Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.01.2022 16:08 - Милите инжекции, които „спасяват животи„ са причинили 93 процента от смъртните случаи на хората, подложени на аутопсия. Първоначално бяха изследвани 15 тела на
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 987 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Dimcho Stefanov Dimo, 20.01.2022
· Милите инжекции, които „спасяват животи„ са причинили 93 процента от смъртните случаи на хората, подложени на аутопсия. Първоначално бяха изследвани 15 тела на възраст от 28 до 95 години. Те са починали между 7 дни и 6 месеца след получаване на ваксината.

  Изследването показа, че инжекцията е предизвикала образуването на съсиреци, които са причинили смъртта на 14 от 15 пациенти. Най-засегнатият орган е сърцето, но са засегнати и други органи като белите дробове и черния дроб.

  Загиналите са хора, починали у дома, на спортни събития, в колата или на работа. Близките поискаха телата на жертвите да бъдат прегледани, което беше извършено от д-р Арне Буркхард и д-р Сухарит Бхакди.

  Д-р Бхакди е посветил целия си живот на практиката, преподаването и изследването на микробиологията и инфекциозните заболявания. Д-р Буркхард е патолог и вирусолог, област, в която е публикувала повече от 300 научни статии.

  Към първите 15 трупа по-късно Буркхард добавя още 55 пациенти, с което общият брой на аутопсиите става 70. При повече от 90 процента от починалите Буркхард открива автоимунна атака върху тъканите на тези органи от аутопсията, предизвикана от Т клетки, в възрастов диапазон от 28 до 90 години.

  При всички смъртни случаи те откриват едни и същи патологични находки.

Единственият общ знаменател във всички тях беше ваксината. Четирима от жертвите на ваксината са получили само една доза, но с всяка инжекция имунната система прогресивно се влошава.

  Бхакди уверява, че ваксините произвеждат повърхностни протеини, които подготвят органите за атаката на Т-лимфоцитите. Има „експлозия от тумори и рак сред ваксинираните, които никой не може да обясни“, казва Бхакди.

  По-рано тази година д-р Хофе установи, че 60 процента от пациентите, получили ваксините, имат повишени нива на D-димер, което е индикатор за съсирване в стените на малките кръвоносни съдове. (Тоя фактор стои на първо място пред всички промени, предизвиквани от експерименталните инжекции)

  Д-р Райън Коул, друг патолог, посочва, че ракът на матката се е увеличил двадесет пъти, както и други тумори. Коул посочва, че ваксините не стимулират пациентите да произвеждат достатъчно секреторен IgA, което е първата линия на защита, която поддържа балансиран имунен отговор.

  Коул твърди, че Т-клетъчните инфилтрати във ваксинираната популация са разрушителни за тъканите и работи върху проучване, за да види как повърхностният протеин се отлага върху органите на местата на инжектиране.

  Има значително натрупване на Т-клетки в тъканите около кръвоносните съдове.Възпалителните събития в малките кръвоносни съдове се характеризират с изобилие от Т-клетки и мъртви ендотелни клетки, които от своя страна водят до образуване на кръвни съсиреци.

  Освен това има масивна инфилтрация на органи и тъкани с тези клетки на имунната система. Сърцето е основният участващ орган, но съсирването може да се случи навсякъде от мозъка до кръвоносните съдове.

  Е, те тука у коментарите се намира изворът:


https://mpr21.info/las-autopsias-demuestran-que-el-93-por-cien-de-las-personas-inoculadas-han-muerto-a-causa-de-las-vacunas/?fbclid=IwAR0zr3U-a5nTBZ5Tv24Je5oZwxTSowB0O-e_o51dOagQ8xbt2bAC0fLWrxE



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3801327
Постинги: 2351
Коментари: 744
Гласове: 1917
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия