Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.10.2022 23:43 - Жириновски, торсионно ор.жие, светлинните стълбове. В Китай учи като студен ИИ, Церн. Новини, конспирации. Цифров двойник - Давос и др.
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1024 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
- Владимир ЖИРИНОВСКИ, преди няколко години казва, има го заснето (гледах го това видео, не помня обаче кое е, из неговите изказвания, ако все още някъде го има):
  "Имаме оръжие. През НОЩТА, нашите учени, ЩЕ ПРОМЕНЯТ малко по малко ГРАВИТАЦИОННОТО ПОЛЕ на Земята."
  Светлинните стълбове, които се появиха на 04.10.2022 г. над Мурманск, Белгород, Москва, Омск, може да са ТОРСИОННО ОРЪЖИЕ с технологии на Огледалата на Козирев и на Никола Тесла. Над РФ са разтворили - квантов чадър (след тези светлинни стълбове ситуацията се променя, дава се в новини по-надолу).
  Задействани са по всяка вероятност Огледала на Козирев и на наземната и на космическата групировка. Някой, по някаква причина ги е задействал - квантови торсионни полета, за защита на населението от пагубното влияние на въздействие на чужди сили.
  При страните, които са били извън този квантов чадър - е станало изкривяване на Пространството и Времето и те са увиснали там, и станало изместване във Времето малко по-назад и ако такава страна реагира на действието на някоя друга страна (досещате се кой на кого може да е влиял), то действията й ще бъдат със закъснение.
  И - настава промяна на общото мнение, промяна на решенията, непонятни заявления и изведнъж може да се наблюдават кардинални промени на политиката.
  Въздействие върху цялото земно кълбо - това е много силно оръжие. Това е било демонстрация на сила, за да се покаже, че Рф имат всички Кодове-алгоритми за работа с тези технологии и знаят как да го правят.
  РФ е потвърдила, че има всички технологии в пълен обем на Никола Тесла. ?? (какво е точно, знаят преговарящите и договарящите се зад кулисите).
  От Торсионното оръжие най-силен е психотронният ефект. Най-силно то работи в Северната или Южната част на земното кълбо, където е по-слабо електромагнитното поле. Действа на съвсем различни физически принципи.

  - Военното Министерство на РФ съобщи, на 04.10.2022 г., че са провеждали експерименти с чужди спътници в орбитата на планетата. И са ги проследявали. С това са се занимавали от Главния Център за разузнаване на космическата обстановка. Не се съобщава какви експерименти са били, информацията е секретна.
Също така, Космическите войски са следили и продължават да контролират спътниковите групировки на другите страни , отделяйки особено внимание на американските спътници.

  - Премиерът на Канада Джъстийн Трюдо ще бъде извикан да дава показания по повод решението си да използва Закона за извънредни ситуации за спиране на протестите срещу сиропирането ("Конвоя на свободата") в началото на 2022 г.
  Извънредната комисия по обществения ред, оглавявана от бившия съдия на Върховния съд на Онтарио Пол Руло, трябва да започне работа през следващата седмица, след 10.10.2022.

  - От Нато са обявили, че атомната подводница "Белгород" е изчезнала от радарите в Северния ледовит океан и не могат да открият къде е. Смятат, че тя може би има на борда си "оръжието на Последния ден" - "Посейдон" и някъде ще го изпробва.

  - Националистическата Консервативна партия на Полша, която управлява страната, официално е поискала репарации от Германия на стойност 1,3 трилиона долара, в Деня на национално единство на Германия, заради Втората Световна война.

  - Производството в ЕС и в Германия конкретно, пада вече 3-ти месец поред.

  - Аятолах Хаменей, обвинява официално Сащ и Израел за организиране на безредиците в Иран.

  - Илон Мъск е озвучил гледната си точка за урегулиране на войната в Украйна:
  Запазването на Крим като част от Русия, както е било от 1783 г.
  Гарантиране на водоснабдяването на Крим.
  Неутрален статус на Украйна.
  Нови референдуми под егидата на ООН в регионите, влезнали в състава на РФ.

  - Папата призовава ВВП да спре войната, а Зеленски - да разгледа възможността за мирно споразумение.

  - ООН призовава Централните банки да спрат повишаването на лихвите.

  - Сатанинската църква, подава иск във Федералния съд на Сащ, след забраната на абортите. Твърдят, че им се "нарушават религиозните права".

  - Байдън е обявил, че ще се балотира за втори президентски срок.

  - Еврокомисията е доставила в Украйна 5 милиона таблетки йод, за живущите близо до намиращите се под заплаха АЕЦ.

  - Ройтерс - Сащ няма да въвеждат забрана или ограничение за износ на американски газ за европейските страни.

  - МВФ предупреждава, че фондовете с неликвидни активи представляват риск за финансовата стабилност и че суровата зима може да предизвика социални безредици в Европа и това да доведе до рецесия. - Financial Times

  - Националната система на Бангладеш излиза извън строя. Електричество има основно в някои части на северозападния окръг. Останалата част от страната е обезточена. (Няма повече подробности за тази новина)

  - Фондовете по недвижимост в Англия ограничават тегленето на средства, тъй като Пенсионните фондове изтеглят наличните.
  Фондът Шрьодерс е отложил изплащането, което е трябвало да има в началото на октомври 2022 г., за до юли 2023 г., което ще му даде повече време да има налични средства за изплащането.
  BlackRock е предприела същото спрямо своя Фонд по недвижимост.
  Columbia Threadneedle е спряла ежедневните операции със своя фонд по недвижимост TPEN.

  - Нов жанр в италианските ток-шоута - затваряне на бизнес в ефир image


- Френски СМИ обвиняват РФ, че стояла зад преврата в Буркина Фасо.

  - На 05.10.2022 г. на среща с лауреатите и финалистите на конкурса "Учител на годината" ВВП е казал, че трябвало да се проведе диспансеризация на децата в новите територии. И че РФ е суверенна и ще бъде такава. И - от следващата година в цяла РФ ще бъдат въведени единни задължителни подходи в образованието и възпитанието.

  - Опек + са се договорили за съкращаване на добива на нефт с 2 милиона барела на денонощие. И ще се събират вече през 2 месеца, а не всеки месец, както било досега.

  - Министърът на образованието на Сащ (не е посочено името), бил казал, че на учащите се трябвало да бъде осигурен достъп до контрацептиви и аборти, "за да преуспявали в училище".

  - ЕС е въвел 8 пакет санкции срещу РФ, в който има таван на цените на нефта.

  - В Индонезия протича среща на Парламентарните делегации на Г20. Матвиенко е предложила на укр. делегация незабавно да започват преговори двата парламента, да се опитат да се разберат един други, да се договорят.
  Укр. парламентарии не са реагирали на това предложение.
  Матвиенко е казала, че РФ е готова да спре военните действия, но само с нейните условия.

  - Saudi Aramco за месец ноември е повишила цените на нефта за Сащ и ги е понижила за Европа.

  - В Прага има среща на Европейско политическо съобщество. Пашинян, премиера на Армения и Алиев, президента на Азербайджан, водят дискусия там.
  06.10.2022 - Никол Пашинян се среща с Ердоган за двустранни преговори.

  - Байдън не изключва възможността да се срещнат с ВВП на Г20 или на АСЕАН.
  Срещата на Г 20 е на остров Бали, Индонезия на 15-16 ноември 2022 г.

  - Пенсионните фондове на Британия спешно продават държавните ценни книжа, докато Централната Банка все още ги изкупува.

  - Ангела Меркел е станала лауреат на премията на ООН по делата на бежанците.

  - Дмитрий Медведев се е изказал по повод искането на Зеленски да се нанесе превантивен ядрен удар по РФ:
  "На този идиот психиатрите трябва да му направят превантивно трепанация на черепа. Докато не е сътворил още повече беди и за своя народ и за всички останали."

  - Рускоезични хакери, известни като Killnet, са изключили сайтове на правителството на Сащ на 05.10.2022 в Колорадо, Кентъки и Мисисипи и в други щати.

  - В Белгород, се съобщава за неизвестно светене в небето сразлични светлини - синьо, червено, виолетово, светлозелено, жълтобяло, (не са светлинни стълбове).

  - В Китай има женски робот-студент. Учи за Изкуствен интелект в университета Цин Хуа, обучението й е по-бързо от това на среден реален човек. Казва се Хуа Чжибин. Интелекта й е на 12 годишно дете, но анализира съкурсниците си и се учи да бъде "по-човешка", тя вече може да съчинява стихове, да рисува лесни картини, и да музицира. Умее да говори на битови теми и може да изразява емоциите си.
  Студентите са във възторг. Това, което те изучават се намира близо до тях и нагледно демонстрира възможностите на изкуствения интелект.

  - Учения изследовател, преподавател от Женевския университет, с 25-год. стаж, международен експерт в областта на здравеопазването доктор Астрид Штукелбергер: "В ЦЕРН се провеждат не само ядрени изследвания. Много учени-физици, някои ги познавам лично и са ми разказвали за това, че там правят много странни експерименти, когато чрез портали влизат и излизат разни Същности.
  Работят с портали, с тези врати, със субатомни измерения.
  Твърдят, че съществуват 17 различни измерения.
  Други учени даже говорят, че има още повече на брой измерения.
  Някои представители на спецслужбите говорят, че сега в Церн воюват с Времето. Те се опитват да променят Времето.
  През откриващите се портали става преместване във Времето на многоизмерни същности."

  - На Международния икономически форум в Давос се е разисквало, че 3Д сканирането на лицата ни е, да имаме цифров двойник, който да може да живее в Метавселена. Към 2040 г. Метавселените трябвало да бъдат неотменима част от всекидневния живот на много хора.

  - Касперская: "Много лошо се отнасям спрямо биометрията."

  - В РФ вече издават персонални електронни карти (биометрия) на военнослужещи.

  - Двама души, за да се спасят от мобилизация, преплували с лодка 400 км. от Чукотка до Аляска. На 04.10.2022 г. акостирали край селището Гамбел и от там са прехвърлени в Анкоридж, най-големият град в Аляска.

  - Лукашенко е издал разпореждане от 06.10.2022 да се забрани увеличаването на цените в Беларус.

  - ВСУ са струпали на фронта при Запорожието повече оръжия и хора, от цялата досега война.

  - Подразделения на ВСУ са отхвърлени от 3 посоки - Мин. на отбраната на РФ.

  превод: делфин-хадзапи



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3785154
Постинги: 2350
Коментари: 744
Гласове: 1915
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия