Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.09.2022 01:16 - Магате, Брифинг за биолаби-те в Укр., местене на астероид от Наса и др.
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2679 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
- Говорителката на Белия дом е заявила, че откакто Байдън бил на власт, били създадени повече от 10 милиарда работни места.
  imageimageimage

(То населението на цялата планета е 8 милиарда. Тези явно създават работни места и на други планети от Слънчевата ни система. Колко са загрижени и какви "огромни" възможности имат. Големи "магьосници"...imageimageimage


- Китай препродава руския газ в Европа с голяма надценка.

  - ВВП е разговарял по телефона с Ердоган. Обсъждани са зърнената сделка и разширяване на икономическите връзки.

  - Вече се знае, че Северен поток 1 е спрян окончателно и няма да го пускат - имало проблеми с маслото на единствената работеща досега турбина.

  - Рафаел Гроси, Шефа на Магате е казал, че е неприемлив ущърба, нанесен на Запорожката Аец. Сътрудничеството между укро и рус. персонал е на професионално ниво. Нямал усещане, че от страна на РФ нещо се скрива. Обезпокоен е, че Аец-а може да бъде сериозно увреден от по-нататъшни обстрели. (дрън-дрън, а мерки - никакви от Магате-то).
  Оставили да 2-ма експерти на Магате на постоянна основа в Аец-а да стоят.

  - Министрите на финансите от Г7 са обявили, че планират да се въведе ограничение на цените на руския нефт.

  - Имало е брифинг на Началника на войските по радиационна, химическа и биологична защита на ВС на РФ ген.-лейтенант Игор Кирилов.
  По инициатива на РФ през другата седмица ще се състои съвещание на Държавите-членки на Конвенцията за забрана на биологичното и токсинното оръжие по повод несъблюдаването от Сащ и Украйна на задълженията по този договор. Ще бъдат представени документи за това, че са нарушавали член 1 и 4 от Конвенцията Ето тезисите от брифинга:
  1. В днешно време, съвсем близо до границата с РФ се намират повече от 50 модернизирани със средства на Пентагона биолабор., които са му и подконтролни. По данни на Външното министерство на Китай под контрола на Пентагона, се намират 336 биолаб. в 30 държави.
  Дейността им е съпроводена от влошаване на епидемиол. ситуация по особено опасни и икономически значими инфекции, а също и появата на нетипични за дадения район инфекц. заболявания.

  2. Насочеността на провежданите от Пентагона работи, не съответства на актуалните проблеми по здравеоп. на Укр., на която основни са т.беркулоза, спин, дребна ш.рка, р.беола.
  Амерските поръчители ги интересува съвсем друго - х.лера, т.ларемия, ч.ма, конго-к.имска тр.ска, хантаФ.руси. Тези възбудители са се разучавали в рамките на проекти с имена "Ю-Пи" и "Теп".

  3. Една от приоритетните задачи на укробиолабите е събиране и изпращане в Сащ на щамове на особено опасни забол. - х.лера, сиб.рска яз.а, т.ларемия. Преместването на патогените не е контролирано в рамките на СЗО, Конвенцията или др. международни институции.

  4. Изпробвани са върху доброволци хантаФи.уси, конго-к.имска т.еска, и възбудители на лЕ-пт-осп-ир-оза.

  5. Има информация за разработване и патентоване в Сащ на технически средства за доставка и разпространение на биоор.жие с без-пи-ло-тн-ици.
  Напр. от агенцията на Сащ по патенти, е издадено документ №8 967 029 за без-пил-отн-ик за разпространение на зар-аз-ени нас-ек-оми във въздуха. В описанията към патента е посочено, че че с помощта на даденото у-во противниковата в.йска може да бъде према-хната или изве-дена изв-ън строя без риск за амер-ските во.ни-ци. (На който иска, на лични, може да ми пише и ще предоставя дадените към брифинга документи и слайдове с таблици и изображения), както и пълния текст на тезисите. Тук не мога да ги пусна, знаете заради какво...)
  Това са само част от въпросите.

  - Учени от Наса ще пробват да преместят астероид от траекторията му, за да изпитат системата за защита на Земята.
  Събитието ще бъде предавано в пряк ефир от 18,00 часа на 26.09.2022. Ще се премества астероидът Диморфос, 165 метра, въртящ се около астероида Дидим.

  - В Канада нараства още повече недоволството от Трюдо. Благодарение на него Канада от Рай, се е превърнала в Ад.

  - Въведен е в експлоатация първият индийски самолетоносач собствено производство. INS Vikrant, дълъг е 262 м., широк е 62 м. и е най-големият военен кораб построен в Индия.

  - Южна Корея и Сащ провеждат свои учения, близо до района, където провеждат ученията си РФ и Китай.

  - В Калифорния са се появили по улиците билбордове, с призиви към жителите да спрат да емигрират в Тексас.

  - В Чехия има повече от 70 000 протестиращи, искащи в Прага, оставка на правителството, по-евтин газ и неутралитет - 03.09.2022.

  - В Мариупол с ускорени темпове се строят нови жилища. На 03.09.2022 са предадени напълно готови първите блокове на по 5 етажа. image


- В Казахстан депутати са повдигнали сериозно искане, да се върне старото име на столицата - Астана вместо Нур Султан.

  - В Беларус на 3.09.2022 е имало Ден на писмеността - литературен празник в град Добруш. Ежегоден Фестивал е това.

  - В Армения, град Гюмри, е Ден на града - 3 септември. Това е културната столица на Армения. Първите поселения там са от Бронзовия век. Наричан е град на занаятите и изкуствата.

  - Древен арменски танц има с име Шурч Пар.

превод: делфин-хадзапи



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3808239
Постинги: 2352
Коментари: 744
Гласове: 1919
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия