Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.04.2022 22:19 - Световно правителство, Давос, млади световни лидери, аллат ра, световна религия хрислям и др.
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1006 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 10.04.2022 18:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Имаме си Световно правителство вече, още ровя да чета из линка, който намерих, подаден от една дама.

И това Световно правителство, си е под егидата на Световния икономически форум в Давос - за този форум си има информация още кога е създаден, може да се намери в нет-а - поз егидата на вече всеизвестния Клаус Шваб и неизвестно кои, стоящи зад него.
Давос си има програма за възпитание и изграждане на "Млади севтовни лидери" - и за това нещо си има информация в самия сайт на форума в Давос.

И сега на 29 и 30 март 2022 това Световно правителство е имало своята среща в Обединените арабски емирства.

Линк - https://www.worldgovernmentsummit.org/about?fbclid=IwAR1FUXh-RWxyXYlIN_I-1OTjicd75U42pHj7u3e-fabZaHDGJS2xsmEeLGo

това е на английски език, който иска, да разгледа и да прочете всичко (предстои ми да чета, с помощта на комп. преводач), има и видеа (за който разбира).

Също в Емиратите, преди няколко години, по времето на президенството на Доналд Тръмп, има среща за по повод обмислянето на създаването на Световна религия - ХРИСЛЯМ. Подписан е договор. Присъствали са евреи, католици, смътно си спомням, че имаше и от Русия от православната църква тяхната също представител - за нашата Българската, не зная.



И сега - за световната организация Аллат Ра, как са загрижени всички участници в нея за състоянието на света, само че е в руския сегмент, беше седалището в Украйна, Киев, ако не се лъжа.

И сега, всичко текстово, което има - защото и англ не зная, но текстово всичко превеждам - и си намерих връзката на посочения сайт за срещата на Световното правителство и си потвърдих мнението, че Аллат Ра е нещо повече, от това, което говорят, че има някой организатор зад това нещо - и ето изплува отново Световния икономически форум Давос, "младите лидери".

Све Мат наскоро бе пускала за Хрислям и подписаното по времето на Тръмп споразумение и имаше и снимки, на юбилейна монета за това събитие - отново е било в Емиратите, както и този форум-среща, завършила преди 10 дни.

И свързвам Ра - е Слънцето, и ето каква е връзката с Аллат - https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%BB%D0%BB%D0%B0%D1%82

Аллат - дъщеря на Аллах.

Аллат Ра - Дъщеря на Слънцето - на бога-слънце.

Христос също символизира Слънцето.

Обединението на религиите, върху еврейската, нали исляма и християнството са крила на юдаизма - това си е лично мое мнение.

Едната участничка, е била Министър на щастието в Емиратите. Това било първото такова Министерство в света.

Да, ама в Бутан, малкото затворено кралство си направиха Министерство на щастието малко преди тези в Емиратите (дали в Бутан не са правили първия опит за Безусловен базов доход?!)

И ето, и това си е част от Плана. А хората си мечтаят и все още ги залъгват, че щяло да се завърне старото, въпреки, че не си крият за "новото нормално".

Ето и мястото на Безусловния базов доход, който се изпита и се изпитва на много места в света - имаше в Швеция или Финландия, не помня точно в коя от двете страни. В Южна Корея все още тече, сред младите хора. За Испания в някаква област също са въвели да изпитват. И в Италия съвсем наскоро четох, и там в област Емилия-Романья, въвели такъв пилотен проект.

Ето, че са огромно загрижени за "щастието" на всички хора по света. Затова са грижливите "вълшебни отвари" в боц-боц-сиропите.


Тук има място и за биолабораториите по целия свят, и за генетичното оръ-жие и... за чиповете и за Изкуствения интелект, и за Четвъртата индустриална революция, която е не извън телата, а вътре в тях.


И тук идва и генната промяна на самия човек и от Хюман-дизайн ето тази статия  -

https://www.humandesignjourney.com/bg/the-sleeping-phoenix-2027/

Цикълът на Спящия Феникс 2027 - за новите раси, рейвовете ?!

----------------------------------


"Преди около месец, Ротшилд е произнесъл слово пред английския парламент.  Аз го чух преразказано. Чух го от ит.ютюб канал..прочетоха изказването му.
Лъхаше нервност и направо отчаяние ..най-силно впечатление ми направи фразата: “Русия трябва да бъде поставена на колена ,на всяка цена …” - от Н. Янакиева

.................

На 8 април руският патриарх е казал, че "Русия се бори срещу идването на Антихриста".


.........................

От Све Мат

ABRAHAM ACCORD- СПОРАЗУМЕНИЕТО ОТ АВРААМ
  Се подписва между Израел, Обединените Арабски Емирства и Бахрейн за “МИР”(2020г.). САЩ и Тръмп се явяваха квестори на този договор, наблюдатели, ръководители, организатори или тайни участници?!
  Това е същото онова споразумение и обединение, за което говореше Пиер Жилбер преди 30 години- обединение на юдаизъм и ислям в името налагането на НСР. Онзи Пиер Жилбер, който тогава описа инжектирането на нанокристали с цел нашето проследяване и контролиране.
  Как си мислят, че ще бъде постигнат този “мир” можем да тълкуваме от монета, изсечена специално за случая и представляваща меч с изрисувани символи на методиката на “мирната” реформа.

  Няма да навлизам в анализ точка по точка, който иска ще нищим в коментари, а само ще обознача символите, които виждате на монетата:
  1. Мрежа от Изкуствен Интелект
  2. Сърдечен ритъм- контрол на жизнени функции
  3. Квантова физика
  4. Детски биберон наравно с Инжекция (ваксина)
  5. Интернет Инструменти
  6. Сателитна Наземна Антена
  7. Бинарна компютърна система- 0 и 1
  8. Палма
  9. Спътник, излъчване на wi fi
10. Космически Кораб
  11. Гълъб на “мира”
  12. Сатурн или друга планета
  13. 10 звезди
  А в допълнение на това събитие, на тази монета, която символизира целите и начините за постигането им, стои и създаването на единна религия- Хрислям. Тук, описание на папски изявления и действия в подкрепа на това твърдение:

 
https://jasperandsardine.wordpress.com/2020/08/14/it-arrives-today-abraham-accord-announced-ushering-in-one-world-religion-christlam/?fbclid=IwAR28ultciS_pPs33SD7wJpsj-WjNRZ8Lc1iHV7l6tqnNSJHKIqiFFVHrKg0
  Религиозните водачи участват активно в налагането на НСР. Чуйте и призивите им за ваксинации. На снимки ще забележите И папата, тоест това Авраамово споразумение не е само между юдаизъм и ислям, а в последващ етап и с цел налагане на нов световен ред, се включва и Ватикана, което значи Католицизма и сили отвъд нашето обикновено човешко разбиране.

 

  КОЯ ЩЕ Е СЛЕДВАЩАТА ПЛАН-ДЕМИЯ?
  Биосинтетичен Патоген или аерозолна Нанотехнология?
  Биосинтетичен патоген са всички онези "вируси"-отрови и болести, разработвани в лаборатории и запускани, когато на Елита им се видим прекалено много или прекалено будни. А също и когато трябва да бъдем изнудени по провеждане на Голямо Зануляване, Хибридизация на човешкия организъм, Нанохакване и Проследяване чрез ИНЖЕКЦИИ, за малоумната публика наречени Ваксини, а дефакто са хибридизираща и нано хай технология.
  За да може да се създаде медийна истерия е нужна методика по тестване на "болните", а за тази цел използват ПСР теста, който създава фалшиви милиони положителни теста, а оттам повод за обявяване на пандемия. За кои други патогени са подготвили и патентовали ПСР тестове, кои може да се кандидатират за следващата пЛандемия?:

  СПИН
  МЕРС
  ТОРС
  ЕБОЛА
  ЗИКА
  МАРБУРГ
  ГРИП
  ШАРКА
  ДРЕБНА ШАРКА
  КОКЛЮШ
  ЗАУШКА и други....

  Според документ на НАСА за бъдещите войни, които не са войни между държави, а войни на елита срещу хората- да, ненавиждат ни и се гнусят от нас, главен кандидат е ЕБОЛА!
  А освен, че споменават конкретно този патоген, ни дават жокер, който ще разтълкувам, насочвайки вниманието на всички.
  В една от страниците на документа пише:

  Оръжие от Микро Прах- Механичен аналог на Био, Микроскопичен размер на МЕХАНИЗИРАНА ПРАХ, която се разпространява АЕРОЗОЛНО и се вдишва от белия дроб. Механизираната прах се разполага в тъканите на белия дроб и може да извърши различни "ПАТОЛОГИЧНИ МИСИИ".
  Напълно нов оръжеен клас, който е ЛЕГАЛЕН!
  Повтарям, аерозолно пръскане с нанотехнологии- нанопрах, който се акумулира в белите дробове, а оттам и в кръвния поток, който може при желание, вероятно чрез запуск на определена честота, да предизвика различни патологии. Цитирам Харолд Кауц Вела: от 2003 година над света започнаха да се разпръскват аерозолно наночастици, които се натрупват в човешкия организъм чрез вдишване и по желание на диригентите могат да презвикат у реципиента симптоми, вариращи от обикновен грип- до Ебола!
  Освен нано"заразите" са ни подготвили отровни газове, афлатоксин(пак го пишат в същия този документ) и обилно поливане на мозъците ни и провеждане на медийна ПСИ ОПЕРАЦИЯ!
  Което значи- Лъжи, CGI изкуствени видеа и репортажи, екип "учени" призоваващи за масови ваксинации, журналисти на прага на истерията, политици заплашващи с наказания и магистрати, въвеждащи геноцидни закони и правейки ЛЕГАЛЕН всеки един геноцид над човечеството.

https://archive.org/details/FutureStrategicIssuesFutureWarfareCirca2025/mode/2up

Взето от Све Мат
-----------------------------------------------

https://m.24chasa.bg/novini/article/11303678?fbclid=IwAR24tbJLmwR_jzH95_HFX66utKoWnCkr_PMw1Htf8nJWtVQ9BjUltoEr4AU

Прави се институт за изследване на изкуствения интелект, технологии и компютърни науки

------------------------------------------------



 



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3810871
Постинги: 2352
Коментари: 744
Гласове: 1919
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия