Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.02.2022 00:43 - 26.02.2022, новини, мнения. Статия за последствия от "генната терапия"
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3809 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Слушам един канал на Александра Бравицкая в Ютуб. Бивша журналистка и осъзнат човек. Всичко, което каза за вируса и измислената пландемия се сбъдна.


Сега казва, че Украйна или част от нея ще се присъединят към Русия. Беларус също. И който иска после още.


Също и че от Путин започва пълната промяна в света към алтруизъм и че предстоят много промени - разчистване на горните етажи в Русия и корумпираните и път към, равенство, тоест връщане на социализма, но в чист вид, а не на изкривения едно време.


Интересно, че Учителя и Баба Ванга също са говорили само добро за Русия и че оттам ще започне промяната. Ще поживеем и ще видим. Не знам защо на толкова хора са им промити мозъците и за забравили историята - как са възникнали САЩ, Канада и Австралия и колко войни създадоха американците.


И какво толкова добро има на запад.

Аз съм тук и виждам. Няма ценности и Бог.


Разбира се, че са си самодостатъчни руснаците и винаги са били. Ще ги уплашат със санкции и конфискации.


Stoyanka Dimitrova, 26.02.2022


.........................................................................................


Делфиния Ангелова, 26.02.2022


Ние сме на Духовно ниво. И НЕ проспахме. Ние събудихме и Рус и света, с нашия си тих инат, тихо, кротко, по български, станахме пример за Света с отказа от измислената им Пландемия.

  В енергоинформационното поле на планетата, това се е отразило и е дало своите плодове.

  И се черпи оттам с пълни шепи от останалото човечество.)така, че НИЕ Запалихме Искрата и Беше Подета.

  И баба Меца се събуди Най-сетне.

  Това е Твърдото ми мнение от няколко месеца насам. Ние сме в Пролет, прекрасна Пролет, която се усеща и е започнала - връщат се хиляди българи от чужбина, заселват се на село, по малки градове, големи градове и носят Опита си от чужбината и Вливат Нови Сили.

  А Ние държахме да Я ИМА България, доколкото можахме. Вече сме уморени, но Си идват ТЕ - Подкрепата.


А Запада - Запада запада, там е късна есен и предстои тежката студена зима, за всичко, което сториха.

  В България - идните десетилетия и столетия, ще има РАЗЦВЕТ, усещам го, то се носи, направо ми ухае на тази пролет. Няма да съм в това тяло да го видя, но Началото го усещам, Виждам го и ще доживея може би да видя и Физическото Начало на Този Разцвет.

Ще имаме още тежки години, ще има много да се разчистват Авгиевите обори на Милата ни Страна, но ще дойде Видовия Ден, Той Настъпва.


--------------------------------------------------------------


Боян Чуков, 26.02.2022


Отговор на въпроса: "Ами ако Киев не падне?" Очевидно, че "анализаторът" не е разбрал концепцията на руската военна операция в Украйна.


В случая хората на Шойгу прилагат стратегията на Кутузов, когато той преследва войските на Наполеон. Руснаците за да не спират своето движение на запад не превземат градовете, а ги заобикалят.


В първата фаза на военната операция в Украйна руснаците не влизат в градовете и не търсят улични боеве защото се стремят да няма цивилни жертви.


Те само блокират градовете и по този начин украинските гарнизони остават обкръжени и лишени от връзка със своето командване. Вероятно по-късно в обкръжените градове ще влезе руски спецназ, който ще има за цел да обезглави командването на отбраняващите се.


От тази сутрин започна втората фаза на военната операция.


Само по отношение на формированията на бандеровците "Азов", "Айдар" и "Правый сектор" подходът има за цел пълно унищожаване на живата сила.


----------------------------------------------------------------

  Stepan Polyakov, 26.02.2022  · Затворихме си въглищата заради ЕС. Затворихме си небето заради НАТО. Затворихме си хотелите и заведенията заради Ковида. Затворихме си кварталните магазинчета заради Кауфланд и Лидл. Затворихме си поделенията заради САЩ. Затворихме си болниците заради пазарната икономика.
  Отворихме си границите заради бежанците. И смятаме, че сме на печалба?


--------------------------------------------------------------

КОНВОЯ НА СВОБОДАТА в Сащ се движи към Вашингтон. Аризона
, Тексас, Калифорния и др. щати участват.

Казмат "Като боа ще се увием около Конгреса и ще го принудим да напусне."
 
  -

СЕВЕРНА КОРЕЯ, 26.02.2022

Външният министър на КНДР заяви, че "Произвола на Сащ доведе до конфликта в Украйна"

---

След пауза РУСКИТЕ СИЛИ НАСТЪПВАТ ОТНОВО, ПРИ ТОВА НАВСЯКЪДЕ,

Владимир Путин беше дал възможност на Зеленски да спре руската военна операция, ако действително започне преговори.

Но... Зеленски Е ОТКАЗАЛ ОФИЦИАЛНО, и... Руските войски преминаха в Решително настъпление по всички фронтове.

26.02.2022
Мир в моменте

------

США Такер (телеведущий Fox News): «Это унизительное поражение для Байдена».

-------

Си Дзин Пин е казал, че "Китай е готов да си сътрудничи със Северна Корея и да развива дружески и поддържащи отношения в НОВАТА ОБСТАНОВКА"

Централни китайски новини

ОТ МИР В МОМЕНТЕ, телеграм

-----------------------------------------------------------------

Степан Поляков, 26.02.2022

Да обобщим дотук действията на "нашите партньори": Извадиха Русия от Евровизия. Лишиха Санкт Петербург от финала на УЕФА. Спряха Порното във Владивосток. Разкараха руския билборд от Формула 1. Продължават да се карат дали Италия да продава джунджуриите на Гучи в Москва. Заплашиха да спрат собствения си ток чрез swift. Все по-страховито става.

Живеем с дебили. Които управляват цял континент.

Това нищо не е. Търновският университет обмислял да отнеме на Путин титлата доктор хонорис кауза.

:)
 

------------------------------------------------------------------

Дълго се чудих коя от всички снимки от украинската "война" да запазя в архива си и накрая реших да е тази. Тя е не само крайно драматична като композиция, но и подбужда много въпроси. Надявам се след време децата в училище да пишат съчинения и стихове по нея, и да виси по стените на историческите музеи. “Сърцати войници бранят род и родина, подкрепени от Тимур, братовчедите му и председателката на Домсъвета”.

  Истината е, че тази снимка изобразява не самата "война", а тренировка за нея, проведена на 06.02.2022 - цели осемнайсет дни преди реалното начало.

Украински "журналисти" репетират за отразяването на военните действия и размахват дървени пушлета, които, разбира се, украинският президент веднага ще смени с гранатомети, ако се наложи.

  Сред другите снимки, които се състезаваха за моя архив, беше изображението със задръстената от бягащи киевчани магистрала, което два дни не слезе от страниците на световните медии, както и с храбрия украински момък, който бяга от враговете, въоръжен с анцуг, маратонки, каска на главата, автомат през рамо, кошница с котка и аквариум с рибка.

Трогателни фотоси, спор няма, но дървените пушки ме спечелиха. Наред с фотографския материал, искаше ми се да съхраня за поколенията си и някои факти. Не за друго, ами защото с тези медии днес човек просто не е сигурен - една новина сега я има, а утре я няма или се е променила…


Тръгнах, значи, да се информирам как вървят нещата и макар да умея да чета на няколко езика, ударих на камък. Руските медии казват едно, арабските твърдят друго, а американските, немските, украинските или българските - съвсем трето. Не знам на кого да вярвам, но ето какви впечатления насъбрах:

  image Първата цивилна жертва на “жестокото руско нападение”, докладвана от уж украинския Туитър профил на CNN, се оказва и първата жертва на талибаните по някое време миналата година.

Малко по-късно Туитър закри украинския CNN профил, понеже явно е фалшив, а първата жертва така си и остана незивестна.

  image Журналистите в DailyMail, CNN, Guardian, Welt, Krone, BBC и така нататък, от вчера насам не могат да се разберат относно броя на цивилните жертви. Той непрекъснато се мени и първо беше 3500, после 200, после николко, после “стотици”, после “хиляди”. Продължавам да следя нещата, молейки се да е нула.

  image Въпреки мащаба на разразилите се битки, медиите показват учудващо оскъден материал. Никоя голяма телевизия не предава войната на живо, въртят се едни и същи кадри до безкрай, основно любителски и телефонни.

ДейлиМейл показва как ракета удря блок, а под блока медици разпъват спасителни шатри, световната общност съответно изпада в истерия за погубените животи, след което от друг вестник се разбира, че този блок е празен и жертви всъщност няма. (С какво се занимават спасителите-медици, не става ясно).

  image За разлика от руските атаки, които са основно срещу американските военни лаборатории и бази, украинската армия изглежда е разположена в централните части на градовете.

Да се използва цивилно население като щит срещу противника е военно престъпление по всички закони, но очевидно украинският президент може да си го позволи.

Вчера Ройтерс показа снимки на украински войници, залегнали насам-натам из Киев, което е наистина странно. Да се чуди човек защо им е да лежат по мостовете, че и да се самовзривяват, при условие, че руснаците не са там. Днес, 26.02.2022, кметът на Киев Виталий Кличко потвърди пред дузина медии, вкл.CNBS, че “в Киев няма руски войски”. Има обаче налягали защитници.

  image Над десет чуждестранни медии са уличени в разпространяване на фалшива информация и принудени да изтрият подвеждащите материали. Дори австрийският “Кроне” писа вчера, че голяма част от снимките на военни атаки, публикувани по света в началото на “войната”, доказано не са от Украйна и не са от тази година.

  image Българската журналистка Диляна Гайтанджиева от много време насам работи върху особените отношения между клинтъново-обамова-байдънова Америка и зеленсковата Украйна. Материалите от нейните разследвания се радват на широка международна популярност, но не и в централните медии.

Документите и фактите, събрани от Диляна Гайтанджиева (както и от други политици, служители и журналисти по света) показват например, че Украйна е стабилен спонсор на фондацията на Хилъри Клинтън; че настоящият президент на Украйна е неоспоримо американско протеже, имащо за цел да пренасочи разни украински възможности и залежи от Русия към Америка; че в Украйна се намират доста ключови бази на американските военни сили, наред с отдели за разработка на биооръжия; че между 2017 и 2020 Пентагонът е провел редовен биоексперимент с 4000 украински и 1000 грузински войници; че във връзка с биолабораторната си работа в Украйна, американската Defence Threat Reduction Agency (DTRA) е наляла 2.1 милиарда долара в държавата за целите на CBEP (Cooperative Biological Engagement Program); че украинците, които бомбардират украински цели, понякога го правят с български ракети, произведени в завод “Арсенал” и т.н.

Информацията прелива отвсякъде, но за жалост не се събира във ФБ постове и не успява да прехвърли прага на телевизора, до който стигат само снимки на дървени пушки и скалъпени репортажи за мнима война.

  PS. Тъй като смятам, че руско-украинските дела са си за руснаци и украинци, не гледам с добро око на фобски и филски вълнения. Мизериите на самозваните месии на Новия ред обаче касаят всички, ето защо именно тях коментирам. Който вижда в тази “война” зли руснаци, дето тичат с пушки да изтребят украинските деца, има на разположение хиляди други медийни и немедийни платформи, на които да се изкаже. Тук при мен не може, защото така. (Трябва да прегледам родословното си дърво за евентуално родство с диктатора Путин, но дори и да не ми е прачичо, завинаги ще съм му благодарна, че избави света поне временно от вируси.

Сетая Брат, 26.02.2022
image


---------------------------------------------------------------------

Симеон Иванов, 27.02.2022

  СДЕЛКАТА СИ Я БИВА:

  РУСИЯ СИ "УСВОЯВА" ЗОНАТА НА КОНТРОЛ
  КИТАЙ "ПОЛУЧАВА" ТАЙВАН /но "пуска" Пакистан/
  САЩ и РУСИЯ ПОЛУЧАВАТ ПАКИСТАН ЗА ДА БЛОКИРАТ "ГОРЕЩИНИТЕ" С ИНДИЯ. ИНДИЯ ЩЕ СИ ПОЛУЧИ ПАРЧЕ НА ИКОНОМИЧЕСКО ВЛИЯНИЕ. /за да не мрънка/ БРИКС СЪЩО.
  АФРИКА СТАВА "БЛАЖНА ПИЦА" ЗА ТРИМАТА "ВЕЛИКИ".
  ФРАНЦИЯ "ИЗПАДА" ОТ КЛУБА НА ВЕЛИКИТЕ.
  Евросъюза СЕ СВИВА ДО ЧЕХИЯ.
  АВСТРИЯ, УНГАРИЯ, СЛОВАКИЯ И ПОЛША СТАВАТ "НИЧИЯ ЗЕМЯ" ...

ПРОДЪЛЖАВАЩА В ШВЕЦИЯ И ФИНЛАНДИЯ ...
  ТУРЦИЯ СЕ ЦЕПИ НА ТРИ ...
  ОЧАКВАМ ДА НАУЧА РЕШЕНИЕТО ЗА ИЗРАЕЛ ... ЧЕ ТАМ ИМА "УСЛОВНОСТИ" СЛЕД "СВАЛЕНИЯ РУСКИ САМОЛЕТ ...
  АМАН ОТ "ИНТЕРЕСНИ ВРЕМЕНА".
  ИЗОБЩО ...
  ДРЪЖТЕ СЕ ЮНАЦИ ...
  Испор Елохим



  Сибир Петров, 27.02.2022


Не е отчетен един, единствен факт.
  Историята ВИНАГИ го е доказвала:
  Това е сложен, турболентен, ускоряващ се и все по-нестабилен, адски труден за прогнозиране, процес!!!!!
  С две думи:
  НИКОГА, АМА НИКОГА ДОРИ В ШАХМАТА, НЯМА КАК ДА ИЗЧИСЛИМ ТОЛКОВА МНОГО ХОДОВЕ НАПРЕД!
  АПЕТИТА ИДВА С ЯДЕНЕТО!
  КАКТО И ПСИХОПАТОЛОГИЯТА НИКОГА НЕ Е КОНСТАНТЕН ПРОБЛЕМ. .....винаги прогресира.

------------------------------------------------------------------

Соня Кирби, 25.02.2022

Днес приятел е чул по радиото, че Полша ща изпраща войски в Украйна (западните територии, с полско малцинство и вероятно Галичина). На този фон утре Радев пътува за Варшава.
  Имах лошо предчувствие, когато тази измет взе властта. Предшественикът им - Станишев, беше качил снайперисти по покривите по време на учителската стачка. Наследниците му от вече четворна коалиция, ще ни вкарат в реална война.
  Гласувалите за тях, събудихте ли се?!
 
-----------------------------------------------------------------------

J&J и Китайските Препарати ЗАМЕСТВАТ Е1, Е3 И Е4 ГЕНИ С ТРАНСГЕНИ

  Опасения за тежки и невъзвратими вреди на човешкото ДНК, водещи до апоптоза-клетъчна смърт

  В официалните изследвания се съобщава за технологията по транскрибиране на новите РНК и Ads препарати и се опоменава, че: “Подобно на иРНК ваксините, Ad ваксините са сравнително нова технология, въпреки че Ads се използват като средства за доставка на гени от най-ранните дни на генната терапия. За генериране на вектор, E1 и/или E3 вирусните гени, позволяващи репликация (обсъдени допълнително в следващите раздели), СЕ ИЗТРИВАТ И ЗАМЕНЯТ С ТРАНСГЕНА, който представлява интерес - КАТО АНТИГЕН.” https://www.nature.com/articles/s41541-021-00356-x…

  Гените ни Е1 и Е3, а другаде се добавя и Е4, се ИЗТРИВАТ и ЗАМЕНЯТ С ТРАНСГЕН. Първо, оттук произтича, че ваксинираните са хибридизирани организми.
  А второ, учени твърдят, че изтриването на въпросните гени може да доведе до:
  Изтриването на ген E1 причинява ембрионална смъртност , което означава постоянен стерилитет за мъже и жени. Той причинява млечна ацидоза при деца, която е липса на кислород в кръвта. Изтриването на ген E1 растеж на рак , тромбоза и коагулация на кръвта , което води до съсирване.
  Изтриването на ген E1 причинява синдром, свързан с митохондриалната ДНК, който е процес на дефицит на метаболизма на глюкозата, който съществува при различни заболявания като болестта на Алцхаймер, епилепсия, свързано с диабет когнитивен спад и тежки неврологични заболявания като синдрома на Leigh . Има прогресивна загуба на умствени способности и обикновено води до смърт в рамките на две или три години, обикновено поради дихателна недостатъчност.
  Без вашия ген E1 клетките ви буквално ще се самоубият.
  Thermo Fischer обяснява как аденовирусът 5 се насочва и навлиза в бронхиалните епителни клетки (белите дробове) и изтрива гените E3 и E4, умишлено предизвиквайки синдрома на Sjцgren, който е дългосрочен автоимунитет (СПИН) Загубата на вашия ген E4 изтрива когнитивната ви функция. Изтриването на вашия ген E3 дегенерира мозъка ви, причинява деменция, постепенна загуба на паметта, преценката и цялостната способност за функциониране.
  Нокаутът на тези гени засяга жлезите на тялото ви, произвеждащи влага. Не само "шиповият протеин" кара кръвта на взелите препарата да се коагулира, а заглушаването на гена (изтриване). Без влага кръвта ви се коагулира и съсирва. Аденовирус 5 също променя клетъчните сигнални пътища и води до лимфом поради разрушаване на имунната система. Това кара раковите заболявания да растат и кръвта да се коагулира.
  Освен ваксинираните, детоксикация се препоръчва и на неваксинираните, защото “Тъй като клетките на ваксинираните репликират „шиповите протеини“ на Ебола и Марбург и техните клетки се разпадат и умират, те ще изхвърлят химерната болест в цялата популация чрез предаване . Ето защо е от решаващо значение и за неваксираните непрекъснато да се детоксикират .
  Това са цитати от статия, която поствам в коментар по разбираеми причини и оставам ако има истински учени, да се изкажат.
  Да напомня, че иРНК препаратите ползват Crispr Cas9 технология по генна редакция, която БЛОКИРА 4 КОДОНА, и като прибавим ,че освен РНК ваксините на пазара са и Ads ваксините, които блокират и изтриват гени- НЯМА ДЕТОКС, КОЙТО ДА ВЪЗОБНОВИ ВАШИТЕ БЛОКИРАНИ ИЛИ ИЗТРИТИ ГЕНИ!
  А предвид щетите за организма, които ще дойдат в резултат блокираните и изтритите гени, не можем да говорим за случайности или незнание от страна на създателите на тези ваксини- Това могат да бъдат утрешните оправдания в съда и тъй като системата опекунства пред очите ни този геноцид и неговите активни членове, ще им се размине като заблудили се учени, направили грешка, но само и единствено в желанието си да помогнат на хората.
  Докато ние ще знаем- това е БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ, създадено и наложено като такова, а по това личи от маниакалното насилване за ваксинация и гръмкото спасение от филантропите, които наравно с Корпорациите и надсветовните интереси, се грижат приспаните човешки стада да не осъзнаят масово, че участват доброволно и подписвайки се под собственото си убийство и поробване. Събудете се! Ако искаха да ви спасят- първо щяха да ви нахранят, да изчистят атмосферата, водите и храните, да ви дадат свободна енергия и да оставят подрастващите да растат свободни от целия контрол над съзнанието, наречен Образователна социализация, където Социумът е обществото на подчинените телесно и ментално “служебни хора”.


https://www.redvoicemedia.com/2021/11/epigenetics-vaccines-are-deleting-human-genes-transfecting-cells-with-ebola-marburg/?fbclid=IwAR31KyIGO1sNDMqxb-AFc41ZDXdS_4l_-UrekHoVhv3Rf6c0-iHrsI4QWx

превод:
Светла Матева

Още от Светла Матева

Според квантовата физика- частицата става вълна и вълната частица- това, което е породило физическото проявление на днк, съществува и в етерна форма и оттам може да бъде "извикано", за да поправи грешката и промените извършени над него. Но колко го знаят, колко го искат и колко го могат?! То ако не си си направил труда да проучиш с какво се бодеш, откъде желание да вникнеш в подобни концепции?!

 За това няма "формула" или ако има аз не я знам. Гаряев вземаше днк-то и създаваше честотния му вариант и слушайки го, бидейки под въздействието на тази вибрация целта беше да се синхронизираш отново. Дали това може да стане чрез визуализация на себе си преди ваксинационната интервенция, с която да синхронизираш сегашното си аз- не знам. Не съм пробвала, нито мога да докажа. За някои това са измислици, за други магия, а аз знам, че това е наука, която днес сме забравили или някой се старае да не си спомним.


Svetlana Riemland, 26.02.2022

Svetla Mateva Един немски учен, астро-физик прави откритие на на вибрационния еквивалент на човешкото ДНК и създава уред за лечение(1982).Успешно лекува отписани от лекарите онко- болни.

Резултатите потресаващи, почти всички изцелени!Оттам започва и кошмара на този учен.

С бюрократична измама му отнемат патента на този уред,за да го отстъпят(немците) на своите господари отвъд океана.Воено-морските сили на онези там(знаете ги)са настоящите съдържатели на този патент.

Още на конференцията (презентацията) на въпросният немски учен се закупуват два уреда от руснаците и заминават за Москва.Аз съм го виждала този уред и са ме лекувани с него за артроза.
 


----------------------------------------------------------------------





 







Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3799203
Постинги: 2351
Коментари: 744
Гласове: 1917
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия