Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.01.2022 23:01 - Конгресменът Трой Нелс спаси интервюто на Джо Роугън с д-р Робърт Малоун от цензура
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 231 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 19.01.2022 23:05


Репубиканецът д-р Трой Нелс, член на Камарата на представителите в САЩ, спаси скорошното интервю на подкастъра Джо Роугън с д-р Робърт Малоун, след като големите технологични гиганти го цензурираха. Той направи препис и го качи в записите на Конгреса.

Това негово решение дойде, след като интервюто беше премахнато от YоuTubе, а профилът на д-р Робърт Малоун бе изтрит от Twittеr.

„Днес изпратих препис от подкаст епизод №1757 на Джо Роугън с д-р Робърт Малоун в записите на Конгреса“, написа Нелс.

Въпросното интервю е дълго три часа. В него д-р Малоун коментира опасенията си от настоящата масова ваксинация, компрометираните клинични изследвания, собствените си преживявания след ваксиниране и масовата психоза, обхванала западния свят.

„Големите технологии искат да ограничат достъпа ви до тази информация, но не могат да цензурират записите на Конгреса“, написа д-р Нелс.

Нелс публикува пълния препис на епизода и на собствения си уебсайт, откъдето всеки може да свали преписа.

„Чрез цензурирането на д-р Робърт Малоун при изразяване на опозиция и премахването на интервюто, Twitter и YouTube отново доказват, че не работят за своите потребители, а за големите фармацевтични компании, големите медии и елита“, каза Нелс в изявление.
https://nehls.house.gov/posts/joe-rogan-experience-1757-dr-robert-malone-md-full-transcript

„Когато се отклоним от нашите основни принципи за свобода на словото, свобода на изразяване и свобода на дебат, демокрацията се губи. Днес въведох преписа на Joe Rogan Experience #1757 в записите на Конгреса, за да запазя подкаста завинаги. Социалните мрежи може да са в състояние да цензурират информация на собствените си платформи, но не могат да цензурират записите на Конгреса“, добави той.

В изявлението си той казва, че д-р Робърт Малоун е „експерт по иРНК ваксини, който в подкаста на Joe Rogan Experience, изразява сериозни опасения относно ваксината срещу COVID-19“. 
https://open.spotify.com/episode/3SCsueX2bZdbEzRtKOCEyT

Д-р Робърт Малоун е изобретателят на деветте оригинални патента за иРНК ваксини, които първоначално са подадени през 1989 г. Д-р Малоун има близо 100 рецензирани публикации, които са цитирани над 12 000 пъти.

От януари 2020 г. д-р Малоун ръководи голям екип, фокусиран върху дизайна на клинични изследвания, разработване на лекарства, компютърно моделиране и механизми на действие на лекарства за лечение на COVID-19.

Д-р Малоун е медицински директор на The Unity Project, група от 300 организации в САЩ, които се противопоставят на задължителните ваксини срещу COVID за деца. Той е и президент на Global Covid Summit, организация от над 16 000 лекари и учени, ангажирани да говорят истината относно изследванията и лечението при справяне с пандемията на COVID.

image

д-р Робърт Малоун
 

Джо Роуган, който към момента в Spotify има повече зрители от която и да е масмедия, покани д-р Малоун в своя подкаст, след като профилът на лекаря в Twitter беше изтрит миналата седмица заради информацията, която той сподели относно новия вирус.

В интервюто д-р Малоун, също както и колегата му д-р Питър Маккъла по-рано, говори за явлението Mass Formation Psychosis (масова психоза). Той обясни какво се случва с нас на колективно и ментално ниво:

„Това е подобно на случилото се през 20-те и 30-те години на миналия век в Германия. Много интелигентно, високо образовано общество откачи напълно. Как се случи това? Отговорът е масова психоза.

Имаме едно общество, в което хората са се отделили един от друг и тече свободен поток на напрежение, поради това, че нещата са загубили смисъла си и никой нищо не разбира. В този момент вниманието им бива привлечено от лидер или серия от събития и те буквално започват да се държат като хипнотизирани и могат да бъдат поведени навсякъде.

Един от аспектите на този феномен е, че се появява някой, който заявява, че той е единственият, който може да реши всичките им проблеми. Хората тръгват след него, без значение колко ще ги лъже. Данните, информацията нямат значение.

Още повече, всеки, който се съмнява в това, веднага бива атакуван. Това е което се случва. Още преди да се случи всичко това, през 2019 година, всички се оплакваха, че светът е изгубил смисъл, че всички сме изолирани един от друг, всеки е прикован към телефона си, не се сме свързани един с друг вече, с изключение в социалните мрежи?

След това се случи пандемията и всички се фокусираха върху нея.“

Д-р Питър Маккъла, кардиолог, отново в интервю за Джо Роугън, което бе гледано от повече от 40 милиона зрители, също поясни кои са основните предпоставки за възникването на масова психоза и как тези предпоставки в момента са налице:

„Масовата психоза възниква, когато се появи групово мислене, което става толкова силно, че води до ужасни събития. Пример за това са масовите самоубийства, които възникват в религиозните култове, друг пример е нацистка Германия. Четири са елементите, нужни за формиране на масова психоза.

Първо, трябва да има период на продължителна изолация. Тази работа я свършиха локдауните.

Второ, нужно е да се отнемат някои неща от хората. Неща, с които са свикнали, неща, на които са се радвали. И това се случи.

Трето, трябва да се осигури непрестанен източник на тревожност и безпокойство. Това непрестанно съобщаване от медиите на смъртните случаи, хоспитализациите, новите мутации. Хората се плашат непрекъснато.

И четвърто – изходът. Нужно е да има едно-единствено решение, предоставено от притежаващите власт. И това е налице – по целия свят единственото решение е ваксинацията. Всички трябва да се ваксинират. И няма значение с каква ваксина, важното е да си поставите някоя. По отношение на четвъртата точка – решението – няма лимит на абсурдността на това решение.“

image

Д-р Питър Маккъла
 

Интересното е, че веднага след интервюто в което д-р Малоун говори за Mass Formation Psychosis (масова психоза), терминът се оказа най-търсената информация в Gооglе. В търсачката започнаха да се появяват съобщения, че тъй като има твърде много заявки за търсене по темата, е нужно време, за да „намери информация от достоверни източници“.

След няколко часа Gооglе започна да показва резултати само от сайтове, които твърдяха, че това е термин на крайнодесните радикални формации и често използван от антиваксърите, като явно резултатите се обработваха ръчно за известно време. Така че на потребителите им се наложи да се обърнат към търсачката DuckDuckGo, за да открият адекватна информация.

Понастоящем Gооglе показва предимно резултати, че такова нещо като „масова психоза“ няма.

Цялото интервю на Роугън с д-р Малоун можете да гледате в Rumble: Dr. Robert Malone Full Interview By Joe Rogan: Explains How Dire the Situation is in the USA, YouTube Removes Bombshell Viral Video!

https://rumble.com/vrrdsc-dr.-robert-malone-explains-how-dire-the-situation-is-in-the-usa-full-interv.html?fbclid=IwAR2r3xnCpVEfknuKHiZt4peFHqO08bYjmzEmwhwHA-x0-plXQY-SME3FHcw
 

Повече за Джо Роугън: Джо Роугън и агонията на корпоративните медии

https://ahtezimedii.com/2022/01/06/dzho-rougan-i-agoniyata-na-korporativnite-medii/?fbclid=IwAR1f7DmD0-qBL1HpPelAuzpT-hZhsAMLK0to0i0DKJNLmwGzovtag5hcJAw

Вижте още от д-р Робърт Малоун: Ами ако най-големият експеримент с човешки същества в историята се окаже провал?

https://chetilishte.com/rm/

Вижте още за масовата психоза: Защо хората доброволно жертват свободата си?

https://back2nature.rocks/%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D1%85%D0%BE%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%BE-%D0%B6%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B2%D0%B0%D1%82-%D1%81%D0%B2%D0%BE%D0%B1%D0%BE/?fbclid=IwAR0piqCorm3KjLsYr3sKFfaK3JP5_qJtFOA6orADhvZk7hfHNuMARXuz704


https://chetilishte.com/rogan/?fbclid=IwAR10Kkhe6ntwGRrT-WcgphCdps3qmN6oY2Fo3CWudquTlzWm5-MSi9I_2ew





Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3804406
Постинги: 2351
Коментари: 744
Гласове: 1918
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия