Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.11.2021 21:20 - МЕЖДУНАРОДНАТА КОНФЕРЕНЦИЯ В ИТАЛИЯ, ПОКАЗВАЩА ФАТАЛНИТЕ ПРОМЕНИ В ЧОВЕШКОТО ТЯЛО СЛЕД ИНЖЕКТИРАНЕ НА ОТРОВАТА:
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1947 Коментари: 1 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
МЕЖДУНАРОДНАТА КОНФЕРЕНЦИЯ В ИТАЛИЯ, ПОКАЗВАЩА ФАТАЛНИТЕ ПРОМЕНИ В ЧОВЕШКОТО ТЯЛО СЛЕД ИНЖЕКТИРАНЕ НА ОТРОВАТА:

Милва Цветкова направи истински подвиг, като посети Международната конференция относно планираното масово фармакологично убийство, което тече в момента по целия свят. Тя преведе лекцията на български език на един от най-изтъкнатите специалисти в областта - проф. д-р Арне Буркхард.

Той е дългогодишен преподавател в университетите в Хамбург, Берн и Тюбинген, както и гостуващ преподавател в Япония (Nihon University), САЩ (Brookhaven National Institute), Ю.Корея, Швеция, Малайзия, Турция и е ръководител на Патологичния институт в Ройтлинген в продължение на 18 години.

Проф. Буркхард е публикувал над 150 статии в специализирани списания и като принос към наръчници. Създател е на редица сертифицирани патологични институти и като най-големия Немски патолог, той е и лидерът на Първата Международна Конференция относно протичащите масови убийства и отравяния на милиони хора, провела с в Ройтлинген през септември.

Сега на тази втора международна конференция в Италия, проф. Буркхард изнесе изключително важна лекция, която показа на целия свят крайната опасност от жигосването с умишлено създадени, с цел убийство, отрови. Когато Европейските институции, Българските и Австрийските институции игнорират мнението на най-големите специалисти в областта и когато прикриват факта, че от споменатите субстанции вече са повредени над милион Европейци и са починали над 30 000 човека по официални данни на ЕМА, всичките тези институции, политици и администратори участват в престъпление срещу човечеството и ще бъдат съдени за геноцид и налагане на фарма фашизъм.

Родителите, които дават децата си за жигосване, трябва да знаят, че извършват детеубийства и то не само на собствените си деца, но и убийство на бъдещето на България, защото според научните данни убодените хора и деца ще имат намалена или напълно липсващ фертилност. Изслушайте тази лекция и помогнете на вашите близки и приятели да разберат истината, като им споделите лекцията и информацията от нея.

Задайте въпроси на журналистите и медиите, кога ще коментират потресаващите данни изнесени от проф. Буркхард - най-големия патолог на Германия относно отровните субстанции инжектирани в милиони европейци, българи и деца?

ПДФ с данните от Първата международна конференция са налични тук:, https://pathologie-konferenz.de/Tod_nach_COVID-19-Impfung_www_pathologie-konferenz_de.pdf?fbclid=IwAR1sra-Agt1DQOXhexrJjGSslx-dzfkoKItNLPVvTH12om99Xto0EB--4v4
съдържанието на отровите е налично тук: https://pathologie-konferenz.de/SEM_AZ_BP_JJ_short_online.pdf?fbclid=IwAR0yTUOewgSZ5Pqg1znlAnHUQ5c7XJbkn_
qzd3uxfT6hSXbbbbxM2N48T2Q

Първата конференция, преведена на Английски език е налична тук: 
https://pathologie-konferenz.de/en/?fbclid=IwAR3TPa4klRhziZw1PRXZBr3B8U_9msO2Ybhuuao-_p9APcz7Y9tNDSjXFK8

Филип Филипов, Фейсбук, 25.11.2021


Както обещах, публикувам първа част от конференцията в Болдзано, проведена на 10. 11. 2021.
P. S. След уводната част има интервал от една минута преди началото на българския превод, защото има интервал преди започването на италианския, но все пак, ми се стори некоректно да изрязвам материала, защото все пак имаме и немскоговоряща публика. Приятно гледане.
https://www.facebook.com/milva.tsvetkova/videos/1828686027319036

Публикувам втора част от конференцията в Болдзано. Събитието е посветено на аутопсиите на хора, починали след ваксина. Невероятно интересн материал, защото лекари, психолози и пр. задават своите въпроси, свързани с фертитлитета, с ускореното развитие на туморни клетки след ваксинация и т.н. След първите няколко минутки, в които се решават технически проблеми, всичко става много интересно. И тук бих искала да кажа слендото - след като публикувах превод на първатаа част на тази конференция, една дама с право ме попита - "Сега, когато имаме такива научни данни, ще има ли отзвук на световно ниво и ще спре ли всичко това?". Отговорът е - НЕ... Няма да спре, защото от моите наблюдения в света, виждам ясно, че началото на този процес не бе поставено нито от Науката, нито от Медицината. Именно затова нито Науката, нито Медицината ще успеят да го спрат. Сигурно някои хора се питат, защо влагам толкова много време и толкова много труд, за да може този тип информация да стигне до обществото ни. Правя го, защото много скоро, натискът, на който бяха подложени редица много по-свободни и по-демократични държави, ще се прехвърли и в България. И Ви уверявам, че онова, което виждате днес тук, не е нищо в сравнение с това, което в момента се случва в цяла Европа и Света. И когато този натиск дойде и тук, Вие ще трябва да вземете решение за самите себе си. Или по-скоро, за себе си и за децата си. Много се надявам това да бъде информирано решение, а не решението, което бяха принудени да направят милиарди хора по света, без да са имали привилегията да знаят истината и вярвайки, че избор нямат! Причината за целия ми труд е, че в мен живее надеждата, че Вие или поне една голяма част от Вас, ще направите правилния избор. Но не мислете, че някой, някога ще ви спаси отвън. Това няма да се случи! Всеки от Вас ще трябва самичък да спасява себе си чрез проявлението на свободната си Воля. Защото именно за нея бяхме изпратени тук. Бъдете здрави!
https://www.facebook.com/milva.tsvetkova/videos/196779892544143

Това е трета част на конференцията в Болдзано, 10. 11. 2021. Говори професор Паоло Беллавите. Професорът беше изгонен от Университета във Верона след 40 годишен стаж, след като участва в телевизионно предаване, където открито заяви,че оповестените странични реакции са съвсем малка част от действителните, обръщайки вниманието ни към, разликата между Пасивното и Активното наблюдение над станичните реакции на един нов експериментален продукт. От въпросното предаване го познавам и аз и в следствие на него, въпросното му участие беше поместено в мой документален материал, посветен на Италия (ако някой се вълнува, мога да го пратя). P.S. Искрено се надявам никога повече в живота ми да не ми се налага да правя симултанен превод, защото тази кратка част, която принципно записах пътва и която имаше леки дефекти, ми се наложи да я повторя около 20 пъти (все някой ще влезе в стаята ми, все нещо ще звънне, все някое от кученцата ни ще започне неистово да лае... ). Просто се моля никога повече да не ми се налага.
https://www.facebook.com/milva.tsvetkova/videos/661000974988201
Milva Tsvetkova, 15.11.2021





Гласувай:
8



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3799622
Постинги: 2351
Коментари: 744
Гласове: 1917
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия