Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.11.2021 14:27 - Това е само началото. Това вече не може да бъде спряно!
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 815 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Твърди се, че петима евреи са променили света с думите си.
  Първи е Моисей, който е казал: "Всичко е в името на закона!"
  След него Исус ни е оставил посланието: "Всичко е любов!".
  Много по-късно Маркс е казал: "Всичко е пари!".
  След него Фройд твърди, че "Всичко е секс!" и накрая Айнщайн заключва: "Всичко е относително!".
  Живеем в относително време.
  Чудя се дали правителствата по света вземат на сериозно масовите протести в Загреб, Холандия, Австрия, Австралия... ако още се чудят време е да се събудят ... Но да караме поред.
  ................................
  За протеста и след това...
  Беше великолепно. Мирен, решителен и достоен, както винаги, протест в Хърватия. Този път с огромен брой учасници! И нито един инцидент!
  Браво на всички тези 80 или 100 000, дошли от всяко кътче на държавата! Това е най-големия протест в Хърватска за последните 30 години... годините след войната. Протест зад който не стои нито една от големите партии!
  Браво на всички лекари, адвокати, свещеници, политици, кметове, депутати, евродепутати и всеки друг, който има някакво влияние и който подкрепи народа си! Браво на студентите и учениците, които се застъпиха за своите права, свобода, истина и справедливост!
  На протеста бяха всички менстрийм медии за първи път! Те никога до този момент не са се интересували от “антиваксърски акции“. Високомерно ги “пропускаха“... Сега бяха тук, дебнейки, молейки се нещо да се случи! ТЦ. Нищо от това, което очакваха не се случи, но се случи това, което те заслужават. Където и да се появяха с камерите си бяха освирквани и прогонени. Площада скандираше – HRT, RTL, HOVA TV МАХАЙТЕ
СЕ, а хората просто им обръщаха гръб и не желаеха да говорят пред репортерите им. Не можете да си представите какъв вой последва, още вечерта след протеста - “честните журналисти“, които “само си вършели работата“ са разлЮтени и ОгОрчени ... защото “на този протест за свобода ... те се чувствали Несвободни“... а хората им пречели да си “вършат работата“!?!? Ти да видиш!
  Пробваха да прокарат тезата, че дори някой ги бил ръгъл с лакти, били им зашлевили шамари... (не, че не са заслужили това, че и нещо повече), но никой не ги е докоснал. И с право – гнусни са, цапат! Не мина – сега всеки има телефон и снима, никой не разчита на техните камери... та докато почнаха с лъжите и спряха и минаха на това, че били малтретирани, ама ВЕРБАЛНО...
  Това беше основна тема вчера – онеправданите “журналисти“... Да ви кажа, разбирам ги – знаете ли как звучи, когато 100 хиляди ти казват заедно ВЪН, а тези които са близо до теб ти казват в очите “вие сте най-големите виновници и ще отговаряте“, “не се ли срамувате от децата си“....
  Веднага след протеста третата смяна менстрийм журналисти и наемници на агенции заля медийното пространство в опит за дискредитация на протеста. Не им се получи. Но беше удоволствие да ги наблюдавам, защото с прсто око се виждаше колко ги е страх! Най-големият страх на глобалистките послушници в действителност е осъзнаването на хората, а “медиите“ дадоха всичко от себе си това да не се случи! То пък взе, че се случи!!! Една мома репортерка три дни не слезе от екрана на Телевизора с вопъла си - “Ние само се вършехме работата. А днес е толкова трудно да си вършиш работата, защото има толкова много фалшиви новини.“ Мммдаааа .... правилно е схванало момето има и още как... Та научихте вие не само хърватският народ, а и всички народи в света да отсяват зърното от плявата – така, че едно голямо благодаря за вас.
  Политиците. Премиера се скри на един от островите и от там се провиква - “Всички политици, които са били на протеста търсят евтини девиденти. Печелят на гърба на народа, на гърба на умрелите.“ Край на цитата.
  М?А? За момент си помислих, че той и правителството са били на протеста... Той има навика да се крие – така е направил и 90та година ... вълка козината си мени, нрава не. Тогава майка му, лекарка, го е освидетелствала, че е ... анемичен, ама толкова анемичен, че не може да носи пушка... Както и да е. Толкова за него ... то и това му беше много.
  Президента обаче отново им отсипа с големия черпак. Пренасям ви дословна какво каза вчера. Почна с това, че манипулирането с броя присъстващи на протеста е смешно. (Телевизора твърди, че са били 15 хиляди.) “Имаше много хора! Страшно много хора! Това беше спонтанен револт! Ненасилен! Защо имаше толкова хора там? За да предизвикат гражданска война, или за да кажат – край на глупостите! Бяха там за да кажат, стига глупости не сме паднали от дърветата! Така е в цял свят, а там също живее хомо сапиенс!“
  И продължи, цитирам дословно: “ Това, което се случва е репресия от най чист вид, това неконституционно, това е неморално от самото начало! Чаках и гледах! Това което сега се случва е импулс от някакви високи кръгове, доста от него идва и от брюкселските тъпоглавци. Това го няма в Скандинавия, няма го във Великобритания, няма го дори в САЩ, където са много разделени по тази тема. Такова делене на хората ваксинирани и неваксинирани е дехуманизиращо, това е крайно примитивна философия. Вече се обявяват социо-медицински трудове на тази тема. Тези решения НЕ СА НАУЧНИ, ТОВА Е ИМПУЛС, КОЙТО ИДВА ОТ НЯКЪДЕ.“
  На въпрос на “журналист“ как така е посмял да нарича това, което се случва в Австрия фашизъм, което пък било предизвикало дипломатически скандал.... привикали австрийците нашия посланик във Виена да му издърпат ушите, нали .... Та отговора беше - “Днес ще бъде поканен техния посланик. Щом те са канили нашия посланик и ние ще поканим техния, за да изразим нашата дълбока загриженост от това, че там се погазват основни човешки права. Нашите посланици непрекъснато са привиквани заради някакви глупости, та ще привикваме и ние техните. Ако могат холандците и незнам още кои всяка седмица да коментират Босна, ето аз пък ще коментирам Ротердам! Народа им е възстанал! И това не са емигрантите, това са русокосите и плаХОоки холандци! Мислете малко господа!“ Завърши с - “В президенството този терор няма да бъде допуснат.“
  И още много каза, но това е достатъчно! В Хърватска хората казват, че Миланович е новия Туджман за Хърватска!
  Впрочем прочетох, че в почивните дни и в Париж се е протестирало пред австрийското посолство! Ама то сигурно е било да ги похвалят, че се грижат за народа си нали... НЕма начин да не е така, нали Телевизоре? То и хората на протеста в Загреб бяха дошли само за да за да благодарят на властта за това, че се грижи за тях, че ги храни, облича, пази, че им е осигурила всичко от което имат нужда ... еле пък дозите..
  Само аз и още няколко такива като като мен, антиваксери, антимаскери, антиучени, антиземляни .... си въобразяваме нещо друго и отхвърляме родителската грижа на премиера, щаба, министрите, ама то щото сме зли. Контра сме и на всичко което справедливете и истинолюбиви медии ни говорят .... защо го правим всъщност и сама не знам – вероятно търсим слава, или политическа кариера, не съм още сигурна какво точно искаме... или пък ни плащат...
  ................................................
  Десетки тук започнаха гладна стачка от понеделник. Това са хора на които се пречи да работят. Каква е тактиката. Всеки ден те идват на работното си място и документират това с видео снимка! Щом се угаси камерата, (в писмен вид) дават на работодателя да подпише, че на този ден навреме са се явили на работните се места. Това се прави като доказателство, че работодателя не им позволява да си вършат работата и уволнението поради “неизпълняване на служебните задължения“ просто отпада.
  От вчера има и нов полицейски синдикат в Хърватска. “Профсъюз на свободата, правата и равенството на полицейските служители“, който на старта има 200 члена. “Всеки, който иска да се ваксинира, нека се ваксинира и аз не се интересувам какви са причините за това, обратното също важи. Ние сме тук, 200 полицаи с различни личностни профили, Ние сме от различни националности, има атеисти, християни, мюсюлмани, леви, десни, а аз не съм десничар, не ме разбирайте погрешно. Общото между всички нас е, че всички ние сме хърватски полицаи, които са се заклели пред Конституцията и законите на тази държава. Това е единственото водещо условие, от което трябва да се ръководим." каза председателя на синдиката. И завърши - “"Нощта е най-тъмна преди да се зазори. Лошата новина е, че още не сме преживели най-тъмната част. Добрата новина е, че зората винаги идва.“
  ..................................
  Това е само началото. Това вече не може да бъде спряно!
  Предстои ни тежка битка, която ще бъде изключително изтощителна.
  В това, че ще победим няма никакво съмнение! Не е проблем да се свали който е да е диктатор. Не е проблем да премахне който и да било режим . Проблемът е какво да ще направим след това. Кой ще ги замести? Това е най-важния въпрос, това трябва да знаем.
  Сега е момента, последния влак на който трябва да се качат всички онези нерешителни, тези които са калкулирали ... за съжаление това е естеството на човешката психология. Повечето хора винаги калкулират, на кого да се поклоният, кой ще управлява. Вече е ясно, че няма да са тези.
  Сега зърното ще бъде отделено от плявата окончателно.
  Тези, който обикновено наричаме власт, са просто фикция – властта това сме ние, хората. Така казва Конституцията на всяка европейска държава.
  Без съмнение ще изградим нова общност, основана на доверие, любов и безкористност. Такава общност от хора е нечуплива, неразрушима.
  Да върнем самоуважението и достойнството си! Главите горе, главите заедно и победата ще бъде наша. От това се страхуват шепата психопати! И трябва да се страхуват. Нека бъдем единни и никой не може да ни победи.
  Бъдете позитивни и без мисъл за предаване. Ако ти мислиш, че няма смисъл, значи наистина няма смисъл и вече са те хванали, паднал си в клопката им!
  Изолираха ни един от друг. Но ще се свържем помежду си и вече свързваме, сътрудничим си, емоционално се подкрепяме и конкретно си помагаме взаимно. Вие не сте сами! Много сме! И ставаме все повече, а те остават все по-малко! Факт!

Мариана Иванова, Фейсбук



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3800149
Постинги: 2351
Коментари: 744
Гласове: 1917
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия