Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.08.2022 12:42 - Космически цикли от 12,000 години. Песен за огън и лед. Истината за мисиите до Луната и Марс. Крайната цел на „Зелената сделка“.
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2761 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 11.08.2022 12:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Космически цикли от 12,000 години. Песен за огън и лед. Истината за мисиите до Луната и Марс. Крайната цел на „Зелената сделка“.

  Привет на всички. Преди две години ви обещах, че ще стигна до истината, която глобалистите крият от нас. Днес изпълнявам обещаното. Този дълъг текст разкрива най-ревностно пазената им тайна. Научните факти и доказателства, върху които стъпвам, ще представя в продължението и в коментари тук. Знаете, че за да споделя подобна информация, съм проучил в детайли достоверността ѝ. Вярвам, че моментът да я научите настъпи. И все пак, преди да сте се запознали с фактите, моля, не бързайте сляпо да се доверявате или отхвърляте написаното.

  И така, вече знаем, че Слънцето е в основата на климатичните промени на Земята. Отслабващото му магнитно поле по време на Модерния Голям Соларен Минимум (2020-2053) размества клетките на Хадли и Ферел. Струйните течения стават все по-хаотични, реколтите все по-слаби, а слънчевата радиация все по-опасна.


През предишните два Минимума един от трима души загива от глад, студ, болести или войни. Основният проблем пред нас се нарича екстремно време. Заради него Румъния например може да отчете най-дъждовния си и мразовит юли в историята, докато Италия се бори с рекордни суши и жеги. Знаех, че до 2030 г., когато Минимумът ще стигне „дъното“ (потвърдено от NOAA), глобалистите трябва да предложат решение за задаващия се безпрецедентен глад, енергийни и водни кризи. Логично бе те да създадат изкуствени кризи предварително, за да приемем отрано решението им, каквото и да е то.


Едно нещо обаче не разбирах. За разлика от преди, днес технологиите са на наша страна. Имали сме всички доказателства за появата на това циклично събитие и средствата за справяне с него. Могли сме да построим огромни парници с вертикално градинарство, множество иновации и висока концентрация на CO2. Защо не сме го сторили? Приятели ми казваха, че съм наивен идеалист, отказващ да приеме факта, че решението е просто депопулация. Но това е абсурдно!

  Но ето че наистина се оказах наивен идеалист, защото това лято Изтокът и Западът заедно задействаха програма за световна депопулация, започвайки от Африка. Създадоха жестока продоволствена криза без да предлагат решение. Това се случва точно когато „Напътствените камъни“ в Джорджия бяха взривени – сигнал за стартиране на програмата. Китай накара фермерите си да пожънат реколтите си месеци по-рано. Индия отказа обещания експорт. Русия саботира износа на жито и торове от региона си. САЩ и Канада бяха сковани от пролетни студове, а френската реколта ще е много слаба заради продължителните суши.


Така в резултат от екстремно време, „зелен“ натиск върху фермерите, милиарди избити заради „вируси“ животни, свит експорт, палежи на стотици обекти от хранително-вкусовата промишленост, санкции и ответи от страна на Русия, и тройно по-високи цени на торове и дизелово гориво, до края на 2022 г. един милиард души ще трябва да оцеляват с максимум 1,000 калории на ден. 600 калории ни изпращат в зоната на Аушвиц. Така през 2023 г. ще станем свидетели и на първия милиарден концлагер в човешката история. И това е само началото.


След като CO2 бе обявен за враг номер едно на планетата, холандските и ирландските фермери ще бъдат „занулени“ заради втората най-опасна молекула на света – азотната. Нищо че 80% от атмосферата ни се състои именно от азот. Знаете, че глобалистите целят изсмукването на въглеродния двуокис от нея и складирането му под земята. Това е ужасяващ „reverse terraforming“ с тежки последствия за всички нас. А и представете си, че намерите в двора си кюлчета злато. Ако те бяха опасни, щяхте ли да ги заключите в сейф? По същия начин ако CO2 бе толкова опасен, защо ще инвестираме трилиони долари в подземен сейф за него? Какво се случва тук! За мен имаше само едно логично обяснение за цялата тази лудост. Глобалистите не крият от нас истината за Модерния Соларен Минимум, а за това какво предстои след него.

  От всички теории за появата на циклични катаклизми на Земята една ми звучеше най-разумно – тази за космическите цикли от 12,000 години. Планетата ни за последно бива скована от ледникова епоха именно преди 12,000 години. По същото време магнитното ѝ поле рязко отслабва, полюсите му започват да се движат и накрая сменят местата си. Тези процеси текат и в момента с ускорени темпове. Има ли наистина връзка между ледниковите епохи и смяната на полюсите?


Колкото и любопитни да са подобни съвпадения, зад нито една теория не откривах достатъчно солидна аргументация. И така докато не открих Douglas Vogt. Този брилянтен учен е посветил живота си в търсене на истината, която ви представям днес. В труда му не намерих слаби места. Нещо повече. Още преди да се запозная с него, бях убеден, че Вселената не е продукт на материя, а на информация в своеобразен компютър, която изгражда материята. Архитектът на тази машина някои хора наричат Бог.


Компонентите в един компютър работят с различна скорост/честота, като правилното изпълнение на операциите изисква пълен синхрон между тях. Кристален осцилатор служи за часовник за цялата система, а времето между два негови пулса наричаме тактов цикъл. И говорейки за ледникови епохи, може би знаете историята за откритите в Сибир мамути. Неистова сила счупва тазовите им кости, те умират от удавяне и замръзват скоро след това. Всъщност, през последния ледников период голяма част от Земята е била покрита с лед с дебелина от над километър.


Представете си колко водна пара трябва да е имало в атмосферата преди това обаче, за да произведе нужния обем сняг. Ако такава епоха започва с понижение на температурите, това означава все по-малки обеми водни изпарения, които не могат да образуват такъв дебел слой лед. Тогава? Колкото и парадоксално да звучи, ключът към загадката се крие в „Песен за огън и лед“ („Игра на тронове“). Стартът на ледниковата епоха започва с огромна огнена вълна, която изпарява водата от реките и океаните! Но как е възможно това?

  Да започнем с „dark nebula“. Това е междузвезден облак космически прах, който блокира видимата светлина и изглежда като капчица черно мастило в Космоса. Дъглас създава база данни на всички познати звезди и звездни клъстъри и така открива циклични „тъмни периоди“, в които не се наблюдават никакви звезди. Нима всички те внезапно умират? Дъг осъзнава, че те не умират, а заедно избухват и разпръсквайки праховата си обвивка, създават dark nebulas! След избухването те са там, просто облаците прах ги скриват. Изумително, с едно едничко изключение, разстоянието между отделните „тъмни периоди“ е 12,068 светлинни години.


Никой досега не е успял да обясни какво представляват слънчевите цикли. Знаем, че слънчевият цикъл е периодичната промяната в слънчевата активност от 11.09 години. Осем такива цикли формират така наречения цикъл на Глайсберг от 88.74 години. 136 Глайсберг цикли правят точно 12,068 години! „Учените“ никога няма да разберат Вселената, докато не проумеят, че тя наистина е продукт на информация. А ние с вас току-що разкрихме една от тайните ѝ. Глайсберг цикълът е синхронизираща честота в своеобразен компютърен компонент като Слънцето, по-малките цикли са ресинхронизиращи честоти, а всички те са част от основния вселенски такт от 12,068 години. Така „пулсът“ на осцилатора е избухването на ВСИЧКИ звезди в ЕДИН и същи ден, на ВСЕКИ 12,068 години! Aко бях глобалист, сигурно бих нарекъл случващото се с неподготвените за деня X цивилизации THE GREAT RESET!

  Какво се случва на Земята в деня Х. Бързо отслабващото ѝ магнитно поле достига най-ниската си точка. Месеци преди това тя забавя скоростта си и в деня Х за кратко спира. При спирането гигантски вълни заливат континентите, причинявайки всемирния потоп и формирайки дълбоките каньони чак до дъното на океаните, за които „учените“ все още нямат отговор как са се появили. След спирането магнитните полюси сменят местата си, а Земята сменя посоката си на въртене, за което ясно свидетелстват организми като Foraminifera. Ако смятате, че това е невъзможно, то е защото някой ни е излъгал от какво е изградено земното ядро.


Избухналото Слънце изпраща рентгенови и гама лъчи и отломки до всяко кътче на Слънчевата система. При сблъсъка им със земната атмосфера част от нея бива унищожена. Речни и океански води се изпаряват, образувайки огромни, гъсти облаци над Земята. Бурни ветрове от четирите краища на света се втурват към зейналата в атмосферата дупка, а така влиза в сила и законът на Бойл, карайки температурите рязко да паднат много под нулата. Помитащата всичко по пътя си вълна чупи костите на мамутите като клечки за зъби, удавя ги и ги превръща в парче дълбоко замразено месо. И тъй като след избухването си на Слънцето му трябват дълги години да възстанови нормалната си дейност, температурите на Земята трайно се понижават. Така огромните облаци водна пара падат под формата на сняг и образуват километрично дебел слой лед.


Добре дошли в ледниковата епоха, започнала в деня на смяната на магнитните полюси! Датирането с въглерод-14 в ледникови ядра, в кал от океански води и в много други артефакти потвърждава появата на свръхмощни соларни изригвания с такт от около 12,000 години. Сега вече знаем, че те всъщност са избухвания (nova). Нивата на океаните също спадат рязко със сходен такт, защо ли. За финал, Дъглас разкрива и „кода на Мойсей“, зашифрован на много места в Петокнижието, дори в размерите на Ноевия ковчег. Кодът показва познатото ни вече число – 12,068. Библията ни е подарък от напреднала цивилизация.

  Искате още съвпадения? За да разкрием дадена конспирация, е нужно просто да открием някое значимо събитие в миналото и да проследим как група влиятелни хора откликват на него. Последният Глайсберг цикъл настъпва в края на 1957 г., когато Слънцето полудява. В дните около Коледа астрономи преброяват 420 слънчеви петна само в рамките на един ден! Това е огромна бройка, накарала някой да си зададе въпроса дали тази звезда няма някой ден наистина да избухне. Следват две знакови събития.


Първо, международната геофизична година (57-58) бива почетена с пощенска марка. Тя изобразява изригващото Слънце и почти докосващите се пръсти на Адам и Бог от „Сътворението“. „Господи, спаси ни, ако то наистина избухне!“ Но, скъпа Грета, защо геофизици ще изобразяват на марка Слънцето? Да не би то случайно да движи ключови процеси на Земята, а не газове от автомобилите и кравите? Не може да бъде!


Второ, по заповед на Президента Айзенхауер незабавно стартира проект, наречен НАСА. Нейна основна цел е да осъществи полети до Луната и Марс, за да разбере избухва ли в крайна сметка Слънцето. Иронично, третата и най-символична геоложка мисия до Луната се проваля. Въпреки това, името и мотото ѝ носят ясно послание за всички нас. Ex Luna, Scientia, Apollo 13.


ЗНАНИЕТО ОТ ЛУНАТА ПОТВЪРЖДАВА, ЧЕ БОГЪТ НА СЛЪНЦЕТО НОСИ СМЪРТ! Поведението на астронавтите от първата мисия по време на пресконференцията им пък дава повод на конспираторите да заявят, че никой не е кацал на Луната. Езикът на тялото им издава огромен срам, вина и напрежение. Дори на фона на пресиления им смях настроението им е погребално.


Сега разбираме коя истина всъщност те гузно са премълчали. Лунният пейзаж, осеян с кратери и отломки, същите като тези, открити на Земята и Марс, са потвърдили най-страшното. А „учените“ за пореден път доказват, че гледат, но не виждат. Поясът на Кайпер не съдържа останки от формирането на Слънчевата система, а от хилядите избухвания на звездата в нея!

  Станфордски професор коментира желанието на Илон Мъск да засели Марс така: „Животът там ще прилича повече на този в изследователска станция в Антарктида.“ Да, професоре! И точно защото Земята ще бъде една огромна Антарктида за векове напред, Мъск иска да разбере как да оцелеят на нея малцината избрани!


Сега разбираме и усмивката на Гейтс, с която ни съобщава, че до 2050 г. ще имаме НУЛЕВ въглероден отпечатък. 136-ият Глайсберг цикъл от последната ледникова епоха от преди 12,000 години е в края на 2046 г.Тогава Слънцето ще избухне. Може би и глобалистите са искали този ден да дойде по-късно, но и те виждат бързо отслабващото магнитно поле и ускореното движение на полюсите. Те знаят, че краят наближава. Сега разбираме и други неща. Дългата нощ в „Игра на Тронове“.


Трилогията „10,000 пр.н.е“, „След утрешния ден“ и „2012“. Динозавърът от трибуната на ООН. Новият „Джурасик“, в който хора и динозаври живеят заедно в един нов свят. Да, на оня свят! „Не поглеждай нагоре“, наистина. Часовникът в „Интерстелар“. Защо „Напътствените камъни“ СА слънчев часовник. Киану Рийвс, изпълняващ Страшния Съд в „Денят, в който Земята спря.“ Спрялото земно ядро в “The Core”. Том Ханкс във „Финч“, четящ как Слънцето ще ни убие. А ето защо и то циклично „спира“.


„Състоянието на изчакване е цикъл, при който процесорът не извършва никакво действие, за да не изпревари останалата част от компютъра.“ Ха! На всеки 400 години Слънцето изчаква другите звезди и така не формира слънчеви петна за дълго време! Това изчакване наричаме Голям Соларен Минимум, който този път ще е затишие пред буря.

  Но, Димитър, това не може да е вярно! Глобалистите се грижат за бъдещето на децата ни. Защо иначе ще искат от бебета да ги инжектират срещу неоткрит вирус с нулев шанс да им навреди сериозно?


За 30 месеца нито една лаборатория така и не пожела да изолира „вируса“ и да проведе контролирани експерименти, за да докаже, че съществува. Защо ли! Най-тъжното в цялата история е това, че с право не ни казват истината. Повечето хора не само не биха си мръднали пръста, ако тяхното дете нe получи „златен билет“ за подземните градове, но много от тях биха саботирали спасяването на вида ни с всички сили. Ако МОЕТО дете няма да оцелее, НИЧИЕ дете няма!


А и на фона на очертаващите се кризи, ако ни оставят без контрол, ще се самоунищожим далеч преди 2046 г. И това казва всичко за така наречената ни „еволюция“. Затова сега ще участваме тайно в спасяването на вида ни чрез CO2 сейфове, трансхуманизъм и роботи, които ще поставят основите на едно ново общество, а ненужните ще бъдат поетапно отстранявани. Съжалявам, но така става, когато човечеството масово „просто следва заповеди“.


Правителствата са въоръжили всички средства срещу нас. Заедно ни плашат с „вируси“, заедно създават войни, заедно си сриват икономиките, заедно обричат света на глад и бедност. Още ли смятате, че изпълнителите на този план са заблудени „лидери“, които не знаят какви ги вършат? А като част от плана им, ако го позволим, „Зелената сделка“ ще:

  1. Предизвика световен глад и икономически колапс.

  2. Унищожи дребния замеделец и монополизира сектора в ръцете на шепа корпорации.

  3. Наложи пълен контрол върху потреблението на храна и енергия.

  4. Бетонира водещата (и грешна) теория за изменението на климата. Горенето на горива създава аерозолен слой с охлаждащ ефект, който ще се изтъни след намаленото им използване и така температурите ще се повишат. Това ще е повод за налагане на още по-строги мерки за борба с „глобалното затопляне“.

  5. Спре всички ядрени централи в следващите 20 години, сами разбирате защо.

  6. Осуети масовото преселение. Катаклизмите, съпътстващи всеки Голям Минимум, ще накарат мнозина да потърсят по-добро място за живот. Спирането на въздушния и воден транспорт, и ограничението на автомобилния би направило масовата миграция невъзможна. Строй се в една линия и бегом към „Линията“!

  7. Складира въглероден двуокис в подземни сейфове. Парниците, за които споменах в началото, са факт, но се изграждат под земята. Когато хората излязат от подземните градове, те ще са единственият им начин за отглеждане на храна за десетилетия напред. А и не се знае колко време ще се наложи да останат в самите градове, затрупани под пластовете лед. Там те ще имат нужда не само от храна, но и от кислород. А както знаем, от CO2 можем да получим О2.


Следва продължение.


автор: Димитър Хаджиев. Взето от Фейсбук, дата 11 август 2022 г.

Dimitar Hadjiev

Ето и всичко, което Дъглас е публикувал до момента. Приятно гледане/четене. YouTube канал:
https://www.youtube.com/channel/UCjBe55XpYzc0HzkK-8lgQtA/videos

  Книги:

https://www.amazon.com/kindle-dbs/entity/author/B001JSDGCG?_encoding=UTF8&node=283155&offset=0&pageSize=12&searchAlias=stripbooks&sort=author-sidecar-rank&page=1&langFilter=default&fbclid=IwAR08Nkw2A3s7p8SJRJUitlp8r8fJJzqkkX0XSHET8FpttG4ZkdxCXbvUAJY#formatSelectorHeader

  Видео поредици:

  Video Series 1. The Theory of Multidimensional Reality.

  Part 1: The two different ways to describe the Universe: https://youtu.be/FYnb2GvCEWw

Part 2: Defining the Problem. How I found the Clock Cycle in the Universe; https://youtu.be/NCrczGaUv0Y

Part 3: Creation of the Atom and Defining Dimensions; https://youtu.be/hA14BIEWsOY

Part 4: Dimensions 5-8. What is Gravity; https://youtu.be/uxIBL0fyVZE

Part 5: What is Light; https://youtu.be/ykeLiKP9RW4

Part 6: The Subatomic “Particles” and what they Really are; https://youtu.be/Y-HvHvF3LMU

Part 7: Where Quasars get their energy; https://youtu.be/b8OsDwPaBzM

Part 8: The Crisis in Physics; https://youtu.be/LmIUoDpFrnk

Part 9: No Black Holes; https://youtu.be/RE_A6De21Vg

Part 10: The Electrons in the Electric Universe; https://youtu.be/qvfdhlN42iM

Part 11: How Time Travel is Done: https://youtu.be/cuxvtKBKa8A

Video Series 2. Creation of the Hebrew Alphabet.

  Part 1: The creation model of the Hebrew Alphabet; https://youtu.be/G_Fiyij2FP4

Part 2: The science philosophy behind the Hebrew Alphabet; https://youtu.be/HgzTQxJT3HQ

Part 3: The Three Shapes the Letters Form; https://youtu.be/x4YsD-23yJY

Part 4: Dating the Torah and the Technology; https://youtu.be/KBDV70e1W2Y Video Series 3. Gravity & time experiments.

  Part 1: Field Experiment at Oregon Vortex, Santa Cruz Mystery Spot; https://youtu.be/NFBGxi_InoI

Video Series 4. Causes of the Ice Ages & Polar Reversals.

  Part 1: Clock cycles that cause the reversals; https://youtu.be/bMr-5HHnAmU

Part 2: Proof Sun novas; https://youtu.be/PS_yq19Af-s

Part 2B: Proof all stars Nova; https://youtu.be/R2SolQPKlag

Part 3: The great flood; https://youtu.be/m-g4Xt-VVzA

Part 4A: Sea level changes; https://youtu.be/GD30QvUJfXQ

Part 4B: Meteors do not cause extinctions; https://youtu.be/7LmCyDp0RDI

Part 4C/E: 14C dating Issues; https://youtu.be/7N2q2DZ23PM

Part 4D: Greenland crater; https://youtu.be/my9Ba1ZAyVY

Part 4F: Earth’s rotation reverses during polar reversal; https://youtu.be/BhENb-Su9WE

Part 4G: Mechanism that creates the Earth’s magnetic field & rotation?; https://youtu.be/QtT_kBRXtnM

Part 5A: Ways to survive the reversal; https://youtu.be/iJPWnZjuUbA

Part 5B: The easy way to survive; https://youtu.be/dtFwzbJ6rkk

Part 5C: Most coded secret in the Torah; https://youtu.be/Qew56PacOeQ

Video Series 6. Moses 10 Code Systems.

  Part 1: Code systems 1-7; https://youtu.be/iBXOFwHov0E

Part 2: Code systems 8-10, #12,068 Embedded in the Torah; https://youtu.be/NVe-uGEdtZs Video Series 7. God’s Code System.

  Part 1: God’s 11th code system; https://youtu.be/FlnGSMtyBe0

Part 2: 12,068 day cycles: https://youtu.be/sp3HtKU6I4U

Video Series 8. Abraham & the cave.

  Part 1: Why Abraham Sold his Half Sister 2X; https://youtu.be/vm-yBMMl5f0

Part 2: Coded Names for Mount Sinai & the Technology in the cave; https://youtu.be/yghxYTKTAdw

Video Series 9. Joseph & slavery for 11 Tribes.

  Part 1: Young Joseph; https://youtu.be/nAydLkyvolA

Part 2: Becomes prime minister; https://youtu.be/6puAK4HhvD8

Part 3: 11 tribes enslaved; https://youtu.be/c26yb54mfh8

Video Series 10. The Exodus and Finding the Real Mount Sinai.

  Part 1: the Pharaoh; https://youtu.be/o9u2UTPyXTo

Part 2: Moses & the cave; https://youtu.be/Ge_QR6vloZI

Part 3: The Altars; https://youtu.be/lSvAqGROWdw

Part 4: The Ark: https://youtu.be/RNTO98i5mwg

Part 5: After Mount Sinai; https://youtu.be/rAMFPcH-ySE

Part 6: The missing 12 tribes: https://youtu.be/vuNWKbMddr8

Video Series 12. How & who Changed the Science.

  Part 1: How & Who; https://youtu.be/5RxSAScquPY

Part 2: Why the Piso’s did it; https://youtu.be/pJIiieYFWvI

Интервюта:
  Geological evidence for the 12,000 year cycle of climate disasters | Douglas Vogt https://www.youtube.com/watch?v=WAlyvbt8Nlk

DOUGLAS VOGT | THE BIGGEST SECRET THE GOVERNMENT DOESN"T WANT YOU TO KNOW
  https://www.youtube.com/watch?v=e7_tKiggSzE

The books mentioned can be purchased through www.Amazon.com or www.vectorpub.com & www.dieholdfoundation.com.

The Diehold Foundation is a 501(C)3 Public Science Foundation. Donations are tax deductible and are welcomed.

Димитър  Хаджиев



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3786278
Постинги: 2350
Коментари: 744
Гласове: 1915
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия