Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.03.2022 20:15 - Биолаборатории
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 865 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Via Lorenzo Capellini Mion .

  Биолаборатории

За заинтересованите говорителят на руското външно министерство Мария Захарова публикува хронология на развитието на американските биолаборатории в Украйна. Логично всичко трябва да се приема с повишено внимание, страхувам се обаче, че няма много лъжи.

  1991: Съединените щати стартират програмата Nunn-Lugar за страните от бившия Съветски съюз за контрол/елиминиране на съветските оръжия за масово унищожение, включително биологични оръжия.

  Агенцията за намаляване на отбраната на Пентагона (DTRA) е определена за главен изпълнител на програмата.


  1993 г. – Подписано е споразумението между Украйна и САЩ за предотвратяване разпространението на оръжия за масово унищожение.

  2005 г. – Подписан е допълнителен протокол към споразумението между украинското министерство на здравеопазването и DTRA за предотвратяване разпространението на технологии, патогени и ноу-хау, които могат да бъдат използвани за разработването на биологични оръжия.

  Това е началото на прехвърлянето на украинския военен биологичен потенциал в ръцете на американски специалисти.

  2000-те: Големите американски военно-промишлени компании се занимават с военни биологични активи в Украйна

  2005-2014 г. - Black & Veatch Special Projects, изпълнител на DTRA, изгражда и надгражда 8 биолаборатории в Украйна, вместо да елиминира военната биологична инфраструктура, както се твърди първоначално.

  Едно от съоръженията, биолаборатория в Одеса, се финансира от 2011 г. за изследване на „патогени, които могат да бъдат използвани при биотерористични атаки“.

  2007 г. – Служителят на Министерството на отбраната на САЩ Нейтън Улф основава Global Viral Forecasting Institute (по-късно Global Viral), биомедицинска компания. Мисията, посочена в хартата, е некомерсиално проучване на трансграничните инфекции, включително в Китай.

  2009 г. – Rosemont Seneca Partners е основана от доведения син на бившия държавен секретар на САЩ Джон Кери, Кристофър Хайнц, и сина на действащия президент на САЩ Джо Байдън, Хънтър Байдън.

  2014 г. - Противоконституционен държавен преврат в Украйна.

  2014 г. - Хънтър Байдън се присъединява към борда на Burisma Holdings, украинска енергийна компания.

  2014 г. – Metabiota, частна търговска организация, специализирана в изследването на рисковете от пандемия, се отделя от Global Viral. Нийл Калахан и Джон ДеЛош, служители на компанията на Hunter Biden Rosemont Seneca Partners, са назначени в борда на Metabiota. Global Viral и Metabiota започват да получават финансиране от Министерството на отбраната на САЩ.

  2014 г. – Metabiota проявява интерес към Украйна и кани Хънтър Байдън да „потвърди културната и икономическа независимост на Украйна от Русия“.

  2014 г. – Metabiota и Burisma Holdings започват сътрудничество по неназован „научен проект в Украйна“.

  2014 г. – Metabiota, Global Viral и специалните проекти Black & Veatch започват пълноценно сътрудничество в рамките на програмите на Министерството на отбраната на САЩ.

  2014-2016 г. - Изпълнение на договорите на Министерството на отбраната на САЩ и Metabiota, включително проект на стойност 300 000 долара в Украйна.

  2016 г. - Гражданката на САЩ Улана Надя Супрун, потомка на украинските нацисти, е назначена за временен здравен министър на Украйна. Програмата за сътрудничество на Министерството на отбраната на САЩ и Министерството на здравеопазването на Украйна е значително разширена.

  2016 г. - огнище на свински грип сред служители на украинското министерство на отбраната, охраняващи биолаборатория в Харков, Украйна; 20 мъртви. Инцидентът се заглушава.

  2016 г. – Бившият заместник-министър на отбраната на САЩ Андрю Уебър е назначен за ръководител на отдела за глобални партньорства на Metabiota.

  2016 - EcoHealth Alliance, съоръжение на Нейтън Улф, основател на Global Viral, се занимава с изучаване на коронавируси, пренасяни от прилепи в изследователския център в лаборатория в Ухан, Китай2016 г. – DTRA и украинското министерство на здравеопазването удължават договора след получаване на одобрение от украинското министерство на отбраната.

  2019 г. - Пандемията на коронавирус от мутирали прилепи C-19 започва с огнище в Ухан.

  24 февруари 2022 г. - стартиране на "специалната операция" на руската армия в Украйна.

  24-25 февруари 2022 г. - бързо елиминиране на щамове в биолаборатории в Украйна. 8 март 2022 г. - Държавният заместник-секретар на САЩ по политическите въпроси Виктория Нуланд открито признава съществуването на сътрудничество между Съединените щати и Украйна по отношение на патогените.

  Ако половината беше истина, щеше да има достатъчно, за да накара WW3 да избухне

Превод - Ники Креши



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3809346
Постинги: 2352
Коментари: 744
Гласове: 1919
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия