Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.04.2022 16:50 - В Италия - започват все повече изпитания на "социалния рейтинг", също и за дължение за здраве чрез бодене.... :(. За Шанхай, Китай
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1360 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 05.04.2022 17:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Компютърен превод от италиански

Serena De Carlo, 4 април 2022, Италия

Нацисти до мозъка на костите да ни заличат преустройването на зеления пропуск.

  Министърът на технологичните иновации и дигиталния преход Виторио Колао заяви: „Разработваме платформа за разпределение на всички социални придобивки, името е IDPay, където всичко ще се случва директно дигитално. ""

  ВЕЧЕ ПРЕЗ АПРИЛ ще има стартиране на "платформата за оперативна съвместимост", където някои големи публични администрации като АГЕНЦИЯТА ЗА ПРИХОДИ, АНАГРАФЕ, МИНИСТЪРА НА ВЪТРЕШНИЯ МИНИСТЪР и ИНПС ЩЕ СИ ЗАКАЧАТ На тази платформа ще бъде представен И ЗДРАВНИЯТ БОБ на всеки гражданин, „за да има възможност за телеконсултации, телемониторинг и дистанционно управление по здравния план“. В случай на спешен случай на здраве ще е достатъчно да активирате в националната платформа IDPay факта, че за да сте в ред трябва да имате ваксина за точно този вирус, а всеки гражданин, който реши да не се ваксинира, ще бъде автоматичен lly го включи това беше "предупреждение" в мониторите на ИНПС за НЕКОМПЕТЕНТНОСТ КЪМ J-B

  и автоматично ще бъде докладвано на Приходната агенция, че, закачвайки се с нередности, ще може да отменя субсидии или помощи, докато гражданинът не влезе в унисон с плана за ваксинация.

  Същата платформа, ще позволи и на гражданин, влизащ в магазин, да се регистрира автоматично и това, ще позволи на Приходната агенция да следи точно не само разходите на всеки отделен човек, но и доходите да са реални на всеки търговец. Всичко това на платформа, способна да засече кръстосани данни всякакви несъответствия и нередности в града или бизнеса.

  La Sogei, фирма "наета" за структура и IDPay (вече управител на платформата Green Pass), ще поиска номера на банковата сметка на всеки гражданин. ""

Защо конспираторите винаги са прави? Просто: имат лош навик да четат и мислят.

От италианска група във Фейсбук

-----------------------------------------------------------------------


Зеленият пропуск беше изпитание! Лицензът за "добродетелни граждани" пристига в Италия. Какво е и защо е страшно .

Виждаме, че опитът с Covid засили още повече любовта към определена италианска политическа класа към китайските модели. И така, след масивно проследяване на населението, блокиране и либертицидни закони, сега идва друга мярка, която вече е в сила в Китай от известно време, говорим за така наречения „социален кредит“, това е формулата, при която ако правиш точно както се изисква държавата ще има някои икономически предимства, ако играеш лошия, ще има проблеми. Малко като обещанията и наказанията, които майките дават, когато са малки.

В Китай например на "непослушните" граждани е възпрепятствано да купуват самолетни полети.

И този експеримент сега е на стартовата площадка в Емилия Романя и точно в Болоня. Какво става тогава?
Справедливо е да се каже, че проектът от Болоня все още е в експериментална фаза и вероятно ще бъде наличен от това лято. Нарича се „портфейл на интелигентния гражданин“, тоест „портфейл на добродетелния гражданин“, както го дефинира самият съветник по цифровия дневен ред Масимо Бугани, който също така уточни, че „никой няма да бъде принуждаван да участва, който иска да даде съгласие чрез изтегляне и използване на конкретно приложение“. С това приложение гражданите, които след това ще бъдат оценени въз основа на подчинение на дежурната общинска администрация. И въз основа на вашето поведение ще получите награди или наказания.

Както обяснява Бьо Блу, от общински кредити ще могат да се възползват тези, които знаят как да разделят сметосъбиране, които няма да ползват автомобила и които няма да получат глоби от Общинска полиция. Отстъпки за градски транспорт, отстъпки за данъци смет и отстъпки за културни дейности. Накратко, който влезе в клуба на най-послушните, ще има привилегията да бъде част от елита на гражданите на Серия А, които ще се ползват с по-големи права от всички останали.

В действителност системата „лиценз за точки“ вече е въведена за наематели на обществени жилища в някои общини в Емилия Романя, така че саксиите, поставени неправилно, могат да доведат до приспадане на точки. И когато лицензът трябва да отбележи 0 точки, незабавното изгонване ще бъде задействано.

Следователно в Емилия Романя на Боначини китайската система за шофьорски книжки е много популярна. Но тази на Болоня не е уникална, тя е един от многото примери, които се разпространяват като горски пожар. Защото портфейлът на гражданина е видял светлина в столицата, в Рим.

„Гражданският портфейл е възнаграждаваща платформа, която насърчава добродетелно поведение, прилагано от градските потребители, насочено към подобряване на екологичната, социалната и икономическата устойчивост на града, в съответствие с целите на Дневния ред 2030“, пише на сайта на Общината. От клуба след това ще преминем към националния отбор и там ще видим някои добри. Експериментът, още един върху нашата кожа, вече е в ход. Бъди готов.

https://www.ilparagone.it/attualita/bologna-credito-sociale-virtuosi/ ?fbclid=IwAR1axpNPdnWlDw-ZxjzRlbOII0IM9QsFZxBwMKQBk1Rlg0T_2FESO3aJHl0
-----------------------------------------------------------


Сетая е писала как безсимтомно "болни" в Шанхай се вкарват в здравни карантинни, буквално концлагери с общи тоалетни, общи помещения, мръсотия, никакви здравни грижи. Без значение дали са деца, бебета, мъже или жени - всичко безсимтомно "болно" веднага в карантинния концлагер.

  Оставям жестокостта настрана и това, което се питам е ЗАЩО безсимтомно "болни" само с показващ тест/правят ги всеки божи ден и мобилно се следят/ веднага се каратинират в такива отвратителни условия, където като нищо ще умрат? Какво заплашва властите с безсимтомно "болни"?

  Разни теории ми се въртят в главата за този "вирус" или изобщо за "вирус". Безсимтомно е опасен за... "здравите" власти? И явно не всеки може ей така да е заразен "бесимтомно"... И как вече няма ония геройства с бързо построени болници, с лекари които си дават живота само за доброто на болни? Няма ги, изчезнаха... няма геройства, нищо таково няма. никой никого не спасява?

  Затворен 26 милионен град без право на никакво излизане, повтарям на никакво, и всеки безсимтомно/положителен "болен" по мобилен тест, айде в здравния концлагер?

  Какво се крие зад това? Какво всъщност показват "тестовете"? Вирус или... нещо друго?

Дима Николова


В общите санитарни възли няма вода. Отделят децата с положителен тест от родителите. Скоро имаше статия за дете на две години и половина, изпратено в карантина отделно от семейството.

Живка Берова


 

 





Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3806011
Постинги: 2351
Коментари: 744
Гласове: 1918
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия