Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.11.2021 16:43 - Топ лекари на срещата на върха: „Здравите деца не трябва да бъдат обект на принудителна ва-..си-нац-ия“
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 639 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 24.11.2021 16:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Линк към статията -
https://rescue.substack.com/p/top-doctors-at-summit- today-healthy?r=nxypy&utm_campaign=post&utm_medium=web&utm_source&fbclid= IwAR3aqm1ypZZCzu9_Rf3AlMTA6O6ueJBlvrAJUJ-uYqGQ1ZHLE_zb4Fp6MBc

Компютърен превод:
Топ лекари на срещата на върха: „Здравите деца не трябва да бъдат обект на принудителна ваксинация“


Най-добрите лекари в света на Covid-19 представят науката на срещата на върха във Флорида, като равинският съд в Ню Йорк и революцията на майките в Калифорния се присъединяват към борбата.
Michael Capuzzo, 06.11.2021


image


Никога в историята на САЩ правителството не е изисквало лекарите да не лекуват болни хора. Това са лидерите на „500-те лекари, които спасиха света“, които се противопоставиха на NIH & CDC и разработиха протоколи за лечение на коктейли от одобрени от FDA, безопасни, законни лекарства, включително ивермектин, които спасиха маси от хора.
Най-добрите лекари и клиницисти-учени в света, включително Робърт Малоун, Пиер Кори, Питър Маккалоу, Ричард Урсо, Райън Коул, Пол Александър, Хедър Геслинг и Брайън Тайсън, водят срещата на върха във Флорида в Окала до представят огромни научни доказателства, които категорично казват на света: Не трябва да има ваксини срещу covid-19 за здрави деца. „Това е важен ден в историята на тази страна“, каза д-р Джон Лител, семеен лекар в Окала, който организира срещата на върха, която привлича близо хиляда лекари от цяла Съединени щати в най-големия подкрепен от науката протест срещу отпуска - правителствена политика без оставени деца, неваксинирана, водена от президента Байдън и органите на общественото здравеопазване на страната, но срещу безброй милиони американци. Walgreens и други вериги започват масовото разпространение на ваксини за деца на петгодишна възраст, въпреки пълната липса на полза и дълбок риск, казват лекарите. „Това е лудост“, каза д-р Урсо.
Д-р Лител каза, че принудителните ваксини на деца са „шамар в лицето“ на правата на родителите да определят здравните грижи за децата си – и на „здравата имунна система“ на детето, която ще бъде „узурпирана от фрагмент от m-RNA “ и никога да не имат шанса да развият естествен имунитет с неизвестни и потенциално смъртоносни последици.“ „Не мога да повярвам, че преследват децата“, каза д-р Пиер Кори, президент и главен медицински директор на Front Line Covid-19 Critical Care Alliance (FLCCC), който достига до повече от 100 000 поддръжници и публика в Twitter от около 300 000 и ръководи разработването на лечения, които са спасили стотици хиляди животи в световен мащаб.

„Не е за вярване“, каза д-р Кори. „Ще убиват деца. Ваксините са толкова токсични и е невероятно, че преследват децата. Процентът на нежелани събития е доста голям. Основният е миокардит. Шансовете да бъдете хоспитализирани с миокардит, причинен от ваксината covid, са около четири до седем пъти по-високи от шанса да бъдете хоспитализирани с covid.
„Анализът на риска и ползата показва, че ги излагате на токсичността на ваксините без никаква полза. Нашата политика е, че не трябва да ваксинирате здрави деца." Неотдавнашно проучване на medpage.com и група от университета Джон Хопкинс разгледаха записите на 42 000 деца, хоспитализирани с covid, каза той, „и няма здраво дете, което е починало от covid. Здравите деца също не умират от грип. Няма смъртни случаи и много малко хоспитализация на здрави деца...

„И това е просто миокардит... Не обръщайте внимание на нежеланите събития... Ако погледнете опита на Pfizer, дете е било парализирано за цял живот. Родителите навсякъде се опитват да обърнат внимание на това. Това е хуманитарна катастрофа. Те убиват хора. Нещо като дванадесет до двадесет тийнейджъри са починали от ваксината."

Д-р Кори и другите лекари са автори на декларацията на Рим тази есен, която защитава Хипократовата клетва и е подписана от повече от 14 000 лекари по целия свят. Тази седмица те издадоха „Декларация от лекарите на света“, призовавайки лекари и докторанти по целия свят да подпишат в знак на протест срещу безпрецедентния правителствен контрол върху лекарите, откровено ненаучно отричане на естествен имунитет, за да се наложи тотална масова ваксинация, и особено дълбоките „опасности“ от ваксинация на млади хора без полза, освен за големи фармацевтични печалби и държавна власт.

„И така започва Гражданската война“, ми каза днес дългогодишен приятел журналист. Има признаци, че този експлозивен нов проблем засенчва всички останали в американската културна война и яростите на глобалистите срещу националистите. Най-тежките въпроси на имиграцията, климата, целостта на изборите, националния суверенитет, културата на отмяната, дори икономиката са издухани като толкова много пера... на дъха на майка. Въпросът е популистки вик, който надхвърля границите и границите на националната идентичност, политическа ориентация, раса, възраст, пол и религия.

Сред великите универсалии той е най-великият от всички. Става дума за децата. Винаги става дума за децата. Политиците може да не познават ярост като майчиния гняв срещу насилствените ваксини на петгодишни деца, за които висши лекари и учени казват, че са потенциално смъртоносни патогени и вече са парализирали и убивали тийнейджъри, които правителството, според лекарите, прикрива.
Лекарите на срещата на върха във Флорида ще обсъдят науката за лечение на COVID и ваксини и ще съберат промяна в политиката на общественото здравеопазване в събота в Световния център по конен спорт в Окала от 10 до 15 часа. Събитието ще се предава на живо на globalcovidsummit.org и floridacovidsummit.org. Лекциите включват „Ваксини срещу Covid и деца“, „Естествен имунитет и възстановяване на Covid“, „Ваксини мандати: роля на медицински и религиозни изключения“ и „Ранно лечение на Covid: предизвикателства и пречки“.

В същото време, в Ню Йорк и Ню Джърси, равинският съд на учените от най-високото ниво на еврейското право, след като „изслуша осем часа свидетелски показания от експерти и други свидетели“ относно ваксините срещу Covid, обяви „нашето равинско решение, съгласно учението на нашата свещена Тора – окончателно халахично правило“, че „е абсолютно забранено да се прилага или дори да се насърчава тази инжекция на деца, юноши, млади мъже или жени; дори ако това означава, че няма да им бъде разрешено от правителството да посещават йешива или семинария или да учат в чужбина и т.н. Изрично задължение е да протестираме срещу този мандат и всеки, който може да предотврати натрапването на инжекцията върху нашите младежи, трябва направете го, откровено и категорично."

Междувременно в Калифорния хиляди възмутени майки започнаха да се събират в къщи и паркове тази седмица, за да подготвят бунт срещу указа на губернатора Гавин Нюсъм за принудителни ваксини K-12 за всички деца в училищна възраст. Ако смятате, че губернаторът на Вирджиния Тери МакОлиф предизвика бунт на родителите, който му коства изборите, като изрича тези думи: „Няма да позволя на родителите да влизат в училищата и всъщност да извадят книги и да вземат собствено решение. Не мисля, че родителите трябва да казват на училищата какво трябва да преподават” – изчакайте, докато държавните и федералните служители заявят, че имат силата да наложат експериментален, опасен удар в ръцете на децата си.
Говорих с организатор на майките в Калифорния, протестиращи срещу детските ваксини, който каза, че жените искат да прокарат проблема в целия американски Запад, Съединените щати и Европа. „Това са класически американски майки със семейства, които не могат да си позволят да се преместят в Тексас, за да избегнат това“, каза организаторът. "Никога не съм виждал страст и мобилизация като това."
Д-р Малоун, ученият, който изигра ключова роля в разработването на технологията за иРНК ваксина и стана известен, говорейки срещу нейните потенциални опасности, каза, че почти поражението вчера на губернатора на Демократическата партия на Ню Джърси Фил Мърфи, се очаква да спечели убедително срещу неговият републикански опонент в най-синия от щатите беше „най-ясният референдум относно политиките на Демократическата партия относно управлението на реакцията на общественото здравеопазване на SARS-CoV-2... както победата (R) за губернатора на Вирджиния беше отхвърляне на (D) федералната политика във VA.

„Според мен урната е единственият начин да се възстанови почтеността и разумността на отговора на общественото здраве на САЩ“, продължи д-р Малоун в своя канал в Telegram. „Тези, които са свързани с партията (D), са напълно имунизирани срещу обективни, базирани на данни стратегии за медицинско управление, включително ранна намеса.

FLCCC Alliance, групата от петима от най-публикуваните лекари за критични грижи в света, водена от Кори и Марик, е водеща за хиляди лекари в световен мащаб, които използват своите животоспасяващи протоколи за лечение на covid за всички етапи на заболяването в отсъствие. на всякакви насоки на СЗО или NIH, освен ваксинирай, ваксинирай, ваксинирай. FLCCC поддържа, че техните протоколи за лечение на евтини, безопасни, одобрени от FDA генерични лекарства са мост към ваксините и предпазна мрежа, която допълва, а не замества ваксинацията. Но ходът на голямата фармацевтична индустрия върху деца на петгодишна възраст промени част от тази гледна точка за Кори, баща на малки деца. Отнеха месеци обмисляне на лекарите от FLCCC, за да предприемат тази стъпка. Има поцинкована масивна опора.
Д-р Кори има повече от 171 000 последователи в Twitter. Но неговият прост туит, че отива в Окала за уикенда „за да се бори с... вредоносните политики“, предизвика огромен отговор:

Срещата на върха във Флорида идва в момент, когато стотици хиляди американци приемат ивермектин за предотвратяване или лечение на covid-19, включително повече от 100 конгресмени и техните семейства, защото техните лекари казват, че е изключително безопасен и намалява заболяванията и смъртността с 60 до 80 процента, за разлика от всяко друго лечение на COVID, известно на науката. Междувременно федералното правителство и масовите медии поддържат пропагандния фарс, съшит от много малки мъниста големи лъжи, че носител на Нобелова награда лекарство, което е едно от най-безопасните човешки лекарства в историята, е просто лекарство за коне… опасно… причинява дисфункция на черния дроб… милион други беди. Битката с ивермектин разделя семействата и страната и разклаща вярата в американските интуиции като малцина.

Мнозина гледат на лекарите от срещата на върха във Флорида като на световни лидери в лечението на covid. Трагично е, че огромното мнозинство от американските лекари просто не лекуват пациенти с Covid – те са принудени да се подчиняват на първите федерални укази, които лекарите могат да си спомнят в историята на медицината, да не лекуват болни пациенти, просто да им кажат да се поставят под карантина без лечение, докато не готови сте евентуално да се сблъскате със смъртта в болницата, във време, когато пандемичният вирус убива милиони и са налични ефективни ранни лечения, които биха могли да предотвратят 85 процента от 775 000 смъртни случая в САЩ, казва д-р МакКълоу.   Лекарите са изпитали нечуван натиск и безпрецедентни заплахи и сплашване от страна на болничните системи, които премахнаха успешни ранни лечения като ивермектин и хидроксихлорохин от аптеките им и забраниха употребата им в нарушение на медицинската етика. „Лекарите, лекуващи амбулаторни пациенти, са били тормозени и разследвани от държавните медицински съвети“, каза Кори.

„Историците ще пишат за необяснимия медиен отговор на фаталната пандемия SARS-Cov-2“, казва д-р Питър Маккалоу във въведението си към Covid-19 и глобалните хищници: Ние сме плячката, от психиатъра Питър Брегин и съпругата му Джинджър Рос Брегин, автори на бестселъри на Talking Back to Prozac. „Лекарите, излезли от кръга на емпатията, отговориха на своите остро болни пациенти, като казаха „Аз не лекувам Covid-19“ и бяха подкрепени от NIH и FDA, като и двете активно възпрепятстваха всяко ранно лечение на болни американци.

д-р Марик и Кори от FLCCC и д-р Маккалоу, който работи с AAPS, са водещи лекари, които се противопоставиха на безпрецедентните глобални постановления на СЗО, NIH и CDC, че не е възможно превантивно или ранно лечение на covid и пациентите трябва просто да отидат при болница, когато са били изправени пред смъртта. Те водеха „500-те лекари, които спасиха света“, както ги нарича Маккълоу. Това бяха мъжете и жените, които разработиха най-добрите генерични лечения от кортикостероиди до ивермектин и флувоксамин, спасявайки стотици хиляди животи от Covid, докато правителства, медии и мултинационални фармацевтични компании безумно се опитваха да ги спрат, за да защитят ваксина или умре политика.
И сега всички са видели достатъчно. Те казват, че клиницистите, а не учените, трябва да ръководят лечението и отговора на пандемията и пандемията ще приключи бързо. „На всички ни писна“, каза д-р Брус Борос от Кий Уест, пионер в изследванията и лечението с ивермектин, който успешно лекува стотици пациенти с covid в трите си клиники за спешна помощ във Флорида Кийс. „Лекарите са били малтретирани, отношенията ни с пациентите ни са разкъсани и ние няма да търпим повече.
В декларацията се посочва:

НИЕ, ЛЕКАРИТЕ НА СВЕТА, обединени и лоялни към Хипократовата клетва, признавайки непосредствената заплаха за човечеството, породена от настоящите политики на Covid-19, сме принудени да декларираме следното:
КАТО ИМАТ ПРЕДВИД, че след 20 месеца изследвания, милиони лекувани пациенти, стотици проведени клинични изпитвания и споделени научни данни, ние демонстрирахме и документирахме нашия успех и разбиране в борбата с COVID-19;
КАТО ИМАТ ПРЕДВИД, че при разглеждането на рисковете спрямо ползите от основните политически решения, хиляди лекари и медицински учени по целия свят са постигнали консенсус по три основополагащи принципа;

СЕГА ТАКА Е:

РЕШЕНО, ЧЕ ЗДРАВИ ДЕЦА НЕ ПОДЛЕЖАТ НА ПРИНУДИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ (вижте подкрепящи доказателства)
https://doctorsandscientistsdeclaration.org/home/supporting-evidence/ #children


РЕШЕНО, ЧЕ ЛИЦА С ПРИРОДЕН ИМУН, ВЪЗСТАНОВЕНИ ОТ SARS-CoV-2, ДА НЕ ПОДЛЕЖАТ НА НИКАКВИ ОГРАНИЧЕНИЯ ИЛИ НА ВАКСИНИРАНЕ (вижте подкрепящи доказателства)
https://doctorsandscientistsdeclaration.org/home/supporting-evidence/ #recovered

РЕШЕНО, ЧЕ ВСИЧКИ ЗДРАВНИ АГЕНЦИИ И ИНСТИТУЦИИ ЩЕ СПРАТ ДА СЕ НАМЕШВАТ НА ЛЕКАРИТЕ, ЛЕКУВАЩИ ОТДЕЛНИ ПАЦИЕНТИ (вижте подкрепящи доказателства)
https://doctorsandscientistsdeclaration.org/home/supporting-evidence/


Равинският съд също забранява на бременни жени и „всички здрави възрастни в детеродна възраст“ да приемат ваксината, която причинява „много вреда“, включително микро съсиреци, и която може да наруши плодовитостта. „Има много съобщения за жени, които не спират да кървят в продължение на много месеци в резултат на приемане на инжекцията“, пишат равините, „което ги прави невъзможно да постигнат ритуална чистота, не дай божеството. А за мъжете има много съобщения за инжектирането, водещо до дефицит в потентността, не дай боже.”

Равините стигнаха до заключението, че дори и за възрастните граждани няма съществена полза от приемането на ваксината, когато са настъпили внезапни случаи и честотата на инфекцията е подобна, независимо дали човек е ваксиниран или не.
„Има много наранявания и рискове, за които може основателно да се подозира, че са причинени от инжекцията както за възрастни, така и за възрастни хора, тъй като станахме свидетели на много възрастни хора, които починаха скоро след получаване на иРНК“, пишат те. „Затова – най-добре е да погрешите откъм предпазливост и да се въздържате от инжектиране, вместо да застрашавате живота си, като извършвате действие, което може да доведе до непосредствена и пряка вреда. Особено след като има други медицински лечения, които работят, както беше споменато, и които не са вредни.

Равините говореха на езика на лекарите и учените от срещата на върха във Флорида, когато призоваха „важността на лечението да се използва много рано, което е доказано, че повишава тяхната ефективност. Освен това не можем да подценим колко е важно да станем по-образовани относно истинските факти — например, като гледаме свидетелствата — и по този начин да смекчим страха, който е обзел толкова много хора.

„Във всичко казано по-горе“, заключиха те, „ние сме взели предвид само трагедиите, които вече са сполетяли членовете на нашата общност – а не дългосрочните последици, предчувствия и плашещи прогнози, изразени в много от свидетелствата, които чухме. Нека Всевишният ни спаси. Нека Този, който каза „стига“, когато създава света, да каже „стига“ на нашето страдание.





 




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3810253
Постинги: 2352
Коментари: 744
Гласове: 1919
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия