Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.02.2022 21:13 - 27.02.2022 Коментари, мнения, информация - разни. Предупреждение на отец Елпидиос - най-накрая на всичко
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3653 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Външната на Англия заплашила с Нато. Пише го някъде. Аз го чух по тв.

Dani Ivanova, 27.02.2022

А аз разбрах, че USA първи са го направили! И отговорът ма Русия е реципрочен! Мъжът ми ги следи всичките канали и ми го каза току що! На него му вярвам повече от на Епицентър БГ

Desislava Avramova


 
Путин разпореди прехвърлянето на въздържателните сили в специален режим на изпълнение на военна длъжност. image Силите за въздържание са ядрено оръжие, хиперзвукови ракети "Кинжал" и "Циркон" и др. :(

Владимир Путин:  Нареждам на министъра на отбраната и на началника на Генералния щаб да прехвърлят сдържащите сили на руската армия на специален режим на бойно дежурство.
  Шойгу: Да.
  - Нали разбирате какво означава това?
  Герасимов: Да."

27.02.2022

https://avia.pro/news/putin-prikazal-nemedlenno-privesti-v-gotovnost-yadernoe-oruzhie

---------------------------------------------------------

Руските банки ги изключват от Суифт, но остават възможността да работят свободно банките, чрез които Запада купува от РФ газ и нефт и "замразяват" активи на Централната банка на РФ.

Нато са започнали да прехвърлят в Украйна оръжия. Германия

РФ силите са вече в самия Киев.

От Украинска страна най-сетне са се съгласили на преговори и са отишли в Беларусу но военната операция няма да спира, докато не се разбере накъде отиват преговорите.


 Авиа про, Россия 24,
-----------------------------------------------------------
  • Спокойно, чух коментар по гр. телевизия от международен анализатор, че всичко е било решено от пролетта, че целта е да се отслаби Германия (днес направиха огромна поръчка от Америка) и каза че Украйна отдавна е разпределена и Русия ще си вземе своето.

    Диана Басарова, 27.02.2022
---------------------------------------------------------

Мая Деви Даси, 27.02.2022

Братоубийствена... И, очевидно, има консенсус да се унищожат славяните. Ясно е и защо.

А със САЩ днес има сигнали, САЩ също са поставили в готовност ядреното си оръжие.

Ваксините прекъсват връзката с душата - правят хората по-агресивни, унищожава се интуицията и съвестта. Така че - от ваксаджии - това.

Нищо страшно няма в бързата смърт. Успокояващо е. Страшно е бавната инквизиция със системно тровене.
---------------------------------------------------------------------

Словакия обявяви извънредно положение, позволяващо прилагането на закона за военно положение, позовавайки се на " огромният приток от Украйна" Румъния също ще предприеме тези стъпки през следващата седмица, което означава, даване на правомощия на правителството да ограничава правата и свободите. Стъпка по стъпка ни водят, където искат! Словакия, Литва, Молдова и Украйна вече са в ИЗВЪНРЕДНО положение! Радваме се, че сертификати и маски падат, а те какво ни подготвят! Преведох го през Гугъл

Тони Христова, 27.02.2022

--------------------------------------------------------------------

Двете от най-големите държавни банки в Чайнатаун ограничили финансирането за закупуване на руски стоки за да не ги заподозрат САЩ и съюзниците им, че подкрепят руската война в Украйна.
  "Империята" на треперещите жълти мишки

Блага Костова, 27.02.2022


--------------------------------------------------------------------

  Петър Волгин 25 февруари
·
Постоянно слушам за някаква много умела руска пропаганда, която направила така, че повечето българи вярвали на Русия. Сега ще говоря само с факти.

Реших да направя едно малко проучване. В

зех една национална медиа в един малък период от време. Четири дни. От понеделник до четвъртък включително - 21.02.-24.02. Целта ми беше да видя колко събеседници, интервюирани в публицистичните предавания на тази национална медиа, са били проруски и колко антируски.

Днес всички медии си имат сайтове, няма никакъв проблем да се направи такава справка. Оказа се, че в периода понеделник-четвъртък на антируски позиции са били 12 от интервюираните. Общото време на разговорите с тях е 135 минути.

Тоест за четири дни малко повече от два часа ефирно време са били посветени на критики към Русия. В обсъжданата медиа в този период е имало само един събеседник с проруска позиция. Интервюто с него е продължило 7 минути.

Да обобщим. 135 минути антируско говорене срещу 7 минути проруско в тази медиа с национално покритие.

Предполагам, че и в останалите национални медии положението не е много по-различно.

Ако това е успешната руска пропаганда, аз съм доста объркан.

-------------------------------------------------------------------------

Всички сте ми свидетели, че не съм фен на Стефан Янев, но сега той е единственият, който запазва някакъв здрав разум и благоразумие в ситуацията.

Психодясната евроатлантическа сган се пени като побеснели хиени по медиите. Без да мислят кой ще плаща цената за националното им предателство и неонацизма им!
  Министър Янев, когото изслушахме в Народното събрание, имаше достойна позиция, съобразена с българските национални интереси и здрав разум.

Той много добре си даваше сметка каква ще бъде цената, която българите ще платим за безумието на политиците, които ще се изпотрепят да доказват вярност и ибрикчийство към американското посолство.

Все пак той е български генерал, макар и натовец. Затова аз ще го подкрепя, докато позицията му е нациионално отговорна и проява на здрав разум и патриотизъм!

  Елена Гунчева, 27.02.2022


-------------------------------------------------------------------

В истерията си расистите и фашистите си свалят маските. Значи, няма проблем да се избиват сирийци или афганистанци... Какво стана с либералната политкоректност?!
  Teodora Daneva
  Слушам бившия вътрешен министър Валентин Радев:
  - "Как може Путин да нападне Украйна! Това да не е Афганистан или Сирия!"
  Че хората в Афганистан и Сирия не носят ли душа, питам аз?! Защо тях може да ги нападат????

От Мая Деви Даси, 27.02.2022


....................................................................................

Атанас Манушкин, 27.02.2022

  "Спомнете си думите на Путин, че ако боят е неизбижен, удари пръв. Не, няма никаква договорка между САЩ и Русия за Украйна.

Не можете да си представите сащ и нато какви съоръжения са построили, вкл. и писта за самолети Б 52 с ракети със среден и дълъг обсег, носещи атомни бойни глави. В Одеса. Там е бил /вече го няма/ командния център за управление на кораби.

На крачка от създаване на собствени атомни бойни глави...

Работата е отивала към скорошен удар срещу Русия.

Няколко пъти Русия си "премълчава" - сваления самолет от Турция, навлизането на британски боен кораб в руски води в Черно море, американска подводница във водите около Курилите. Това са все проби, тест за възможностите на Русия. Оставено е впечатление за страх и невъзможност за противодействие.
  И ето, тази спецоперация - засега военна, е опит за предотвратяване на голяма пълномащабна световна война. Иде и втората и част - военно-техническа, в която ще се демонстрират вероятно и съвсем нови типове и видове оръжия.

Тепърва иде "случването" на важни събития.
  Maya Devi Dasi
  Не съм съгласна за договорката. Но си прав донякъде, договорката е била само с едното лоби и се е залагало на изненадата. Че тази акция предотврати пълномащабна трета световна (ако успее) е почти сигурно.
 
И една корелация (да не се бърка с думата от речника на премиерстващото) Една победа на Русия в Украйна, а дори НАТОвския генерал, дето ни президенства, не поставя под въпрос, че това ще се случи, гарантира съкрушителна победа на републиканците на Тръмп на изборите през декември.

Не само Байдън, но и демократическата партия ще бъдат разглеждани с поколения като абсолютни лузери, да не говорим, че ще е мощен удар и върху европейската либерастия. Светът е скачени съдове.


В този цирк (че е част от плана съм съгласна) много избирателно пускат в месомелачката САМО славяни. Същите, които най-масово се противопоставихме на вещерските ритуали, представяни ни за "ваксини". САМО славяни, наистина интересно...

Подли слузести влечуги, изживели времето си, но вкопчили се в реалност, която вече не е тяхна.

Използвам най-общо разбираемата дума, нямам предвид само православните, защото никой не праща гърците на фронта. Поляци и чехи са католици. За да е по-ясно, имам предвид, че ваксо-вещерите са срещу хората, сред които ако кажеш "хляб" ще те нахранят и ако кажеш "вода" ще те напоят, без да имат нужда от преводач.
Казах славяни, защото нямах предвид и хазари.

Цяла вечер имам чувството, че не ме разбираш. Задкулисието, вещерския сатанински култ, който чрез ваксините от две столетия спира еволюцията ни, стои зад разделението на славяните (уточних какво влагам в думата) и противопоставянето им едни на други.

Сатанистите винаги извършват престъпленията си с чужди ръце, покрай другото, защото вярват в кармата. Начинът, да се бориш с тях, е да извадиш деянията им на светло. Те мразят светлината.


Валентина Милчева
Славяните, така наречените, сме една от четирите звездни раси и имаме онзи ценен Божествен ген, който онези нямат

 
----------------------------------------------------------------------


Милена Асенова,
  За 12 години възневидях ГЕРБ и БОЙКО. Но Кирчо за 2 месеца потроши всички рекорди. Тоя е специално обучен от Харвард по програмата "как да те намразят".

Стела Банкова,

Заслугата за общата ни и растяща антипатия към Кирил Петков е изцяло на президента Румен Радев, който е политическият му баща.
--------------------------------------------------------------------

И докато всички са фокусирани върху Русия/Украйна, излизат резултатите от проучване доказващо, че обратната транскрипция всъщност съществува при иРНК ваксините, тоест те могат да променят ДНК (и го правят) image

https://www.mdpi.com/1467-3045/44/3/73/htm?fbclid=IwAR1yLGj8i_CHzdFsqlRHkVJ0Ni4ba_n_PdCySH3PJnZvXCQNUKMP1MCrTGw


------------------------------------------------------------------------------------


Клиничният психолог Джордан Питърсън предупреди канадците в подкаст тази седмица да теглят пари от канадски банки, позовавайки се на източник, за който се твърди, че е в канадската армия, който предупреди, че „ситуацията е много по-лоша“ от предполагаемата.

https://www.breitbart.com/politics/2022/02/23/jordan-peterson-tells-canadians-withdraw-bank-funds-avoid-trudeau-tyranny/?utm_medium=social&utm_source=facebook&fbclid=IwAR0NrU8h4iKWq2N-VVzVKWDRc_k8iS9OBJE3Z64GLd_uxYKDHO8bCxr3BGk


----------------------------------------------------------------------------

Истинските агресори са вакс терористите и koвид паникьорите

Финансовите санкции, които Байдън обяви срещу Путин, са нищо в сравнение с финансовия тероризъм на канадското правителство, отприщен срещу собствените му мирни граждани. Ако дарите само 20 долара за конвоя на свободата, всичките ви банкови средства могат да бъдат откраднати без предупреждение, без какъвто и да било справедлив процес. Но ни казват, че Путин е най-големият злодей на планетата. И все пак Путин не е откраднал ничии банкови сметки в САЩ или Канада (като за начало).

За сведение, не виждам Путин да изисква от американците и канадците да им бъдат инжектирани биооръжия с шипов протеин,1 които вече са убили близо един милион американци тук, у дома. Тези искания дойдоха от нашите собствени корумпирани правителства, медийни пропагандатори и лъжливи научни институции, инфилтрирани от фармацевтичните и технологичните гиганти.

Аналогично, когато фалшивият президент Байдън осъжда нарушаването на „суверенните граници“ на Украйна от страна на Путин, корпоративните медии напълно мълчат за американските инвазии, нападения и военно насилие, извършени срещу Йемен, Либия, Ирак, Сомалия, Афганистан, Сирия и десетки други държави. През годините медиите приветстваха тези нападения, като нито веднъж не се загрижиха за това колко невинни хора ще бъдат „разселени“ от тези страни. Когато Америка напада невинни държави, западните медии никога не го описват като „брутално нападение, което убива невинни хора“. Винаги се описва като усилие за „защита на свободата“.

Странно е, нали, как американското насилие се облича като „мир“, но когато някой друг го прави по света, изведнъж става дума за „брутално нападение“.

Корпоративните медии са толкова нечестни в отразяването на конфликтите, че ако в Украйна нахлуеха от Black Lives Matter с абсолютно същите оръжия като тези на руските военни, всички щяха да ни кажат, че нахлуването е „предимно мирно“, само с „редки“ епизоди на бомби или ракети.

Лъжливите медии са съучастници във ваксиналния холокост, който вече е убил милиони хора по света

Ракетите и бомбите не са единствените форми на насилие, които убиват хора. Насилието с ваксини е друго понятие, което стана кристално ясно тези дни, тъй като буквално милиони хора вече са мъртви от коварните ваксини, които през последните около 18 месеца бяха натрапвани на невинни хора от правителствата и съучастниците им в корпоративните медии, контролирани от фармацевтични компании.

Благодарение на бомбастичен анализ на „димящия пистолет“ на шиповия протеин на Ковид-19 се оказва, че Модерна всъщност е патентовала определена генетична последователност три години преди избухването на епидемията от ковид…2 И тази последователност се намира в шиповия протеин на Ковид-19. Това е доказателство, че Модерна е помогнала за синтезирането на вируса, който е бил пуснат в света, което на свой ред е донесло десетки милиарди долари приходи за Модерна.

С други думи, цялата епидемия от ковид и всички нанесени от нея щети – загубени животи, разрушени икономики, унищожени свободи – е била извършена умишлено и е била проектирана от мощни корпорации и правителства (NIH, Фаучи) с цел умишлено да навредят на човечеството. В света на неподправеното зло Путин дори не може да се мери с Фаучи.3

Това престъпление срещу човечеството засенчва сегашните събития в Украйна, колкото и да са опустошителни

Докато Путин изстрелваше ракети по военни мишени в Украйна, световните правителства и фармацевтични корпорации изстреляха смъртоносно биологично оръжие срещу цялата планета. Причиниха неописуема смърт, страдания и разрушения в мащаби, които никога не са били наблюдавани в историята на човешката цивилизация.

Big Media, Big Tech, Big Science, Big Government и Big Pharma бяха единни в това. Те прокараха фалшивата версия, че „ваксините са безопасни и ефективни“, като същевременно умишлено и в заговор опитаха да унищожат репутацията на ивермектин и интервенции, които биха могли да спасят човешки животи. В свят, в който Джо Байдън твърди, че Русия „напада народа на Украйна“, всъщност именно правителството на Байдън (а преди това и това на Тръмп) нападна народа на Америка с биологично оръжие и фалшива „ваксина“.

Така че всички, които крещите срещу Путин и Русия,

подредете правилно степента на кризите си,

та поне да признаете, че нападението на Украйна от страна на Путин бледнее в сравнение с нападението на САЩ/ККП над целия свят чрез биологични оръжия и смъртоносни ваксини, които превръщат телата на невинни хора във фабрики за производство на оръжия с шипови протеини.

За протокола ще кажем, че сме против всички форми на насилие срещу невинни хора. Това, разбира се, включва кинетично насилие, но трябва да включва и насилие с ваксини, медицинско насилие, убийства в болници и разработване на биологични оръжия с повишена функционалност. Да, войната е лоша. Кинетичната война е ужасна. Но също така лоши са и биологичната война, икономическата война, цензурата, правителствената пропаганда, журналистическият тероризъм и всичко останало, на което всички сме подложени в рамките на лъжливата версия за ковид.

Путин не е накарал децата ни да носят маски и не е затворил възрастните ни хора в старчески домове и болнични легла, където дори не ви е позволено да ги посещавате. Това направиха медицинските тирани в самата Америка. И се опитаха да наложат смъртоносни инжекции с шипови протеини на всички, само заради стремежа си да постигнат глобална депопулация и изтребление на човешката раса.

Спомнете си това, когато гледате как пропагандните медии крещят срещу Русия. Телевизия CNN е убила много повече американци, отколкото Путин е убил украинци – и то само по линия на пропагандата за ваксините на тази ТВ мрежа.

Автор: Майк Адамс

Превод: Веселина Бастиянова

Източник: Natural News


https://www.otizvora.com/2022/02/14557/istinskite-agresori-sa-vaks-teroristite-i-kovid-panikorite/?fbclid=IwAR24utUy_AVNvfjXJ1ApcRAYatxOXUf5HbBL7O5KzOHMZqM7o0WywZlGk-o


------------------------------------------------------------------


Отец Елпидиос: „България, Гърция и Румъния, ако имат поне малко разум, трябва да пазят неутралитет, защото е много глупаво за едно малко кученце да скача на мечка. Русия е ръкоположена от Бога да унищожи Америка, защото Америка изостави напълно Бога и се поклони на Сатаната. Там ще има големи бедствия и трусове.
Някои европейски страни, които ще застанат на страната на Америка също ще бъдат унищожени. Америка само ще ги използва и после ще ги изостави.
  Руските и украинските светии няма да позволят на Америка да откъсне Украйна от Русия. Сърцето на Русия е Украйна.
  Русия ще остане до самия край на този свят. След войната Китай ще бъде наложен за хегемон от Сатаната. Китай ще стане истинският предтеча на Антихриста.”
  Цялото интервю на отец Елпидиос Вагианакис за радио Focus, можете да изгледате във видеото image

https://www.facebook.com/vlad90velikov/videos/473341624412737/


----------------------------------------------------------------------------------





Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3799564
Постинги: 2351
Коментари: 744
Гласове: 1917
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия