Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.08.2021 23:26 - Доктор Mike Yeadon, бивш вицепрезидент на Пфайзер и главен научен директор за изследвания в областта на алергията и респираторните заболявания (CSO and VP, Alle
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 429 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 16.08.2021 23:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Иван Вилибор Синчич е член на ЕП и член на комисията по околна среда, здраве и безопасност на храните (ENVI) в към ЕП. Лидер е на партия “Жива стена“ в Хърватска. Партията стои твърдо на позицията за излизане на Хърватска от ЕС.

След последните избори (преди точно година), партията не влезе в местния парламент. Властта употреби всичката си мощ и мащинации и я разцепи. Синчич от началото на “пандемията“ ясно изрязява негативното си отношение към всичко, което ни се случва и в Хърватска и от трибуната на ЕП.

Доктор Mike Yeadon, бивш вицепрезидент на Пфайзер и главен научен директор за изследвания в областта на алергията и респираторните заболявания (CSO and VP, Allergy & Respiratory Research Head) на тази компания, в писмо до хърватския евродепутат и комисията в ЕП, Mike Yeadon казва: (пренасям целия текст, без съкращения)

“Господин Синчич, Свалям ви шапка, господине! Позволете ми да ви кажа, че вашите разбирания напълно съвпадат с моите. Това, което се случва сега, независимо от причината, е насочено единствено към контрол и по никакъв начин няма връзка със здравето.

Като учен мога да кажа на тези, които поискат да ме чуят, че всяка част от официалния разказ за този вирус, мерки и т.н. е лъжа. Казвам "лъжа", а не "грешка", защото много от разпространителите на тази официална версия се образоваха едновременно с мен, от една и съща университетска система, а след това работехме в една и съща фармацевтична среда.

Ние (правителствени съветници и аз) посещавахме едни и същи лекции, притежавахме един и същ набор от учебници и четяхме припокриваща се научна литература. Обичам да казвам "те знаят това, което и аз знам". Не съм по-умен от тях, нито пък те от мен. Така, че абсолютно ни лъжат.

Нека се върнем крачка назад и да осъзнаем, че голям брой държави почти едновременно отхвърлиха своите правила за пандемична готовност, които до голяма степен бяха в съгласие с това, което СЗО имаше на уебсайта си през 2019 г., и приеха едни и същи осем covid лъжи ( дадох много интервюта по темата). Как е възможно много правителства и техните съветници да приемат един и същ набор от неверни изявления? За мнозина отговорът е труден за чуване, но хората трябва да стигнат до правилното и очевидно заключение, че това очевидно е международен план.

Това е координирано. Можем да го наречем заговор. И няма нищо теоретично тук. Трудно е да се противодейства, защото масовите медии и интернет цензурират всичко под прикритието за обществена безопасност. Иронично, защото именно те нанасят вреда на обществената безопасност.

Вече повече от година се страхувам се от последния удар: че с въвеждането на нелепите COVID паспорти (които по никакъв начин не допринасят за обществената безопасност) ще се осигури тоталитарен контрол на този, който управлява базата данни.

И най-страшни са „booster shots“. Не приемайте това. Всеки имунолог знае, че грипът е изключение, а не правилото. Правилото е много бавна еволюция на дихателните вируси. Този се е променил по-малко от 0,3% за 18 месеца.

Лъжа е да се каже, че имаме нужда от ваксини, или защото имунитетът пада бързо, или защото "вариантите" са толкова различни, че имунната ни система няма да ги разпознае. Най-много се страхувам от това, което всъщност е в онези стъклени шишенца, вместо осигуряването на имунитет.

Тук няма да бъда категоричен, но наистина се страхувам от холокост, далеч по-голям от последния. Според мен нищо друго не може да има в съзнанието на извършителите, като се има предвид количеството болка, страдание и трайни щети, които вече бяха нанесени. Само отпор, голям, такъв какъвто аз предлагам, логично следва в днешната ситуация за да променим траекторията на всички планове, които имат тези психопати.

Иска ми се да знаех как да ги спра. Бъдете сигурни, че не съм се отказал и нямам намерение " без съпротива да вляза в тяхната лека нощ".


Благодария Ви Д-р Mike Yeadon“ Тук се изкушавам да добавя съвета на лекаря за справяне със ситуацията - Съберете смелост и действайте - най-лошото, което може да ви се случи, е някой да ви се присмее. Не е необходимо да проявявате насилие или да правите нещо голямо - достатъчно е просто да оттеглите съгласието си и да не участвате в зловещия експеримент.

В коментарите ще публикувам писмото на Mike Yeadon в профила на Вилибор Синич. ...........................................................

И сега малко информация как стоят нещата погледнати от финансовата им страна. Пренасям ви ги без коментар и емоции, само числа, а те говорят достатъчно. Фармацевтичния гигант Пфайзер спечели $7.8 милиарда САМО за второто тримесечие на текущата година от на продажба на дози от ваксината COVID-19. Прогнозите за печалбите от продажбата на ваксини на компанията се повиши от приблизително $26 милиарда на $33,5 милиарда.

Причините? Разпространението на делта щама и обсъждането на учените, за дали гражданите трябва да бъдат ваксинирани с трета доза от ваксината. CNBC също казва, че резултатите на Pfizer от второто тримесечие са оборили прогнозите на Уолстрийт: приходите за цена на акция на Пфайзер са $1.07, вместо очакваните 97 цента за първото тримесечие.

Pfizer сега очаква приходи за цяла година в диапазона от $ 3.95 до $ 4.05 на акция. Преди това очакваха диапазонът да бъде $3.55 до $3.65 на акция. Те също така очакват нива на приходи от $78 милиарда до $80 милиарда, а по-ранната оценка варира от $70.5 милиарда до $72.5 милиарда.

Изпълнителният директор на компанията, Albert Bourla е заявил, че "второто тримесечие беше изключително в много отношения". Край на цитата.

И за да не си помисли някой, че това са единствените приходи на Пфайзер, дошли им в повече благодарение на спасителните ваксини, малко информация и за други бизнес единици на компанията, които също имат напредък.

Когато става въпрос за онкология, Пфайзер има 19% увеличение и приходи от $3.1 милиарда. Болничният сектор им е генерирал приходи от 2,2 милиарда долара, което се е повишение с 21% спрямо миналата година.

Пак да повторя това са данни само за второто тримесечие! Какви ще бъдат за цялата година, можем само да предполагаме. Нали никой не си мисли, че сметките на останалите “спасители“ изглеждат различно.

ВСИЧКО ТОВА ПЛАЩАМЕ НИЕ! Плащаме за да ни убиват, или в най-добрия случай разболяват ... за да могат отново те да се погрижат за нас!

Един от най-циничните ходове на “елита“ е решението им ваксините да са “безплатни“. Така волно, или неволно всички плащаме, без изключение! А те прибират комисионни и ни гледат снизходително и със съжаление

Мариана Иванова, Фейсбук

Писмото на Майк Йендон
image


 



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3785504
Постинги: 2350
Коментари: 744
Гласове: 1915
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия