Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.11.2021 15:44 - Проф. Бхакди обяснява фона: ФУ-к-си-на-ция срещу К-о-в-и-д и ускорен растеж на рака
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 515 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 24.11.2021 15:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Линк към статията - https://report24.news/prof-bhakdi-erlaeutert-hintergruende-covid-impfung-und-beschleunigtes-krebswachstum/?fbclid=IwAR1bjh7t5Kqu7tplzN04JaUZZiABbHcFG4ROSLwjU4buCXQ_qXGEo9TM2tQ

Компютърен превод

Проф. Бхакди обяснява фона: ваксинация срещу Covid и ускорен растеж на рака Много читатели се обърнаха към нас, защото са изправени пред голямо безпокойство: раковите заболявания се увеличават бързо след ваксинацията с корона или се връщат неочаквано след ваксинацията след предполагаемо излекуване. Нашият редактор Едит Брьотцнер попита международно известния проф. д-р. Сухарит Бхакди, за да види дали може да има връзка между инжектирането и туморните заболявания. Можете да прочетете шокиращата истина в интервюто!

Интервю, проведено от Едит Брьотцнер

Доклад 24: Професор Бхакди, много ви благодаря за отделеното време. Какво мислите за ефектите от ваксинацията срещу корона?

Проф. Бхакди: Катастрофално! Всичките ми страхове дори надминаха. Ужасното е, че тази ваксинация ще разболее или ще умре хората и ще навреди на децата. Всички гледат и не правят нищо по въпроса. Политиците убиват собствения си народ. Това не може да бъде! Вече публикувахме обширна техническа информация за това в нашата книга „Корона демаскирана: нови данни, цифри, фон: нови цифри, данни, фон“.
Доклад 24: Според вас има ли връзка между ваксинацията срещу Covid и увеличения или повтарящ се рак?

Проф. Бхакди: Убеден съм в това! Вече имаме статия за това на уебсайта www.doctors4covidethics.org. „Doktors for Covid Ethics“ е голям консорциум от международни лекари и учени. Обърнахме внимание на тази тема там преди четири седмици. През февруари написахме отворено писмо до EMA, казвайки: „Страхуваме се, че клетките, които произвеждат тези шипове, атакуват имунната система. Това са предимно ендотелните клетки, които покриват съдовете и всички клетки, които влизат в контакт с тази иРНК. Те са атакувани от собствената ви имунна система. Това създава кръвни съсиреци, както прогнозирахме. Попитахме EMA дали този риск е изключен. Тъй като този въпрос не е получил отговор, предполагаме, че този риск не е изключен.

Срив на имунната система

Резултатът от тази ваксинация са съсиреци, тромби и емболии по цялото тяло. Друг аспект, който посочихме, е разпространението на ваксината, която се инжектира в мускулите, през лимфните възли в кръвния поток. Тези вирусни гени се поемат от клетките в лимфните възли. Когато тези имунни клетки извадят шиповия протеин на повърхността, те са атакувани и унищожени от собствените им имунни клетки. В резултат на това имунните клетки загиват масово. Няма по-лесен начин да го обясните. Има и видео за това.

Ако нямате достатъчно имунни клетки, имунната ви система се разпада. Вашият министър на здравеопазването разбира, че [зеленият д-р. Mьckstein, бележка на редактора], който всъщност е лекар и е трябвало да научи това, просто не. Лимфоцитите са важни за борба с вирусите отвън. Когато тези лимфоцити изчезнат, имунната система е отслабена или унищожена. Всички ние носим много вируси в телата си, някои от които спят цял ​​живот, като херпесните вируси. В момента, в който вирусите се събудят и разпространят, те се разпознават от лимфоцитите и се изключват. Освен ако не сте стресирани или имунокомпрометирани. След това има херпес. Или сте ваксиниран.

 

Много хора получават херпес след ваксинация. Но има и други вируси, с които малцина са запознати и трябва да бъдат известни на всички. Например EBV (вирусът на Епщайн-Бар). Този вирус е вълк в овча кожа. Почти всеки носи този вирус. Обикновено този вирус се изчиства от нашите контролни лимфоцити. Ако лимфоцитите не са активни, този вирус може напр. Б. възпаление на черния дроб, енцефалит, миокардит, пневмония и др. причина.

Туморните клетки имат свобода

Всички симптоми, които хората получат след втората ваксинация, могат да бъдат повторно събудени от EBV. Това обаче може да се определи само като се потърси. Много лекари са забравили това, а здравният министър явно така и не го е научил. Това, което министърът така и не научи, е, че всеки от нас развива невероятен брой ракови и туморни клетки в хода на живота си. За тези ракови и туморни клетки имаме контролни лимфоцити, които са там, за да убият тези туморни клетки. Нормалният медик не го научава.

Това е предмет по имунология и туморна имунология, който рядко се преподава. За съжаление, Мюкщайн така и не научи това. В противен случай той би знаел, че ако унищожите туморни контролни клетки, след ваксинацията всички възможни ракови клетки ще се развият или съществуващите ще имат свобода. - „Ако поискаш неприятности, ще си навлечеш неприятности.“ (Ако поискаш неприятности, ще получиш неприятности.) Скъпи фанатици за ваксинацията, вие не знаете какво правите! Това, което правите с тази ваксина, е намеса в имунната система, която Бог ви е дал. Тези, които са толкова глупави, заслужават това, което получават. Това, което не мога да понасям, е хора като вашия министър на здравеопазването, които призовават децата да бъдат ваксинирани. Това е престъпление, което принадлежи на световния трибунал в Хага. Правим всичко възможно това да се случи сега и всички виновни да бъдат съдени. Толкова съм емоционална, защото и ние имаме малко дете. Децата ми са заплашени! Ако не се ваксинират, няма да могат да ходят на училище или да учат. Как можеш да позволиш това да се случи? Станете и изгонете тези хора от правителството. Не позволявайте на Курц и неговите слуги да стигнат до децата! Вашият здравен министър не знае ли Нюрнбергския кодекс? Лекар, който не разбира Нюрнбергския кодекс и призовава за пренебрегването му, принадлежи пред световен трибунал.

Доклад 24: Може ли щетите, причинени от ваксинацията, да бъдат обърнати? Проф. Бхакди: Не мога да кажа това. Това е експеримент. За мен като имунолог най-удивителният експеримент, който някога е бил направен. За съжаление към днешна дата всичките ни страхове са верни. Тази ваксинация извежда цялата имунна система извън контрол с един замах. Невъзможно е да се предвиди какво точно ще ни причини тази ваксина. Единственото, което можете да направите, е да не се ваксинирате. Ако вече сте имали ваксинация и се чувствате зле, бих се помолил. И се надявам да намеря добър лекар, който да ми помогне. Добрите лекари са рядкост. В момента, в който дойдете при лекар, който ви каже, че симптомите ви нямат нищо общо с ваксинацията, си тръгнете и посетете друг лекар!

Всяка втора ваксинация е потенциално фатална

Във видеото, което споменах по-рано, споменах, че част от нашата имунна система все още не е взета предвид: системата на комплемента. Това е "насилствената" част на имунната система, която е насочена срещу бактерии. Когато са включени бактерии, системата на комплемента влиза и ги убива. Ако сте имали кръвопреливане с грешна кръвна група, ние имаме антитела срещу тези кръвни клетки. Тези антитела идват и свързват кръвните клетки. Тогава системата на комплемента се активира и ги унищожава. Умирате от инцидент с кръвопреливане.
От юни се знае, че хората, които са ваксинирани, вече са произвели невероятно количество антитела срещу шипове, тъй като тези пикове не са нови за имунната система. Това е като реакция на паметта, която доказва, че имунната система вече познава вируса. И това доказва, че всяка втора ваксинация излага хората в смъртна опасност. В момента, когато шиповият протеин стърчи от стената на съда в кръвния поток, например, антителата идват и го свързват със стената на съда. Системата на комплемента реагира на това и убива съдовата стена. Лимфоцитите причиняват тихата смърт на клетките. Системата на комплемента причинява насилствена клетъчна смърт. Това е и причината хората понякога да кървят навсякъде след втората ваксинация. В тези случаи съдовете не само образуват тромби, но и се разбиват на парчета от системата на комплемента. Имаме смесица от съсиреци и течове. Нищо не можете да направите по въпроса.

Няма лек или лекарство за него. Тогава само молитвата помага. Когато нещо подобно се случи в сърдечните мускули, това създава нещо като миокардит, което в действителност изобщо не е. По принцип тук съдовете се разстрелват. Младите хора с възпаление на сърдечния мускул никога няма да се възстановят напълно. След като сърдечните мускули се счупят, те не могат да се регенерират. Топ атлет никога няма да се върне към върховното си представяне, след като страда от миокардит. Животът на дете, което развива миокардит, се променя завинаги. Между другото, това е един от най-честите странични ефекти от ваксинацията, особено сред младите хора. Вашият здравен министър трябва спешно да помисли за това.

Между другото, броят на вашите читатели е достатъчен за сваляне на правителството. Скъпи австрийци, най-накрая излезте на улицата и се борете!

Относно интервюирания

Сухарит Бхакди, роден през 1946 г., е немски медик. До пенсионирането си през 2012 г. е професор по медицинска микробиология, от 1982 до 1990 г. в университета Юстус Либих в Гисен. След това оглавява Института по медицинска микробиология и хигиена в университета Йоханес Гутенберг в Майнц в продължение на 22 години и обучава около 12 000 лекари. До пандемията на короната той беше смятан за международен експерт по микробиология и епидемиология на инфекциите и беше гъмжащ от национални и международни медии. От 2016 г. до декември 2020 г. участва като гостуващ учен в изследователски проекти в Christian-Albrechts-Universitдt zu Kiel.
Едва когато изрази своите умения и знания през целия си живот по темата за короната, системните медии и правителствата го обявиха за враг.


Видеото, споменато в интервюто, може да видите по-долу:
https://www.youtube.com/watch?v=4KD_3igxz0k






Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3808114
Постинги: 2352
Коментари: 744
Гласове: 1919
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия