Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.11.2021 21:53 - Глобалният елит “се опасява, че назрява въстание”
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 666 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Според главния изпълнителен директор на един от най-големите в света строители на “Бункери на Страшния съд” за елита, тези, които в момента са на власт, се страхуват от „бунт“ на тези, които управляват. Рон Хъбърд, главен изпълнителен директор на “Атлас Сървайвъл Шелтърс”, в интервю за канадско издание, твърди, че „бизнесът за изграждане на бункери“ чупи рекорди, тъй като елитите започват да се страхуват от пробуждането на масите:

Ние знаем, че сме роби, а тези, които са следвали този блог, знаят, че ние не „губим свободата“ и никога не сме я имали. Това, което губим, е илюзията, че сме свободни. Но останалата част от човечеството най-накрая се събужда и се развива, имайки нужда от изхвърлянето на господарите, които са ги поробили и откраднали плодовете на труда им. Това е добре, но също така знаем, че управляващите няма да се откажат лесно. Въпреки това, с наближаването на 2022 г., бизнесът с “Бункери на Страшния съд набира скорост и тези, които купуват тези бункери, в момента се опасяват от „голямо пробуждане“ или „апокалипсис“, вдигането на пелената. Страхуват се, че хората най-накрая ще разберат, че са родени в робство".

Хъбърд предупреждава, че една от причините това да се случва сега е, че глобалистите вярват, че в Америка назрява "бунт", и то вероятно много скоро, тъй като американският народ все повече се ядосва на цялото управление и на тези, които го контролират. Системата излиза от строй. Хората се развиват психически и мнозина знаят, че не трябва да бъдат роби.

Това, което искат елитите, е огромен хаос и разделение, поради което сме разделени по всякакъв възможен начин. Ако не можем да се разберем и да работим заедно, те ще постигнат целта си”, смята той.

Само елитите строят бункери сега, защото могат да си го позволят“, казва Хъбърд във видеото. „Америка е на седмици, ако не и на дни от бунт. В момента има паническо купуване на бункери, особено в Съединените щати”, уточнява той.

Хъбърд казва, че това не се случва само в Съединените щати. Целият този дух на свобода и независимост от правителството е станал глобален. Елитите знаят, че губят контрол и всичко, което е необходимо, е масово неподчинение и хората осъзнават, че не са родени да бъдат роби на нито една управляваща класа.

Не е нужно да се стига до насилствен бунт и дори Хъбард признава, че това няма да е непременно така. Но ще се случи. Когато хората са изправени пред загубата на работата си и всичко, за което са прекарали години, те нямат друг избор, освен да осъзнаят какво наистина се случва.

image

Междувременно Бил Гейтс шест месеца преди да бъде обявена пандемията, придоби много недвижими имоти и построи няколко бункера за 5 милиона долара с тунели. Под летището в Денвър има бункер за 500 хиляди души и запаси за 3 години.

https://pogled.info/svetoven/globalniyat-elit-se-opasyava-che-nazryava-vastanie-video.136077?fbclid=IwAR3w4y4vfCkSK_4edD0XQlCeiYdbWGiDlVY-cNBDSv2Y-Z3A-bj-14WMPWE




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3810142
Постинги: 2352
Коментари: 744
Гласове: 1919
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия