Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.08.2021 09:43 - Западният свят е тотално поразен, Източният малко по-леко
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 815 Коментари: 0 Гласове:
8

Последна промяна: 29.08.2021 09:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
За милиарди хора по света презареждането на евреинът нацист Шваб е вече свършен и необратим факт. Включително у нас. Това не стана за една година, дълго върви, но последната година просто отвориха вратата и инсталираха "новата" реалност в главите на хората и оттам лесно в живота.

Следват сега една след друга програмите на тази нова изкуствена реалност. За сведение на всички все още живи души и особено за тези, които вече 11 години ме следват и останаха верни на душата ми познати, братя и сестри, приятели искам да заявя - ТОВА НЕ Е НОВАТА ЕПОХА НА ДУХА!

Това е лъжливата нова епоха на мрака, която иска да излъже очакващите промяна, че това е промяната. Не, не е това! В общи линии тази "нова" реалност представлява унищожение на всичко естествено и заменянето му с изкуствено. Интелект, живи клетки, вода, храна, тела, космос, работа, ценности, култура, икономика, политика, здраве, образование и прочие, всичко това, което наричаме живота, швабите искат да заменят с изкуствен живот, който е много страшен, уверявам ви. Земята и досега беше адът, сега много живо и с отворени затворени съзнания приелите швабовата реалност ще изживеят що е то ад. Днес ще дам само един пример, актуалният към момента адов пример.

Глобалистите в лицето на Калифорнийския университет, са установили, че Слънцето е изключително опасно за интернета, защото слънчевите бури могат да повредят кабелите за интернет. Колко дни ще могат тюлените без интернет, тик ток и Инстаграм, питат учените? Това би било апокалипсис. И аз не се съмнявам, че в швабовото съзнание на човеците то наистина ще бъде преживяно като апокалипсис. Трагедия, сигурно биха се самоубивали без тик ток, не се съмнявам.

Решението - Замъгляване на Слънцето. Без никакъв коментар го оставям това тук.

Искам също така да кажа, че не ми е мъчно за измъчващите се и за тепърва мъченията, които ще затрупат хората. Как да ми е мъчно като знам колко много предупреждения и информация е дадена, за да не се хванеш в тази мрежа на мрака? Не мога да изпитам съжаление към никой преминал или преминаващ в зоната на концлагера на Шваб и Гейтс.

Хората, за които говоря, с лекота изоставят собствената си природа, за да живеят в природата на евроинтегрираното глобалистично съзнание, което вече е част от живота. Ваксинират се, защото е модерно и има външни стимули, хич не мислят за здраве и дух. Поощряват децата си свободно да се определят като каквото там е модерно, без изобщо да се замислят, убедени са, че това е новия модерен живот.

И всичко останало така правят и още повече ще продължат да го правят, отказвайки се от ....себе си. Когато/ако се усетят, ще бъде късно, много късно...

Ще мине известно време и ще се оформят зони на съзнание. Не съм изобщо наясно как точно ще стане, но в едно съм абсолютно сигурна - НИЕ ЗАЕДНО НЯМА ДА МОЖЕМ ДА ЖИВЕЕМ!!! За нас тяхното е абсолютно непоносимо, за тях нашето е абсолютно непоносимо.

Искам също специално да кажа, че швабовата реалност си има астролози, които уверяват, че това е то новата епоха. В момента само такива астролози говорят и пишат в медиите! Единствено тъмните астролози имат думата, внимавайте, защото там е жестоко облъчването.

За всички останали, чакаме, нищо не можем да направим в момента и не знам кога ще можем. Чакаме. Всеки да се държи за каквото там се държи над водата, което го кара да се чувства добре и да вярва. Друго няма засега.

Западният свят е тотално поразен, Източният малко по-леко.

Цели държави са вече унищожени от "новата" реалност. Виждам, че има съпротива, но предупреждавам, че е възможно тази съпротива да не успее в родните им държави и тогава хората, които искат да излязат от ада, ще трябва да емигрират.

За България казвам, че започва обратен процес. В България започна МИГРАЦИЯ, връщане, настаняване тук. За нас е сигурно, тук има и ще има най-силният щит срещу ада.

Анастасия Гешева, Фейсбук



Гласувай:
9



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3808137
Постинги: 2352
Коментари: 744
Гласове: 1919
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия