Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.11.2022 14:05 - Много хора внезапно се "възнасят", след морковената "спасителна" терапия...
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 740 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 27.11.2022 15:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Видях някъде преди малко, че певицата, изпяла любимата ми като дете песен от “Флашданс”, се е възнесла вчера внезапно (на 63), та за пореден път се запитах: кога точно ще бъде възможно да се проведе нормален разговор относно зачестилите внезапни възнасяния на всякакви известни и неизвестни люде? В смисъл, колко още може да продължават увъртанията, отбягването и цензурата на нещо, което вече стана очевидно?

  Ами че то напоследък просто няма ден без някаква такава вест - или внезапно се е случило най-лошото, или пък някой трябва да прекъсне кариерата си, защото здравето му внезапно се е влошило. Едно време мислех да си водя списък с тези работи, но после се отказах. Първо, че никога няма да бъде доказана недвусмислена връзка между Ситуацията сега и Онази ситуация, и второ, не исках да изпадам до положението на пишман гробарите отпреди година-две, дето с ентусиазъм брояха ковчези в ефира.

  Обаче все пак ми прави впечатление.

  . Прави ми впечатление, че напоследък чувам прекалено често за млади и здрави познати, които се възнасят в съня си или отключват автоимунни състояния, или слагат байпаси, или развиват агресивни болести…

  . Прави ми впечатление, че децата споменават за зачестили отсъствия и припадъци в училище, като например онзи ден, когато съученичка на Балеринчето губи съзнание и последвалите прегледи показват проблеми със сърцето. (Съученичката сега ходи на училище с някакъв сензор, дето денонощно следи сърдечната дейност).

  . Прави ми впечатление, че хора, с които работя от 10 и повече години, излязоха от строя почти едновременно. Един полски колега спря да чува (малко след като шефът му получи удар), един канадски колега спря да помни, шепа други изобщо спряха да работят и така…

  . Прави ми впечатление, че от известно време насам се налага да обяснявам по двайсет пъти едно и също нещо на хора, които доскоро имаха чудесни умове, и че става все по-трудно да се върши работа.

  . И макар да не си водя списък, прави ми впечатление и вълната от необясними проблеми при известните:

  — Преди няма и седмица добре известната радиоводеща в Сидни (Jackie ‘O’, 47) обяви, че след почти 30 години в ефир се оттегля от прайм-тайм сутрешното си шоу (с договор за милиони) за неизвестен период от време, тъй като от месеци имала грип и не можела да се възстанови. Даже се влошавала.

  — Друга популярна австралийска радиоводеща - Kate Ritchie, 43 - през октомври обяви, че се оттегля за неопределено време от шоуто, което води от 2014 насам, за да се фокусира върху семейството и добруването си.

  — Steve Graham, водещ на сутрешната програма на TripleM Newcastle в продължение на 20 години, от 03.11.2022 вече не е в ефир.

  — Друг популярен радиоводещ (имам слабост към тази медия) - Tim Gough, Англия, 55 - в края на октомври получи сърдечен удар, докато водеше сутрешната си програма.

  — През февруари 2022 от “масивен сърдечен удар” неочаквано почина Steve Black, популярен спортен треньор в Англия.

  — През ноември 2022 неочаквано почина 28-годишната Heather Anderson, шампионка по ръгби (Австралия).

  — През март 2022 неочаквано (по време на ваканция в Тайланд) почина Shane Warne, австралийска крикет легенда, на 52.

  — През август 2022 неочаквано почина британският велосипедист Rab Wardell, на 37, два дни след като спечели шотландския шампионат MTB XC.

  — Преди ден-два неочаквано почина английският филмов продуцент Tim Beddows, на 59.

  И така нататък, и така нататък.


Това са само няколко случая в Англия и Австралия за последните месеци, без да броим неврологичната парализа на Джъстин Бийбър и микроинфаркта на жена му, или “неконтролируемите мускулни спазми” на Селин Дион, заради които тя спря да работи през 2021, или сърдечните удари в българското медийно пространство, или ранното пенсиониране на Брус Уилис и прясната му диагноза “афазия”…. Ако човек седне и наистина се задълбочи в останалите подобни внезапности по света, ще се хване за главата.

  Разбира се, много от тези случаи са случайност. Други си имат логично обяснение. Трети са провокирани от придружаващи болести и скрити причини, а четвърти, пети и дори шести нямат нищо общо с нищо. Но на мен все пак ми правят впечатление, тъй като са прекалено много и прекалено често. Дали обаче по тези въпроси вече може да се говори или още не е позволено - това е, което ме гложди.

  Ако например сложа тук статията на “ДейлиМейл” от 24.11.2022, в която един от главните кардиолози на Ню Саут Уелс, Ross Walker, казва, че терапиите с новата и революционна генетична технология трябва да бъдат спрени, ще бъда ли маркирана като разпространител на дезинформация? Д-р Уокър, който по съвпадение преди 2 години беше радостно възбуден от същата тази технология, сега твърди, че се наблюдава “увеличаване на сърдечните заболявания като пряко следствие от преяждането с моркови”.



Споделя още, че държавните власти вече не препоръчват допълнителни зеленчукови нектари на хора под 30-годишна възраст, заради рисковете. В статията има и интервю с 18-годишна австралийска ученичка, която от 6 месеца се опитва да си излекува сърцето, пострадало при акцията за спасяване на животи. Било задължително да изяде 2-3 моркова, за да се яви на годишните си изпити, но понеже влязла в болница още след първия морков, така и не опряла до тях…

  Прочитайки такава смела статия и такива дръзки думи на първа страница в едно от главните средства за дезинформация, аз се обнадеждих, че може би цензурата по темата е отпаднала и най-сетне тя ще бъде обсъдена по нормалния начин, но не съм сигурна все още, затова реших да не рискувам. По-добре да си говорим с инфантилни морковени гатанки, отколкото изобщо да не си говорим.

  Но наистина се надявам скоро общественият ступор да изчезне и миролюбиво да се изясни защо на някои хора хич не им понася почерпката с морковени мъфини и как може да им се помогне.

Сетая Брат, Фейсбук, 27.11.2022


  Елена Манолова, 27.11.2022

Да си спомним за проф. Люк Монтание, който не щадеше усилия и нееднократно предупреди за опасността от тези Фа-кс-ини.

Той призоваваше да се спре Ф-ак-син-ирането с този вид Фа-к-си-на. Естествено, като всички негови колеги на това мнение и той бе обруган и взет на подбив. Злото бе сторено и продължава да е част от живота ни. Да мислим над думите му: "От вас зависи, преди всичко от неФ-акс-ин-ираните, които един ден ще могат да спасят човечеството. Единствено неФак-син-ираните ще могат да спасят Фа-кс-инира-ните.

  И посланието му към младите хора: Категорично трябва да действате, всеки един от вас и да откриете истината, скрита зад лъжите. Да живее свободата!"



Петя Иванова, 27.11.2022

Мда, и актьорът Крис Хемсуърт се оттегля от кариерата си, защото преди дни откриват, че има "предразположеност към Алцхаймер" на 39 г.

Заболяване, което се проявява най-често при хора на възраст над 65 години, но може да е съвпадение, да...



Симеон Михайлов, 27.11.2022

Понеже сред спортните среди най-безкомпромисно наложиха определени правила, а и следя новините във футболните среди, никога не бях срещал толкова съобщения за сърдечни проблеми във футболисти, както в последните месеци на 2021. Поне 2-3 смъртни случая, включително и на млади мъже в комбинация с доста резки усложнения. Най-впечатляващо беше, когато на Серхио Агуеро (32) му се наложи да спре с футбола заради остри сърдечни проблеми. Човек, който до края на миналия сезон късаше мрежи в Англия и премина с ентусиазъм в Барселона, за да спре с футбола само няколко месеца след това...

За инфаркта на датчанина Ериксен по време на европейското миналата година също някой спомена.

Такова нещо не помня да се е случвало до сега.

Кардиолози от различни страни съобщават за необяснимо повишение на сърдечните заболявания през последните 2 години. В Западна Европа смъртността също е доста по-висока тази година в сравнение с годините преди 2019.

 
Борива, 27.11.2022

Всеки ден се чува за внезапно починали млади и здрави хора, спортисти, цифрите на свръхсмъртност удрят рекорди през 2022 и никой не споменава и дума за това в масовите медии и от политиците, които само година назад не ни пускаха да влезем в ресторант без сертификат за ваксинация и ни пазеха здравето с FFP2 маски на всички обществени места….

Сега са тихи, когато смъртността стана невиждано висока и нямА нищо общо с Ко Вид, но има общо с “панацеята”, която насилствено поставяха и все още го правят в много “цивилизовани” държави и това не е геноцид и не е тероризъм видиш ли ти …

Моля се за хората, за всички доверили се на “науката” им и за онези принудени под натиск да не загубят хляба си… моля се и за децата, които ще трябва да растат и да станат свидетели на всичко това до край image


Ивайло, 27.11.2022


Положението наистина е зле, но няма да видим статистика за вредата от морковите, просто защото главните фермери не искат да излизат подобни данни, а и има достатъчно хора, които защитават морковите, дали защото ги е срам, че са се наяли с тях или от нещо друго не знам.

Когато кажеш, че този морков може и да ти навреди, те обявяват за плоскоземец и търчат да си вземат поредния морков, въпреки че виждат, че тези моркови не ги пазят от разболяване, разпространение и даже смърт от манджата.


Рони Амелев, 27.11.2022

Изгледайте филма на (Стю Питърс Нетворк) "Died Saddenly"..Почина внезапно! Триеха го навсякъде но не успяха,или вече не им пука! Показват точно какво се образува във кръвта на хората приели ваксината срещу К19! Увеличение на ракови заболявания,инсулти,аборти,белодробни и.т.н в невиждани до сега размери!

------------------------------------------------

https://rumble.com/v1wv9io-115672560.html?fbclid=IwAR3jcUi6DE8PLoC_UmZJTz2NEkdjJlYhGCttjDCv-Gyxis8Ptd7Pc0OkWJ4 - ВНЕЗАПНО ПОЧИНА (DIED SUDDENLY) - БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ (СТЮ ПИТЪРС НЕТВОРК)

------------------------------------------------


Tenko Slavov, 27.11.2022


Умрелите от ваксини срещу Ковид-19 в Англия 1.04.2022 до 31.05.2022. НеФак-синирани 288,

Фак-синирани 4 647,

Тройно Фа-ксин-ирани 4 215

---------------


Мариана Иванова, 27.11.2022

Живея в Англия и още в началото на масовата зеленчукова диета ми направи впечатление следното. Аз се придвижвам с велосипед. И преди не се е случвало пешеходците да вървят по велоалеите, или ако вървят, да не се отдръпнат, като идва велосипедист.

А сега стоят срещу теб, гледат те и не се помръдват. Като дебили. И това не е единичен случай, а масово. Опасявам се, че обществения ступор не само че няма да изчезне,но и ще се задълбочава.


 



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3782368
Постинги: 2350
Коментари: 744
Гласове: 1915
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия