Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.01.2022 16:15 - всички времеви линии се събират в една точка - точка на бифуркация
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 424 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 31.01.2022 16:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Силните ясновидци, Никога не посочват конкретни дати, защото знаят, че може да се променят много събития и да се тръгне по друга времева линия.
  Те посочват времената, в които може да се случи и в края на цикли, когато всички времеви линии се събират в една точка - точка на бифуркация - през тази точка всички ще преминем, искаме или не искаме, цялото човечество. След точката отново се разпръсват различни времеви линии.
  Посочват събитията, които ще се развиват в този край на поредния цикъл и тогава няма елити, няма човечество, всичко се прави по Плана на Всевишния.
  В такава точка сме сега, годините са тежки и ще бъдат тежки, води се битка на Душевно и Духовно ниво.
  От това ще се родят 2 нови раси - то вече стана, началото на тези 2 раси се положи, чрез боденето - с Душа и Без Душа (Андрей Фурсов ги нарича "служебни хора"). За това Рудолф Щайнер е говорил още в нач. на 20 в., а преди него и др. философи и езотерици са давали за този момент.
  Както и в "Откровението на Св. Йоан", дадени са събитията, алегорично, но ги има. Старият начин на живот вече го няма. 2019-2020 беше пресечната линия.
  Плановете се менят, но годините си остават да бъдат тежки. Защото сме в Край на Огромен цикъл - и Планетарен, и Галактически и Вселенски. И затова са и действията и Движението на всички - и на т.нар. "елити" и на нас - цялото множество. От това СЕ роди вече Новото, но е още недоловимо за много, и ще продължава да расте.
  Мария Арабаджиева го дава като - 300 год. период между Епохите. Такъв тип събития продължават столетия, съизмеримо със земните ни усещания за време и летоизчисление.
  По Индийските Веди, след това идва Двапара юга Възходяща, еволюционна линия, а не както повечето говорят и се надяват на Сатя Юга, няма как от най-долно инволюционно ниво, изведнъж да се скочи най-отгоре, всеки нов цикъл повтаря старите цикли с малко по-нова нотка и в края на цикъла идва Новото, което ще се работи в последващия цикъл.
  И така се редуват Цикли и цикли - на планети, системи, съзвездия, галактики, локални вселени, свръхвселени, метавселени, огромния необятен Космос... В общия организъм на Всевишния/Всевишна. Огромен Необят.
  Космогенезис.


Давос беше изявено (сега 17-21.01.2022, когато им тече срещата) - да се върне доверието на хората, което са загубили. И изведнъж се случи - Конвоя.
На Давос, това, което четох, между отделните текстове, ми светна една огромна червена точка - изречение, в което се говореше, че на корпорациите им пречат малките и средните доставчици във веригата от доставки...

Участници в конвоите са основно такъв тип труженици.

Боже, действително се моля, плановете на онези психопати, да се обърнат и да стане обратното на замисленото и действаното от тях - да бъде с техните камъни по техните глави.

Андрей Фурсов каза, че борбата сега е между глобалистите, които все пак искат да останат някакви държавни формирования, (предполагам, от средни до най-големите държави), и ултраглобалистите, които искат да няма изобщо никакви държави и да има Единен Световен център на управление.

А такъв Единен център ще има рано или късно, но борбата ни ще е - между тях и ние, да се създаде Единен Духовен Център с разбирателство между всички на планетата, а не Психарски единен център със "служебни хора" - роби, свързани с машините и чипирани.

То се и създадоха вече такива хора. Но има и другите - с Духовния импулс, които се борят и за тези, вече чипираните.


делфин-хадзапи, 31.01.2022



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3799907
Постинги: 2351
Коментари: 744
Гласове: 1917
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия