Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.01.2022 15:47 - В България точат зъби да затягат "мерки" за уж куку-то, на фона на това, че Великобритания, Испания и други страни започват да третират КУ-Ку-то като
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 344 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В България точат зъби да затягат "мерки" за уж куку-то, на фона на това, че Великобритания, Испания и други страни започват да третират КУ-Ку-то като ГРИП и се отварят отново за света.


Явно причината е нещо да преместват, ако затворят. Мирише на война. РФ е започнала да мести още повече, ешелони с техника и войска по границите с Нато.

  Шолц на Гърмяния заплашва... РФ, че трябвало да й се дадял урок. Лавров спомена, че вече са се събудили.

  А Натовците ще правят с 2 авиогрупи най-мащабните, по думите им учения до РФ границите.

  На фона на това - повече от седмица търсят и не могат да открият руска подводница по Средиземно море - от серията невидими.

  Потвърдено е, че по всяка вероятност ще направят военни бази в Куба и Венецуела, но за това отдавна бърборят и още не са го направили.

  Или Студена война или ще прерастне в гореща...

 
 
Преговорите в Брюксел са се провалили. Столтенберг току-що е заявил, че ще приемат Грузия и Укра в Нато, това можело да стане в идните 2-3 год. Но... това ще позволява на натовците да вкарват свои оръжия в тези държави.

  И внезапна проверка на бойната готовност на РФ е обявена в Източния военен окръг. Също така руска подводница от проекта "Борей" със 160 ядрени бойни глави се е появила край крайбрежието на Фащ, с ракети Булава. Амерците не са могли да я проследят. Това силно е уплашило от Фашингтон господата. И руската подводница дълго е стояла там.

  Друго - преди няколко дни 6 японски изстребителя и 2 амер. бомбардировача са се опитвали да отработват удари по РФ, но РЕБ са ги осуетили.

  Явно след цирка Ку-ку, ни готвят война - студена или гореща.

Върти ми се нещо интуитивно, че защитниците на народа ни, от старите родове, говоря за глобалните изключително древни български родове, свързани с колобрите, са се активизирали и нещо се подготвя постепенно. Духът на българите се събуди от дълбоката дръмка, това още не е видно, може и няколко години да минат даже, докато започне да се усеща по-масово, но Вече УХАЕ НА ПРОЛЕТ.

Делфииня Ангелова, 14.01.2022



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3807800
Постинги: 2351
Коментари: 744
Гласове: 1918
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия