обвинявайки ООН в участие в заговор за унищожаване на околната среда на земята.

  - В РФ Правителството договори с бизнеса пътна карта за развитие на изкуствения интелект. Президентът ВВП инструктира масово въвеждане на изкуствен интелект във всички сектори на икономиката през ноември 2022 г.. Ръководителят на Сбербанк Герман Греф отбеляза, че „Сбербанк участва активно в развитието на изкуствения интелект от няколко години не само в процесите на банката, но и в цялата страна“.

  - „В своята презентация в Давос в четвъртък, 19.01.2023 г. професорка от университета Дюк обясни, че технологията за декодиране на мозъчни вълни вече съществува и се прилага в някои случаи.“

  - Нур бин Ладен - журналистка, племенница на Ос-ама бин Ладен, се обърна към Клаус Шваб:
  „Аз съм човек, а не QR код. Не искам да ям буболечки. Не искам да живея в капсула, не искам да бъда затворена в цифров затвор и нищо няма да ме накара да се подчиня. Искам да запазя дарената ми от Бог свобода и човешкото си достойнство.
  Те не могат да ми отнемат това и ще дойде ден, когато тези хора ще бъдат съдени за престъпленията си срещу човечеството."

  - Канадското издание на Rebel News се срещна с изпълнителния директор на Pf-.izer по улиците на Давос тази седмица и го бомбардира със списък от неудобни въпроси.

  Трябва да разберете, че има стотици „акредитирани“ журналисти на Световния икономически форум – най-големите имена в новините, от CNN до New York Times. Но всички те са тук като членове на WEF, а не за да държат сметка на WEF. Те са в екипа на Pfiz.-er. Те никога не биха задали на Pfi.-zer неудобни въпроси.
  Докато вървеше, му зададоха следните въпроси:

  ▪︎Кога разбрахте, че фУхината не спира предаването?
  ▪︎От колко време знаете за това, без да го говорите публично?
  Казахте, че е 100% ефективна, след това 90% и след това 80%, след това 70%, но сега знаем, че Фухините не спират предаването. Защо го пазихте в тайна?
  ▪︎Не е ли време да се извините на света? Да върнем парите на страните, които са похарчили всичките си пари за вах-ина, която не работи?
  ▪︎Срамувате ли се от това, което направихте през последните няколко години?
  ︎Направили сте милиони от хора, какво е да се разхождате по улиците като милионер за сметка на обикновен човек от Австралия, Англия и Канада?
  ▪︎За какво мислите на вашата яхта? За какво мислите в личния си самолет?
  ▪︎Притеснявате ли се относно отговорността за продукта?
  ▪︎Притеснявате ли се от мио-ка.рдит?
  ▪︎Ами внезапните см.рт-ни случаи?
  ▪︎Какво можете да кажете за младите хора, които всеки ден у.ир-ат от инф-аркт?
  ▪︎Защо не отговорите на тези основни въпроси? Без извинения?
  Смятате ли, че трябва да бъдете преследван за това поведение?
  ▪︎Колко пари спечелихте лично от ФУх-ината?
  ▪︎Колко буст.ри смятате, че ще ви трябват, за да сте достатъчно доволни от приходите си?
  ▪︎С кого се срещнахте тайно тук?
  ▪︎Разкажете ни кого срещнахте?
  ︎В миналото Pfi.-zer е платила глоба от 2,3 милиарда долара за подвеждащ маркетинг. Пак ли правите същото?
  ▪︎Все още ли сте разследван за измамен маркетинг?
  ▪︎Ако който и да е друг продукт в света не работи, както е обещано, се получават компенсации. Не трябва ли на страните да им бъдат възстановени средствата за плащането на милиарди за вашата неефективна ФУх-ина?
  ▪︎Свикнали сте да общувате само със симпатизиращите Ви медии, така че не знаете как да отговаряте на въпроси ли?
  И, разбира се, Бурла не отговори на нито един от въпросите.

  - Външният министър на Словения Таня Файон даде сигнал за ангажимента си към глобал-исткия дневен ред на форума в Да-вос, като поиска суверенните държави да „уважават“ „Новия световен ред“.

  - Пакистанският външен министър Бхуто Зардари: Нашата програма е да създадем „нов световен ред“.

  - Ал Гор сравни ефектите от глобалното затопляне с ядр-ената ката-строфа в Япония по време на Втор-ата свет-овна война, която според него е причинила кипене на нашите океани и създаване на дъждовни бомби.

  - Погре.-алн-ите домове в напълно нашльопана Норвегия са затр-уп-ани с т.уп-ове. Рязко са нараснали последната 1 година.
  „Това е забележимо увеличение и не сме виждали нещо подобно от четири поколения“, каза Ларс Сванхолм пред Dagbladet.

  - Бурла е казал в Давос, че си правят опити да съчетаят бо-дене едновременно за гр-ип и К. 1-9.

  - Давос: „Технологията за редактиране на гени ще ни позволи да преработваме цели организми."

  - Хората, свързани с Давос, са опасни за човечеството. Когато хората си играят на Бог, това няма да свърши добре.

  - Джон Кери: „Ние, избрана група хора, говорим за спасяването на планетата на Светов-ния иконо-мически форум. Това е толкова извънземно.“


превод: делфин-хадзапи  



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3809931
Постинги: 2352
Коментари: 744
Гласове: 1919
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия