Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.12.2021 18:10 - Разни - 8 кръвни проби под микроскоп с тъмно поле, Андрей Фурсов, Валентина Киселева
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1627 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 21.12.2021 18:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Dimcho Stefanov Dimov, 21.12.2021  ·

Значи, същите ония "лекари" и джипита, които ви обясняват, че за да оживеете е нужно да дишате през някакъв парцал, който разболява; същите "скромни и мълчаливи" спонсорирани доктори, които нямат никаква представа какво и как лекуват; същите белопрестилковци, които казват, че трябва здрави хора да се тестват, за се установи дали не са болни; същите тия, които според думите на Волтер "предписват лекарства, за които знаят малко, срещу болести, за които знаят още по-малко, за да лекуват хора, за които не знаят съвсем нищо."; същите фронтмени на фармаиндустрията, които предписват отровни и опасни препарати, които наричат лекарства сега ще започнат да увещават народа да се съгласи да приеме в жилите си някаква серумна помия, която е защитена от търговска тайна и никой няма право да изследва?

Същата помия, от която Европа е потънала в неизвестни зарази и отново ще бъде затворена, се предлага на българите, които не са антиваксъри, а са обикновени антиглупери и антипандемъри?

Същата помия, която след първата доза не предпази инжектираните, след втората доза не предпази инжектираните и без никакво съмнение след третата доза също няма да предпази, защото за идната година са подготвени нови три дози срещу някаква гадост, която хем е патентована, хем никой не знае какво е?

Същата помия, заради която спешните отделения в Европа са пълни с двойндозово инжектирани исъщите са обвинявани, за това, че са болни, защото са закъснели с третата си доза?

Еми, пожелавам успех на медицинските Демостени с ораторското предизвикателство, което им предстои! А ние продължаваме да сме поседнали на брега на реката и спокойно да наблюдаваме телата на враговете, които течението влачи тихо и безстрастно към водопада на забравата.

След сичките щандове, шлангове, щрангове, щабове, серо-типове и други такива неизвестни и непонятни дивотии за две години тоя виру$ трябваше да ни е помел и да е направил еволюционна революция и от нас да не е останал и помен, но Катранджиев със смешния мустак, Рицаря на печалния образ, Манекена на ботоксите, Джаба на спина, Главния инспектор на фалшификатите, Виктор лицевата шпакловка, Румен "дайте друго предложение", Палячото с папионката лозан, оная простакеса и Киропедка продължават да бръщолевят такива глупотевини, че ако имаха мозък между ушите си да си ги чуят, щяха да се спихнат от изненада.
.....................................................................

Андруй Фурсов, част от негова лекция, на български преведено
https://www.facebook.com/kreksofin/videos/480400606553268

--------------------------------------------------

В Саксония експеримент: Tommy Positiv (сценично име) в лекарски кабинет. С помощта на микроскоп с тъмно поле се изследва и анализира кръвта. Поканени са осем тестови лица: четирима вак§инирани и четирима невак§инирани. Резултатите и кръвните картини са поразителни - дори плашещи.
8 кръвни проби под микроскоп с тъмно поле
https://www.youtube.com/watch?v=w-5NVyoKpgQ

----------------------------------------------------

Затягивание людей в Новый Мир закончится к 2025 году. Валентина Киселёва https://www.youtube.com/watch?v=e2kr1kRhTro
Кто из стран "присягнул" ВОЗ на последней ассамблее. Почему экспансия строителей Нового Мира затухнет к 2024-2025 году и в каком году, согласно плану элит, их система будет-таки достроена. Каков единственный способ эффективно противостоять современным негативным процессам и что каждый может для этого сделать. Об этом и многом другом рассказывает эксперт по вопросам биоэтики Валентина Киселёва.

--------------------------------------------------------


 







Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3800562
Постинги: 2351
Коментари: 744
Гласове: 1917
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия