Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.08.2021 23:13 - Казвам се д-р Майкъл Ийдън и съм квалифициран научен работник и изследовател.
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 439 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 16.08.2021 23:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Сетая Брат Много ми се иска да имам повече време, да имам 200 часа в денонощието. Искам да мога да напиша всичко, което ми е на ума и да публикувам всяка една страница, която съм прочела по въпроса. Не че ще промени кой знае какво, но поне ще ми даде вътрешно спокойствие. Изпитвам силно неудовлетоворение напоследък, защото чувствам, че не правя достатъчно, но от друга страна не успявам да отделя нужното време, без от това да пострада работата или семейството ми. Но каквото, такова - може би пък няма нужда да дърпам тревата, за да расте.
  И тъй, публикувам по-долу свободния си превод със съкращения на интервюто с д-р Майкъл Ийдън. Дългичък е и не съм го редактирала, за да не губя още време. Информацията в него не е революционно нова, но си заслужава да се повтори или потрети, за да се затвърди. Д-р Ийдън е в колекцията ми с изтъкнати учени, лекари и хартиени експерти, които изслушвам от уважение към съвета да "следваме науката".

imageВсеки може да копира и разпространява колкото и каквото си пожелае от текста.
  Казвам се д-р Майкъл Ийдън и съм квалифициран научен работник и изследовател. Имам бакалавърска степен по биохимия и токсикология, и докторска степен по респираторна фармакология. Работил съм 32 години в големи фармацевтични компании, 10 от които като вицепрезидент на сектор “Биотехнологии” към Пфайзер. Участвам в научни изследвания в областта на алергиите и респираторните заболявания. Напуснах “Пфайзер” през 2011, след което създадох компанията “Ziarco”, придобита от “Novartis” през 2017.

Имам 30 години стаж като независим съветник на над 30 биотехнологични фирми, така че може да се твърди, че съм привърженик на фармацията на новите лекарства от всякакъв вид… Водещата ми цел винаги е била разработката на нови медицински препарати и терапии, независимо дали това са ваксини, лекарства, кремове или мазила, които отговарят на всички протоколи за сигурност и надеждност. Това, на което никога не съм бил привърженик, са спорните медицински средства, прилагани в съмнителен контекст… като например генетични ваксини без солиден профил за сигурност, необходим за профилактиката на публичното здраве.

В резултат на опита и знанията ми в областта на биотехнологиите и фармацевтиката, аз съм за медицинските иновации, но съм против медицинските препарати с недоказана ефективност. От дете обичам биологията и тази година се навършват точно 40 години, откак изучавам възможностите за нейното прилагане в биохимията, фармакологията, токсикологията и въобще целия широк спектър на науката за живота…

Едно от най-полезните ми качества като специалист е умението да забелязвам зависимости и модели там, където наличната информация все още не е достатъчна. Когато не разполага с данни, науката понякога разчита на симулации и предположения, вместо да чака. Мисля, че именно благодарение на това си професионално качество, знам какво се случва в момента и още в самото начало разбрах, че това, което ни се казва за този вирус, просто не е вярно.

Нека започнем с това, че още със старта тук в Англия бяха направени немислими промени в начина, по който се определя причина за смърт и се стигна до нещо абсурдно, което не сме имали никога преди - правилото, че ако човек умре в рамките на 28 дни след като е дал положителен резултат за COVID19 (чрез невалиден тест, използващ молекулярна биология), причината за смъртта му е COVID19. Това не е нещо, с което аз просто изразявам професионално несъгласие; това е абсолютна безсмислица.

Наред с прилагането на този ненадежден и ненаучен метод за тестване, на сцената се появи и думата “локдаун” - друга безпрецеднентна медицинска мярка, имаща за цел да минимизира социалните ни контакти. Още на този етап беше ясно, че всички тези неща са лишени от смисъл и причината за това е много проста - само хора, които са очевидно болни и имат симптоми могат да представляват някакъв инфекциозен риск, но това не са хора, които биха обикаляли улиците. Истински болните хора се познават отдалече и обикновено са на легло.

Идеята, че ако прекъснем ежедневния ритъм на обществото и икономиката, ще попречим на разпространението на епидемията, няма нищо общо с науката и реалността, но, за съжаление, само няколко месеца беше циментирана в политиката на повечето държави по света. Всичко, което вашето правителство ви казва за този вирус или за начина, по който ще ви спаси от него, е лъжа. Всяка част от тези твърдения може да бъде оспорена, тъй като не почива на факти - от трансмисията между асимптоматични носители до необходимостта от трета и пета доза ваксини - нищо от това не почива на наука.

Това, което ви се представя като информация, са всъщност приблизителни истини, извадени от контекст; това е път към вратите на Ада. Когато за първи път чух думата “локдаун”, веднага си помислих, че е нещо, което обикновено бихме употребили във връзка с потушаване на затворнически размирици. Мярка за контрол, каквато именно се прилага вече месеци, базирана на мита за пренасяне на вируси от асимптоматични носители. Няма такова нещо.

Хората, които са източник на зараза, имат голям вирусен товар, поредизвикал редица от симптоми - тези хора са болни. Когато всички правителствени учени, съветници и министри взеха да повтарят тази трета на брой безпрецедентна измислица, вече беше съвсем ясно, че не става дума за нищо друго, освен за контрол. Имам свои идеи за какво е необходим този контрол и точно тях бих искал са споделя с вас чрез това видео.

Спомням си, че едно от първите неща, които започнах да правя миналата година, беше публично да критикувам употребата на PCR тестовете, тъй като знам достатъчно за тях. Не съм експерт по молекулярна биология, но съм наемал на работа такива експерти и разбирам отлично механизма на PCR технологията. Знам достатъчно, за да твърдя, че е невъзможно тя да бъда прилагана в индустриален мащаб, тъй като е пригодена само и единствено за научно-изследователски цели и дава висок риск от кръстосано замърсяване.

Ако представите резултати от такъв тест в съда, никаква част от тях няма да бъде призната за валидна. Начинът, по който се използват PCR тестовете в момента и нежеланието на правителствата да вземат предвид големия процент фалшиви положителни резултати, е престъпен. Всеки опит на компетентни лица да посочат гореизложеното беше посрещнат с обиди и цензура, което с течение на времето отказа повечето от тях (в крайна сметка може би това беше и целта).

В един момент забелязах, че когато говоря с мои колеги или академици, с които се познавам от години и които в момента заемат важни позиции в областта на имунологията, срещам тяхното съгласие по въпроса за престъпната злоупотреба с PCR технологията, локдауните или определянето на причини за смъртта на пациенти, но и нежеланието им да говорят публично. Те казват, че университетските власти не позволяват оспорването на линията, определена от правителството или неговите съветници. Ето така не след дълго се оказах без никаква подкрепа и станах лесна жертва на обвиненията, че съм изгубил ума си антиваксър, който говори врели-некипели. Въпреки това няма да се откажа, защото смятам, че това касае не само мен, но и децата, и внуците ми. Вярвам, че сме свидетели на опит да се узурпира живота ни чрез систематично налагане на страх и контрол, който ще доведе до ужасни последствия в най-близко бъдеще.

Отчаяно се опитвам да ви събудя за лъжите и манипулациите на правителствата, на които сме жертви вече много месеци. Жизненоважно е още днес да си върнем общество обратно, защото утре ще е късно. Нямате нужда от маски, те не вършат нищо; локдауните не помагат за овладяването на пандемии; няма причина да се ваксинирате с експериментални и опасни генетични препарати с шипов протеин. Няма защо да правите това, което ви нареждат държавни власти, съветвани от корумпирани учени. Ако не предприемете нещо сега, боя се, че след няколко седмици ще е наистина късно.

Стигне ли се веднъж до въвеждането на така наречените “ваксинационни паспорти”, мисля, че всички ние ще изгубим шанса си за връщане към нормален начин на живот и всеки, който е бил пасивен, ще съжалява за това. Вече обясних, че човек трябва да има ясно изразени симптоми, за да пренася зараза и съответно да бъде поставен под карантина. Налагане на локдаун върху цялото население е новост, която не притежава никаква научна или историческа основа. Това не е нищо друго, освен начин да се всява страх и объркване сред хората, също както е и другото ново изобретение на 2020 - идеята, че сте заразени и можете да пренасяте респираторен вирус, дори когато нямате симптоми. Когато някой ви кара да се криете в продължение на 14-15 месеца от болест, която е не по-страшна от грип, трябва да знаете, че този някой има скрит мотив.

Въпреки че не съм трениран да говоря пред широката общественост и пред хора, които не са членове на научните среди, искам да ви убедя в своята безкористност и искреност, и да ви предупредя, че правителствата по света и вашето собствено правителство ви лъже. Вие сте жертва на целенасочена пропаганда…

От поне 40 години научните изследвания и университетите са силно повлияни от финансови и търговски интереси, и ако не обслужват тези интереси, биват възпрепятствани и цензурирани. Аз не получавам никакъв грант за това, което говоря в момента, но искам да знаете, че във вашата държава има много учени и експерти, които са лесно манипулируеми. Независимите учени като мен не са много, а парите за наука идват от няколко основни източника и покриват голяма част от съвременните учебни и изследователски институции, което монополизира науката и създава предпоставки за злоупотреби.

Пример за това е модерното в момента твърдение, че това, което ви дава имунитет срещу дадено инфекциозно заболяване, са антителата. Разбира се, антителата са доста важни за борбата ви с някои болести, най-вече бактериални, но това не е основната предпоставка за имунитет. Имунитетът ви срещи вируси изобщо не разчита на антитела и ще ви обясня защо.

Вирусите са миниатюрни неща, чиято цел е да проникнат в клетките ви възможно най-бързо, затова те се свързват с рецептор на клетъчната повърхност и се инжектират в клетките ви. Те са вътре в тях. Антителата, от друга страна, са извън клетките ви. Вирусите и антителата се намират на различни места в клетките ви. Не казвам, че антителата не играят роля, но те наистина не са особено важни. Докуменирани са много случаи на така наречения “клетъчен имунитет”, при който човек успява да се пребори успешно с COVID19 инфекцията, без наличие на каквито и да било антитела.

Наред с напълно излишните маски, тестове, локдауни и ваксини (особено при наличието на доказано ефективни и достъпни средства като “Ивермектин”), другата лъжа, на която искам да се спра, е тази за вирусните мутации. SARS вирусите имат доста добра система за корекция на генетични грешки, но понякога все пак се стига до такива при репликацията и тези грешки те наричат “варианти”. Наистина е важно да знаете, че дори и да намерите вариант, който се различава от геномната секвенция, идентифицирана в Ухан, то тази разлика ще е не повече от 0.3%. С други думи, повечето мутации или варианти на вируса са всъщност 99.7% идентични с оригиналната версия.

Това означава, че никой от тези варианти не би могъл да представлява заплаха за имунната ви система, която е отлично оборудвана и работи чрез 5-6 различни системи за откриване и обезоръжаване на широк спектър от патогени. Веднъж запозната с даден патоген, имунната система би реагирала успешно на негови модификации, които са дори с 20% разлика в генома. Всички тези хора лъжат, но въпреки това фармацевтичните компании разработват следващи дози ваксини и това трябва да ви ужасява на този етап, защото няма абсолютно никаква логична или научна причина за това. На всичкото отгоре, световните медицински регулатори заявяват, че тъй като буустър ваксините са много подобни на оригиналните, няма да изискват за тях допълнителни доказателства за клинично доказана безопасност. Нека повторя още веднъж, че тези вирусни варианти не са достатъчно различни, че да представляват някаква заплаха или да изискват допълнителна доза ваксини, но тези допълнителни ваксини се намират в производство в момента и се ползват с одобрението на здравните власти.

Аз съм много уплашен от това развитие, за което просто не мога да намеря невинно обяснение. Вярвам, че тези ваксини са унищожителни за здравето ви и дори могат да ви убият. Не виждам друго обяснение за употребата им, освен сериозен опит за масова депопулация и затова се надявам хората да се събудят навреме.

Не е вярно, че не знаем нищо за този вирус - знаем много. Знаем, че е обикновен респираторен вирус, който не представлява никакъв риск за хора без сериозни придружаващи проблеми. Знаем, че за изграждане на имунитет срещу него не са необходими експериментални генетични ваксини, а още по-малко са нужни така често споменаваните в медиите напоследък ваксинационни паспорти. Единствената причина да имаме такива паспорти в миналото бяха болести, които са екстремно редки и смъртоносни (като например жълта треска) и които евентуално биха могли да бъдат внесени в общества, които нямат изграден имунитет срещу тях.

Това, което мисля, че ще се случи през следващата година, е въвеждането на това средство за пълен контрол, маскирано като противоепидемиологична мярка. Няма значение дали около вас има или няма вирус - вие разполагате с надеждна защита и не е необходимо да сте запознат с чуждия ваксинационен статус. Ако сте човек в добро здраве, не ви трябва нито паспорт, нито ваксина, защото имате имунна система…

Надявам се, че добре разбирате бъдещето зад тези ваксинационни сертификати, които биха превзели живота ви по начин, много по-лош и от описания от Джордж Оруел в книгата “1984”. Представете си, че се ваксинирате и за награда получавате паспорт или електронно приложение, което ще бъде част от първата в света информационна банка, съдържаща не само лични данни, но и здравен статус. Вашето уникално име и ID ще бъдат в абсолютно същия формат като на всички други на планетата, тоест говорим за подлежаща на редакция и ъпдейти дигитална информационна банка, в която алгоритъм ще маркира в зелено или червено нещата, които можете или не можете да правите.

Това ще ви контролира до края на живота ви. Сигурно си мислите, че преувеличавам и си казвате “о, хайде, това просто ще се използва за вход на публични места като фитнеси или музеи” и може би ще бъде така в началото, но представете си, че после към музеите се прибавят и други големи обществени сгради и институции… Представете си, че телефонното ви приложение ви изпраща съобщение, че е време да се явите в близкия медицински център за поредната доза, без която ще изгубите правото си на достъп до обществен живот. Или си представете, че съобщението включва нареждане да заведете и внучето си, тъй като дъщеря ви е пропуснала да го ваксинира и ако не го направите, паспортите на цялото ви семейство ще бъдат деактивирани. Нелегално е едно правителство да ви изнудва по този начин да се подложите на експериментална медицинска процедура.

Това е в противоречие с нюрнбергския кодекс, приет след осъждането на редица нацистки лидери и лекари, провеждали смъртоносни медицински опити с хора. Както и да се представя целта на подобна електронна система за контрол, тя не може да бъде различна от тоталитаризъм. Аз съм истински ужасѐн от тази перспектива и вярвам, че тя представлява нарочна масова екзекуция и средство за масов контрол, до правилата на което обикновените хора няма да имат никакъв достъп. Иска ми се повече хора да осъзнаят тази опасност и да я предотвратят още сега, но се опасявам, че малцина ще ме чуят и затова съм буквално на края на силите си от отчаяние. Опитах какво ли не, но очевидно тези, които стоят зад това, са го планирали и предвидили много добре.

Избрали са относително малък брой полуистини, които да повтарят денонощно и неуморимо, междувременно плашейки хората до смърт и цензурирайки всеки, който се опитва да се противопостави. Съвсем просто е, наистина. Предвидили са дори това, че ще има и хора като мен, които разбират какво става и ще се опитат да говорят. Предвидили са го и са преценили, че няма да постигнем нищо. Разочарован съм, защото през последните седмици осъзнах, че това е самата истина.

Хората, които знаят кой съм, са хора, които поначало търсят и намират информация, а другите нито са чували за мен, нито искат да чуят. Съжалявам, че усилията ми не водят до никакъв резултат и са също част от плановете на организаторите на тази голяма световна измама. Те знаят какво се очаква от масите, наясно са, че ще има шумно малцинство и освен ако всички ние колективно не направим нещо неочаквано, нещата ще вървят според техния план.

Съжалявам да го кажа, но за това ще за виновни и всички мои колеги, които са запознати с приетия след делото в Нюрнберг етичен кодекс, но въпреки това избраха да си затворят очите. Всички лекари и медицински сестри, които инжектират хора, попадащи извън рисковата група, без да им казват, че това са експериментални инжекции - всички те нарушават този кодекс.

Мисля, че трябва да има втори такъв съдебен процес и да бъде потърсена отговорност от всички медици, умишлено премълчали истината. На всички лекари, учени и държавни служители казвам: “Не извръщайте очи и не гледайте встрани, ако чувствате, че нещо в цялата тази история не е както трябва. Свържете се с други, които мислят като вас и обменете мнения; разберете, че ви лъжат. Сега имате шанс да спасите не само своята свобода, но и бъдещето на децата и внуците си. Не обръщайте гръб на истината и не се доверявайте сляпо на правителството си, защото ще станете съучастници в унижощаването на либералната демокрация и живота такъв, какъвто го познаваме.

Съберете смелост и действайте - най-лошото, което може да ви се случи, е някой да ви се присмее. Не е необходимо да проявявате насилие или да правите нещо голямо - достатъчно е просто да оттеглите съгласието си и да не участвате в зловещия експеримент. Нормалното съществуване е все още на една ръка разстояние, но това ще се промени, ако корумпираните ни държавници в Уестминстър гласуват приемането на дигитални паспорти след няколко седмици.

Тогава всички заедно ще застанем пред вратите на Ада”.
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2756900237896739&id=100007303682964

видеото на английки - https://rumble.com/vk894g-dr-michael-yeadon-a-final-warning-to-humanity.html?fbclid=IwAR3psVRXnwzCAneq2qcfJyq5QE5RA-0JFFHiOfbLAfj8AzumIYpBaW28deE



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3808122
Постинги: 2352
Коментари: 744
Гласове: 1919
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия