Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.12.2021 17:40 - Уважаван кардиолог предупреждава, че ф@-..-си-ни-те срещу 1-9 са по-опасни от ф-и-р-у-с-а
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 940 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 18.12.2021 17:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Статия от 17.12.2021

Компютърен превод от английски

-
Уважаван кардиолог предупреждава, че ваксините срещу COVID-19 са по-опасни от вируса

За много хора решението дали да получат ваксина срещу COVID-19 или не се чувства като безпечеливша ситуация, предвид факта, че можете да умрете както от ваксината, така и от самия вирус.

Въпреки това, водещ кардиолог предупреждава, че проучване, променящо играта, илюстрира как ваксините всъщност са по-опасни от вируса, от който се предполага, че защитават хората. д-р Питър Маккулок е уважаван кардиолог, чиито трудове са публикувани повече от 650 пъти в медицински списания.

Той също така е автор на учебник по кардиология, редактор на кардиологично списание и интернист, чийто минал опит включва работа в екипите, които преглеждат новите ваксини. Като човек, който няколко пъти е председателствал съвети за наблюдение на безопасността на данните, д-р. Маккълок каза, че е много изненадан от случилото се, когато ваксините бяха пуснати за първи път по-рано през годината.

Говорейки в подкаста DarkHorse на учения Брет Уайнстийн, Маккълок каза, че при нормални обстоятелства това, което се случи този януари, когато служителите научиха за 182 смъртни случая след 278 милиона инжекции, би трябвало да е достатъчно, за да сложи край на програмата за ваксина срещу COVID.

Той цитира подобен пример при спирането на кампания за ваксинация срещу свинския грип през 1976 г. след само три смъртни случая и 94 случая на парализа.

Той каза: „Нашата програма за ваксинация [COVID] щеше да бъде затворена през февруари заради прекомерната смъртност в Америка.

Според д-р McCulloch, тези ваксини са особено опасни за възрастните хора. Той каза, че проучванията, проведени в старчески домове в Европа, показват, че най-малко 40 процента от смъртните случаи са директно от ваксините.

„Сега знаем, че възрастните хора умират с ваксината… 50 процента от тези смъртни случаи се случват в рамките на 48 часа, 80 процента в рамките на една седмица“, каза той. Някои от пациентите, добави той, страдат от тежки реакции, последвани от смърт само за ден-два. Много от тях умират от сърдечно-белодробен колапс поради огромното производство на шиповия протеин от тялото им, докато други умират от тромбоемболична смърт или смърт от кървене в рамките на няколко седмици след получаване на ваксината.


Той каза, че е ясно, че смъртните случаи са биологично свързани с ваксините. Възрастни, млади хора, изложени на риск от ваксини За съжаление, не само възрастните хора трябва да се тревожат за ваксините.

Маккълок отбеляза и високия риск за младите хора. Въпреки че някои в медиите се опитаха да омаловажат сърдечните проблеми като миокардит, които много млади хора изпитват след ваксината, Маккълок казва, че проблемът е доста сериозен и е изпратил много млади хора в болницата.

През юни CDC и FDA признаха 200 случая на миокардит. Оттогава общият брой се е издигнал до 11 000 сертифицирани случая в системата за докладване на нежелани събития от ваксини (VAERS). Засяга момчетата по-често, отколкото момичетата, а реалният процент е с поне 50 процента по-висок от прогнозите на CDC.

Той добави, че децата на възраст между 12 и 17 години са по-склонни да бъдат хоспитализирани поради миокардит, отколкото COVID. Въпреки че той каза, че разбира, че хората искат да направят каквото могат, за да спрат този вирус, мнозина не искат да жертват живота си за него.

Той добави: „И това е, за което се иска; те са помолени да… вземат ваксина и въпреки че е рядко, можеш да загубиш живота си и тогава хората казват: „Е, колко рядко е рядко?“ и мога просто да ви кажа, процентът на смъртност от всички експерти анализите са неприемливо високи."

С 18 000 смъртни случая във VAERS, половината от които са американци (а факторът за недостатъчно отчитане, за който се смята, че е около 5, консервативна оценка би била, че 45 000 до 50 000 американци са починали от ваксината и това е една от причините много хора предпочитат да ходят. далеч от работата си, отколкото да получат удара.

Източниците за тази статия включват:

WesternJournal.com -
https://www.westernjournal.com/top-cardiologist-game-changing- study-shows-covid-vaccines-dangerous-virus/

USCJournal.com -
https://www.uscjournal.com/authors/peter-mccullough

Статията е оттук -
https://bigpharmanews.com/2021-12-16-cardiologist-warns-dangers -covid-vaccines.html



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3797205
Постинги: 2351
Коментари: 744
Гласове: 1917
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия