Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.03.2022 14:31 - Какво е С-300? и - Елена Гунчева: Харвардският мошеник ни въвлича във война
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1943 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 18.03.2022 14:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Какво е С-300? В НАТО само България и Словакия разполагат с тази система

С-300 са най-добрите и модерни системи за противовъздушна охрана, с които разполага българската армия. Руската система нарежда страната ни на второ място по ПВО възможности на Балканския полуостров. Системата С-300 е равностойна на американската "Пейтриът" и дори има някои предимства.
 

Страната ни има един дивизион - 12 пускови установки, като всяка носи 4 ракети. Те са базирани край София и служат за защита на столицата. Един комплекс е съставен от превозно средство с 4 ракети, мобилен радар и команден пункт.
 

С-300 e на въоръжение в България от 1988 година, а установките са базирани край Банкя. 
 

"Ракетите С-300 са съветски зенитно-ракетен комплекс на средно разстояние. Тази модификация, която България има - ПМУ, е с обсег между 75 и 90 км и на височина от около 24 км", каза военният журналист в сп. "Криле" Димитър Ставрев.
 

"Комплексът С-300 осигуряват въздушното прикрие на София. Ако те бъдат свалени от въоръжение и бъдат изпратени в Украйна, София остава без зенитно- ракетно прикритие, а тук са всички държавни институции. Това меко казано граничи с военно престъпление", уточни журналистът.
...

Словакия вече е дала неофициално съгласие да предостави своя комплекс на Украйна. Според чужди източници в замяна ще получи от нидерландското правителство американски ракети Пейтриът, заедно със 150-200 души. България ще получи такива вероятно от Германия.
...

Ако не ги закупим обаче, тези ракети няма как да останат за постоянно в България. Освен това ракетите С-300 имат по-добри характеристики спрямо американските "Пейтриът", каза Ставрев.

https://www.bgonair.bg/a/2-bulgaria/259189-kakvo-e-s-300-v-nato-samo-balgariya-i-slovakiya-razpolagat-s-tazi-sistema?fbclid=IwAR2D_6bKNMN68O8TBspc51NBeLvrt5q6Th4N0FTDJdGqoOTqPVJ0CN-jeMA


image


 

Елена Гунчева: Харвардският мошеник ни въвлича във война

Дори най-големите наивници виждат вече какво се случва. Американците мислеха, че сме африканска или азиатска държава и няма да се усетим за циркаджийските им номера и проекти. Инсталираха харвардският измамник да им свърши мръсната поръчка и да въвлече България във война. Не се радваме на ареста на Борисов, защото именно Козяк го държа 13 години на власт!
 

А сега ни пробутват същият пластмасов продукт като скапаните им макдоналдски сандвичи!Харвардският мошеник и в момента тайно изнася оръжие за Украйна. Но ракетите няма как да ги изнесат тайно, а голямата му мъка е, че БСП засега се опъва на предложението, защото дори те осъзнават, че и майките им няма да гласуват за тях, ако се съгласят!
 

Получаваме информация от хора за военна техника – българско оръжие, което се товари за Украйна. Кирил Петков каза, че вече осем тира помощ са заминали. Какво са съдържали, никой освен него и Мустафата не знаят!Утре идва един нежнолилав американец да ни убеждава да се разделим и с последната си защита срещу нападение. Приискаха им се и последните ни ракети. След като ни накараха преди години да си нарежем самолетите и танковете и другите ракети.
 

Сега искат и последните, за да ги дадат на нацистите, които избиват жени и деца! Впрочем защо САЩ не дават на Украйна собствено оръжие!?! Най-вероятно защото ще трябва да го произвеждат пет години, ние нашите самолети още си ги чакаме.

 

Те самолетите няма да ни дадат, но ще дойдат да ни вземат и малкото, което имаме, за да си водят отровните и кървави войни. Искам ясно да заявя, че всяка една военна помощ за Украйна, е помощ за нацисткото управление и отряди, които горяха живи хора, удушаваха бременни жени, избиха хора в Дома на профсъюзите с камъни и бухалки и го запалиха. Тези подкрепя Кирил Петков и прочие наркоманска банда. Подкрепя нацисти! И иска ние – българите, също да го направим!
 

И искам да се обърна към българските жени, които толкова се възхищаваха на мазната усмивчица на харвардския мошеник – ще ви хареса ли да пратят мъжете и синовете Ви на фронта срещу Русия, а Вас да оставят на произвола на укронацистите, които Кирил Петков пусна безконтролно в България? Вас кой ще Ви защити? Искате ли на съвестта Ви да тежи, че сте съпричастни към смъртта на жени и деца, избити от нацистите в Украйна? Прежалихте ли вече убитите от тях българи в Донбас? Убитите от нацистит деца?
 

Призовавам всеки един българин сега да защити Родината си! Ние във война НЯМА ДА УЧАСТВАМЕ! Особено за американските интереси и нацистките престъпления! Срещу Русия няма да воюваме. Единствената война, която ще водим, е за нашата Родина, за нашето бъдеще и за нашите деца!Нека утре да покажем на оня министър, който се е домъкнал да ни иска ракетите, какво мислим за войната им. Да покажем на харвардския мошеник, че е време да си забира готвачката и да се маха. Да покажем, че сме българи!

https://topnovini.eu/elena-guncheva-harvardskiyat-moshenik-ni-vavlicha-vav-vojna/

 

Русия няма да позволи прехвърляне на С-300 в Украйна,каза Лавров,цитиран от "Руска пролет".
  Съветските и руските системи за противоракетна отбрана по закон не могат да бъдат прехвърляни на трети страни, посочи пред "западните партньори" руският външен министър Сергей Лавров.
  Прехвърлянето на С-300 от други държави в Украйна ще бъде незаконно. Москва няма да допусне подобни действия, каза той.
  Днес,руските сили нанесоха за пръв път удари по град Лвов,на километи от полската граница.Унищожено е летището,където се доставяха голяма част от въоръжението, получавано от САЩ и други страни от НАТО.
  Всеки товар с оръжие за Украйна ще стане легитимна цел за Русия,каза Лавров. „Поставихме много ясно да се разбере, че всеки товар, който ще влезе на територията на Украйна, за който смятаме, че превозва оръжие, ще стане легитимна цел“, подчерта министърът.
  Ден преди това Социалистическата партия на България се противопостави на предаването на системи за противовъздушна отбрана С-300 на Украйна. В същия ден британският вестник Financial Times съобщи, че шефът на Пентагона Лойд Остин по време на посещение в Словакия и България ще обсъди възможността за доставка на съветски системи С-300 съобщи "Руска пролет"

-----------------------------------------------------------------------------

Отдавна се говори, че в Ново село имало амер. биолаб, а те точно там ще ходят... image

Недка Маркова


-----------------------------------------------------------------------

Петьо П. Блъсков

  В момента в който ухиления психопат даде ракетите ни на украинците ще бъдем в състояние на война с Русия. Той отдавна е със свалени гащи, точно затова шефа на Пентагона идва насам.
  Изобщо не си правете илюзии за нещо друго. Разните йезуитски терминологии с които мазниците обличат въоражаването на Украйна няма абсолютно никаква стойност в Кремъл.
  Руснаците сто пъти повториха, че ще смятат предоставянето на бойна техника на врага, за военен акт.
  Гответе се за война. А след това, ако доживеем избори, мислете.

------------------------------------------------------------------------------




 



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3801108
Постинги: 2351
Коментари: 744
Гласове: 1917
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия