Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.04.2022 19:06 - Замърсяването с маски. Размисли за името на България. На един паркинг случка и др.
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1200 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Според Американската академия на науките асоциираните с плaндeмиятa отпадъци възлизат на 8 милиона тона до момента, като 25 000 от тях са вече в океаните. Очевидно най-много боклук изхвърлят не страните с най-много болни, а с най-много фабрики: Азия (46%), Европа (24%) и двете Америки (22%).

  image Според данни на C3O от 01.02.2022, при само една от техните инициативи за изпращане на мeдицинcка помощ към по-слабо развити страни под формата на 140 милиона тecтa, са генерирани 2.600 тона пластмасови отпадъци и 731.000 литра химически отпадъци. Наследството на 8-те милиарда поставени инжeкции пък се изразява в 144.000 тона допълнителен боклук под формата на игли, cпpинцoвки и опаковки.

  image Според Ройтерс (15.02.2022) замърсяването, причинено от развитите индустриални държави и корпоративния бизнес, носи много повече смърт от която и да е пaндeмия, но този факт очевидно не е важен за apмиите от фалшиви добродейци. Не ги вълнува и това, че производството на пестициди и синтетика убива преждевременно по 9 милиона човека всяка година - срещу скромно парично възнаграждение те с радост биха порекламирали още малко пестициди и даже биха задължили цели народи да носят синтетични мacки завинаги.
  Дори математически идиот като мен може бързо да се ориентира в мащаба на това чудовищно престъпление (каквото всъщност е почти всяка селективна добродетел) и да проумее, че е невъзможно някой - бил той гражданин, активист или политик - да обича и спасява хората, унищожавайки здравето (и планетата) им занапред.
  От началото на плaндeмиятa до сега употребата на еднократна пластмаса е скочила с над 300 процента, обаче времето за нейното разграждане си остава все същото – на полиетилена са нужни 500 (петстотин) години, а на полипропилена - „само” 30. Колкото и разделно да си хвърляме вкъщи боклуците, каквото и да ни говорят разни пишман eкoлoзи и министри, всичката тая отрова ще се влива във водите, ще се пропива в почвите и ще се трупа в телата на хората и животните за следващите няколко поколения, а избирателният благодетел ще щъка мacкиран и дeзинфeкциpaн из магазина и ще се бие в гърдите, че пази баба си.
  Наистина, няма нищо по-лошо от мacкирано зло и селективна добродетел."

  ~ Ceтaя Бpaт ~


---------------------------------------------------------------------

Замислих се,  за името България.
  Така по различни мнения и хипотези:
  1. 4 са общо - 2 самостоятелни държави и 2 Федерални района с частта "ария" в името си
  - Бълг-АРИЯ
  - Унг-АРИЯ, братовчеди сме си с тях, още от времето на Атила
  - Бав-АРИЯ, и там има български следи
  - Кабардино-Балк-АРИЯ - там са потомци на древните българи (казвано ми е от неслучаен човек)

  2. "Ария" - арийската раса, 5-та Коренна Раса.
  Бълг - БАлг, като се обърне става "БЛАГ"
  АР - РА - Слънцето
  ИЯ - И Я (Аз)
  ИЯ (Аз) - Слънце (РА) - Благ
  Аз, Слънце, Благ...

  3. БЪлгари, БОлгари.
  БОлг, ако се махне Л, остава БОГ
  Бог Ра (Слънцето) ИЯ (Аз)

и следва Аз Бог Ра

Просто размисли...

Делфиния Ангелова



--------------------------------------------------------------------------------

  Вчера вечерта отидох до една от големите търговски вериги да пазаря.
Паркингът беше препълнен и спрях на най-отдалеченото от входа на магазина място. Преди да вляза в магазина видях едно малко "Опелче" да надува клаксона, за да паркира на местата за инвалиди.
На най-близкото до входа на магазина място бе паркирал голям джип "Нисан", от който слязоха млад 25 - 30 годишен мъж и красиво момиче. Преди да влязат в магазина, на чист руски мъжът обясни на жената от "Опела", че може да паркира където си иска и ако пожелае може да влезе с джипа си и в самия магазин.
Няколко души се спряха и един здравеняк на чист български му каза, че ако не си махне джипа от мястото за инвалиди, може да не си намери номерата.

Украинецът се изнерви и на украински, който ми напомни за полски и от който нищо не разбрах, каза нещо на момичето, влязоха в джипа си и се изметоха.
Опела паркира и от него излезе възрастна жена, силно куцайки с единия крак. Гледах и не проумявах, как може да си толкова нагъл, че в държавата, която те е приютила далеч от войната, да проявяваш такова безумно нахалство!
За мен истинските потърпевши от войната са на украинска територия, а тези брутални навлеци, пълни с пари и празно самочувствие са просто предатели към собствената си родина!
Аз съм категорично против, богатите украински мутри да се разпищолват на земята ни и на всичко отгоре да им плащаме пари, измъкнати от сиромашката хапка на българина!"

  Красимир Бачков


Ирена Петрова

Сега имат претенции да правят , каквото си искат ,да паркират на инвалидни места ,без да им мигне окото . Някой беше написал ,че на входа на Свети Влас са свалили българското знаме и качили украинското . Утре вече може да почнат да проявяват претенции защо говорим на БЪЛГАРСКИ език . Нищо вече не може да ме учуди .

 

----------------------------------------------------------------------------

Вече знайте, уважаеми българи, ци Гани, турци, арменци, белогвардейци и други руснаци, както и бачевци, че България е запусната по нанадолнището на катастрофата. Нищо не произвеждаме, хазната е празна. Не слушайте, как имаме резврви, защото сме във валутен борд. Инфлацията се сра във всякаквите там изискуеми парични запаси. И ако си мисли някой, че неговите пари служат за изхранване на бежанци, ци Гаженци и т. н., просто се сетете колко от нас работят в сфера, създаваща принаден продукт. Печатницата на ЕЦБ е в разгара си. Затова Путин казва баста, еб ете си майката, ще плащате в рубли. И не, не само за рубли, а бартери. Бартер за бъбреци, далаци и мозъци.
  Де гиди... Но пак е ясно, че обикновения лумпенизиран европеец ще го отнесе по пълна програма. А тези с непеотата няма да го отнесат, на тях тиквите им ще летята съвсем скоро, защото няма да има кой да ги защитатава, когато народа озверее. Тик так, тик-так...

Асен Манушев


-----------------------------------------------------------------------------

Nafets Vonafet · При оглед на мястото на катастрофата на сваления хеликоптер от Народната милиция на ДНР са открили телата на чужди войници. Става дума за военни инструктори, които заедно с бойците на Азов * се опитаха да се евакуират от Мариупол. Намерени са военни знаци от Танзания, Южна Африка и Мароко. Нека познаем:-Френски чуждестранен легион! Официалната военна част на Франция. Което автоматично означава участието на Франция във войната срещу Русия. Затова Макрон пищеше за "хуманитарни коридори" от Мариупол и уволни шефа на военното си разузнаване!


-----------------------------------------------------------------

Донка Колчев, 01.04.2022
  "Айде, Берингово море ще се дели по равно! Глупостта на Горби заличена!". И обяснението на Донка в коментар под поста - Горби сключил договор със САЩ и на практика им ПОДАРИЛ цялата екватория там. Щото били приятели...

Обаче Думата побесняла и не ратифицирала договора. Така и досега останал НЕРАТИФИЦИРАН.

Но Елцин също си траел, както и после никой нищо не е предприел. САЩ буквално са разполагали с цялото Берингово море.

До вчера... Снощи по руската са съобщили, че Северният руски флот е влязъл в Берингово море и приятелката се е разровила да разбере защо това е важна новина... Те, така..."
     
-----------------------------------------------------------



 



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3807228
Постинги: 2351
Коментари: 744
Гласове: 1918
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия