Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2022 18:43 - 28.02.2022, Коментари, анализи. Точная дата восстановления СССР предсказана в Симпсонах!История Испанского гриппа (1918-1920) за 5 минут
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 459 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 28.02.2022 18:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Русия не иска да има бази на НАТО, близо до границите й. И тя ще го постигне по един, или по друг начин. Дори, ако трябва да махне всичките правителства на бившите соц. страни и ги смени с послушни. Харесва ли ви това, или не - Русия не я интересува. Тя има всичкото право, да се чувства застрашена и да противодейства.

  Русия притежава 64% от световните природни богатства. Тя има право да си ги запази, по всички възможни начини. „За какво ни е свят, в който Русия няма да я има?“ - каза, преди известно време Путин.


Русия ще пази природните си богатства, дори с цената на ядрена война - беше подтекстът. Харесва ли му на света това - Русия не я интересува. Тя просто си пази имота. И, за да го има, прекроява зоните на влияние.

  Запазете самообладание, въпреки воя на медиите, въпреки драматизма и снимките на дечица - това вече сме го живяли. Тактиката е една и съща - милозливи снимки на бежанци, на умиращи от К19, на убити в Сирия, на убити от терористи - списъка го знаете. Пак познатата до втърсване медийна паника и война. Война срещу меките ни сърца...

  Изпитвам дълбока емпатия към обикновения, трудов човек, в която и държава да живее. Този човек създава благата, ходи на работа, плаща данъци и безропотно търпи всички издевателства на правителствата. Той дори няма право мирно да протестира, срещу тези издевателства - справка Канада, Нова Зеландия, Австралия, Франция и ред други. Този човек, в момента в Украйна, търпи идиотщините на правителството си.


Правителство, поставено там от Бай Дън и син, на което не му пука за обикновения човек - то ще се сражава до последния украинец, за интересите на чужди държави. За един само ден, светът излезе от ковидната истерия и влезе във военната истерия. Само този факт е достатъчен, за да разберем, че нито едното, нито другото са реални заплахи. Те са нещо като „да направим от мухата слон“, щото някому това е изгодно.


Същите хора, които до вчера размахваха диаграми, плашеха със щамове, виеха как „сички ще омрем“ - днес вият в хор, как ще гръмне атомната бомба и си кичат украински знаменца. Как ще ме убедят, че нещо ме застрашава? Да, обстановката не е спокойна, но тя, обстановката, на тази планета, кога ли е била спокойна? Светът, в тези години, в тези дни, се променя бързо, неочаквано и рязко, но съм сигурна, че ще оцелеем. И дано, след тези геополитически трусове, светът да стане по-нормален.

Радост Даскал, 28.02.2022


Сащ 30 години смукаха бившите соц страни, в руини ги направиха, но папато свърши и сега искат лакомата хапка Русия.
Помните ли думите на Солженицин в края на живота му? "Аз мислех, че те мразят комунизма, а те просто са мразели Русия."
За Русия, Украйна е нещо като за България - Македония. Ние ги смятаме за наши, а руснаците си смятат украинците за техни.
Ако Русия махне правителствата на източна Европа и сложи свои - евроатлантическите ценности си отиват, барабар с гей-парадите, учебните програми по сексуално възпитание, Хелзинските комитети и НПО-тата на Сорос. Малко ли е?

Радост Даскал

----------------------------------------------------------------

Соня Кирби, 28.02.2022


Мисля, че достатъчно с еуфорията. Знаете, че влечугите обичат символиката. Знаете и, че руснаците все още пишат на кирилица, както между другото и украинците. Може би не знаете, че заличената злонамерено от българската азбука при една от мракобесните езикови реформи ятова гласна е небесния знак на българите. Може би не знаете също така, че той е бил издълбаван на дръжката на бойните знамена като символ на победа и защита. Още по-малко са тези, които знаят, че същото е правено в Киевска Рус и Царска Русия.

  И сега Z?

  За да не си бъркали руснаците и украинците танковете?

  А в очите ми корабчета плуват ли?

  Каквото и да става, този сценарий не е писан от човек, грамотен на кирилица. За съжаление, в този конфликт има и нещо истинско - това са жертвите.

  Бог да пази невинните.

  Пълен неутралитет за България!

  Озаптете ухилените и ококорени зомбита или ги пратете да участват лично в "Световна война Z". Не могат да стъпят и на малкия пръст на Брад Пит, но поне няма да ги гледаме тук и да се дразним.

Запазете спокойствие и мислете. Прожектират ни поредния филм. Не казвам, че няма опасност, а само че е по-сигурно извън кинозалата.
------------------------------------------------------------

Човекът с каскетката от делегацията Украйна на преговорите призовава за изтегляне на руските войски от Крим и Донбас. Така че не очаквайте нищо от тези преговори. Украинските преговарящи поставят своите iPhone на масата, така че американските куратори да чуват всяка дума. Суверенитет, а?

image

Nikolay Vetev, 28.02.2022

Този олигофрен е Дави́д Гео́ргиевич Араха́мия , който се отказа сам от името си и се прекръсти на Дейвид Браун,.....Дреме му на дядовия за украинският народ,...
--------------------------------------------------------------

Уважаеми приятели, Българи!

  В последно време, се наблюдава силна активизация от страна на някои формации с основна цел - оскверняване и поругаване на част от Българската история. На тези елементи, със доста съмнителен умствен капацитет ще им кажа следното: - Освен документите свързани с хонорарите които получават за тази си активност, е хубаво да прочетат и литература свързана с историята ни. Материално няма да се обогатят, но духовно може би.

  Под паметника на връх "Шипка" който искат да оскверняват, лежат костите не само на руските "агресори". Измежду тези близо 200 000, жертвали се за освобождението на страната ни от Османското иго, са били и множество доблестни войни от различни националности. В битките за България са участвали българи, руснаци, украинци, румънци, финландци, поляци, литовци, латвийци, естонци, грузинци, арменци, ингушети, осетинци, туркестанци и т.н. Основна роля в битките за освобождението ни, редом до генералите М.Д.Скобелев и И.В.Гурко са изиграли украинските генерали Ф.Ф.Радецки и М.И. Драгомиров.

  За паметника в Пловдив, който също им боде очите е хубаво да знаят, че е използвана за модел фотографията на украинския войник Алексей Скарлатов. Още един факт, който доказва тяхната некомпетентност и липса на грамотност е, че 08 септември 1944г. на територията на България, "нахлуват агресорите" от III-ти Украински фронт с главнокомандващ армейски генерал Радион Малиновски, роден в Одеса.

  Та тия умни и красиви, е хубаво да се замислят и да си дадат сметка, какви ги вършат и дали си струват сребърниците. Как ли биха се почувствали тези, към които изразяват съпричастност и съчувствие в момента, а в същото време са готови да осквернявате костите на предците им?


Агора България, 28.02.2022

---------------------------------------------------------------

Хищник не се побеждава с добро, хищник се унищожава физически.
От хилядолетия е така. Стара природна истина!

Дима Николова


Васка Симеонова, 28.02.2022

Ако Сталин им беше пял песнички и разказвал приказки за доброто и злото....европа нямаше да има празник на 9 майimage

Ако хирургът реши да прояви жалост?
  Ако родителят позволява всичко на детето?
  Ако срещнеш тигър не му предлагаш пържолка, щот след секунда няма да и да осъзнаеш, че обяда си тиimage


Ve Jo, 28.02.2022

Да си дойдем на думата и за толерантността! Тая мантра, която ни набиваха последното десетилетие съвсем целенасочено. image Да си толерантен в джунглата, сред хищници, е равносилно на самоубийство.

Именно. А в медицината толерантност означава смърт. Ако имунната система е толерантна, умираш. Така е и в живота.

Дима Николова

------------------------------------------------------------------------------

"Потвърдено и отново потвърдено.
  9 подземни американски лаборатории за биологично оръжие в Украйна бяха УНИЩОЖЕНИ от ракети "Искандер".
  Няма потвърждение за състоянието на останалите 4 лаборатории.
  Русия дипломатично пита американците – от години.
  Сега можете да говорите с г-н Искандер "
  Пепе Ескобар


--------------------------------------------------------------------------

Китайският външен министър Ван И каза, че Китай се противопоставя на санкциите срещу Русия заради инвазията в Украйна. Министърът нарече тези санкции "незаконни", а Китай се противопоставя на незаконните санкции.
  Сега да видим имат ли топки да изолират Китай от системата Swift, да им наложат санкции и да ги обявят за врагове на глобализма.

Австралия налага санкции, забрана за влизане на руския президент Владимир Путин и членове на Съвета за сигурност на Русия.
  Кенгуратa включиха и РФ към отбора на Новак Джокович.
  Прекрасно!
 

Слава Фиорентини, 28.02.2022

--------------------------------------------------------------------------

Иван Генчев, 28.02.2022
  Обаче виждаме за пореден път до каква степен англосаксите могат да преформатират който народ си поискат и да го превърнат в антинарод - без значение каква история е имал, без значение дали половин хилядолетие е бил под робство или не. Българите станаха същите като украинците - а някои казваха, че било невъзможно точно България да стане антируска! Възможно е и още как! Дано Русия да победи бързо - което значи до дни.


Другите варианти са пагубни за нас - ако загуби или нещата се затегнат, ако станат позиционни, ако се вплетат в преговори - тогава тук при нас ще се установи твърд фашистки антируски режим и либералите ще станат по-силни и монолитни отвсякога! Другото нещо, което виждаме: Всичко е като някакъв втори етап от Ковидистерията - виждаме същите похвати на либералната пропаганда (знаци за принадлежност, накал на пропагандата).


По същия начин всички правителства се подчиняват на единен център - използват същите еднакви щамповани думи, същите изрази (тук-там някой кривне от правоверната линия, но веднага му скачат). Очаквам да се появят отпечатани стикери и лепенки "Бъди отговорен! Бъди с Украйна!", "Нека се пазим взаимно!". Очаквам ръкопляскания от терасите за военните дето са "на първа линия", очаквам да им измислят специална клинична пътека с пари. Всичко е същото. Добре че още не са измислили някакъв код с който само русофоби да имат право да влизат в магазините! Но със сигурност мислят по въпроса.

  Ако по време на Априлското въстание българите бяха така нахъсани срещу Османската империя както сега срещу единствената си освободителка Русия, въстанието най-вероятно щеше да победи!


------------------------------------------------------------------------------
Анастасия Гешева, 28.02.2022· Приемане на Украйна в ЕС означава фактическо влизане на ЕС във война с Русия! Те мислят, че обратното ще стане, ЕС ще опази Украйна от Русия.
  Аз мисля, че обратното ще стане, ЕС никога няма да влезе във война с Русия директно като приеме Украйна.
  Не ги мислете тъмните за такива идиоти, въпреки, че са абсолютни идиоти, те знаят как да си пазят задниците.
  Освен това такова нещо ще обезсмисли ЕС. Просто ще го направи невалиден. Щом една държава може да влезе без правила и политика на присъединяване, значи този съюз е една бутафория.
  Хм, какви идиотски мисли живеят в главите на страхливците!

...

Шаламанов или Тагарев?

Военните се разшаваха нещо. Усещат май, че обръчът свива главата на Анакондата и лошо и се пише.

Да ги видим сега български военни ли са или натовски!

А синьо-жълта мартеница е мечтата на дивака!
  Винету пасти да яде, уважаеми демократи!
  Вий сте пълни идиоти!!!

--------------------------------------------------------------------------

Преди малко четох обръщение на радев във връзка със случващото се. ЕС и България щели да дадат на Украйна статут на кандидат член за да се спре братоубийствената война. Рядко употребявам такъв език. Това не е начина ми на комуникация.


Ще дам израз на гнева си и това е нормално, когато шепа продажници застрашават сигурността на България: Безмозъчни идиоти, кой ви ср@ в пространството между ушите!!! Това е най-лесният път да заплатите война в Европа.


Ако Стефан Янев е български патриот, независещ от кликата около радев, той има само един избор. Място за бавене няма.

Ангела Ауер, 28.02.2022

............................................................................................

Финансовият директор на Газпром, най-голямата публично регистрирана компания за природен газ в света и най-голямата компания в Русия по приходи, беше намерен мъртъв в Санкт Петербург. Причина за смъртта - самоубийство.

https://twitter.com/MarketRebels/status/1497675529490767881?t=9rFjewIQIkpLU6_u7Cn0sg&s=09&fbclid=IwAR1b9C9KfznKIKMJvK3tBxLIUXPeYV82fSB95FdyGZa82X9zZ2lFx0adZVs


-----------------------------------------------------------------------

Todor Angelov Angelov, 28.02.2022
·
Много внимателно с Генерал Янев и сценките които се разиграват в политическия ни живот.
  Колко точно анти-натовец е Генерал Янев?

  He worked as an analysis officer at the PfP Coordination Group"s Planning and Programming Department in Belgium (1998-2000) He graduated from the National Defense University in Washington. From 2005 to 2007, he was Head of the Transformation Department at the NATO Counter-Terrorism Center in Ankara. On 3 May 2010 he was appointed Director of the Defense Policy Directorate, effective as of 25 May On 24 February 2011 he was relieved of his post, serving later as the military attachй to the United States.
  Това е официална извадка от " анти-натовската" кариера. Като се почне от Щаб-квафтирата на НАТО в Монс, Белгия и се мине през Военни училища в САЩ до поста Военен аташе. Активно участвал в подготовката на нашата армия в структурите и на нато , "въоръжаване" "боеспособност" и т.н. Каква и колко точно армия имаме ние видяхме.
  С такъв " анти-натовец" не ти трябват и про-натовци.
  Янев е нужен за план "Б" , да се оправи терена след Киро.
Щото се разкаля.Ама доста и то.
  Нищо чудно Президента да е съгласувал и това назначение с Посолството, защото и на тях кражби, конфликти на интереси и тъпота им идват в повече.
  И защото ВЕЧЕ всички кристално ясно знаят че след Кирчо ако не се появи читава партия на хоризонта на власт идват : Герб или Възраждане или коалиция между тях. А това е неприемливо. За Президента и Посолството.
  Значи нов проект е нужен.
  Ама не като Радевото "Крим в Руски!" което не промени нищо в политиката на БГ и само излъга гласоподаватели, а е нужен НОВ РЕАЛЕН ПРОЕКТ който да промени нещо.
  Highly likely БСП биха застанали зад Янев , за да се върнат на новите избори на бял кон. Ама тези хора и тоз проект нито ще еманципира България нито ще промени нещо.
  Да, много ми се иска да вярвам в чудеса.
  Да, искам най-сериозния актив на НАТО да се "преобуе".
  Да, искам най-накрая да има нещо ново и свежо.
  Ама..едва ли.
  Защото ново заведение със стари труженички не се прави.
  ПП: Има и друг вариант, на база чл.4 и на база че има война а ние имаме криза в "отбраната" Радев може да поиска въвеждане на военно положение. Бях го писал това преди, сега момента е възможен!


-------------------------------------------------------------------------------

ДОКТОР ГЕОРГИ ТОДОРОВ ДАДЕ НА ПРОКОРАТУРАТА ПОДПИСАЛИТЕ БЕЗУМНИЯ ДОКУМЕНТ СЪС СЗО ВЛАСТНИЦИ!!!!!!



-------------------------------------------------------------------------------

"Афера" първа писа за готвения „нов проект“ от Румен Радев, който цели да го дистанцира от идиотите кирчовци и кокорчовци, които точно Радев наложи, защото вече и с просто око се вижда какви невъобразими кретени управляват – освен прости, нефелни и безпросветни, но и цинично и арогантно надупени на американските интереси.
  Последното, впрочем е в унисон със „синергията с дневния ред на САЩ“, която така страстно прокламира Румен Радев, но въпреки това самият Радев започна да вдява, че тоталното фиаско на неговото правителство подкопава и него.
  Радев няма как да избяга от ЛИЧНАТА СИ ОТГОВОРНОСТ за ПП, за Просто/то/ Киро, за продуктовото им позициониране с решаващата помощ на Херо Мустафа. Нищо, че си уреди личния комфорт за още пет години като президент, той е изтъкан от комплекси за власт и лелее да овладее всичко.
  Правенето на нов пореден проект, зад който е сянката на Румен Радев, ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ, ще направи опит за „НОВО“ продуктово позициониране, след като сегашното е тотал щета. И тук Стефан Янев играе ракетата носител.
  Стефан Янев е пуснат на преден план, имиджово оформен като „революционера“, като „моралния“, „принципен“ и прочие, и прочие. А на гърба му е качен Радев, който трябва направи новия си опит след катастрофата с Просто/то/ Киро.
  Стефан Янев трасира пътя за това. Трасира шосето на „новия проект“ на Радев.
https://afera.bg/%d1%80%d0%b0%d0%b4%d0%b5%d0%b2-%d0%ba%d0%b0%d1%87%d0%b5%d0%bd-%d0%bd%d0%b0-%d0%b3%d1%8a%d1%80%d0%b1%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d1%82%d0%b5%d1%84%d0%b0%d0%bd-%d1%8f%d0%bd%d0%b5%d0%b2-%d0%b2-%d0%be%d0%bf/?fbclid=IwAR10_czu2QnBGyES335Y3BgvVKIXD4qiJ-atlXis5C8_dBb3yMtYwMZxTSc


Изключително вероятно, но сме в цуг-цванг. Киро трябва да бъде махнат незабавно, оказва се приоритет.

Мая Деви Даси, 28.02.2022


-----------------------------------------------------------

  Анастасия Гешева, 28.02.2022· За всички, които искат да знаят, отново припомням плана Анаконда. Разработен от идеолозите на света Кисинджър и Бжежински, приведен в действие от Сорос и Клинтънитите. Възникква след предаването на СССР от Михаил Горбачов и е продължение на стратегията на Запада на Студената война.

  Планът Анаконда предвижда обграждането на РФ със западни военни бази, американски и на НАТО. Това се прави на териториите на държави бивши членки на СССР. Предвижда се по този начин Русия да бъде обкръжена отвън и задушена отвътре чрез марионетно западно правителство. Както се разбира обкръжаването не е само с военни средства, но и с хибридни, изтриване на историческата памет, с икономически, културни и медицински средства.

  Не успяха да премахнат Путин, няколко пъти се опитаха. За него цел номер едно от 15 години е неутрализирането на Анакондата и освобождаване на Русия от външни и вътрешни заплахи.
  Запомнете!

  Това, което се случи у нас с Прехода и изтриването на паметта ни, се планираше и там в огромни мащаби. Всеки нормално мислещ може сам да си направи сметка като знае у нас какво беше унищожено и разграбено, какво е щяло да бъде у тях.


Впрочем глобалистите много успяха в Русия да постигнат. Но за Анакондата Путин се ангажира лично! Това е главната причина за рейтингът му и за оставането му на власт, Точно както и у нас, така и там, обществото е жестоко разделено по линията глобализъм-антиглобализъм.


Вихра Павлова, 28.02.2022

Андакондата е план от края на 18 век - началото на 19в. на един британски генерал, но я приписват на Макиндер.

------------------------------------------------------------------------------

Тактиката на глобалистите е същата както винаги.

  Говорят, че Русия прави или ще направи това, което те говорят и правят. Това е по същество хибридна война. Наблюдаваме го от много години, няма никаква изненада. Изненадани са само тези, които нищо не разбират. Към момента мога да извадя две важни неща.

  1. Западът ще сформира бойни военни групи, които ще праща в Украйна. Плюс официално въоръжаване на Украйна. Като мисля, че никой нормален европеец няма да си зареже децата, жената и бизнеса, за да спасява украинците от демона Путин, следва логичното. Ще набират престъпници и главорези. Ще набират най-долната прослойка хора, включително ще пуснат от затворите хора, срещу заплащане разбира се, които са готови да убиват. Това се казва наемна войска и нейният характер ще бъде само един - убийци. По този начин мога да кажа, че срещу Русия официално ще бъдат изпратени зверове. Има много такива в цял свят и по цял свят постоянно такива хора са на разположение на службите и военните.

  2. Понеже не може да си позволи да направи нищо във военно отношение, Западът ще атакува Русия с кибератаки, информационна война (тя вече тече с пълна сила, в медиите се представят не само стари кадри с военен сюжет, но и само украинската страна). Това е официално спуснато до всички глобалистки медии. Вижда се, няма нужда да го доказвам.

  Путин ги предупреди, че всяка намеса ще получи отговор. Това е причината, поради която разгръщат истерията как той ще направи ядрена война. Използват слабостта си като я превръщат в сила. Елементарен трик.

  Има един пункт от стратегията им, който ще поставя под съмнение.

  Искат да вземат парите на руските олигарси, които живеят в Англия и чиито пари са вложени в Лондонската стокова борса. Лондонското сити, за който не знае, е същинският източник на икономически и финансов контрол върху света във всеки един момент. Уолстрийт е на второ място. Лондонското сити е Тера инкогнита, там каквото става, го знае само шепа хора, но го живеем всички. Интересно ми е как ще решат този въпрос, защото никой не може да влияе на сити-то, ако то няма интерес.

  Напускането на Абрамович от Челси е засега според мен пиар ход, отколкото истинско национализиране на руския му капитал. В бизнесът на Абрамович примерно футболът е назад в списъка. Много по-важни неща има той.
  И тук идвам до главното.

  Фактически се развива истинската война, а тя е за контрол върху ресурсите в света. По точно, контролът ще си смени господарите. Западният контрол се намира в процес на западане докато източният в процес на възход.

  Така че не зная какво ще стане с руските олигарси в сити-то. Ще гледам с интерес.


Анастасия Гешева, 28.02.2022


---------------------------------------------------------------------

 







Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3810181
Постинги: 2352
Коментари: 744
Гласове: 1919
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия