Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.10.2021 18:03 - Аз само казвам, че това е логично – НЕВАКСИНИРАНИТЕ ИМАТ СВОЯ ИМУНИТЕТ И ОРГАНИЗМА ИМ СЕ БОРИ СЪС ЗАРАЗАТА, КАКВАТО И ДА Е ТЯ, ДОКАТО ВАКСИНИРАНИТЕ ГО ГУБЯТ, БА
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 725 Коментари: 3 Гласове:
5

Последна промяна: 31.10.2021 18:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В този пост ще цитирам не някакви си там учени, теоретици на конспирацията, който нищо, ама нищо не разбират от медицина и всичко правят и говорят ей така, напук, само и само да попречат на спасяването, нали. Не, не ще цитирам данни на официалните институции на страни, които са за при-мер. За тях нЕкакси не върви да кажеш, че са антиваксъри...

Англия

Тъй като Англия е на път да се превърне в европейския Израел започвам с нея. Официален правителствен доклад сочи, че напълно ваксиниранираните до края на годината ще се сдобият, като бонус към “спасението“ - синдром на придобита имунна недостатъчност, т.е. (нека го кажем в прав текст) СПИН.

Данни от доклада на Агенцията за здравна сигурност на Обединеното кралство (Public Health England (PHE) / UK Health Security Agency (UKHSA)) за случаите на Covid-19 показват, че двойно ваксинираните 40-79-годишни вече са загубили 50% от естествения си имунитет и ще продължат да губят по още 5% всяка седмица (между 3,9% и 8,8%).

Накратко – от този доклад става ясно - всички двойно ваксинирани във възрастовата група 40-79г. ще имат нула Covid / вирусна защита до Коледа и като бонус към “спасяването“ ще си имат и синдром на придобита имунна недостатъчност (СПИН).

Всички двойно ваксинирани хора над 30 ще са напълно загубили тази част от имунната им система, която се занимава с Covid 19 (а с течение на времето и с всичко останало) в рамките на следващите 13 седмици... и т.н. данните за останалите възрастови групи не са много по-различни.

Това означава, че ваксината е загубила ефективността си (ако изобщо е имала такава). Би било успокоително, ако просто беше “спряла“ да работи. Точно обратното – тя работи и то много усърдно! Работи срещу имунната система, а не за нея. Подтиска имуния отговор на организма, нещо повече уврежда имунната система и е токсична за нея. Накратко химикалите, които сте доброволно и със подпис вкарали в организма си, са не просто неефективни, те са отрицателно ефективни.

Ако може, (а може) процеса да се илюстрира с нещо познато до момента - ваксините дават на хората форма на СПИН (Синдром на придобития имунен дефицит). Честито на “печелившите“, да им е сладко и кафето, и пътуванията, и концертите, и театрите... и особено работата ...
...............................................

Телевизора упорито повтаря – умират неваксинираните, заразяват се неваксинираните, на респиратори са неваксинираните.

Докладът за наблюдение на ваксините Covid-19 – Седмица 41" публикуван от Агенцията за здравна сигурност на Обединеното кралство на 14 октомври 2021 г. показва, че по-голямата част от хоспитализациите на Covid-19 между 13-ти и 10-ти октомври са сред напълно ваксинираното население – по точно от хоспитализираните с Covid-19 в периода от 13-ти септември и.до 10-ти октомври: - 60% са ваксинирани, а - 40% не са ваксинирани.

По-страшното следва - броят на хората, починали в рамките на 28 дни след положителен резултат от теста за Covid-19: - броя на тези, които не са ваксинирани е само 557, - броя на частично ваксинираните, т.е. една доза 92 - а шокиращото число 2136 принадлежи на напълно ваксинираните.

М? А? Нещо да не ви е ясно щабаджии, местни велможи и министри отговорни за здравето на раята. Аз нищо не казвам, аз съм злобна и проста антиваксърка, която и хал хабер си няма от медицина и учени учени, ама все пак тези числа баш вашите учени учени са ги публикували.

Аз само казвам, че това е логично – НЕВАКСИНИРАНИТЕ ИМАТ СВОЯ ИМУНИТЕТ И ОРГАНИЗМА ИМ СЕ БОРИ СЪС ЗАРАЗАТА, КАКВАТО И ДА Е ТЯ, ДОКАТО ВАКСИНИРАНИТЕ ГО ГУБЯТ, БАВНО, НО СИГУРНО!

Който иска да спори дали това е така, да не си губи времето с мен, а да се обърне директно към Агенцията за здравна сигурност на Обединеното кралство... а най-добре да замълчи, че нЕкакси не ви остана достойнство... Толкова! ...........................................................................

И последно от Англия.

Едно от най-уважаваните научни списания в света, The Lancet, публикува проучване, над което са работили над 20 видни британски учени и които са стигнали до заключението, че ваксинираните са отговорни за пробивите на SARS-CoV-2 вирусни инфекции, защото те носят същата вирусна тежест като тези, които не са били ваксинирани. Тук падна във водата и последното безумно твърдение – ваксинираните са заразни, ама “по-малко“. И като черешката на тортата - в това проучване е участвал и се е подписал под заключенията и Neil M. Ferguson, който вкара Великобритания в локдаун и изобщо, ама въобще не може да бъде наречен конспиратор. Точно обратното! Баш от най-учените учен е! Впрочем студията е финастирана от Nationale Institute for Health Researsch и разбира се никакъв случай не може да бъде наречен антиваксърски проект, който по някакъв начин се опитва да представи опасностите от пандемията по-малки, отколкото те са или да изопачава “нАучни факти“.

Ключовият извод от студията, върви в точно обратната посока на преобладаващата официална теза в Европа, че хората, които са ваксинирани и притежават сертификати, могат да ги използват като пропуски, защото не предават инфекцията, т.е. студията казва - сертификатите са не само ненужни, а и опасни, защото спомагат тези хора необезпокоявано да разнасят вируса. Конфузно, а? Все по-конфузно ще става.
А аз питам ЕнтелЕгенцията – къде отиде “свободата“ в името на която се набодохте? За здравето ви няма и да питам...
.....................................

Германия. Федералната статистическа служба на Германия отчита 10 процента по-висока обща смъртност в сравнение с предходните години. Мейнстриймът мълчи за това увеличение. Все пак се е намерило кой да попита що така се получава .... ама по-добре да не беше питал ...

Отговорът на говорителката на здравния министър Jens Spahn (CDU) на въпроса защо това е така, гласи: "Правителството не обяснява излишната смъртност и не се интересува от това, тъй като броят на "смъртните случаи от Ковид-19 е намалял".

За да е още по-абсурдно германските здравни власти твърдят, че всеки, “който умре от ваксинация или отслабена имунна система, вече не може да умре от Covid-19“! Според Jens Spahn това “в крайна сметка е успех“. Звучи ли ви лудо? Прави сте, лудо е, меко казано. Въпроса е кой тук е луд?

Телевизора беше занемял от възторг как испанците са постигнали “връх в броя ваксинирани“. Да, Испания и сега е на върха ... по повишена обща смъртност.

Същото се отнася и за Англия... а и за всички европейски държави. Да ни е честито! ...........................................................

И да завърша с Олимпа на медицината СЗО.

СЗО (случайно) потвърждава, че Covid-19 не е по-опасен от грипа! Алелуя! СЗО най-накрая потвърди това, което ние (и много експерти и проучвания) казваме от месеци – коронавирусът не е по-смъртоносен или по-опасен от сезонния грип.

Най-високото ръководство на СЗО направи това съобщение по време на специална сесия на 34-членния изпълнителен съвет на СЗО на 5 октомври, само изглежда, че Телевизорите и щабаджиите по това време са имали друга работа и не са чули, та да им кажа.
На сесията д-р Майкъл Райън, ръководител на Службите за спешна помощ на СЗО, разкри, че смятат, че приблизително 10 процента от света е заразен със Sars-Cov-2. Тяхната оценка се базира на броя на официално признатите случаи (около 35 милиона). Всички знаем, че този брой няма нищо общо с истината, а СЗО още по-добре знае това щом още януари излезе с изявление, че тестовете са, цитирам НЕДОСТОВЕРНИ!

Същото СЗО каза и че безсимптомните не са носители на вируса. СЗО обаче не каза, че ще се коригират статистиките и двата фактора са си на дневен ред.

Шизофренията е пълна! Но както и да е, дори да приемем, че тези числа са верни – населението на планетата е приблизително 7,8 милиарда души , ако 10% е заразено това е 780 милиона случая. Глобално официално признатите смъртни случаи, дължащи се на инфекциите на Sars-Cov-2 са 1 061 539.

Това е процент смъртност (IFR) от приблизително 0,14% и е в съответствие със .... смъртността от сезонния грип и прогнозите от много експерти от цял свят още в началото на “пандемията“. 0,14% е 24 ПЪТИ по-ниска от "временната цифра" от 3,4% , която СЗО даде през март 2020, а тази цифра е крайъгълния камък използван за оправдаване на маски, каски, дистанции и локдауни, както и на всякакъв вид терор.

Всъщност, предвид свръхдокладването на предполагаеми смъртни случаи от Covid-19, броя на умрелите най-вероятно е дори по-нисък от 0,14 % и би могъло да се каже, че Covid-19 е много по-малко опасен от грипа. М? А?
........................................

Мога да продължа с примерите, но няма да го направя, ЧЕ ПАК СТАНА МНОГО ДЪЛГО. Всеки който може да чете, може да го направи сам! Ако иска! Ако не иска... щот си е природно ЕнтелЕгентен и всичко му е ясно, проблема си е негов. Впрочем в България няма кой знае колко ЕнтелЕгентни, слава ти Боже! Съвсем кът са, така да се каже!
Ще ни бъде!

БОЙКОТ!

Мариана Иванова, Фейсбук, 31.10.2021



Гласувай:
5



1. radostinalassa - Това медицина ли е ?
31.10.2021 18:17
Влизаш в болница за хепатит, а те лекуват за Ковид. И двете болести са вирусни и не се лекуват с антибиотици.
цитирай
2. dobrodan - Кой доклад е чела Марианчето?
31.10.2021 18:23
https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1023849/Vaccine_surveillance_report_-_week_40.pdf

Помолете я да даде линк, ако обичате.
В доклада, който съм посочил, няма нищичко такова.

Да не стане като с чиповете от филма?
Ще Ви бъда безкрайно задължен, ако аргументирате постовете си една идея по-сериозно.
След като има такива и такива официални доклади и становища, то бихме искали да се запознаем с тях съвсем легално и официално.
Нали?
цитирай
3. hadzapi - Мариана Иванова вече
01.11.2021 12:51
казва, който иска сам да потърси, вече не дава линкове, защото и когато даде има все недоволни. Затова вече каза, че който иска, сам ще намери.
А относно това, че имана файлове, има много хора, които записват и качват информацията на файлове, защото иначе редовите хора нямат достъп, както е вече със статистиката на Ема, могат да ползват само лекари с името си и регистрация, че са медицински лица.
Затова, който може, сваля информацията, записва я на файл и пуска файла, за да е достъпен за повече хора.
Цензурата става все по-тежка.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3801626
Постинги: 2351
Коментари: 744
Гласове: 1917
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия