Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.12.2022 12:33 - ( Специалното на тази статия е, че е подготвена от експерти по еврейска история. Това е и най-ценното в нея. Тя не е срещу евреите, а по-скоро казва истини за т
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1597 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ЦИОНИЗМЪТ Е ХАКНАЛ ЮДАИЗМА  

 

image
ВНИМАТЕЛНО КУЛТИВИРАНИЯТ МИТ ЗА ЕВРЕЙСКАТА РАСА И ЕВРЕЙСКАТА ДНК

( Специалното на тази статия е, че е подготвена от експерти по еврейска история. Това е и най-ценното в нея. Тя не е срещу евреите, а по скоро казва истини за тях изречени от самите тях )

За повечето хора незабавният отговор би бил, че да си евреин означава, че или си етнически евреин (от еврейската раса, с еврейска ДНК), или си религиозно евреин (последовател на юдаизма). Тук обаче е проблемът: няма такова нещо като еврейска раса или еврейско ДНК. Това е внимателно култивиран мит, който отговаря на много цели.

Първо, тя обединява евреите, които до този момент са живели в много различни страни.

Второ, той трансформира фокуса на еврейската идентичност от базиран на религия към базиран на раса.

Това подготви пътя за ционизма, политическа философия или националистическо движение. По-лесно е да убедиш раса от хора да бъдат националисти – да се преместят и да създадат нова родина – отколкото привържениците на дадена религия.

В много интервюта като това от 2009 г. с RT, еврейският професор и историк Шломо Санд (автор на Изобретението на еврейския народ) казва, че просто не е научно да се каже „еврейски народ“, тъй като евреите са свързани от обичаи, вярвания и религия, а не раса, генетика или ДНК.

Той подчертава как нацистите са се опитали да дефинират евреите расово, но това не проработи, защото в крайна сметка не са могли да определят кой е евреин. Той посочва с много доказателства, че евреите винаги са били религиозна общност, включваща много новопокръстени.

Ортодоксални еврейски равини: Ционизмът е хакнал юдаизма

Много ортодоксални еврейски равини обясняват защо традиционният  юдаизъм е диаметрално противоположен на ционизма -

https://humansbefree.com/2018/08/zionists-illuminati-satanists-and-the-root-of-most-evil-dont-represent-the-jews.html

Юдаизмът и ционизмът не се смесват, тъй като ционизмът нарушава заветните принципи и заповеди на Тората и е основно модерна заселническа колониална експлоатация и кражба на земя и често е придружена от мислене на арабите като по-низши или дори подчовеци.

В презентации като тази еврейският равин Яков Шапиро прави много увлекателни точки за еврейството и ционизма, които противоречат на общоприетите идеи за тях:

– Ционизмът НЕ е създаден, за да се справи с антисемитизма. Истината е, че ционизмът е създаден, за да направи еврейска родина, според Макс Нордау, асистент на Теодор Херцл;
– В исторически план евреите са били просто част от религията на юдаизма. Не можеш да си евреин по друг начин. Те не са етнос и не са раса;
– Светата земя на еврейския народ е Тората или Синагогата, а не географско местоположение/парче пръст;
– Много покръстени евреи стават евреи, но как би могло да стане това, ако евреите бяха раса? Не можете да се превърнете в състезание;
– Записано е, че Зеев Жаботински, основателят на еврейската терористична група Иргун (по-късно присъединена към ИД) и лидер на ревизионисткия ционизъм, е казал: „Еврейският народ е гаден народ“. Жаботински повлия дълбоко на бъдещите израелски лидери Менахем Бегин и Бенямин Нетаняху;
– еврейското националистическо движение беше много подобно на чернокожото националистическо движение; те просто решиха, че всички черни хора са „нация“ и че всички евреи са нация.

image

 

Сега евреите не трябваше да бъдат религиозни, а по-скоро:

1. Лоялен към нацията (Израел),
2. Говорете иврит (сега национален език, а не свещен език, както беше първоначално) и
3. Бийте се в израелската армия;

– Първият израелски премиер Давид Бен-Гурион каза, че не вярва в (еврейския) Бог на Библията, но Бог им обеща земята;
– Ционистите убеждават и подмамват евреите, че са нация, а не религия;
– Ционизмът превърна религиозните евреи в милитаристки евреи. Ционизмът се подиграва на юдаизма. Той отвлече определението и същността на юдаизма и еврейството. Месията на ционизма е Холокостът (музей на Холокоста е създаден във всеки град, повече от синагога).

Еврейският равин  Исроел Довид Вайс  -

https://www.youtube.com/watch?v=l2SYMj41Q9U

също прави подобни точки за еврейството, юдаизма и ционизма. 
Тази гледна точка е напълно в съответствие с -

https://thefreedomarticles.com/jews-against-zionism/

многото еврейски групи, организации и гласове, които се противопоставят на ционизма .

Хазарската връзка с еврейството

Унгарският учен Артур Кьостлер написа книгата от 1976 г.  „Тринадесетото племе“  -

https://www.amazon.co.uk/dp/0945001428/ref=as_li_qf_asin_il_tl?ie=UTF8&linkCode=gs2&linkId=597fad97b0c127421690b7a08f33a120&creativeASIN=0945001428&tag=dreamcatche04-21&creative=9325

, където представи хазарската хипотеза на по-широка аудитория. 
Надеждата му беше да опровергае общата еврейска „расова” идентичност и следователно да сложи край на антисемитизма. През 2012 г. израелският изследовател Еран Елхайк публикува проучване, в което се твърди, че доказва, че хазарското потекло е най-големият елемент в генофонда на ашкенази. Шломо Санд се обяви за оправдан.

image

Хазария – липсващият ключ за обяснение на част от така наречения еврейски заговор. Няма еврейско ДНК. Хазария е най-големият източник на гени на ашкенази евреи.

Тази еврейска медия не го отрече; имаше статии за това в Haaretz и The Forward. Основната идея е, че хазарите, тюркски народ, който е живял в голяма средновековна държава, наречена Хазария в Евразия близо до Кавказ (между Черно и Каспийско море), са се обърнали към юдаизма през 8-ми век и след това мигрирали в Източна Европа през 12-ти и 13 век.

Елхайк заключи, че гените на ашкенази са много по-хетерогенни, отколкото се смяташе преди (от други като Острер, който предложи хипотезата на Рейнланд за еврейското потекло). Елхайк наистина намери близкоизточен генетичен маркер в ДНК от евреи, но той заяви, че може да е от Иран, а не от древна Юдея.

Очевидно има огромни последици за тази информация, защото основата на твърдението на ционистите е, че Палестина е принадлежала и е била обитавана от евреи. Това твърдение има малка юридическа или морална валидност, тъй като е (само защото моите предци са живели някъде преди 2000 години не означава, че мога автоматично да взема тази земя сега) – но както показва хазарската връзка и произход на еврейството, твърдението дори не е така или иначе вярно.

Това не е еврейска конспирация; Това е култът към сабатеанския франкизъм

Юдаизмът и дори самото еврейство бяха инфилтрирани и изпреварени преди много време от един странен месия, наречен Сабатай Зеви, също изписван Шаббетей Цви. Някои от най-добрите източници за тази информация са Кристофър Джон Бъркнес, равин Марвин Антелман и Клифърд Шак.

image

 

Sabbatai Zevi. Еврейска конспирация или съботно-франкистка конспирация?

Както може би знаете, юдаизмът е месианска религия, което означава, че вярват в концепцията за месия (мошиах), който ще дойде да ги спаси. Всяка религия, която вярва в подобна идея, винаги оставя вратата отворена за своите последователи да бъдат емоционално манипулирани от търговци, твърдящи, че са „Месията“ или „Избраният“.

Сабатай Зеви беше един такъв човек. През 1665 г. Сабатай се обявява за еврейски Месия; през 1666 г. (по подходящ начин) той е провъзгласен за еврейския Месия от Натан от Газа. Сабатай стана толкова известен и популярен, че събра над 1 000 000 еврейски последователи. След възхода си на власт той започва да премахва много от традиционните еврейски ритуални ритуали.

Уикипедия

https://en.wikipedia.org/wiki/Sabbatai_Zevi#Claims_of_messiahship

дава причината за това като „защото, според мнението на малцинството в Талмуда, в месианското време вече няма да има свещени задължения. 
Постът на Десетия Тевет се превърна в ден на пиршество и веселие.”

Според Антелман, сабатеан-франкистите са имали фундаментална вяра, че Месията ще се върне или когато всички хора станат добри, или когато всички хора станат лоши. Така те разсъждаваха, че биха могли да ускорят пристигането на Месията, като следват тъмния път. Затова те се заеха да обърнат практиките на собствената си вяра.

Друго тълкуване е, че движението на Sabbatai, което стана известно като  Sabbateanism, беше наистина форма на сатанизъм  , тъй като включваше  оргии, кръвосмешение -

https://www.anumuseum.org.il/blog-items/sacred-orgies-extremist-sabbatean-sect-jacob-frank/

, педофилия, жертвоприношения и много други. 
Сатанизмът се характеризира не само с ритуално и  
демонично обладаване -

https://humansbefree.com/2016/07/top-psychiatrist-mental-illness-is-demonic-possession.html

, но и с инверсия, където всичко се обръща с главата надолу: лошото става добро, грехът става добродетел, забраненото става позволено.

Движението Sabbatean е наследено от Якоб Франк, роден в Полша през 1726 г., който твърди, че е прераждането на Sabbatai Zevi.

image

 

Джейкъб Франк. Еврейска конспирация или съботно-франкистка конспирация?

Еврейските власти в Полша отлъчиха Франк и неговите последователи поради неговите еретически доктрини, една от които беше идеята за „пречистване чрез прегрешение“ (известно още като „изкупление чрез греха“) – т.е. отхвърляне и нарушаване на всички традиционни норми, правила и нрави (още Сатанинско поведение). Цялото движение зад Sabbatean и Frank става известно като Sabbatean-Frankism и техните привърженици Sabbatean-Frankists.

Крипто-евреите на Донме

В един момент от живота си Сабатай Зеви е принуден от султана на Турция да приеме исляма. По същия начин Якоб Франк приел християнството. И в двата случая франкистите от съботата поддържат своите вярвания и култура, но външно изглежда, че следват нова религия. Евреите, които продължават да следват Sabbatai, стават известни като евреи Donmeh (от турското произведение donme „да обръщам“). Тези евреи от Донме в крайна сметка се издигнаха до велика сила векове по-късно.

Например, Мустафа Кемал Ататюрк, първият президент на Турция, беше евреин от Донме (и потомък на Сабатай). Целият Дом на Сауд, който днес управлява Саудитска Арабия, произхожда от Мохамад Ибн Сауд (и силно повлиян от Мохамад Ибн Абд Ал-Уаххаб), които вероятно са били евреи от Донме (можете да прочетете предисторията на  еврейските корени на Дома на Сауд тук ) -

http://themillenniumreport.com/2015/12/the-jewish-roots-of-the-house-of-saud-family-tree/

Това обяснява защо  Израел и Саудитска Арабия са имали толкова близки отношения от години -

https://humansbefree.com/2020/12/former-israeli-space-security-chief-says-aliens-are-in-contact-with-israel-and-usa-for-years.html

когато може да си помислите, че ще бъдат люти врагове. 
Това също обяснява защо саудитците оглавяват и защитават уахабизма, изкривена форма на исляма (ако дори можете да го наречете ислям), който застъпва агресията и насилието. Саудитска Арабия е истински извор на тероризма и лесно е най  
-големият държавен спонсор на тероризма  (с изключение на САЩ и Израел разбира се), въпреки че този етикет се използва фалшиво за клевети на Иран.

Правейки крачка назад още повече, лидерите на сабатеан-франкистите съзнателно проектираха въвеждането на евреите от Донме в нации, които бяха единни и силни, за да ги разделят и променят политиката си, за да направят път за създаването на ционистката държава Израел. С крипто евреите на Donmeh на толкова много места беше разбираема грешка, че толкова много хора заключиха, че живеем в еврейска конспирация, когато всъщност беше нещо съвсем друго. Евреите са били използвани за прикриване на истинските манипулатори и техния дневен ред.

Кристофър Джон Бъркнес пише в книгата си  Производството и продажбата на Свети Айнщайн – Пропагандата на върховенството  -

https://archive.org/stream/TheManufactureAndSaleOfSaintEinstein-ThePropagandaOfSupremacy/TheManufactureAndSaleOfSaintEinstein_djvu.txt

на стр. 183:

„Расисткият ционист се провали в опитите си да купят Палестина и да я населят с еврейски колонисти, защото огромното мнозинство от евреите не искаха да отидат в Палестина. Ционистите предизвикаха Първата световна война, за да разбият Турската империя и да отслабят мюсюлманските нации, за които се опасяваха, че ще се обединят, за да се борят срещу образуването на „еврейска държава“.

Sabbatean-Frankism: Инфилтрация и контрол отвътре

Може би сте забелязали в този момент някои поразителни прилики между начина, по който сабатеанските франкисти проникват в съперници или противоположни религии и след това получават власт отвътре – и начина, по който Тайните общества на NWO са проникнали в ключови движения и центрове на власт, за да ги управляват отвътре. Причината е, че култът към съботния франкизъм е централна нишка на самата СЗО.

Според Шак,  Ротшилдови са потомци на Сабатай Зеви -

https://humansbefree.com/2011/02/everything-about-the-rothschild-zionism.html

, което е напълно логично, тъй като Ротшилдовите вероятно са най  
-централното и мощно семейство/кръвна линия на NWO -

https://humansbefree.com/2014/10/these-13-families-rule-the-world-the-shadow-forces-behind-the-nwo.html


и стоят  
зад създаването на Израел -

https://humansbefree.com/2017/03/lord-jacob-rothschild-admitted-that-his-family-created-israel.html

, дом на вътрешното ядро ​​на ционизма и сабатеан-франкизма . 
Клифърд Шак пише този широко цитиран пасаж в  
The Sabbatean-Frankist Messianic Conspiracy  -

https://archive.org/details/TheSabbatean-frankistMessianicConspiracyPartiallyExposed/page/n97

Partially Exposed, стр.97:

„Чрез проникване, невидимост и хитрост тази невидима мрежа дойде да управлява всички нас. Четиридесет и една години след смъртта на Шабатай Зеви, през 1717 г., те ще проникнат в масонските гилдии в Англия и ще установят масонството... [Наследникът на Зеви] Джейкъб Франк ще има голямо влияние върху вътрешното ядро ​​на масонството, известно като Илюминатите, образувано през 1776 г.

„Масонството ще се превърне в скритата сила зад събития като [американската, френската и руската] революции, създаването на ООН и Израел, и двете световни войни (включително Холокоста!) и убийствата на братята Кенеди, които заедно със своите баща, се опита да осуети усилията на мрежата на американска земя."

Тук споменах за  израелската ръка в убийството на JFK -

https://thefreedomarticles.com/kennedy-assassination-who-how-why-part-3/

, въпреки че това далеч не беше единствената замесена сила. 
Сабатеанският франкизъм, масонството, илюминатите и т.н. се представят като едно нещо и действат, като проникват в целите си и ги изпреварват.

Това е перфектен пример в учебника за връзка гостоприемник-паразит; паразитът отвлича гостоприемника, контролира неговото поведение (в полза на паразита, а не на гостоприемника), живее от неговата жизнена сила и често в крайна сметка го унищожава и убива, дори ако това означава, че паразитът рискува собствения си живот, убивайки гостоприемника – въпреки че първо се опитва да намери нов хост, за да повтори същия процес.

Във Флорида  вече е крайно незаконно да се казва „Евреите контролират Холивуд“ -

https://humansbefree.com/2019/06/in-florida-it-is-now-highly-illegal-to-say-jews-control-hollywood.html

Кръгове в кръгове в кръгове

Тези, които са изучавали световната конспирация, може би са забелязали познат модел. Истинските контролери обичат да се подредят като вътрешно ядро ​​в по-голяма група, която сама по себе си е в по-голяма организация. Г. Едуард Грифин говори за това относно Кръглата маса на Сесил Роудс, човек, тясно свързан с  Ротшилдови  -

https://humansbefree.com/2013/07/the-complete-history-of-the-house-of-rothschild.html

, който направи толкова много за напредъка на неговата водена от Великобритания версия на  
Новия световен ред -

https://humansbefree.com/2015/11/professors-politicians-gather-to-warn-us-about-the-new-world-order.html

Роудс стои зад създаването на дружества за кръгла маса и мозъчни тръстове, включително RIIA, CFR и много други. Грифин заявява, че Роудс е настроил нещата така, че има външна група, която смята, че е отговорна, но наистина без да знаят членовете й, има група в тази, която я ръководи; тогава, без да знае тази средна група, имаше още по-малка вътрешна група, която я ръководеше, която наистина дърпаше конците.

Подобна е ситуацията и при евреите. Някои хора повърхностно вярват, че „евреите“ управляват света, без да осъзнават, че в рамките на тези групи има ционисти, които стрелят. След това, за да погледнем нещата едно ниво по-дълбоко, сабатеан-франкистите са групата в рамките на ционизма, която отговаря.

Еврейска конспирация? Не
. Сатанински култ, управляващ света? да.

Пиша от години, че  черната магия управлява света  -

https://humansbefree.com/2015/08/illuminati-satanists-rule-the-world-not-politicians-bankers-or-military-heads.html

и че трябва да  
разширим нашето съзнание и да съберем смелостта -

https://thefreedomarticles.com/spiritual-maturity-to-face-satanic-cult/

си, за да се изправим пред факта, че  
сатанински култ  -

https://humansbefree.com/2014/06/european-royals-allegedly-killing-children-in-human-hunting-parties-4-eyewitnesses-testify.html

дърпа конците на властта зад кулисите. 
Да, очевидно има еврейска връзка с конспирацията на NWO, но това не е проста история. Не съществува точно еврейска конспирация, а по-скоро съботно-франкистка конспирация.

Не всички евреи са замесени или знаят за това; всъщност огромното мнозинство не го правят и се използват като всички не-евреи. Това скрито тайно общество в юдаизма и в рамките на ционизма  практикува луциферианската философия за „прави каквото искаш“ и сатанинската инверсия на всичко (лошото е добро, грешното е правилно). Евреите са само прикритие за тях.

Психопатични израелски лидери искат повече евреи да емигрират в Израел, не защото ги е дълбоко грижа за евреите (нищо не може да бъде по-далеч от истината), а защото просто искат повече еврейски тела в Израел, за да могат да поддържат идеалната си израелска демографска група (има мнозинство от евреи, така че това е еврейска държава). Те не искат да загубят контрола над Израел от арабите, които смятат за подчовеци.

Крайно време е евреите да осъзнаят целия план на играта тук и да откажат да се съобразят с него, особено с бързо развиващите се планове за превръщане на Израел в щаб на СЗО. Израел не ви представлява. Израел не е вашата национална държава. Израел промива мозъците на децата си да си мислят, че целият свят мрази евреите. Ние не правим.

Разбирането на информацията в тази статия може да бъде облекчение за тези от нас, които не са евреи, защото сега можем да обясним истинската причина за еврейската концентрация на власт и фона на идеята за еврейски заговор. Време е да прережем цялото объркване с меча на истината.

Моля, споделете тази статия надлъж и нашир, особено с вашите еврейски приятели, за да можем да се обединим и да спрем да попадаме в „антисемитския капан“, поставен от сабатеан-франкистите и сатанистите, които използват невинни евреи за своите схеми.

https://ogledalceyakaji.blogspot.com/2022/05/blog-post.html?m=1


 

 



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3782611
Постинги: 2350
Коментари: 744
Гласове: 1915
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия