Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.09.2021 19:33 - Статия по повод на революционната конференция на патолозите от 21.09.2021, преведена на български
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 238 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 22.09.2021 19:38


Превод на текста: Минка Фудулова

Статия по повод на революционната конференция на патолозите от 21.09.2021. –– Аутопсията на мъртвите „след ваксинация“ показва, че имунната система e „полудяла“.

Известни патолози са извършили аутопсия на десет души, починали след ваксинацията, седем „най-вероятно“ са починали поради генните препарати. Публикувано на 21 септември 2021 г. от Red. При пет от десет смъртни случая след имунизацията, ваксината е „много вероятна“ като причина.

До този извод стигна патологът проф. Д -р. Арне Буркхард от Института по патология на Университета в Ройтлинген и колегата му проф. д-р. Уолтър Ланг. В други два случая ваксинацията е „вероятната“ причина. В един случай причината е „неясна / възможна“, в един „връзката е по -скоро съвпадаща“.

Един случай все още не е оценен. Двамата патолози проучват констатациите и изображенията с електронен микроскоп на шест аутопсии от Германия и четири от Австрия и представят своите открития на обществеността на медийна конференция, проведена днес, понеделник, директно от Института Ройтлинген на Арне Буркхард. Двамата инвестират около 20 часа в анализ на всеки случай.

Те обобщават своите открития под термина „лимфоцитен амок“.

Лимфоцитите са подгрупа на белите кръвни клетки, които са отговорни за имунния отговор на организма към вируси и бактерии.

Според двамата патолози основните фактори зад този „лимфоцитен амок“ са:

• Прекомерна имунна реакция с риск от автоимунни заболявания (атака на собствения организъм);
• Прекомерно производство на лимфоцити (хиперплазия);
• Образуване на лимфни възли в органи, където те нямат работа и имат разрушителен ефект (например в черния дроб, белите дробове, щитовидната жлеза, слюнчените жлези);
• и за разлика от това, изчерпване на лимфните органи, което води до намаляване на външния имунен капацитет.

Двамата патолози се сблъскват и с нови клинични картини, които все още не могат да назоват. Следователно те отхвърлят ваксинацията като напълно категорична причина за смъртта; смъртта винаги е многофакторна.

Но: „Няма орган и функция на тялото, които да не бъдат засегнати“, казва Арне Буркхард. Но вероятностите също говорят по безпогрешен език, както ясно заявява проф. Вернер Бергхолц, експерт по осигуряване на качеството.

В Германия през последните няколко години са били прилагани средно около 40 милиона ваксини, всяка с около 20 души, починали в резултат на тях.

Тази година в Германия са приложени 80 до 90 милиона ваксини с 1230 смъртни случая (към края на юли), според Бергхолц, „драматично увеличение на официалните смъртни случаи“.

Сериозно увредените хора от ваксината са десетки пъти повече.

Патолозите също са изследвали замърсяването на ваксините и са показали микроскопични изображения с частици, които очевидно не принадлежат към ваксина, например неръждаема стомана. Отговорът на производителите на ваксини, че неръждаемата стомана е одобрен материал в медицината (например за сърдечни клапи или протези), пбявяват като незадоволителен.

Важен, но все още неизследван проблем изглежда е начинът на инжектиране. Ваксините се инжектират в мускулната тъкан, така че те бавно да се разпределят в тялото.

В случай на интрамускулно инжектиране, буталото на спринцовката трябва да се извади за кратко (аспирирано) след пункцията, за да се гарантира, че няма ударен кръвоносен съд. (За мен беше интересно, че СЗО не е изискало аспирирането да е задължително, с лекарите си се чудех нс акъла му …) Ако ваксината се инжектира директно в кръвоносен съд, съществува риск от временно предозиране. Наблюденията на множество лекари показват, че аспирация се наблюдава в много малко случаи.

Следователно, само лекарите трябва да правят ваксинацията, каза Буркхард.

Заключение: Констатациите на двамата патолози трябва да имат непосредствени последици, дори и да са все още предварителни. Те си припомнят решителната работа на патолога от Хамбург проф. Клаус Пюшел, който аутопсира предполагаеми жертви на корона и установи, че повечето от тях са починали от други заболявания.

Източник: Одисея: Пресконференция: Смърт от ваксинация / Недекларирани компоненти на ваксините срещу COVID -19 – 21 септември 2021 г. Конференция по патология: Причина за смърт след ваксинация срещу COVID-19 / Недекларирани компоненти на ваксините срещу COVID-19-20 септември 2021 г.

https://corona-transition.org/obduktion-von-toten-nach-impfung-zeigt-das-immunsystem-lauft-amok?fbclid=IwAR2fGtiTKaAHwvnFISIrz6l5hCKnXYSQQJRNYkNftct5DkzxLQQOGavjVws



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3810462
Постинги: 2352
Коментари: 744
Гласове: 1919
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия