Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.12.2021 19:01 - METAVERSE MATRIX- МАТРИЦА НА МАТРИЦАТА
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 520 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
METAVERSE MATRIX- МАТРИЦА НА МАТРИЦАТА

  Изкуствена реалност, без духовен носител на една полуизкуствена реалност, днешната реалност, в която в момента сме, в която все още съществува духовен носител. Съществува, но е дълбоко заспал.

Приспиван умишлено от силните на деня, за да не може човек да проумее своята божественост и връзка с Източника. За да не може да се върне обратно към него, а да остане заклещен в симулираната реалност, в TIME LOOP, във времевия балон на фракталната реалност, наречена METAVERSE.

  Тъй като всичко е ЧЕСТОТА, ВИБРАЦИЯ, СЛОВО, използват честотни и електромагнитни оръжия, графен и нанотехнологии, геномна редакция, за да приспособят човеците да станат СЪВМЕСТИМИ, КВАНТОВО ЗАПЛЕТЕНИ с Квантовите Компютри, които генерират тази реалност. Когато хората станат “квантово заплетени” с тези мощни компютри, тогава електроните в телата им ще имат само два възможни спина на въртене, които ще се ЗАДАВАТ ОТ КВАНТОВИТЕ КОМПЮТРИ. А това ще доведе до КОШЕРНО СЪЗНАНИЕ.

  Ще мислите едно и също с ближния си, ще говорите, ще действате по сходен начин, защото всеки възможен синапс, цялата ви мозъчна, хормонална и всякаква друга дейност ще бъде контролируема точно чрез квантовата заплетеност.

  И ето ви квантовите им валути, квантовите им светове- Метавърси, квантовите градове, към които ще бъдат свързани мозъците ви.

  А тези които ви свързват към тази изкуствена реалност и които ви продават парцели в тази матрица, в момента изкупуват най-плодородните земи на планетата, защото те нямат намерение да ходят никъде. Искат там да изпратят НАС, а от време на време да ни посещават “от небесата” с “летящите си чинии” като богове, точно както е описано в световната митология.

  Оттук иде заключение, че всяко по-технологично развито човечество, паразитите на което се е взело много на сериозно, създава МАТРИЦА–ФЕРМА, за да контролира и изсмуква зомбираните маси, направили грешката да се натикат там. Искат следващата ФЕРМА да е METAVERSът, който ви промотират в момента. А това се случва в един преломен момент по еволюционната крива, когато се дава шанс за освобождение от настоящата ни Матрица и преминаване в по-висок клас съществуване.

  Спускането на Духа в Материя са точно тези фрактални Матрици, всеки път все по-грубо материални, които са създавани от паразитните елити. Но с любезното участие, мълчание и приемане на масите.

  За да проработи Метавърсът е нужно да бъде изградена МРЕЖА, но освен 5G, Квантови Компютри, Церн и прочие, е нужно в човешките тела да се внедрят технологии- магнитизирани в магнитните стойности на квантовите компютри нанотехнологии. А тези нанотехнологии най-резултатно се внедряват инжекционно! Събират ДНК, което е антената на душата ви, инжектират ви с квантово заплетени нанотехнологии и сте готови да завибрирате в ритъма на симулираната реалност. Дотолкова ще свикнете с тази метавърсна реалност, че ще забравите кои сте били, така както днес сме забравили какви сме били преди. Представете си поколения на деца родени в Метавърса?! Те каква памет ще имат за нашия свят?! Никаква! В момента ви дресират да инжектирате по заповед всеки един нано-буламач, а тенденциите са това да стане ежемесечно или ежеседмично....- все ще намерят болести, от които ще искат да ви лекуват, няма да се спрат с кромид. Кромид е загрявката, тренинга, ниския старт на това, което иде. Един път наложена задължителна в@ксинация и задължително събиране на ДНК, ще ви лекуват задължително от хилядите патогени там навън.

  Ние какво правим? Ставаме прът в колелата им и отказваме да участваме в който и да е нано-генен полигон. Образоваме се и образоваме, който иска да бъде образован.

  Аз симулация на Квантов Компютър няма да стана!


Светла Матева, 31.12.2021



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3782464
Постинги: 2350
Коментари: 744
Гласове: 1915
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия