Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.11.2021 18:18 - Корона гатанки, интервю на д-р Георги Тодоров и Беззаконието на мерките с адвокат Нина Ламбова - пред списание 8
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 640 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 23.11.2021 18:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Корона гатанки, интервю с д-р Георги Тодоров пред списание 8

Д-р Георги Тодоров е медик с 26-годишен стаж. Завършил е медицинския факултет на МУ, Варна, има специализация по „Клинична лаборатория“ в МУ, Плевен. Магистър е и по здравен мениджмънт от Икономическия университет във Варна. Членува в Българския лекарски съюз; Центъра за защита на правата в здравеопазването; Медицинския и дентален съвет на Гана; Ирландския медицински съвет и Meдицинската организация на Гана.
Д-р Тодоров е идеен проектант, консултант по създаването и пръв завеждащ на Отделението по инфекциозни болести и СПИН на Централната регионална болница – Кейп Кост, Гана. Съосновател и управител на лаборатория „Медикал Инвест – МДЛ Прима Лаб Русе“, председател е на УС на Сдружение Буллаб, представител е за България в Евролаб и в Европейската комисия. Владее английски, руски и сърбохърватски език.

• Вирус има, но не е изолиран.

• Смъртоносен е, но няма направени аутопсии.

• Ваксината не спира заразата, но ваксинираните ходят свободно.

• Страни с висок процент ваксинирани отчитат пик на заболеваемостта.

• Преболедувалите не могат да заразяват, но ако нямат сертификат, трябва да си стоят вкъщи.

• В Австрия здравите и неваксинирани хора са затворени вкъщи.

• Почти всеки болен трябва да е с ковид заради парите, които държавата дава на болниците.

Що е то?


--------------------------------

На 19 октомври министърът на здравеопазването Стойчо Кацаров въведе изискването за притежаване на зелен сертификат в България заради големия брой заболели и починали от COVID-19 и за да се избегне пълен локдаун. Това доведе до дискриминация на населението, до нарушаване на поредица от конституционни права, които засягат повече от 2/3 от гражданите.

Последваха десетки жалби до прокуратурата.

На 4 ноември 2021 г. влязоха в сила нови ограничителни мерки и адвокати пуснаха нови жалби.

Какво искат хората и организациите, които търсят правата си по съдебен ред?

Поканихме адвокат НИНА ЛАМБОВА и РАЛИЦА КОНДОВА, специалист в сферата на сертифицирането, да ни обяснят:


- Какви са правата ни, записани в Конституцията, които управляващите не трябва да престъпват дори в епидемична обстановка?

- Редно ли е здравите да доказват, че са здрави?

- Защо според юристите сме започнали да живеем в беззаконие?

- Имат ли право на входа на обществени сгради и магазини да ни изискват сертификат и документ за самоличност?

- Защо починалите в страната с диагноза ковид са толкова много? - Колко от тях са си отишли реално от ковид според документите, които са събрали юристите?

- Има ли дискриминация спрямо преболедували, което може да се докаже (чрез измерване на антитела или Т-клетъчен имунитет), които нямат зелен сертификат?

- Редно ли е ваксинираните да имат безсрочен сертификат, а хората с естествено придобит имунитет само година?

- Имат ли право да ни задължават да се ваксинираме?

- Каква отговорност носят управляващите, ако се докаже, че решенията, които вземат днес, се окажат пагубни в бъдеще? Може ли след време да има втори Нюрнбергски процес? На тези и на много други горещи въпроси ще отговорят адвокат Нина Ламбова и одиторът Ралица Кондова.

Нина Ламбова е дългогодишен юрист с опит като практикуващ адвокат и държавен служител във всички области на гражданското и административното право. Тя е в списъка на арбитрите на Международния арбитражен съд към Алианс за правно взаимодействие. Била е главен секретар на Столична община – Район „Оборище“, директор на областна дирекция по земеделие, консултант в Министерство на земеделието и храните, публичен изпълнител в Национална агенция за приходите, помощник-нотариус. Има десетки квалификации, включително по антикорупция към Военна академия „Г.С.Раковски“. Създател е и подкрепя сдружения с нестопанска цел в областта на изкуството и културата, в спорта и в земеделието. Поддържа Youtube канал NOTORIUS CAUSA за помощ в областта на гражданските права.

Ралица Кондова от 12 години работи в сферата на сертификацията и оценяване на съответствието. Тя е квалифициран одитор по ISO 9001:2015 (системи за управление на качеството) и ISO 14001:2015 (системи за управление на околната среда). Има задълбочени познания върху различните сертификационни и акредитационни схеми по различни стандарти.







Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3799972
Постинги: 2351
Коментари: 744
Гласове: 1917
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия