Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.09.2021 19:28 - Раждат се нови деца - Децата се раждат с изцяло черни очи, както в ириса, така и в склерата
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2611 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 29.09.2021 19:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Показаните във видеото деца са родени след ваксинацията на майката, ваксината е сложена по време на бременността.
Slavyan Stoyanov
, 29.09.2021, Фейсбук

  Видеото показва постваксинален страничен ефект на деца, които са родени след като родителите им са били ваксинирани. Децата се раждат с изцяло черни очи, както в ириса, така и в склерата.
В нормално родените деца ириса е сив а склерата бяла. Това е преди да се оформи цвета на очите. При всички тези деца се наблюдава скоростно стареене. Както при вътрешните им органи, така и във физическото им развитие. Прохождат между втория и третия месец.
Правят първи опити да пълзят на две седмици. Никнат им зъби преждевременно, проговарят по-рано. Тези деца са под наблюдение, защото никой не знае какво още ще проявят, но докторите изказват мнение, че нищо от това не е нормално.

А ето и превод на английските субтитри.

Рикардо Делгадо: Както обещах, ще ви покажа видеото на тези раждания ... деца, чиито родители са били ваксинирани в края на декември 2020 г. и началото на януари 2021 г. Преди зачеването, логично, преди бременността и раждането.
И така, това, което виждаме е, че тези деца имат някакъв синдромен ефект. Те имат няколко характерни черти, като черникавия цвят на очите, които обикновено са светли, когато се раждат. След това те придобиват цвета, който ще имат, когато се образуват ретината и ириса.
Но нека продължим да разглеждаме изображенията, а вие преценявайте според това, което виждате.
Е, истината е, че музиката не е най-подходящата. Ще трябва да ги прецените внимателно. Вярно е, че все повече получаваме тези видеоклипове.
Сякаш е имало преждевременно стареене. А физическите качества, които трябва да се видят след година или година и малко, тези бебета вече ги изразяват в много ранна възраст, като например опити за пълзене на 2 седмици. Неща, които не са нормални. Освен тези черни очи, което никак, ама никак не е естествено.
Ние показахме в началото видео, малко тревожно по темата за „черните очи“, както наричат ​​децата, родени през 2021 г. Бебета, родени след предишната ваксинация на родителите. И това, което виждате ... Ами. Както казваме, ние приемаме тези случаи „с щипка сол“, докато имаме повече материал, за да натрупаме аналитична достоверност по темата.
Но това, което наблюдаваме, е сякаш в тях има стареене или преждевременно развитие. Децата на 3 месеца могат да ходят например, което по принцип нормалното е от ... мисля, че най-близкият месец, който съм виждал, е девет или десет. Нещо такова.

Д-р Севиляно: Преди 14 месеца, горе -долу. Трябва да е на 12 или 14 месеца, за да започне да ходи. Но добре, те могат да го направят и на 9 или 10 месеца.

Рикардо Делгадо: Пълзене на две седмици, например. Това не е нормално, нали?

Д -р Севиляно: Това не е нормално. Не не не. Някои деца са напреднали. Но очите наистина привличат много внимание. И е необходимо да се наблюдава всичко, свързано с тези деца, за да се знае какви деца се раждат след ваксинацията.
Това е ... това трябва да се спре по-рано.

От изследователите на Ла Куинта Колумна, Испания

Видеото - https://rumble.com/vn1xa9-la-quinta-columna-on-more-on-black-eyed-babies-pandemic-babies.html?fbclid=IwAR29l71YJwqRaHXpI4JN67rzCRaDVTLFv93fjRk1nQ0scntOnKEl-iKpYqA



Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3800437
Постинги: 2351
Коментари: 744
Гласове: 1917
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия