Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.08.2021 00:50 - Адвокати от цял свят представят нови доказателства пред Международния наказателен съд, твърдейки, че световните лидери и научни съветници са използвали Covid-19
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 841 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 30.08.2021 00:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Адвокати от цял свят представят нови доказателства пред Международния наказателен съд, твърдейки, че световните лидери и научни съветници са използвали Covid-19 и иглата с цел на геноцид и престъпления срещу човечеството. На 18 август 2021 г. dailyexpose.co.uk публикува много интересна статия.

Пренасям ви част от написаното. Нови доказателства, включително клетви декларации на водещи експерти, като Нобеловия лауреат професор Luc A. Montagnier, е предаден на Международния наказателен съд от адвокати от няколко страни.

В него се твърди, че правителствата по света и техните съветници са съучастници в геноцид, престъпления срещу човечеството и нарушения на Нюрнбергското право. Адвокатите Melinda C. Mayne и Kaira S. McCallum подават искане за разследване на 27 страници до Международния наказателен съд (IСС) в Хага още през април 2021 г., като заявяват, че британското правителство и съветниците му са съучастници в престъпления срещу човечеството свързано с “пандемията“ на Ковид-19. На 28 април 2021 г. адвокатската двойка получава официално признание от IСС и е определен броят на делата – "141/21".

Оттогава те събират нови доказателства, които да използват в своите приложения, като за целта са осъществили контакти с адвокати и изследователи от цял свят. В ново прессъобщение, от 17 август, адвокатите потвърждават, че са получили клетвени декларации от водещи експерти, включително изследователя, учен и ядрен кардиолог д-р Ричард М. Флеминг, Нобеловия лауреат вирусолог професор Luc A. Montagnier и д-р Кевин W. McCairn, невролог и експерт по неврологични заболявания.

Професор Luc A. Montagnier , носител на Нобеловата награда за работата си по ХИВ вируса, каза през април 2020 г., че вярва, че новият коронавирус е продукт на лаборатория. След това, през май 2021 г., експерта вирусолог заяви, че "масовите ваксинации са както научна така и медицинска грешка. Неприемлива грешка.

Историческите книги ще покажат това, защото ваксинацията създава варианти." Адвокатите Melinda C. Mayne и Kaira S. McCallum са потвърдили, че към тях са се присъединили и адвокати, които са които са подали подобни искания за разследване пред Международния наказателен съд от Франция, Чехия и Словакия. По тази причина на 12 август 2021 г. те са изпратили писмо до IСС в Хага в което се иска делата да бъдат обединени в съвместен иск. Адвокатите са потвърдили, че са в контакт и с адвокати в други държави, които подготвят, но все още не са подали индивидуалните си заявления в съда.

Заявяват също, че те ще се присъединят към тях, а информацията ще се актуализира, когато има допълнителни новини. В прессъобщенението се казва още, “че въпреки общия иск на адвокатите от няколко държави за незабавно спиране на цялата програма за ваксиниране, както и спиране на тестването на асимптоматични лица, това не е направено.

Казва се още, на съда в Хага категорично са заявили, че ескалацията на медицинския апартейд, загубата на основни свободи и права и нарастващият, много голям брой смъртни случаи, и сериозните нежелани реакции, претърпени от получилите ваксина против Covid-19, налага съда да действа бързо и без отлагане. За тази цел адвокатите са поискали среща в Хага възможно най-скоро.

Та ако ви се струва, че в тази посока не се прави нищо - не е така, точно обратното е!

Взето от Фейсбук, страница на Мариана Иванова



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3802022
Постинги: 2351
Коментари: 744
Гласове: 1917
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия